کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
اگه آدرس فرم قبولی با فرمی که الان میفرستیم یکی نباشه مشکلی پیش میاد ؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 18:51)امید برنده نوشته:  اگه آدرس فرم قبولی با فرمی که الان میفرستیم یکی نباشه مشکلی پیش میاد ؟
خیر ، آدرس عوض کردید دیگه
البته بهتره در یک نیم خط کوچیک در ایمیلتون هم به این مسئله اشاره کنید.Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: mrr777 ، hushmandco
سلام دوستان 2تا سوال دارم ممنون می شم راهنماییم کنید
1-چه مدت زمان داریم تا فرم ها را ارسال کنیم می شه 4ماه بعد بفرستم چون یه نی نی توی راه دارم که شهریور بدنیا می آد می خوام یه دفعه فرم هارو بفرستم؟
2- من لیسانس دارم و سابقه 3 کار متفاوت از هم رو هم دارم با توجه به نظرات دوستان فهمیدم سوال 7 رو اگه no بزنیم بهتره .با این حساب توی فرم 230 که سابقه کارهای 10سال اخیر را می خواهد سوابقم را بنویسم یا کتمان کنم؟اگه بنویسم مغایرت پیدا نمی کنه؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-16 ساعت 22:54)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان 2تا سوال دارم ممنون می شم راهنماییم کنید
1-چه مدت زمان داریم تا فرم ها را ارسال کنیم می شه 4ماه بعد بفرستم چون یه نی نی توی راه دارم که شهریور بدنیا می آد می خوام یه دفعه فرم هارو بفرستم؟
2- من لیسانس دارم و سابقه 3 کار متفاوت از هم رو هم دارم با توجه به نظرات دوستان فهمیدم سوال 7 رو اگه no بزنیم بهتره .با این حساب توی فرم 230 که سابقه کارهای 10سال اخیر را می خواهد سوابقم را بنویسم یا کتمان کنم؟اگه بنویسم مغایرت پیدا نمی کنه؟

سلام دوست عزیز
۱- برای فرستادن فرم ها وقت زیاد دارید و اشکالی نداره تا شهریور صبر کنید ولی اگر کیس نامبرتون پایین باشه مصاحبه تون به تاخیر میافته، قدمش پیشاپیش مبارک.
۲- در فرم ۱۲۲ اگه سوال ۷ رو خیر بزنید اشکالی نداره ولی سوابقتون رو در فرم ۲۳۰ کامل بنویسید. ارتباطی با هم نداره چون سوال ۷ برای کسانی هست که دیپلم ندارند و می خوان از سابقه کارشون استفاده کنند.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، KIMIA2005 ، hushmandco ، sinamn ، philter
بسیار از شما ممنونم راستی کیس نامبرم 5000 فکر می کنید تاریخ مصاحبه کی باشه؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-16 ساعت 23:21)عاطفه سروش نوشته:  بسیار از شما ممنونم راستی کیس نامبرم 5000 فکر می کنید تاریخ مصاحبه کی باشه؟

نمی شه به این سوال جواب دقیق داد ولی ۵۰۰۰ ایهای ۲۰۱۳ اسفند و فروردین مصاحبه داشتند.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: hosseinmm ، KIMIA2005 ، philter
(2013-05-16 ساعت 22:54)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان 2تا سوال دارم ممنون می شم راهنماییم کنید

در مورد نی نی تون که ایشالا قدمش خیر باشه مدارکتون رو همین الان بدون احتساب نی نی دلبندتون بفرستین و اینجا رو هم بخونین که بعدش چه باید بکنین. اگر تا اون موقع صبر کنین چون باید برای اومدن شناسنامه و بعد پاپورت نی نی هم صبر کنین عملا مهر هم تمام میشه و مصاحبه ها دارن شروع میشن ولی شما هنوز فرمی نفرستادین !
لیسانس که دارین میتونین همه رو از بیخ کتمان کنین به شرط اینکه ردی از کار کردنتون توی اینترنت و امثالهم نباشه...

(2013-05-16 ساعت 23:35)mrr777 نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 23:21)عاطفه سروش نوشته:  بسیار از شما ممنونم راستی کیس نامبرم 5000 فکر می کنید تاریخ مصاحبه کی باشه؟

نمی شه به این سوال جواب دقیق داد ولی ۵۰۰۰ ایهای ۲۰۱۳ اسفند و فروردین مصاحبه داشتند.
ما با حدود 4 هزارو خورده یی ، فروردین مصاحبه داشتیم. ولی همچین حساب کتابی هم نداره.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، philter
(2013-05-12 ساعت 19:28)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 17:20)vistac نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 09:45)vistac نوشته:  سلام به دوستان

1- وقتی 7A رو زدیم NO - باید 7B و 7C رو N/A بزاریم؟ مخصوصا جدول 7C رو کل جدول رو باید N/A گذاشت یا خالی بزاریم؟
2- فرم 122 رو باید امضا کنیم؟ یا توی سفارت باید امضا بشه؟
3- وقتی توی فرم کیس نامبر رو خواسته چه لزومی داره که در بالای فرم سمت راست دوباره کیس نامبر رو بنویسیم؟
4-وقتی میخوایم ایمیل کنیم روی فرم 122 باید عکس بچسبونیم(بالا سمت چپ)؟ عکس رو چطور میشه توی PDF آورد؟
5- فرم 230 باید مشخصات همسرم رو بنویسم از شماره 1 یا مشخصات خودم؟

کسی نیست مرا یاری رساند؟

1-اگه 7aرا no زدید 7b و7c رو باید n/a بزنید ...
2- فرم 122 را باید امضا کنید
3- برای اینکه اگر فرم ها جا به جا شود مشخص شود متعلق به کدوم پرونده است .
4- فرم 122 عکس نمیخواد ولی 230 باید عکس دار باشه . با نرم افزار nitro pro 8 این کار امکان پذیر میباشد
5- هم برای برنده اصلی و هم برای همراهان هر کدام جاگانه فرم 230 باید پر شود .

مورد 3 و4 رو با آکروبات پرو هم میتونید انجام بدید
برای وارذ کردن شماره کیس نامبر در بالای سمت راست هر صفحه از گزینه typewriter استفاده کنید و برای وارد نمودن عکس از گرینه watermark
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، aghaghia ، philter
سلام من یک سوال دارم راجع به قسمت 3 فرم DSP-122 توی این قسمت آدرس ایران باید بنویسم یا U.S.A چون من فکر نمی کنم چیزی واسه ایران بتونن پست کنن, کلا این آدرس واسه چی هست و چی را به این آدرس قراره پست کنند؟
ممنونم
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، philter
یه سوالی ،برای بند 4 فرم 122 سفارت ایروان رو هم میتونیم بزنیم امسال آیااااا؟؟؟آخه همه آنکارا و ابوظبی میرن .شک کردم که میپرسم .مرسی از هر کی که زودتر جوابم رو بده .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-17 ساعت 01:41)fozol نوشته:  سلام من یک سوال دارم راجع به قسمت 3 فرم DSP-122 توی این قسمت آدرس ایران باید بنویسم یا U.S.A چون من فکر نمی کنم چیزی واسه ایران بتونن پست کنن, کلا این آدرس واسه چی هست و چی را به این آدرس قراره پست کنند؟
ممنونم

ادرس پستی ایرانتون رو همونی رو که موقع ثبت نام نوشتید در صورتی که تغییر کرده توی قسمت 3 فرم 122 باید بنویسید و چیزی رو به این آدرس پست نمیکنند دوست عزیز

(2013-05-17 ساعت 03:51)pari pariaaa نوشته:  یه سوالی ،برای بند 4 فرم 122 سفارت ایروان رو هم میتونیم بزنیم امسال آیااااا؟؟؟آخه همه آنکارا و ابوظبی میرن .شک کردم که میپرسم .مرسی از هر کی که زودتر جوابم رو بده .

دوست عزیز میتونید هر کدوم از سفارت های ایروان - انکارا- ابوظبی رو انتخاب کنید حق انتخاب با خود شماست...

(2013-05-17 ساعت 07:55)ali3875 نوشته:  با سلام و تشکر از دوستانی که صبورانه پاسخ مارو میدن واقعا از همتون ممنونم انشالله ما برندگان امسال راهنمای برندگان 2015 بشیم
دوستان سوال من اینه من مدرکم دیپلمه و 24 سال سابقه کار و پرداخت بیمه دارم الان مدرکمو دیپلم زدم و سوابق کاریمو درج کردم آیا در روز مصاحبه ارائه ترجمه گواهی های کار و لیست بیمه نیازی هست؟

روز مصاحبه نیازنیست ولی اونها رو ترجمه کن بالاخره توی امریکا بدردت میخوره ..موفق باشی
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، fozol ، philter
(2013-05-17 ساعت 07:55)ali3875 نوشته:  با سلام و تشکر از دوستانی که صبورانه پاسخ مارو میدن واقعا از همتون ممنونم انشالله ما برندگان امسال راهنمای برندگان 2015 بشیم
دوستان سوال من اینه من مدرکم دیپلمه و 24 سال سابقه کار و پرداخت بیمه دارم الان مدرکمو دیپلم زدم و سوابق کاریمو درج کردم آیا در روز مصاحبه ارائه ترجمه گواهی های کار و لیست بیمه نیازی هست؟
با توجه به سابقه کار بالا (طبیعتا قرار گرفتن در سن سرپرستی خانواده ) ، در صورت ارائه نکردن سابقه کار به صورت داوطلبانه به احتمال زیاد بهتون کلیرنس+ فرم 9 سوالی میدن که داخلش ازتون رزومه کامل کاری و زندگی و تحصیلی رو میخواد که بفهمن در این مدت دقیقا به چه کاری مشغول بودی. کلا هم عقلانی نیست یک نفر 24 سال سابقه کار داشته باشه ، بخواد اعلام نکنه . لیست بیمه اجباری نیست. یک گواهی سربرگ دار + مهر و امضا و تلفن و آدرس محل کار و شرح وظایف داخل گواهی میتونه کار راه بندازه.
سفرنامه
تشکر کنندگان: sinamn ، KIMIA2005 ، philter
(2013-05-17 ساعت 10:07)hushmandco نوشته:  
با توجه به سابقه کار بالا (طبیعتا قرار گرفتن در سن سرپرستی خانواده ) ، در صورت ارائه نکردن سابقه کار به صورت داوطلبانه به احتمال زیاد بهتون کلیرنس+ فرم 9 سوالی میدن که داخلش ازتون رزومه کامل کاری و زندگی و تحصیلی رو میخواد که بفهمن در این مدت دقیقا به چه کاری مشغول بودی. کلا هم عقلانی نیست یک نفر 24 سال سابقه کار داشته باشه ، بخواد اعلام نکنه . لیست بیمه اجباری نیست. یک گواهی سربرگ دار + مهر و امضا و تلفن و آدرس محل کار و شرح وظایف داخل گواهی میتونه کار راه بندازه.

دوست عزیز بالاخره زمان مصاحبه ترجمه گواهی سابقه کاراز کارفرما ولیست بیمه نیاز به ارائه هست یا خیر؟ و این مدارک رو میخوان برا مصاحبه چون بنده نیز 18 سال سابقه بیمه دارم ؟ ممنونم
تشکر کنندگان:
(2013-05-17 ساعت 11:03)KIMIA2005 نوشته:  

دوست عزیز بالاخره زمان مصاحبه ترجمه گواهی سابقه کاراز کارفرما ولیست بیمه نیاز به ارائه هست یا خیر؟ و این مدارک رو میخوان برا مصاحبه چون بنده نیز 18 سال سابقه بیمه دارم ؟ ممنونم
اگر این جواب رو برای کار تخصصی بخش 7 فرم 122 میخواین، میتونین عنوان نکنین چون بگین کار تخصصی نداشتین. ولی توی فرم 230 باید بگین که در 10 سال گذشته چه میکردین. توی فرم 230 در مورد سابقه کار شوخی ندارن. اگر قانع نشن فرم 9 سوالی بهتون میدن. حالا یکی جوونه تازه فرغ التحصیله میگه من تا حالا کار نکردم اما من مثلا با 12 سال سابقه کار و زن و بچه عنوان کنم در 10 سال گذشته بیکار بودم (فرم 230 رو عرض میکنم) آفیسر رو راضی نمیکنه .
سفرنامه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، philter
(2013-05-17 ساعت 11:18)hushmandco نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 11:03)KIMIA2005 نوشته:  

اگر این جواب رو برای کار تخصصی بخش 7 فرم 122 میخواین، میتونین عنوان نکنین چون بگین کار تخصصی نداشتین. ولی توی فرم 230 باید بگین که در 10 سال گذشته چه میکردین. توی فرم 230 در مورد سابقه کار شوخی ندارن. اگر قانع نشن فرم 9 سوالی بهتون میدن. حالا یکی جوونه تازه فرغ التحصیله میگه من تا حالا کار نکردم اما من مثلا با 12 سال سابقه کار و زن و بچه عنوان کنم در 10 سال گذشته بیکار بودم (فرم 230 رو عرض میکنم) آفیسر رو راضی نمیکنه .

جناب حامد خان ممنونم از راهنماییتون و مطمئناتوی فرم 230 که حتما بایستی سوابق کاری رو قید کرد ولی منظور بنده نیاز بردن ترجمه گواهی سوابق کار و لیست بیمه بودش برا زمان مصاحبه ...؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان