موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
درود
عکس که باید با این فرم ارسال کنیم حتما باید همون عکسی که هنگام ثبت نام لاتاری زدیم باشه یا نه فرقی نمیکنه ؟ شرایط عکس دقیقا مثل همه منظورم تمام رخ و 600 در 600 پیکسل باشد .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
آیا کسانی که مدرک لیسانس دارند لازمه مدرک دیپلم را هم ترجمه و با خودشون ببرند .
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-25 ساعت 13:04)kavousi_s نوشته: دوستان عزیز سلام
آیا کسانی که مدرک لیسانس دارند لازمه مدرک دیپلم را هم ترجمه و با خودشون ببرند .
از شما اخرین مدرک تحصیلی رو میخوان.ولی از بعضی از دوستان دیپلم هم خواسته شده.برای اینکه نقص مدرک نخورین با خودتون ببرین.اصل دیپلم و ترجمش
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
کیس من 3 نفری هست و فرمها رو برای هر سه نفر تنظیم کردم ، اگر روز مصاحبه به هر دلیلی یکی از اعضا نتونست در کنسولگری حاضر بشه چه اتفاقی میافته ؟ آیا برای بقیه اعضا هم مشکلی پیش میاد؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم
من اشتباهی مرتکب شدم و فرم شوهرم را که قراره همراه من بیاد نفرستادم اما توی فرم خودم نوشتم که همراهم هست دوستان گفتند با ایمیل دوباره بفرست اما من خودم به کی سی سی ایمیل زدم و مشکل را گفتم و منتظرم جوابمو بدهند که چه کار کنم اما الان 4 روزه جوابمو ندادند دلم شور میزنه معمولا چند روزه جواب میدهند؟ آیا کار درستی کردم که از خودشون راه حل خواستم؟ خواهش میکنم جوابمو بدید
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من سربازی رو سپاه (بسیج ) بودم
می خواستم بدونم آیا میشه در قسمت برنچ Branch اسمی از سپاه نبرد و فقط کلمه Army رو نوشت ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سوال : من ممکنه 2,3 ماه دیگه از خونم بلند شم و جا به جا بشم اگه آدرس و تلفن همینجا رو بدم الان واسه پر کردن فرم ها مشکلی پیش میاد؟؟چی کار کنم؟؟
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Aug 29th - Qatar airways
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**