کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
سلام و خسته نباشید

میشه لطفا شماره فرمی که باید امضاء بشه رو بفرمائید ؟
فرم DS-230 دو بخش داره کدوم رو باید امضاء کرد ؟
آیا فرم DSP-122 رو هم باید پر کرد ؟ و به همراه فرم DS-230 ارسال نمود ؟ آیا فرم DS-230 نیاز به امضاء داره ؟
و سوال آخر عکس به شکل مرسوم ( عکس کاغذی ) رو باید توی پاکت گذاشت ؟ یا الزاما باید عکس دیجیتال اسکن شده رو ارسال نمود ؟ (فرض کنید فرم ها رو بخواهیم پست کنیم )

ممنون اگه کاملا شفاف توضیح دهید .
تشکر کنندگان: KIMIA2005
با سلام

دوستان به نظر شما برای سوال 33، هنرستان صنعتی را بنویسم Vocational Technical School درست است یا واژه بهتری وجود دارد؟

ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-05-14 ساعت 04:55)hana1392 نوشته:  بچه ها در قسمت امضا, نوع امضا چجوری باید باشه. مال ما ایرانیا که مثل اینا نیست. حالت drawing داره. بهد توی فرم اینقدر جای امضا باریک هستش که جا نمیشه. نظر دوستان چی هست؟
هر نوع امضایی تو فرم بزنن تو آمریکا هم باید همون نوع رو استفاده کنن؟منظورم اینه که استثناعا میتونن تو این فرم یه جئر دیگه امضا بزنن. اینجا اولین حرف اسم و فامیل رو هم بنویسی یه نوع امضا به حساب میاد. راهنمایی کنین لطفا.

با اینکه نقاشی ای که ما میکنیم به عنوان امضا رو اونها پذیرفتن، ولی شما 2 تا راه داری.
یا مثل مرد ! پای امضاء خودت می ایستی و همونو تا آخر نگه میداری که در این صورت اگر از اون فیلد نازک و مردنی بیرون هم زد، مشکلی نیست چون مال خودم و خانمم هردو فکر منم یه مربع 3 در 3 سانت رو پر کرد. کسی هم ایراد نگرفت.

یا اینکه یه امضاء نوشتاری اختراع کن از اول، حالا با هر متنی و همونو تا آخر حفظش کن که دیگه باید همونو بزنی.

(2013-05-14 ساعت 08:30)drrahman121 نوشته:  با سلام

دوستان به نظر شما برای سوال 33، هنرستان صنعتی را بنویسم Vocational Technical School درست است یا واژه بهتری وجود دارد؟

ممنون
هنرستان میشه vocational school
هنرستان فنی میشه technical vocational school
هنرستان صنعتی industrial vocational school
حالا مطمئنین همچین نوعی از هنرستان هم هست؟ هنرستان صنعتی؟

(2013-05-14 ساعت 05:08)hana1392 نوشته:  دوستان در قسمت 44. Were you assisted in completing this application? اگه no بزنیم به نظر شما یکم غیر عادی به نظر نمیرسه. پدر من که بازنشسته شده تو لاتاری قبول شده و طبیعیه که خودش نمیتونه پر کنه. من که دارم واسش پر میکنم تو قسمت 44 اسم و آدرس خودم رو بنویسم؟ نظر شما چیه؟
راستشو بنویس چون توی سفارت ممکنه جایی مبهم باشه آفیسر سوال جواب کنه اونوقت پدرت ممکنه لو بده قضیه رو. اتفاقا بهتره که بنویسین کسی کمک کرده.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، philter
سلام
دوستان من و خانمم هنوز عقد هستیم و جدا از هم زندگی میکنیم. حالا تو آدرسا چی باید بنویسیم؟
2014AS0000012XX
تعداد افراد کیس: 2نفر
تاریخ و نوع ارسال فرمهای سری اول: از طریق ایمیل ودر 30 می 2013
تاریخ پاسخ از KCC: هفته بعد (7 june )
مقصد: فعلاً شیکاگو
تاریخ کارنت: سری اول اول اول Big Grin
تاریخ نامه دوم: 13 سپتامبر 2013 Big Grin
تاریخ مصاحبه: 19 نوامبر 2013
کلیرنس: 29 می
(2013-05-13 ساعت 22:16)hushmandco نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 18:29)vistac نوشته:  شماره 17 رو چی بنویسیم؟ ما یه فروشگاه و تعمیرگاه لوازم الکترونیکی داریم حالا اینو چی بنویسم؟
شماره 17 مربوط به شغل همسر شماست. اگر شما خانم هستید و خانه دار و همسرتون فروشگاه لوازم الکترونیکی، جواب 17 برای فرم شما electrical stuff seller یا فروشنده لوازم الکتریکی میشه البته این رو میتونید electronic stuff seller یا فروشنده لوازم الکترونیکی بزنید که مطمئنا حساسیت برانگیزه. سعی کنید در انتخاب عنوان شغلی دقت کنید. سعی کنید زیاد خودتون رو در این امور توانمند جلوه ندین. برای اونها و شما یه الکتریکی ساده بهتر و کم دردسرتر از یک تعمیرکننده و فروشنده لوازم الکترونیکیه (از جهت بکگراند چک).

ممنون از پاسختون منظورم سوال 12 و 17 بود عزیزم من و خانومم هر 2 مهندس برق هستیم و اونجا رو اداره میکنیم حالا به نظر دوستان چی بنویسم گیرش کمتره؟
(2013-05-14 ساعت 08:54)vistac نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 22:16)hushmandco نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 18:29)vistac نوشته:  شماره 17 رو چی بنویسیم؟ ما یه فروشگاه و تعمیرگاه لوازم الکترونیکی داریم حالا اینو چی بنویسم؟
شماره 17 مربوط به شغل همسر شماست. اگر شما خانم هستید و خانه دار و همسرتون فروشگاه لوازم الکترونیکی، جواب 17 برای فرم شما electrical stuff seller یا فروشنده لوازم الکتریکی میشه البته این رو میتونید electronic stuff seller یا فروشنده لوازم الکترونیکی بزنید که مطمئنا حساسیت برانگیزه. سعی کنید در انتخاب عنوان شغلی دقت کنید. سعی کنید زیاد خودتون رو در این امور توانمند جلوه ندین. برای اونها و شما یه الکتریکی ساده بهتر و کم دردسرتر از یک تعمیرکننده و فروشنده لوازم الکترونیکیه (از جهت بکگراند چک).

ممنون از پاسختون من و خانومم و پدرم هر 3 مهندس برق هستیم و اونجا رو اداره میکنیم حالا به نظر دوستان چی بنویسم گیرش کمتره؟
بسیار هم خوب !
واقعیت رو بنویسین ولی در استفاده از کلمات همونطور که عرض کردم دقت کنین.
حالا مثلا اگر شما توی کارتون برد های ولتاژ تانکهای مرکاوا رو هم تعمیر کردین که کسی نتونسته بوده تا حالا بکنه نیاین عنوان کنین. به همون تعمیر چراغ قوه بسنده کنین فعلا. بعدا که رفتین اونور مشغول کار میخواین بشین ایشالا همه اتفاقات خوب کاریتون رو (از تعمیر چراغ قوه تا تعمیر برد های ولتاژ تانک!) اونجا ذکر کنین.
امیدوارم مطلبو رسونده باشم. Smile
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: vistac ، KIMIA2005
شماره 45 رو هم هیچی نباید بنویسیم؟ حتی N/A?
تشکر کنندگان:
دوستان میشه راهنمایی کنید که باید عکس رو به چه صورت به فرم ها الصاق کنیم با منگنه یا چسب؟ سوال بعدیم اینه که باید همه ی مدارک خواسته شده رو در یک فایل pdf بفرستیم یا به صورت جدا ؟ فرمتش چی باشده pdf?
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
تشکر کنندگان:
با سلام و سپاس بسیار از دوستانی که با حوصله راهنمایی می فرمایند
بنده فرم های یکی از اقوام را پر می کنم و برایم سوالی پیش آمده. ممنون می شوم دوستان کمک کنند

نفر اصلی مادر خانواده هستند و مدرک ایشان دیپلم است و اینجا هم خانه دار هستند و تا به حال شغلی نداشته اند

شوهر ایشان که مرد بسیار فعالی هستند سالها فروشگاه لوازم خانگی داشته اند ولی از دو سال قبل به دلایلی
فروشگاه را تعطیل کرده اند و فعلا شغل خاصی ندارند. البته مستقلات دارند و وضع مالی ایشان قابل قبول است.آیا در پاسخ سوال 12 یعنی شغل فعلی (مرد خانواده) بنویسم

1) N/A
2) مغازه دار
3) در زمان تکمیل فرم فعالیت خاصی ندارم
و یا چون نفر اصلی نیستند اصلا فرقی نمی کند

ممنون Rolleyes
تشکر کنندگان:
با سلام به دوستان عزیز
من تازه متوجه برنده شدن در لاتاری 2014 شدم و متاسفانه نمی تونم فرمDSP-122 و DS230 دانلود کنم . شاید فیلتر شده .آیا کسی می تونه خود فایلها رو برام اینجا بزاره لینکش رو نمی خوام ممنون .
تشکر کنندگان:
(2013-05-14 ساعت 09:10)vistac نوشته:  شماره 45 رو هم هیچی نباید بنویسیم؟ حتی N/A?

دوست عزیز. کمی بالاتر نوشته زیر این خط هیچ چیز ننویسید. حتی N/A هم نباید بنویسید...این سوال باید در سفارت با کمک افسر آنجا پُر شود
تشکر کنندگان: Hadi2014 ، vistac
(2013-05-14 ساعت 00:34)ali_am76 نوشته:  elvira عزیز توصیه من اینه که سعی کنید پی دی اف رو ویرایش کنید تا از برگه اضافی استفاده کنید! چون نوشته اگه جا کم آوردید از برگه استفاده کنید! الان مشکل شما کدوم قسمتهاست دقیقا؟

یه مشکل من مربوط به سوالی هست که باید never بنویسم که زیر تاریخ نمیشه تایپ کرد!!!
مشکل دیگه مربوط به قسمت تاریخ تولد برای بچه ها هست که من باید n/a بزنم اما نمیشه؟
قسمت بعد مربوط به تحصیلاته که برای دبستان جا کم میارم!!!
و برای نوشتن ادرس و کد پستی هم فضا کمه؟؟
جلوی give number شماره 40 هم بازم نمیشه بنویسم n/a !!
من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگید خواهش میکنم

(2013-05-14 ساعت 09:45)elvira نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 00:34)ali_am76 نوشته:  elvira عزیز توصیه من اینه که سعی کنید پی دی اف رو ویرایش کنید تا از برگه اضافی استفاده کنید! چون نوشته اگه جا کم آوردید از برگه استفاده کنید! الان مشکل شما کدوم قسمتهاست دقیقا؟

یه مشکل من مربوط به سوالی هست که باید never بنویسم که زیر تاریخ نمیشه تایپ کرد!!!
مشکل دیگه مربوط به قسمت تاریخ تولد برای بچه ها هست که من باید n/a بزنم اما نمیشه؟
قسمت بعد مربوط به تحصیلاته که برای دبستان جا کم میارم!!!
و برای نوشتن ادرس و کد پستی هم فضا کمه؟؟
جلوی give number شماره 40 هم بازم نمیشه بنویسم n/a !!
من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگید خواهش میکنم

بیشتر برای قسمت هایی که تایپ نمیشن و مخصوص عدد هستن نگرانم و نمیدونم چه کنم؟چون نمیخام از نرم افزار ها استفاده کنم
تشکر کنندگان: vistac ، KIMIA2005
چه طور پسوند فایل را حذف کنم میشه دقیق توضیح بدین من PDF Decrypt Pro را دانلود کردم ولی نمیتونم باهاش کار کنم میشه مرحله به مرحله توضیح بدین؟
(2013-05-13 ساعت 22:14)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 21:12)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 20:31)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 19:02)elvira نوشته:  

دوست عزیز
برا من در nitroدر سربرگ Forms گزینه Edit all fields فعال نیست چطور فعالش کنم تا بتونم فونت رو سایزش راکوچک کنم ممنونم

به کمک برنامه PDF Decrypt Pro! این برنامه پسورد فایل رو حذف میکنه و میتونید همه نوع تغییری بدید! ورژن 3.20 رو دانلود کنید! سریال نامبر هم اگه خاست کد زیر رو بزنید!

V8FV2-WETY4-87NB7-HEHQU
مشکلی هم بود پیام بدید.

با سلام خدمت دوستان عزیزم
بالای فرم DS-230 دانلود شده تاریخ EXPIRE 2012 نوشته آیا می شه این فرم را پر و ارسال کرد ؟
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان من و خانمم هنوز عقد هستیم و جدا از هم زندگی میکنیم. حالا تو آدرسا چی باید بنویسیم؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان