کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
قسمت ۶b از اول دبستان تا پیش دانشگاهی رو بنویسیم یا فقط جایی که دیپلم و پیش دانشگاهی گرفتیم؟
و اگه دانشجوییم بنویسیم توی این قسمت یا نه ؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-15 ساعت 14:30)امید برنده نوشته:  قسمت ۶b از اول دبستان تا پیش دانشگاهی رو بنویسیم یا فقط جایی که دیپلم و پیش دانشگاهی گرفتیم؟
سلام دوست عزیز باید از دبستان تا هر مقطعی که تحصیل میکنی یا میکردی رو بنویسید.
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، hushmandco ، امید برنده
(2013-05-15 ساعت 17:19)الا نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 14:30)امید برنده نوشته:  قسمت ۶b از اول دبستان تا پیش دانشگاهی رو بنویسیم یا فقط جایی که دیپلم و پیش دانشگاهی گرفتیم؟
سلام دوست عزیز باید از دبستان تا هر مقطعی که تحصیل میکنی یا میکردی رو بنویسید.

البته از آخرین مقطع تحصیلی تون شرو ع کنید و به قبل برید.
مثلا اگر پیش دانشگاهی اخرین مدرکتون هست. اول پیشدانشگاهی بعد دیپلم --> راهنمایی--> دبستان
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hushmandco ، امید برنده ، ojee
(2013-05-04 ساعت 13:47)reza6966 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 13:38)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان در جاهایی از فرم که عبارت طولانی تر از محل خودش میشه چکار کنم خطش ریزتر بشه و جا بشه که توی پرینت کاملا خوانده بشه... تشکر

با نرم افزار های nitro pdf pro یا adobe acrobat pro می تونی اینکار رو انجام بدید

میشه توضیح بدین چه طور ؟ برای اینکه ما هرچه تلاش کردیم این فرم ها دارای قفل امنیتی هستند و نمیشه ویرایششون کرد و ما برای نوشتن آدرس در جدول به مشکل خوردیم اگر بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم

میشه توضیح بدین چه طور میشه مطالب رو در جدول 7 فرم 122 جا داد ،برای اینکه ما هرچه تلاش کردیم این فرم ها دارای قفل امنیتی هستند و نمیشه ویرایششون کرد و ما برای نوشتن آدرس در جدول به مشکل خوردیم اگر بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم < از NITRO PRO و ACOBAT PRO هم استفاده کردیم با قفل مواجه میشه . میشه آدرس هارو خلاصه کرد ؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-15 ساعت 19:37)فرزاد ر نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 13:47)reza6966 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 13:38)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان در جاهایی از فرم که عبارت طولانی تر از محل خودش میشه چکار کنم خطش ریزتر بشه و جا بشه که توی پرینت کاملا خوانده بشه... تشکر

با نرم افزار های nitro pdf pro یا adobe acrobat pro می تونی اینکار رو انجام بدید

میشه توضیح بدین چه طور ؟ برای اینکه ما هرچه تلاش کردیم این فرم ها دارای قفل امنیتی هستند و نمیشه ویرایششون کرد و ما برای نوشتن آدرس در جدول به مشکل خوردیم اگر بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم

میشه توضیح بدین چه طور میشه مطالب رو در جدول 7 فرم 122 جا داد ،برای اینکه ما هرچه تلاش کردیم این فرم ها دارای قفل امنیتی هستند و نمیشه ویرایششون کرد و ما برای نوشتن آدرس در جدول به مشکل خوردیم اگر بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم < از NITRO PRO و ACOBAT PRO هم استفاده کردیم با قفل مواجه میشه . میشه آدرس هارو خلاصه کرد ؟؟؟؟

با نرم افزاری که داخل امضای من هست میتونید انلاک کنید فایل پی دی اف رو!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: aghaghia ، iman63ir
(2013-05-15 ساعت 22:02)حسن پیری نوشته:  سلام دوستان یک سوال؟ نوشتن کد پستی لازمه؟ اگه لازمه کدوم یکی فرم؟ چه قسمتی؟
ممنونم از جوابتون.

فرم 122 قسمت 3
فرم 230 قسمت 13
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان:
(2013-05-15 ساعت 22:31)حسن پیری نوشته:  بعد از اینکه آدرس رو نوشتم انتهای ذکر آدرس بنویسم
Postal code : 1437XXXXXX
درسته؟

بعد از نام شهر معمولا نوشته میشه!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: philter
aghaghia دوست عزیز
راهنماییتون در مورد نرم افزار do pdf عالی بود

مرسی

من تو چندتا از پست های دوستان خوندم در قسمت 3 فرم 122 ادرس منزل با کد پستی نوشته شود

و بعضی پست ها گفته شده ایمیلتونو بنویسید

بالاخره باید کدوم رو بنویسیم؟؟؟؟
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: hushmandco ، aghaghia ، sadeghi897
(2013-05-15 ساعت 22:31)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 22:13)hushmandco نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 22:02)حسن پیری نوشته:  سلام دوستان یک سوال؟ نوشتن کد پستی لازمه؟ اگه لازمه کدوم یکی فرم؟ چه قسمتی؟
ممنونم از جوابتون.

فرم 122 قسمت 3
فرم 230 قسمت 13

بعد از اینکه آدرس رو نوشتم انتهای ذکر آدرس بنویسم
Postal code : 1437XXXXXX
درسته؟
درسته
سفرنامه
تشکر کنندگان: H Pier ، ojee
من یه سوال داشتم .اگه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه :
تو بند 12 فرم DS-230 شغلمونو دقیق بنویسیم یا اگه بگیم آزاد یا کارمند و ... کافیه؟
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان:
(2013-05-15 ساعت 23:09)pari pariaaa نوشته:  من یه سوال داشتم .اگه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه :
تو بند 12 فرم DS-230 شغلمونو دقیق بنویسیم یا اگه بگیم آزاد یا کارمند و ... کافیه؟

در حد " کارمند اداره ...." " مدیر فروش " " مهندس ناظر" " "دانشجوی ...."
سفرنامه
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، aghaghia ، ojee
(2013-05-15 ساعت 22:50)ojee نوشته:  aghaghia دوست عزیز

مرسی

من تو چندتا از پست های دوستان خوندم در قسمت 3 فرم 122 ادرس منزل با کد پستی نوشته شود

خواهش می کنم. Smile
آدرس پستی رو بنویسید نه ایمیل!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hushmandco ، ojee
(2013-05-15 ساعت 22:50)ojee نوشته:  aghaghia دوست عزیز

مرسی

عزیزم، mailing address میشه آدرس پستی. شامل اسم شهر وخیابون و کوچه و پلاک و کد پستی
Email بحثش جداست. البته میتونین جنبه احتیاط رو بگیرین و مثل بعضی دوستان در انتها آدرس ایمیلتون رو هم بنویسین.
سفرنامه
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee
سلام ممنون میشم کمکم کنید واقعا" موندم چه کنم!!!
همسرم که برنده لاتاری شده دیپلم فنی و حرفه ای داره یعنی 11 ساله، اینو قبول میکنند یا باید حتما" پیش دانشگاهی هم داشته باشه؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-15 ساعت 23:18)aghaghia نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 22:50)ojee نوشته:  
خواهش می کنم. Smile
آدرس پستی رو بنویسید نه ایمیل!
اگر اشتباه نکنم یک جایی در فرم ها جدا آدرس ایمیل می خواد . برای اونجا بهتره ادرس جی میل بدین و تمام مکاتبات با سفارت رو از اون طریق انجام بدین ، و این آدرس رو به کسی ندید. موفق باشید.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: hushmandco ، aghaghia ، ojee ، philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان