کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
درود
عکس که باید با این فرم ارسال کنیم حتما باید همون عکسی که هنگام ثبت نام لاتاری زدیم باشه یا نه فرقی نمیکنه ؟ شرایط عکس دقیقا مثل همه منظورم تمام رخ و 600 در 600 پیکسل باشد .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز سلام
آیا کسانی که مدرک لیسانس دارند لازمه مدرک دیپلم را هم ترجمه و با خودشون ببرند .
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 12:54)uranus88 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 17:44)love_everlife نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 17:06)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 15:08)love_everlife نوشته:  دوست عزیز با تشکر
خوب حالا برا سوال 1 راهکارتون چی هستش ؟
بهتره بعد اینکه با Nitro فرم ها رو تکمیل کردی ... با برنامه adob pdf pro فقط این قسمت رو پر کنی

راه دیگه ای سراغ ندارید ؟؟؟

همین خوبه دیگه راه دیگه رو میخوای چی کار :دی
من دیگه چیزی به ذهن مبارکم قد نمیده

آقا یه سوالی: وقتی با nitro یه جاهایی که جا کم هستو text مینویسم یا جاهایی که مال تاریخه N/A میزنیم بعد که ذخیره میکنی به رنگ سیاه دیده نمیشه. اون نوار آبیه روشه. البته تو پرینت کاملا درسته ولی اگه بخوایم همین فایلو با ایمیل بفرستیم چی؟ ایرادی نداره؟؟
[/quote]

جاهایی که جا کمه رو باید تو یه برگ جدا بنویسی ... بالای برگه سمت راست هم باید کیس نامر و اسمت رو بنویسی... و به ته فرم مربوطه اضافه کنی. و جلوی جوابت هم شماره سوالی که داری اونو جواب میدی رو بنویس ... این اون چیزی که خود کی سی سی به من گفت و اضافه کنم که گفت شما بنویسید شاید معلوم نباشه تو فرم ولی ما میتونیم بخونیم به رنگ و این چیزا توجه نکنید.
جاهایی که برای تاریخ هست به غیر فرمت خود تاریخ یعنی 00/00/1999 نمیتونی چیز دیگه اضافه کنی. و احتیاجی به N/A نیست

(2013-05-25 ساعت 13:00)morteza-dm نوشته:  درود
عکس که باید با این فرم ارسال کنیم حتما باید همون عکسی که هنگام ثبت نام لاتاری زدیم باشه یا نه فرقی نمیکنه ؟ شرایط عکس دقیقا مثل همه منظورم تمام رخ و 600 در 600 پیکسل باشد .

عکس جدید حتما باید بزاری... و در ضمن موقع مصاحبه هم نباید این عکسی که الان ارسال میکنی باشه .. باز هم باید جدید عکس بگیری... چون هر عکس 6 ماه برای اونا اعتبار داره ... ( کسایی رو میسناسم که برای کارت ملی عکی 5 ابتدایی دادن الان 35 سالشه یارو :دی )

(2013-05-25 ساعت 13:04)kavousi_s نوشته:  دوستان عزیز سلام

حتما این کارو بکن ... ضرر نداره که ... ولی مثل اینکه میخوان از شما ...
تشکر کنندگان: shekari
از شما اخرین مدرک تحصیلی رو میخوان.ولی از بعضی از دوستان دیپلم هم خواسته شده.برای اینکه نقص مدرک نخورین با خودتون ببرین.اصل دیپلم و ترجمش
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: shekari
(2013-05-25 ساعت 09:49)نازنین اسدی نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 17:03)saeedhei نوشته:  اگه معافیت سربازی داریم no رو تیک بزنیم؟

یکی به این سوال جواب بده لطفا

بله باید no بزنین. بقیه هم N/A
تشکر کنندگان:

این سوال قبلا جواب داده شده. با استفاده از آموزش های این لینک مطلب مورد نظر خود را جستجو کنین.

شرایط رو در امضای من میتونین ببینن، یا از این لینک

باید عکس جدید بگیرید، عکس زمان ثبت نام لاتاری بیش از 6 ماه پیش گرفته شده
تشکر کنندگان: powerb
دوستان سلام
کیس من 3 نفری هست و فرمها رو برای هر سه نفر تنظیم کردم ، اگر روز مصاحبه به هر دلیلی یکی از اعضا نتونست در کنسولگری حاضر بشه چه اتفاقی میافته ؟ آیا برای بقیه اعضا هم مشکلی پیش میاد؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 14:01)kavousi_s نوشته:  دوستان سلام
کیس من 3 نفری هست و فرمها رو برای هر سه نفر تنظیم کردم ، اگر روز مصاحبه به هر دلیلی یکی از اعضا نتونست در کنسولگری حاضر بشه چه اتفاقی میافته ؟ آیا برای بقیه اعضا هم مشکلی پیش میاد؟

نقل قول:تمام اعضا باید حضور داشته باشند، اگر برای مصاحبه آماده نباشید ممکن است ویزایی دریافت نکنید یا دیر دریافت کنید.
میتونین مصاحبه رو برای مدت کوتاهی عقب بندازید.
تشکر کنندگان: nina22
(2013-05-25 ساعت 13:05)love_everlife نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 12:54)uranus88 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 17:44)love_everlife نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 17:06)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 15:08)love_everlife نوشته:  دوست عزیز با تشکر
خوب حالا برا سوال 1 راهکارتون چی هستش ؟
بهتره بعد اینکه با Nitro فرم ها رو تکمیل کردی ... با برنامه adob pdf pro فقط این قسمت رو پر کنی

راه دیگه ای سراغ ندارید ؟؟؟

همین خوبه دیگه راه دیگه رو میخوای چی کار :دی
من دیگه چیزی به ذهن مبارکم قد نمیده

آقا یه سوالی: وقتی با nitro یه جاهایی که جا کم هستو text مینویسم یا جاهایی که مال تاریخه N/A میزنیم بعد که ذخیره میکنی به رنگ سیاه دیده نمیشه. اون نوار آبیه روشه. البته تو پرینت کاملا درسته ولی اگه بخوایم همین فایلو با ایمیل بفرستیم چی؟ ایرادی نداره؟؟

جاهایی که جا کمه رو باید تو یه برگ جدا بنویسی ... بالای برگه سمت راست هم باید کیس نامر و اسمت رو بنویسی... و به ته فرم مربوطه اضافه کنی. و جلوی جوابت هم شماره سوالی که داری اونو جواب میدی رو بنویس ... این اون چیزی که خود کی سی سی به من گفت و اضافه کنم که گفت شما بنویسید شاید معلوم نباشه تو فرم ولی ما میتونیم بخونیم به رنگ و این چیزا توجه نکنید.
جاهایی که برای تاریخ هست به غیر فرمت خود تاریخ یعنی 00/00/1999 نمیتونی چیز دیگه اضافه کنی. و احتیاجی به N/A نیست

عکس جدید حتما باید بزاری... و در ضمن موقع مصاحبه هم نباید این عکسی که الان ارسال میکنی باشه .. باز هم باید جدید عکس بگیری... چون هر عکس 6 ماه برای اونا اعتبار داره ... ( کسایی رو میسناسم که برای کارت ملی عکی 5 ابتدایی دادن الان 35 سالشه یارو :دی )

حتما این کارو بکن ... ضرر نداره که ... ولی مثل اینکه میخوان از شما ...
[/quote]

منظور من از جا کم بودن مثلا یه حرف جا کم آوردنه نه مثلا جدول. واسه خونه های جدول که یه برگه جدا نوشتم اونایی که کم بوده ولی مثلا بعضی جاها اسم مدرسه یا شهر جا کم میاد که با نیترو نوشتمش...
تشکر کنندگان: estanfordbineh
سلام دوستان خوبم
من اشتباهی مرتکب شدم و فرم شوهرم را که قراره همراه من بیاد نفرستادم اما توی فرم خودم نوشتم که همراهم هست دوستان گفتند با ایمیل دوباره بفرست اما من خودم به کی سی سی ایمیل زدم و مشکل را گفتم و منتظرم جوابمو بدهند که چه کار کنم اما الان 4 روزه جوابمو ندادند دلم شور میزنه معمولا چند روزه جواب میدهند؟ آیا کار درستی کردم که از خودشون راه حل خواستم؟ خواهش میکنم جوابمو بدید
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
تشکر کنندگان:
با سلام
من سربازی رو سپاه (بسیج ) بودم
می خواستم بدونم آیا میشه در قسمت برنچ Branch اسمی از سپاه نبرد و فقط کلمه Army رو نوشت ؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 14:34)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان خوبم
من اشتباهی مرتکب شدم و فرم شوهرم را که قراره همراه من بیاد نفرستادم اما توی فرم خودم نوشتم که همراهم هست دوستان گفتند با ایمیل دوباره بفرست اما من خودم به کی سی سی ایمیل زدم و مشکل را گفتم و منتظرم جوابمو بدهند که چه کار کنم اما الان 4 روزه جوابمو ندادند دلم شور میزنه معمولا چند روزه جواب میدهند؟ آیا کار درستی کردم که از خودشون راه حل خواستم؟ خواهش میکنم جوابمو بدید
این سوال تکراری است. با استفاده از آموزش های این لینک مطلب مورد نظر خود را جستجو کنین.
50 هزار نفر الان دارن با اونا تماس میگیرن، حداقل دو هفته منتظر جواب باشید.

(2013-05-25 ساعت 14:34)mattin نوشته:  با سلام
من سربازی رو سپاه (بسیج ) بودم
می خواستم بدونم آیا میشه در قسمت برنچ Branch اسمی از سپاه نبرد و فقط کلمه Army رو نوشت ؟

این سوال تکراری است. با استفاده از آموزش های این لینک مطلب مورد نظر خود را جستجو کنین.
اونا می دونن که خدمت سربازی اجباریه، بنویسید سپاه مشکلی نداره. کلیرنس میخورید نهایتا.
Army of the Guardians of the Islamic Revolution
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
میشه یه نفر بی زحمت راهنمایی کنه که چطوری مشه با نرم افزار Acrobat Pro فایل عکس رو چسبوند به محل اصلی تو PDF؟
ممنون میشم که کمکم کنین یه 2 هفته هست که درگیرشم.

من هرچی ایمیل بهشون زدم بعد تز 5 روز قطعاً جوابما دادن.
ضمناً شما بهترین کارو کردین که از خودشون پرسیدین.

سلام دوستان
میشه یه نفر بی زحمت راهنمایی کنه که چطوری مشه با نرم افزار Acrobat Pro فایل عکس رو چسبوند به محل اصلی تو PDF؟
2014AS0000012XX
تعداد افراد کیس: 2نفر
تاریخ و نوع ارسال فرمهای سری اول: از طریق ایمیل ودر 30 می 2013
تاریخ پاسخ از KCC: هفته بعد (7 june )
مقصد: فعلاً شیکاگو
تاریخ کارنت: سری اول اول اول Big Grin
تاریخ نامه دوم: 13 سپتامبر 2013 Big Grin
تاریخ مصاحبه: 19 نوامبر 2013
کلیرنس: 29 می
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 14:44)hamedapple نوشته:  سلام دوستان

من هرچی ایمیل بهشون زدم بعد تز 5 روز قطعاً جوابما دادن.
ضمناً شما بهترین کارو کردین که از خودشون پرسیدین.

سلام دوستان

بهتره با نرم افزار Nitro PDF 8 انجام بدی این کارو ... بهتره و راحت تر
تشکر کنندگان: hamedapple
سلام یه سوال : من ممکنه 2,3 ماه دیگه از خونم بلند شم و جا به جا بشم اگه آدرس و تلفن همینجا رو بدم الان واسه پر کردن فرم ها مشکلی پیش میاد؟؟چی کار کنم؟؟
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان