کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-10 ساعت 20:04)soroush23 نوشته:  سومین بار هستش تو این تاپیک سوالم رو میپرسم،اساتید خواهش میکنم

یه توضیح جامع بدن راجع به کسایی که دیپلم فنی یا کاردانش دارن

و اونایی که با این مدرک رفتن دانشگاه علمی کاربردی پودمانی؟

اینان میتونن با گواهی اشتغال به تحصیل کلییر بشن یا نه؟

باید حتما پیش دانشگاهی بگیرن؟

چچنننند بارم من این سوال رو پرسیدم ولیییی ههههیییکس جواب کاملی نداششتت!!!Sad
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 00:15)batisasha9 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 20:04)soroush23 نوشته:  سومین بار هستش تو این تاپیک سوالم رو میپرسم،اساتید خواهش میکنم

امضاء sinamn عزیز رو بخونین. شاید چیزی که میخواین رو اونجا پیدا کنین.
چند تا پست بالاتر لینکش روهم براتون گذاشتم.
هرکسی از ظن خود شد یار من.. هریک از دوستان در فیلد مربوط به خودشون و با شرایط خاص کیس خودشون درگیرن. شما هم اگر نتونستین از اینجا جواب لازم رو بگیرین دست رو دست نذارین. از تاپیکهای مربوط به مدارک و ترجمه و.. برین بخونین. مال سالهای قبل رو کامل مطالعه کنین. این همه بچه ها اومدن و رفتن و نوشتن . مطمئن باشین جواب سوالاتتون رو اونجاها پیدا میکنین. فقط حوصله کنین و وقت بذارین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-11 ساعت 00:27)hushmandco نوشته:  

هرکسی از ظن خود شد یار من.. هریک از دوستان در فیلد مربوط به خودشون و با شرایط خاص کیس خودشون درگیرن. شما هم اگر نتونستین از اینجا جواب لازم رو بگیرین دست رو دست نذارین. از تاپیکهای مربوط به مدارک و ترجمه و.. برین بخونین. مال سالهای قبل رو کامل مطالعه کنین. این همه بچه ها اومدن و رفتن و نوشتن . مطمئن باشین جواب سوالاتتون رو اونجاها پیدا میکنین. فقط حوصله کنین و وقت بذارین.

اونی که شما گذاشتی برای فوق دیپلم بود نه برای دیپلم و جواب اینکه افراد با این دیپلم ها اصلا مدرکشون برای اونها چه وضعیتی داره توش نبود..چون من از یکی از دوستان شنیدم که مدرک کارو دانش موردی نداره و حتما نباید 12 ساله باشه و اینکه کارو دانش هم که 11 سال درس و 1 سال عملی داره باز هم 12 ساله هستش و در کل مدرک نباید اموزشگاهی باشه.حالا اینکه چی باشه خیلی مهم نیست..ولی به این حرف مطمئن نیستم...
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 00:48)حسن پیری نوشته:  

یعنی منم که دیپلم 11 ساله دارم و فوق دیپلم و لیسانس دارم هم باید این مراحل رو که تو امضای sinamn هست رو برای معادل سازی فوق دیپلم به پیش دانشگاهی رو انجام بدم؟ اصل مدرک کاردانیم 2 ماه دیگه آماده میشه؟ خواهشا راهنمایی کنین.

آقای پیری، شما اگر مدرک موقت دارین اطلاعاتش رو وارد کنید. بعد برید اصل مدرکتون رو بگیرید و روز مصاحبه ارائه بدین. اگر تحصیل دانشگاهی داشته باشید که اون دیپلم دیگه مهم نیست. مهم اینه که اطلاعاتی که شما وارد می کنید منظورم تاریخ فارغ التحصیلی تون که وارد فرم می کنید همونی باشه که تو مدرکتون میخوره.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: H Pier ، soroush23
(2013-05-11 ساعت 00:56)batisasha9 نوشته:  

اونی که شما گذاشتی برای فوق دیپلم بود نه برای دیپلم و جواب اینکه افراد با این دیپلم ها اصلا مدرکشون برای اونها چه وضعیتی داره توش نبود..چون من از یکی از دوستان شنیدم که مدرک کارو دانش موردی نداره و حتما نباید 12 ساله باشه و اینکه کارو دانش هم که 11 سال درس و 1 سال عملی داره باز هم 12 ساله هستش و در کل مدرک نباید اموزشگاهی باشه.حالا اینکه چی باشه خیلی مهم نیست..ولی به این حرف مطمئن نیستم...
این سوال تخصصیه. کسی باید جواب بده که از قوانین آموزش و پرورش سردر بیاره یا اینکه خودش با این شرایط یکبار فرایند لاتاری رو طی کرده باشه. توی تاپیکهای "مدارک و ترجمه و.." سالهای گذشته رو کامل بگردید تا اشخاصی رو با شرایط خودتون پیدا کنین. اون قضیه یک سال عملی هم که گفتین شاید نجات بخش باشه. تحقیق کنین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: soroush23 ، batisasha9 ، philter
ببخشید زیاد سوال میکنم اما من که یک سال دبیرستان عادی بودم و 2 سال هنرستان فنی و حرفه ای چی باید بنویسم؟
ممنونم خیلی کمکم کردین تا حالا.
[/quote]
به همون ترتیبی که مدرسه رو عوض کردین پر میکنین
دبیرستان high school
فنی و حرفه ای vocational school
[/quote]

جلوی مدرسه ای که فقط اول دبیرستان اونجا بودم نوع مذرکی که گرفتم N/A بنویسم یا چیز دیگه؟
[/quote]

با سلام
هنرستان فنی میشه Technical school
تشکر کنندگان: soroush23
دوستان یه جایی خوندم

اگه با دیپلم فنی و حرفه ای و کاردانش داشته باشه

اما یکسال بره پودمانی علمی کاربردی بعد گواهی اشتغال به تحصیل در زمان مصاحبه ببره ،درسته

تایید میشه دوستان؟
تشکر کنندگان:
بالاخره ما 12 سال تحصیل رو همون diploma بزنیم یا باید پیش دانشپاهی رو هم زیرش بنویسیم؟
تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-05-11 ساعت 12:32)vistac نوشته:  بالاخره ما 12 سال تحصیل رو همون diploma بزنیم یا باید پیش دانشپاهی رو هم زیرش بنویسیم؟

شما اگر آخرین مدرکتون پیش دانشگاهیه اول از اون شروع کنید و بعد دیپلم و غیره. همیشه از آخرین مدرک یا شغل تون شروع کنید و به قبل برید.اینطوری:
per-university
diploma
secondary school
elementary school
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee
باسلام خدمت دوستان و ادمین گرامی

من تقریبا همه سوالات دوستان رو خوندم ولی جواب چنداسوالامو پیدا نکردم.

1- واسه قسمت military یه قسمت branch یا شاخه داره. منظور چیه؟ یعنی مثلا سپاه یا نیروانتظامی یا ارتش؟ یا اینکه منظورش نیروی زمینی و دریایی و هواییه؟ من سپاه نیرو زمینی بودم چطور باید بنویسم؟؟؟

2- در قسمت degree واسه دبستان و راهنمایی چی بنویسیم؟ همچنین واسه مدرسه ای که 2سال توش بودی و بعد رفتی یه مدرسه دیگه مدرک مثلا دیپلمو گرفتی

3- از اصطلاح N/A فقط تو فرم 230 باید استفاده کرد؟ یا توی 122 هم جاهای خالی رو باید N/A گذاشت؟ و کلا توی جداول خالی هم بایدN/A رو بنویسیم؟ توی همه ستوناش؟
4- قسمت 43.b رو باید چی جواب بدیم؟ درست منظورشو متوجه نشدم؟

5- من که الان دانشجوی ارشدم present occupation رو چی بزنم؟ مربی ورزشیم هستم اما تو ایران که شغل محسوب نمیشهSad

با تشکر پیشاپیش
تشکر کنندگان:
سلام.

برای وارد کردن شغل "تدریس خصوصی" چی میشه . در ضمن من هم پیمانکارم هم مدرس خصوصی و هم مشاور. همشو باید بنویسم؟ همش پاره وقته.
تشکر کنندگان:
برای مصاحبه کجا بهتره ؟ کدومو انتخاب کنیم ؟
شماره کیس:2014AS00076xx
کنسولگری:انکارا تغییر به ایروان
تاریخ روئت قبولی در سایت:3may
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25june
تاریخ مصاحبه:
تشکر کنندگان: sce
من دانشجو ارشدم درسم تموم شده ولی هنوز دفاع نکردم ...نمیدونم کدوم گزینه رو باید پر کنم؟ راهنماییم میکند؟
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان:
چند تا سوال درباره این فرم :

1- من موندم با این مدرک چیکار کنم . تا کارشناسی بنویسم یا فوق رو هم بنویسم و بنویسم Present . دلیلشم اینه که شغل فعلی هم باید بنویسم دانشجو دیگه!!

2- پیش دانشگاهی رو باید بنویسیم؟؟

3- چه شغلی رو باید نوشت؟ مثلا من طراحی سایت کردم بنویسم؟ محلش و چیزایی که نداره N/A بزارم
تشکر کنندگان: sce
1-تا کارشناسی.اگه هنوز فوق نگرفتین.
2-این را هم بنویسین.
3-خیلی مختصر در مورد شغل بگین.الکی شلوغش نکنین.
کلا زیاد سخت نگیرین.ولی دروغ هم نگین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: hushmandco ، payam62 ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان