موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
درود.
چونکه من اسکنر ندارم روی یه برگ A4 امضام رو زدم و بردم بیرون و اون صفحه رو اسکن کردم اما الان نمی دونم چطور می تونم زمینه ی سفید امضام رو کامل از بین برم تا هنگامی که از طریق بخش stamp نرم افزار adobe acrobat pro امضا رو وارد برگه می کنم زمینه سفیدش روی نوشته های فرم نیفته.
خواهش می کنم راهنمایی کنید.
سپاسگذارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر .
برای دوستانی که نگرانن میگم که من دیشب زنگ زدم کنتاکی و گفتن از اول دبستان باید بنویسی و اگر جا کم بود یه برگه سفید اضافه میکنید و ادامشو اونجا می نویسید
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان آيا ميشه سابقه كاري كه بيمه داره حذفش كنيم و تو سابقمون نياريم
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
با تشکر از همه دوستانی که وقت می گذارید و ما رو راهنمایی می کنید
من چند سوال دارم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون می شم
1- من تو بانکی کار می کنم که تحریمه ایا این می تونه برام مشکل ساز باشه ؟
2- من چند کار بیرون دارم مثل تدریس خصوصی کامپیوتر، مغازه خدمات کامپیوتر ، درحال احداث یه شرکت تولیدی هم هستم و کارت بازرگانی هم دارم آیا اینها هم لازم به ذکر هست یا نه ؟ فکر می کنید نیازی هست مدارک اینها رو ترجمه کنم ؟ البته کارت بازرگانی خودش به دو زبان هست ؟
3- دانشگاهی که بودم تو یه استان دیگه بوده و من چند ترم میهمان بودم نیازی به ذکر این موارد هست ؟
4- در مورد دبیرستانم هم همینطور من دو سال تو یه دبیرستان بودم و دوسال تو دبیرستان دیگه البته تو همون شهر ؟
5- چند تا مدرک هم مثل گواهینامه پایه یک و جرثقیل و مدارک فنی حرفه ای و کلاسهای آموزشی هم دارم نیازی به ذکرشون هست ؟ آیا کمکی بهم می کنه ؟
6- قبلا کارایی مثل تعمیر لوازم خانگی و تعمیرات کولر ماشین حدود چهار سال و همچنین کار توی کارخانه لاستیک و همچنین چند سالی هم رانندگی تاکسی و اتوبوس ، به نظر شما هیچکدوم لازم هست عنوان بشه و آیا مفید هست یا نه ؟
ممنون می شم من رو راهنمایی کنید
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-16 ساعت 12:01)h_pardis2000 نوشته: سلام
با تشکر از همه دوستانی که وقت می گذارید و ما رو راهنمایی می کنید
من چند سوال دارم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون می شم
1- من تو بانکی کار می کنم که تحریمه ایا این می تونه برام مشکل ساز باشه ؟
2- من چند کار بیرون دارم مثل تدریس خصوصی کامپیوتر، مغازه خدمات کامپیوتر ، درحال احداث یه شرکت تولیدی هم هستم و کارت بازرگانی هم دارم آیا اینها هم لازم به ذکر هست یا نه ؟ فکر می کنید نیازی هست مدارک اینها رو ترجمه کنم ؟ البته کارت بازرگانی خودش به دو زبان هست ؟
3- دانشگاهی که بودم تو یه استان دیگه بوده و من چند ترم میهمان بودم نیازی به ذکر این موارد هست ؟
4- در مورد دبیرستانم هم همینطور من دو سال تو یه دبیرستان بودم و دوسال تو دبیرستان دیگه البته تو همون شهر ؟
5- چند تا مدرک هم مثل گواهینامه پایه یک و جرثقیل و مدارک فنی حرفه ای و کلاسهای آموزشی هم دارم نیازی به ذکرشون هست ؟ آیا کمکی بهم می کنه ؟
6- قبلا کارایی مثل تعمیر لوازم خانگی و تعمیرات کولر ماشین حدود چهار سال و همچنین کار توی کارخانه لاستیک و همچنین چند سالی هم رانندگی تاکسی و اتوبوس ، به نظر شما هیچکدوم لازم هست عنوان بشه و آیا مفید هست یا نه ؟
ممنون می شم من رو راهنمایی کنید
1.دوست عزیز راجب محل کارتون جای نگرانی نیست...
2.میتونین ترجمه جواز کسبتون رو ببرین
4.من هم شرایط شما رو داشتم هر 2 تا دبیرستان رو نوشتم.
نیازی به ترجمه مدارک فنی و حرفه ای نیست .سعی کنید پروندتون رو شلوغ نکنید. من یه سری مدارک کاری رو ترجمه کرده بودم ولی اصلا ارایه ندادم فقط پروانه تاسیس آموزشگاه رو دادم با اینکه هم مدیر هستم هم مربی،تو فرم 230 هم نوشته بودم.
شماره کیس:2013AS27##
کنسولگری:ابوظبی
1 نفر
کارنت شدن کیس:نوامبر ،مصاحبه:W4 ژانویه/ ویزای یکضرب
مقصد: هیوستون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگر لیسانس داشته باشیم سابقه کاری هم داشته باشیم از طریق سابقه اقدام کنیم بهتره یا سوال 7 فرم 122 را no بزنیم و یه سوال دیگه اگه چند جا کار کرده باشیم همه را بنویسیم؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اونایی که دیپلم کار دانش وهنرستان دارن وپیش دانشگاهی ندارن چی کار باید کنن لطفا راهنماییم کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
لطفا ترجمه این فرم دوباره برامون نمایان کنید یا آدرس دهید ممنون