کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-26 ساعت 18:10)n51 نوشته:  دوستان نامه دوم را از طریق کانفرمیشن نامب مثل برنده شدنمون باید ببینیم و از تو همان سایت و آدرس ؟ یعنی فقط بجای نامه برنده بودن نامه دوم میاد؟؟؟؟؟؟؟؟

بله همینطوره.
منتهی شما با کیس نامبرتون تا الان باید کارنت شده باشین. مطمءنین همه چیز رو به راهه؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان:
سلام دوستان شماره case man :2014AS00006xxx
می خواستم ببینم می تونم 10 روز دیگه فرم هامو بفرستم یا دیره؟
و اینکه سفارت یروان بهتره یا آنکارا؟
تشكيل پرونده: jan 2015 اپرو:٦ April2015

تشکر کنندگان: sce
سلام دوستان سه تا سئوال داشتم

در بند 32 که Location محل کار رو خاسته آدرس کامل رو میخاد یا فقط بنویسیم Tehran

دوم بند 33 که School and Location رو خاسته اونم آدرس کامل را میخاد یا فقط شهر را برای Location . مثلا Shahid Nilforosh zadeh High school Tehran

بعد اگه آدرس کامل بخاد اصلا جاش نمیشه

سوم اینکه رشته تجربی برای Course of Study به انگلیسی چی میشه ؟

مرسی
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
تشکر کنندگان: sce
(2013-05-26 ساعت 19:27)tina alin نوشته:  سلام دوستان شماره case man :2014AS00006xxx

1-بله.اصلا عجله نکنین.به همه میرسه.
دوم اینجا رو بخون.
موفق باشین.

(2013-05-26 ساعت 19:56)arshia_danesh نوشته:  سلام دوستان سه تا سئوال داشتم

دوم بند 33 که School and Location رو خاسته اونم آدرس کامل را میخاد یا فقط شهر را برای Location . مثلا Shahid Nilforosh zadeh High school Tehran

مرسی
فقط شهر رو بنویسین.سوال سومت چی شد پس ؟

(2013-05-26 ساعت 12:31)فریاد تنها نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 23:30)sonnnna نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 14:34)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان خوبم
من اشتباهی مرتکب شدم و فرم شوهرم را که قراره همراه من بیاد نفرستادم اما توی فرم خودم نوشتم که همراهم هست دوستان گفتند با ایمیل دوباره بفرست اما من خودم به کی سی سی ایمیل زدم و مشکل را گفتم و منتظرم جوابمو بدهند که چه کار کنم اما الان 4 روزه جوابمو ندادند دلم شور میزنه معمولا چند روزه جواب میدهند؟ آیا کار درستی کردم که از خودشون راه حل خواستم؟ خواهش میکنم جوابمو بدید
سلام دوست عزیز
من هم جای تاریخ ازدواج پدرمو ننوشته بودم چون چشمم ندیده بود با راهنمایی hushmandco عزیز بهشون ایمیل زدم جریانو گفتم kcc بعد از 6 روز بهم گفت دوباره باید مدارکمو بفرستم. من فکر میکنم کار درستی انجام دادید و نگران نباشید.

مدارک را دوباره با پست فرستادید یا ایمیل؟
اصلا نگران نباش دوست عزیز.
فرم های خودتون و همسر محترم رو دوباره به دقت تکمیل و به نظر من پست کنین.این مشکل واسه یکی از مدیران محترم سایت هم پیش اومده بود.ایشون الان اونور تشریف دارن.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: hushmandco ، فریاد تنها ، آلیس-1980
(2013-05-26 ساعت 19:56)arshia_danesh نوشته:  سلام دوستان سه تا سئوال داشتم

مرسی

sce جان سومی رو با کمی تاخیر اضافه کردم سئوا سومم این بود

ممنون از پاسخت
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز آیا در سفارت ایروان امکان مصاحبه فارسی وجود داره؟
تشكيل پرونده: jan 2015 اپرو:٦ April2015

تشکر کنندگان:
(2013-05-26 ساعت 19:27)tina alin نوشته:  سلام دوستان شماره case man :2014AS00006xxx

بله. وقت داری.
برای انتخاب سفارت اینجا رو بخون
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: tina alin ، Soap McTavish
(2013-05-26 ساعت 21:59)tina alin نوشته:  دوستان عزیز آیا در سفارت ایروان امکان مصاحبه فارسی وجود داره؟

بلی
تشکر کنندگان: tina alin ، Soap McTavish
سلام به دوستان و اساتید..عزیزان من چند سالی در یکی از موسسات مهندسی وابسته به قرارگاه خاتم کار کردم که اصولا تحریمه...شغلمم کارمند قراردادی بوده...حالا در پر کردن محل شغل در فرمها گیر کردم..آیا صداقت داشته باشم و بنویسم(به توصیه یکی از دوستان که به تازگی مصاحبه کرده) یا اینکه اصلا حرفی ازش نزنم..این رو هم توضیح بدم که خانم بنده لاتاری 2014 برنده شده...و چیزی حدود 4 سال سابقه در این موسسات دارم
تشکر کنندگان:
(2013-05-26 ساعت 23:51)quake نوشته:  سلام به دوستان و اساتید..عزیزان من چند سالی در یکی از موسسات مهندسی وابسته به قرارگاه خاتم کار کردم که اصولا تحریمه...شغلمم کارمند قراردادی بوده...حالا در پر کردن محل شغل در فرمها گیر کردم..آیا صداقت داشته باشم و بنویسم(به توصیه یکی از دوستان که به تازگی مصاحبه کرده) یا اینکه اصلا حرفی ازش نزنم..این رو هم توضیح بدم که خانم بنده لاتاری 2014 برنده شده...و چیزی حدود 4 سال سابقه در این موسسات دارم

دوست من اگه همسر شما برنده لاتاری بوده با شما زیاد فکر نمیکنم کاری داشته باشن. ولی خو دیگه ، کاره یهو دیدی کیلید کرد روت . بهتره راستشو بگی به نظر من و بگی که یه کارمند بودی فقط .. نهایتا یه FBI check میخوری بعدشم انشالاه ویزا خوشگله دستته .... :دی
تشکر کنندگان: mehrtash
3 سوال دارم:
1- با نرم افزار nitro فارسی درست تایپ نمی شود ایرادی ندارد همه را تایپ کنیم فقط آن قسمت اسم و فامیل فارسی را با دستخط بنویسیم؟
2- در قسمتهای مانند مشخصات فرزندان، نام دانشگاهها یا مشاغل باید تمام خانه ها را N/A بزنیم یا تنها زدن یک ردیف کفایت می کند؟
3- باید بارکد و شماره کیس نامبر را بر بالای نمامی صفحات فرمهای 230 , 122 بچسبانیم؟
تشکر کنندگان:
دوستان در فیلد 34 که مربوط به سربازی میشه در بخش شغل باتوجه به اینکه من امریه سرباز معلمی بودم دو عبارت میتونم بنویسم یکی teacher soldier به معنی سرباز معلم و دیگری teacher as که در ادامه باید عبارت امریه رو بذارم که نمیدونم انگلیسیش چی میشه.لطفا بگید کدوم رو بذارم؟
چون من سپاه بودم میخوام این بخش رو کامل بنویسم تا بدونن کاره نبودیم و بدبختمون نکنن
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 21:31)niloosin نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 19:13)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 18:20)niloosin نوشته:  میشه لطفا روش کار با NITRO رو یکی توضیح بده؟؟!!من می خوام با اون فرمهارو پر کنم اصلا نمی دونم باید چی کار کنم!!
تو قسمت هایی که می خوایم آدرس وارد کنیم,و ایمیلمون رو فضا کمه جا نمی شه!!چی کار کنیم؟؟

دوست عزیز اینجا رو بخونید و با نرم افزار انلاک pdf میتونید سایز فونت رو کوچکتر کنید

لینکی که شما دادید اصلا عکس هاش خرابه همه معلوم نیست از چه راهی رفته! نرم افزار آنلاک PDF که فقط فایل های PDF رو انلاک می کنه چه جوری فونت چیزی که می خوایم تو خونه ها بنویسیم رو کوچیک می کنه؟؟

توی امضا من اموزشش هست
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: Soap McTavish
(2013-05-27 ساعت 02:18)reza_top60 نوشته:  دوستان در فیلد 34 که مربوط به سربازی میشه در بخش شغل باتوجه به اینکه من امریه سرباز معلمی بودم دو عبارت میتونم بنویسم یکی teacher soldier به معنی سرباز معلم و دیگری teacher as که در ادامه باید عبارت امریه رو بذارم که نمیدونم انگلیسیش چی میشه.لطفا بگید کدوم رو بذارم؟
چون من سپاه بودم میخوام این بخش رو کامل بنویسم تا بدونن کاره نبودیم و بدبختمون نکنن

این پست را بخوانید.
تشکر کنندگان: reza_top60
من کل تایپیک رو خوندم بالاخره بند 10 و 11 رو می شه جفتشو N/A گذاشت یا نه!!!!!!!!
بعضی از بچه ها گفتن می شه و ماهم همین کارو کردیم و هیچ مشکلی پیش نیومده و افیسر موقع مصاحبه که ازت پرسید اون موقع یه آدرس بده
بعضی ها هم می گن نـــــــــــــــه حتما حتما باید یه آدرس بدی
بالاخره تکلیفو معلوم کنید دیگه مدیران انجمن نمی خوان دخالت کنن عایا Smile بابا بین بچه ها اختلاف افتاده آخه.

من فرم هامو فرستادم ولی بند 39 رو N/A گذاشتم در صورتی که دوستان می گن اون بند مربوط به آدرس اصلی شخص برنده لاتاری می شده.
بالاخره بند 39 باید N/A باشه یا باید آدرس خودمو وارد می کردم.
حالا که فرم هامو فرستادم پیشنهادتون چیه؟؟ به KCC ایمیل بدم بگم و بعد که جواب دادن دوباره فرم هامو ارسال کنم؟؟

راستی من لیسانس کامپیوتر-نرم افزار دارم ولی تو قسمت 33
course of study را UNdergraduate وارد کردم
و
Degree or Diploma رو Bachelor Degree وارد کردم
آیا درست وارد کردم؟؟؟
آخه هیچ جای فرم بنظرم نپرسیده بود که لیسانس چی داری منم جایی ننوشتم Software engineer
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان