کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-16 ساعت 02:00)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 23:18)aghaghia نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 22:50)ojee نوشته:  
من تو چندتا از پست های دوستان خوندم در قسمت 3 فرم 122 ادرس منزل با کد پستی نوشته شود
و بعضی پست ها گفته شده ایمیلتونو بنویسید
بالاخره باید کدوم رو بنویسیم؟؟؟؟
خواهش می کنم. Smile
آدرس پستی رو بنویسید نه ایمیل!
اگر اشتباه نکنم یک جایی در فرم ها جدا آدرس ایمیل می خواد . برای اونجا بهتره ادرس جی میل بدین و تمام مکاتبات با سفارت رو از اون طریق انجام بدین ، و این آدرس رو به کسی ندید. موفق باشید.

در فرم 230 قسمت13 ایمیل میخوان در فرم 122 هیچگونه آدرس ایمیلی خواسته نشده.

(2013-05-16 ساعت 01:53)arezoo00 نوشته:  سلام ممنون میشم کمکم کنید واقعا" موندم چه کنم!!!
همسرم که برنده لاتاری شده دیپلم فنی و حرفه ای داره یعنی 11 ساله، اینو قبول میکنند یا باید حتما" پیش دانشگاهی هم داشته باشه؟؟؟

بله یا باید 12 سال تحصیلات رو داشته باشن یا سابقه کاریه قابل ارائه بمدت 2 سال داشته باشن.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hushmandco ، ojee ، philter
درود.
چونکه من اسکنر ندارم روی یه برگ A4 امضام رو زدم و بردم بیرون و اون صفحه رو اسکن کردم اما الان نمی دونم چطور می تونم زمینه ی سفید امضام رو کامل از بین برم تا هنگامی که از طریق بخش stamp نرم افزار adobe acrobat pro امضا رو وارد برگه می کنم زمینه سفیدش روی نوشته های فرم نیفته.
خواهش می کنم راهنمایی کنید.
سپاسگذارم.
تشکر کنندگان:
با تشکر .
برای دوستانی که نگرانن میگم که من دیشب زنگ زدم کنتاکی و گفتن از اول دبستان باید بنویسی و اگر جا کم بود یه برگه سفید اضافه میکنید و ادامشو اونجا می نویسید
تشکر کنندگان: hushmandco ، payam62 ، ojee
با سلام
دوستان آيا ميشه سابقه كاري كه بيمه داره حذفش كنيم و تو سابقمون نياريم
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: philter
سلام
با تشکر از همه دوستانی که وقت می گذارید و ما رو راهنمایی می کنید
من چند سوال دارم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون می شم
1- من تو بانکی کار می کنم که تحریمه ایا این می تونه برام مشکل ساز باشه ؟
2- من چند کار بیرون دارم مثل تدریس خصوصی کامپیوتر، مغازه خدمات کامپیوتر ، درحال احداث یه شرکت تولیدی هم هستم و کارت بازرگانی هم دارم آیا اینها هم لازم به ذکر هست یا نه ؟ فکر می کنید نیازی هست مدارک اینها رو ترجمه کنم ؟ البته کارت بازرگانی خودش به دو زبان هست ؟
3- دانشگاهی که بودم تو یه استان دیگه بوده و من چند ترم میهمان بودم نیازی به ذکر این موارد هست ؟
4- در مورد دبیرستانم هم همینطور من دو سال تو یه دبیرستان بودم و دوسال تو دبیرستان دیگه البته تو همون شهر ؟
5- چند تا مدرک هم مثل گواهینامه پایه یک و جرثقیل و مدارک فنی حرفه ای و کلاسهای آموزشی هم دارم نیازی به ذکرشون هست ؟ آیا کمکی بهم می کنه ؟
6- قبلا کارایی مثل تعمیر لوازم خانگی و تعمیرات کولر ماشین حدود چهار سال و همچنین کار توی کارخانه لاستیک و همچنین چند سالی هم رانندگی تاکسی و اتوبوس ، به نظر شما هیچکدوم لازم هست عنوان بشه و آیا مفید هست یا نه ؟
ممنون می شم من رو راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 03:06)shah.ram نوشته:  درود.
چونکه من اسکنر ندارم روی یه برگ A4 امضام رو زدم و بردم بیرون و اون صفحه رو اسکن کردم اما الان نمی دونم چطور می تونم زمینه ی سفید امضام رو کامل از بین برم تا هنگامی که از طریق بخش stamp نرم افزار adobe acrobat pro امضا رو وارد برگه می کنم زمینه سفیدش روی نوشته های فرم نیفته.
خواهش می کنم راهنمایی کنید.
سپاسگذارم.

با فتوشاپ باید این کارو انجام بدین، من هم دادم یه نفر برام انجام داد.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hushmandco ، sadeghi897
(2013-05-16 ساعت 12:01)h_pardis2000 نوشته:  سلام
با تشکر از همه دوستانی که وقت می گذارید و ما رو راهنمایی می کنید
من چند سوال دارم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون می شم
1- من تو بانکی کار می کنم که تحریمه ایا این می تونه برام مشکل ساز باشه ؟
2- من چند کار بیرون دارم مثل تدریس خصوصی کامپیوتر، مغازه خدمات کامپیوتر ، درحال احداث یه شرکت تولیدی هم هستم و کارت بازرگانی هم دارم آیا اینها هم لازم به ذکر هست یا نه ؟ فکر می کنید نیازی هست مدارک اینها رو ترجمه کنم ؟ البته کارت بازرگانی خودش به دو زبان هست ؟
3- دانشگاهی که بودم تو یه استان دیگه بوده و من چند ترم میهمان بودم نیازی به ذکر این موارد هست ؟
4- در مورد دبیرستانم هم همینطور من دو سال تو یه دبیرستان بودم و دوسال تو دبیرستان دیگه البته تو همون شهر ؟
5- چند تا مدرک هم مثل گواهینامه پایه یک و جرثقیل و مدارک فنی حرفه ای و کلاسهای آموزشی هم دارم نیازی به ذکرشون هست ؟ آیا کمکی بهم می کنه ؟
6- قبلا کارایی مثل تعمیر لوازم خانگی و تعمیرات کولر ماشین حدود چهار سال و همچنین کار توی کارخانه لاستیک و همچنین چند سالی هم رانندگی تاکسی و اتوبوس ، به نظر شما هیچکدوم لازم هست عنوان بشه و آیا مفید هست یا نه ؟
ممنون می شم من رو راهنمایی کنید
1.دوست عزیز راجب محل کارتون جای نگرانی نیست...
2.میتونین ترجمه جواز کسبتون رو ببرین
4.من هم شرایط شما رو داشتم هر 2 تا دبیرستان رو نوشتم.
نیازی به ترجمه مدارک فنی و حرفه ای نیست .سعی کنید پروندتون رو شلوغ نکنید. من یه سری مدارک کاری رو ترجمه کرده بودم ولی اصلا ارایه ندادم فقط پروانه تاسیس آموزشگاه رو دادم با اینکه هم مدیر هستم هم مربی،تو فرم 230 هم نوشته بودم.
شماره کیس:2013AS27##
کنسولگری:ابوظبی
1 نفر
کارنت شدن کیس:نوامبر ،مصاحبه:W4 ژانویه/ ویزای یکضرب
مقصد: هیوستون

تشکر کنندگان: Szsanazsz ، KIMIA2005 ، philter
(2013-05-16 ساعت 11:38)mehdir نوشته:  با سلام
دوستان آيا ميشه سابقه كاري كه بيمه داره حذفش كنيم و تو سابقمون نياريم
بله میشه. ولی باید به قول اونوریا arrange کنین. یعنی همه چیز رو با هم جور دربیارین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، philter
(2013-05-16 ساعت 08:10)امید برنده نوشته:  با تشکر .
برای دوستانی که نگرانن میگم که من دیشب زنگ زدم کنتاکی و گفتن از اول دبستان باید بنویسی و اگر جا کم بود یه برگه سفید اضافه میکنید و ادامشو اونجا می نویسید
بله کل مقاطع باید نوشته بشه ، ما از روز اول گفتیم
خوبه زنگ بزنید کی سی سی Tongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: moon_rose ، hushmandco ، Szsanazsz ، KIMIA2005
سلام دوستان اگر لیسانس داشته باشیم سابقه کاری هم داشته باشیم از طریق سابقه اقدام کنیم بهتره یا سوال 7 فرم 122 را no بزنیم و یه سوال دیگه اگه چند جا کار کرده باشیم همه را بنویسیم؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، philter
(2013-05-16 ساعت 13:45)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان اگر لیسانس داشته باشیم سابقه کاری هم داشته باشیم از طریق سابقه اقدام کنیم بهتره یا سوال 7 فرم 122 را no بزنیم و یه سوال دیگه اگه چند جا کار کرده باشیم همه را بنویسیم؟

اگر لیسانس داری سرت رو درد نیار و سوال 7 رو no بزن.
سفرنامه
تشکر کنندگان: moon_rose ، Szsanazsz ، KIMIA2005 ، philter
(2013-05-16 ساعت 13:58)hosseintest1 نوشته:  سلام

دوستان کسی میدونه تو فرم 122 بند 4 کدوم سفارت رو انتخاب کنیم بهتره؟؟

ابوظبی؟ انکارا؟ یا ایروان؟

قیمت کدوم ارزونتره؟ کدومشون کمتر گیر میدنو سوال پیچ میکنن؟؟ خود لاتاری که گفته برین انکارا ظاهرا، ممنون مشم اگر توضیح بدین.

امسال همه این سوال رو میپرسن و همه هم میخوان آنکارا نرن به خاطر شلوغی و کلیرنس طولانی و بزنن ابوظبی. فکر کنم امسال بر عکس بشه !
سفرنامه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، philter
سلام اونایی که دیپلم کار دانش وهنرستان دارن وپیش دانشگاهی ندارن چی کار باید کنن لطفا راهنماییم کنید
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، philter
(2013-05-16 ساعت 15:00)eleesa نوشته:  سلام اونایی که دیپلم کار دانش وهنرستان دارن وپیش دانشگاهی ندارن چی کار باید کنن لطفا راهنماییم کنید
لینک زیر رو دنبال کن
http://mohajersara.com/thread-5177-post-...#pid314456
سفرنامه
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، KIMIA2005 ، Saeedv13 ، philter
با سلام خدمت دوستان
لطفا ترجمه این فرم دوباره برامون نمایان کنید یا آدرس دهید ممنون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان