کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
لینک acrobate زیر باز نمیشه لطفا راهنمایی کنید.

(2013-05-13 ساعت 13:45)alirangh نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 12:55)reza6966 نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 11:49)hani.saray نوشته:  سلام. من هم مين سوال رو دارم با خودكار بنويسيم يا بايد تايپ كنيم؟

من هم همين سوال رو دارم. در قسمت 10 پارت1 در فرم 230 حتما بايد آدرس بديم؟ چون هنوز نميدونيم كجا ميخواهيم زندگي كنيم..
(2013-05-05 ساعت 10:48)roz 777 نوشته:  مرسی از اطلاعات خوبتون
یه سوال داشتم که اگه ما هنوز واسه انتخاب شهر تصمیم نگرفته باشیم توی فرم 230 چی باید بنویسیم؟ ایاn/a
البته منظورم اون قسمتی هست که نوشته محل زندگی در آمریکا
تایپ کن دوست من Smile شکلیتر و بهتر هست و خواناتر
سوال دومت رو نمی دونم , دوستی , آشنایی چیزی ندارید ؟
البته 10 رو می تونی N/A بذاری اما 11 رو که کارتتون اونجا فرستاده خواهد شد رو ترجیحا باید آدرسی بدید

(2013-05-05 ساعت 12:55)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان در قسمتی که باید اسم و فامیلمونو به فارسی بنویسیم من با نرم افزار NITRO PRO کار می کنم حروف فارسی رو جدا از همو از اخر به اول میاره لطفآ راهنمایی می کنید چکار کنم؟ تشکر

با نرم افزار adobe acrobat pro می تونی فارسی بنویسی
nitro فارسی رو پشتیبانی نمیکنه به درستی

دوستانی که با تایپ فارسی مشکل دارن برن تو این لینک Acrobat که اینجا هست از زبان پارسی پشتیبانی می کنه
http://www.asandownload.com/software/entry/2001

تشکر کنندگان: KIMIA2005
Sad سلام دوستان. دو تا سوال دارم که شاید تکراری باشه ولی‌ خیلی‌ دربارش تردید دارم. من تو قسمت برون مرزی صدا و سیما کار می‌کنم، ترجمه و خبر نویسی، نمیدونم جا و کار دقیقم رو بگم یا نه؟ آخه جایی که کار میکنم مدیرای ارشدش تو لیست تحریم‌های اروپا هستن،می‌دونم صداقت واسه اونا خیلی‌ مهمه ولی‌ میترسم به مشکل بخورم یا رد بشه پروندم! به نظر شما دقیق بگم کجا کار می‌کنم و چه کاری؟ من یه کارمند ساده قراردادی ام آخه :_(

راستی‌ کیس نامبر حدود AS000066** کی‌ وقت مصاحبه داره؟ اصلا این کیس نامبر‌ها تاثیری روی ویزا گرفتن داره؟ ممنون میشم اگه حوصله کنید و جوابم رو بدید
با سلام خدمت دوستان 2014 عزیز.

دوستان ، لطفاً مطالب مندرج در این تاپیک را مطالعه کنید. به کمک اطلاعات ارائه شده در این تاپیک که توسط دوست عزیزمون، جناب امیر مهاجر گردآوری شده، خیلی راحت تر میتونید در مهاجرسرا فعالیت کنید. مخصوصاً در بیان نقل قول ها !
با اجازه مدیریت محترم، من این پست رو در چند تاپیک قرار میدم تا بلکه دوستان سریعتر ببینن.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: ali_am76 ، امیر مهاجر ، KIMIA2005
(2013-05-14 ساعت 10:59)sonnnna نوشته:  چه طور پسوند فایل را حذف کنم میشه دقیق توضیح بدین من PDF Decrypt Pro را دانلود کردم ولی نمیتونم باهاش کار کنم میشه مرحله به مرحله توضیح بدین؟

بعد از نصب سریال نامبرو دانلود کنید و وارد کنید! بعد از اجرای نرم افزار یک نسخه از پی دی اف مورد نظر رو روی دسکتاپ کپی کنید , سپس اون پی دی اف رو select کنید و بندازید داخل نرم افزار! بعد از چند ثانیه SUCCEED رو سمت چپ برنامه میبینید و یک فایل پی دی اف جدید رو دسکتاپ ساخته میشه که آخر اسمش هم Decrypted نوشته شده!
[عکس: sdlrqzchslugyio2x3yh.jpg]
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: payam62 ، KIMIA2005 ، philter
(2013-05-14 ساعت 09:45)elvira نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 00:34)ali_am76 نوشته:  

یه مشکل من مربوط به سوالی هست که باید never بنویسم که زیر تاریخ نمیشه تایپ کرد!!!
مشکل دیگه مربوط به قسمت تاریخ تولد برای بچه ها هست که من باید n/a بزنم اما نمیشه؟
قسمت بعد مربوط به تحصیلاته که برای دبستان جا کم میارم!!!
و برای نوشتن ادرس و کد پستی هم فضا کمه؟؟
جلوی give number شماره 40 هم بازم نمیشه بنویسم n/a !!
من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگید خواهش میکنم

بیشتر برای قسمت هایی که تایپ نمیشن و مخصوص عدد هستن نگرانم و نمیدونم چه کنم؟چون نمیخام از نرم افزار ها استفاده کنم

جاهایی مثل تاریخها رو میتونید داخل برنامه بگردید و گزینه Edit All Fields رو بزنید و روی هر فیلد تاریخ رایت کلیک کنید و Propertise رو بزنید و فرمت رو None تغییر بدید!
برای دبستان هم شما یک فایل ورد باز کنید و گوشه سمت راست کیس نامبر , اسم و فامیل رو بزنید. ( من خودم این اطلاعات رو از صفحه قبولیم کپی کردم داخل فایل ورد) بعد هم از هر قسمتی که کم آوردید بطور مثال بنویسید From DS-230 Part 6 و بعد هم اطلاعاتتون رو بنویسید.
شماره 40 که مربوط به اون گزینه های Yes or No هست نیازی به نوشتن نیست! باید گزینه ها رو به No تغییر بدید!
برای آدرس هم باز داخل همون برگه میتونید اضافه کنید.
ولی من خودم فونت رو از طریق نرم افزار کوچک کردم و جا دادم!
اگر سعی کنید با نرم افزار هم کار کنید هم نگرانیتون کم میشه هم فرم تمیزتری ویرایش میکنید. من سعی میکنم یه آموزش تصویری قرار بدم برای دوستان تا مشکلی نباشه! Cool
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: payam62 ، Given ، KIMIA2005
(2013-05-14 ساعت 09:13)shiva.sh نوشته:  دوستان میشه راهنمایی کنید که باید عکس رو به چه صورت به فرم ها الصاق کنیم با منگنه یا چسب؟ سوال بعدیم اینه که باید همه ی مدارک خواسته شده رو در یک فایل pdf بفرستیم یا به صورت جدا ؟ فرمتش چی باشده pdf?
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

عکسها رو به فرمها بچسبونید! منگنه نزنید که برای عکس مشکلی پیش نیاد! برای ارسال از طریق ایمیل هم باید یه عکس جدا در فرمت و سایزی که داخل سایت مهاجرت ذکر شده ضمیمه کنید. هر فرم رو هم جدا باید ضمیمه کنید. هیچ کدوم از فایلها رو فشرده نکنید. برای ارسال هم میتونید این پست رو مطالعه کنید.

(2013-05-14 ساعت 11:02)kavousi_s نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیزم
بالای فرم DS-230 دانلود شده تاریخ EXPIRE 2012 نوشته آیا می شه این فرم را پر و ارسال کرد ؟

هیچ مشکلی نداره! Big Grin
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: maryam_a ، payam62
(2013-05-14 ساعت 12:00)ali_am76 نوشته:  

یه مشکل من مربوط به سوالی هست که باید never بنویسم که زیر تاریخ نمیشه تایپ کرد!!!
مشکل دیگه مربوط به قسمت تاریخ تولد برای بچه ها هست که من باید n/a بزنم اما نمیشه؟
بگید خواهش میکنم

بیشتر برای قسمت هایی که تایپ نمیشن و مخصوص عدد هستن نگرانم و نمیدونم چه کنم؟چون نمیخام از نرم افزار ها استفاده کنم

جاهایی مثل تاریخها رو میتونید داخل برنامه بگردید و گزینه Edit All Fields رو بزنید و روی هر فیلد تاریخ رایت کلیک کنید و Propertise رو بزنید و فرمت رو None تغییر بدید!
برای دبستان هم شما یک فایل ورد باز کنید و گوشه سمت راست کیس نامبر , اسم و فامیل رو بزنید. ( من خودم این اطلاعات رو از صفحه قبولیم کپی کردم داخل فایل ورد) بعد هم از هر قسمتی که کم آوردید بطور مثال بنویسید From DS-230 Part 6 و بعد هم اطلاعاتتون رو بنویسید.
شماره 40 که مربوط به اون گزینه های Yes or No هست نیازی به نوشتن نیست! باید گزینه ها رو به No تغییر بدید!
برای آدرس هم باز داخل همون برگه میتونید اضافه کنید.
ولی من خودم فونت رو از طریق نرم افزار کوچک کردم و جا دادم!
اگر سعی کنید با نرم افزار هم کار کنید هم نگرانیتون کم میشه هم فرم تمیزتری ویرایش میکنید. من سعی میکنم یه آموزش تصویری قرار بدم برای دوستان تا مشکلی نباشه! Cool

با سپاس ...
شما تونستي با Nitro pro عكس رو روي pdf اتچ كني؟ يعني طوري كه عكس در موقع باز شدن فايل ديده بشه؟ يا نه بايد همون اتچ كردن فايل رو انجام بديم؟؟
تشکر کنندگان: ali_am76 ، payam62 ، hushmandco ، KIMIA2005
نه! سایز عکس نمیخورد بهش! پرینت کردم بعد عکسو چسبوندم بعد هم اسکن کردم! خیلی هم خوب شد! Big Grin
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: maryam_a ، payam62 ، hushmandco
سلام دوستان...کسی که پزشک ارتش بوده و الان بازنشسته است در فرم برای قسمت سربازی چه را باید بزند؟چون سربازی نرفته که بگه رفتم؟ولی خوب 30 سال در حقیقت کارمند ارتش بوده و همیشه در مطب شخصی خودش هم کار می کرده....
ممنون می شم راهنمایی کنید....
راستی case number AS000037...... ;فکر می کنید مصاحبه کی باشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-14 ساعت 12:31)afsi39 نوشته:  سلام دوستان...کسی که پزشک ارتش بوده و الان بازنشسته است در فرم برای قسمت سربازی چه را باید بزند؟چون سربازی نرفته که بگه رفتم؟ولی خوب 30 سال در حقیقت کارمند ارتش بوده و همیشه در مطب شخصی خودش هم کار می کرده....

برای استخدام ارتش یا معافی داشتن ایشون یا پایان خدمت! اگر سربازی نرفتن ایشون یا معاف شدند باید No بزنید. اگر پایان خدمت دارند که باید Yes بزنید.
کیس نامبرتون هم 37XX هستش یا 37؟
اگه 37XX باشه تا اواخر دی!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: payam62 ، hushmandco ، KIMIA2005
(2013-05-14 ساعت 08:30)drrahman121 نوشته:  با سلام

دوستان به نظر شما برای سوال 33، هنرستان صنعتی را بنویسم Vocational Technical School درست است یا واژه بهتری وجود دارد؟

ممنون
دوست عزیز .. عاقلانه اش اینه که مدرکت رو بدی دارالترجمه .. بعد از روی اون بنویسی .. اینطوری وقتی ترجمه شد .. مشکلت دو تا نمیشه

(2013-05-14 ساعت 09:10)vistac نوشته:  شماره 45 رو هم هیچی نباید بنویسیم؟ حتی N/A?
(2013-05-14 ساعت 00:34)ali_am76 نوشته:  elvira عزیز توصیه من اینه که سعی کنید پی دی اف رو ویرایش کنید تا از برگه اضافی استفاده کنید! چون نوشته اگه جا کم آوردید از برگه استفاده کنید! الان مشکل شما کدوم قسمتهاست دقیقا؟

بگید خواهش میکنم

(2013-05-14 ساعت 00:34)ali_am76 نوشته:  elvira عزیز توصیه من اینه که سعی کنید پی دی اف رو ویرایش کنید تا از برگه اضافی استفاده کنید! چون نوشته اگه جا کم آوردید از برگه استفاده کنید! الان مشکل شما کدوم قسمتهاست دقیقا؟

بگید خواهش میکنم

آره دوست عزیز ... 2 تا مشکل وجود داره .. یک این که فایلی که شما از سایت Travel.state دریافت کردین قفل شده و غیر قابل ادیت که می تونید با استفاده از این سایت اون رو Unlock کنید تا بشه فیلد ها رو تغییر داد .. در ضمن اون فیلد هایی که مال تاریخه رو اگه بخواهید N/A و یا اون فیلد های مربوط به Never رو باید ایدت کنید و قالبش رو عوض کنید که توی اکروبات به صورت زیر باید عمل کنید .
سمت راست بالای اکروبات دکمه Tools رو بزنید > از ساید بار باز شده Select Object را انتخاب نمایید > حالا با موس روی فیلدی که می خواهید قالبش را عوض کنید کلیک کنید > سپس روی آن راست کلیک کرده و گزینه را Properties را انتخاب نمایید > در پنجره باز شده به لایه Format رفته و قسمت Select Format Category رو به None تغیر بدهید > در نهایت Ok کرده و خارج شوید .. حالا فیلد شما قالب خاصی ندار و می تونید توش هر چیزی که می خواهید تایپ کنید .

برادر .. اون 45 مال شما نیست .. یه وقت چیزی ننویسی توش ... آره N/A هم نباید بنویسی اونجا
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، hushmandco ، payam62 ، KIMIA2005 ، nedafarsi ، shekari
(2013-05-14 ساعت 02:23)سيبك نوشته:  دوست عزیز لازم نیست که فایل ورد بسازید کافیه یک فرم دیگه البته همون قسمتی که جا کم اوردید و بعد فرم رو به عکس تبدیل کنید بعد بقیه قسمت ها رو از فرم پاک کنید

(2013-05-14 ساعت 01:39)shah.ram نوشته:  یک دوست به من توصیه کرد که من محل تولد پدر و مادرم را با توجه به مندرجات داخل شناسنامه خودم پر کنم، اما در شناسنامه ام در بخش مربوط به مشخصات پدر و مادر محل تنظیم سند قید شده است نه محل تولد و حالا نکته جالب اینجاست ( خود من هم تا امروز در این باره اطلاعی نداشتم ) محل تنظیم سند نوشته شده در شناسنامه من برای پدر و مادرم با مشابه آن در شناسنامه های خود پدر و مادرم متفاوت است.
در نهایت من با توجه به شناسنامه های پدر و مادرم و شهرستان محل تولدشان و نه محل تنظیم سند، بخشهای 21 و 26 فرم 230 را پر کردم.
نظر دوستان آگاه در این زمینه چیست؟

دوستم یاد نره این قسمت ها رو از روی پاس پدر و مادرت یا ترجمه شناسنامه خودت پر کن تا مشکلی پیش نیاد
سلام بچه ها...منظورتون اینه که اونا ترجمه شناسنامه پدر و مادر و نمی خوان؟چون من هم ایم مشکل و دارم

(2013-05-14 ساعت 12:37)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 12:31)afsi39 نوشته:  سلام دوستان...کسی که پزشک ارتش بوده و الان بازنشسته است در فرم برای قسمت سربازی چه را باید بزند؟چون سربازی نرفته که بگه رفتم؟ولی خوب 30 سال در حقیقت کارمند ارتش بوده و همیشه در مطب شخصی خودش هم کار می کرده....

برای استخدام ارتش یا معافی داشتن ایشون یا پایان خدمت! اگر سربازی نرفتن ایشون یا معاف شدند باید No بزنید. اگر پایان خدمت دارند که باید Yes بزنید.
کیس نامبرتون هم 37XX هستش یا 37؟
اگه 37XX باشه تا اواخر دی!

ممنون از پاسختون...سوالم راجع به کارت پایان خدمته...یعنی چون در استخدتم ارتش بوده سربازی نرفته .حالا ما باید بزنیم NO و دسته و بقیه سوالها رو که مربوط به رسته و اینهاست و باید N/A بزنم؟
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، hushmandco ، KIMIA2005
(2013-05-14 ساعت 13:00)afsi39 نوشته:  سلام بچه ها...منظورتون اینه که اونا ترجمه شناسنامه پدر و مادر و نمی خوان؟چون من هم ایم مشکل و دارم

داخل ترجمه شناسنامه شما, محل تولد پدر و مادر طبق شناسنامه شما ثبت میشه!

(2013-05-14 ساعت 12:31)afsi39 نوشته:  ممنون از پاسختون...سوالم راجع به کارت پایان خدمته...یعنی چون در استخدتم ارتش بوده سربازی نرفته .حالا ما باید بزنیم NO و دسته و بقیه سوالها رو که مربوط به رسته و اینهاست و باید N/A بزنم؟

الان ایشون کارت پایان خدمت دارند؟
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
سلام من لاتاری 2014 انتخاب شدم در حال حاضر توی هند فوق لیسانس می خوانم ولی تا آخر july (یعنی 2.5 ماه دیگه) درسم تمام میشه و بر میگردم ایران, توی فرم DS-230 قسمت 13 present address خواسته نمی دونم اگه آدرس هند را بزنم نامه مصاحبه را به این آدرس می فرستن یا نه, چون ممکن هست من تا اون موقع هند نباشم و نامه به دستم نرسه.
کلا می خواهم بدونم که نامه مصاحبه را به آدرسی که کدام قسمت فرم مینویسیم میفرستند؟
ممنونم
(2013-05-14 ساعت 13:51)fozol نوشته:  سلام من لاتاری 2014 انتخاب شدم در حال حاضر توی هند فوق لیسانس می خوانم ولی تا آخر july (یعنی 2.5 ماه دیگه) درسم تمام میشه و بر میگردم ایران, توی فرم DS-230 قسمت 13 present address خواسته نمی دونم اگه آدرس هند را بزنم نامه مصاحبه را به این آدرس می فرستن یا نه, چون ممکن هست من تا اون موقع هند نباشم و نامه به دستم نرسه.
کلا می خواهم بدونم که نامه مصاحبه را به آدرسی که کدام قسمت فرم مینویسیم میفرستند؟
ممنونم

نامه ای براتون پست نمی شه
و برای مصاحبه توی فرم 122 قسمت 4 می تونید سفارتی رو که می خواید اونجا مصاحبه بشید رو انتخاب کنید و بنویسید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: hushmandco ، KIMIA2005 ، philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان