موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام,
من برنده امسالم به همراه فرزند 17 ساله ام, متاسفانه کارت واکسن فرزندم در مدرسه گم شده و فقط یه کپی از کارت واکسن پیدا شد,طبق مشورتهای قبلی با شما دوستان خوبم به مرکز بهداشت محل زندگی مراجعه کردم برای درخواست کارت زرد اما به من گفتن این کارت برای زیر 20 سال به این صورت صادر نمیشه و فقط برای واکسنهای جدید که اونم فقط شامل آنفلونزا و منژیت این کارت صادر میشه وتنها کاری که کردند این بود که کپی رو مهر کردند و یه جورایی برابر اصل شد و دادم واسه ترجمه اما اون دوتا واکسن که زدم تو کارت زردی که صادر میشه وارد میکن 1- میخواستم بدونم این موضوع واقعا صحت داره که نمیشه کل واکسن زیر 20 سال رو تو کارت زرد وارد کرد؟ 2- بخاطر این شرایط پیش اومده به مشکلی برنمیخورم و این ترجمه کفایت میکنه؟ در ضمن هپاتیت مرحله و td وmmr همه از بدو تولد و یادآور هم زده شده. ممنون از راهنماییتون
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-23 ساعت 19:21)aghaghia نوشته: (2013-09-23 ساعت 11:26)Natasha9 نوشته: بسیار هم عالی که همچین واکسنی رو در وهله اول گیر آوردین و در وهله دوم موفق به تزریق شدین. اما سوال من فقط به این خاطر بود که تا اینجا که پیگیر واکسن ها بودم میدونم که جزو ضروریات محسوب نمی شه و شما هم تو کامنتتون نوشتین که "به ناچار" پول رو دادین و تزریق کردین. نحوه ی هزینه تراشی یه کمی جای تعجب داشت فقط همین
همیشه سلامت باشین.
دوست عزیز، واکسن آبله مرغان جزو ضروریات هست، فقط چون توی ایران کم پیدا میشه و به خصوص دکتر آنکارا واسه ایران رو قبول نداره،معمولا اکثرا در مدیکال نوش جون میکنن، البته برای همه جا لازمه ولی دکتر انکارا در این مورد حساسیت بیشتری داره.... پس اگر میدونید که قبلا گرفتید، تست آنتی بادیش رو بدین و نتیجه اش در کارت زردتون وارد بشه و یا این که اگر مبتلا نشدید در مدیکال براتون تزریق میشه...
مرسی اقاقیای عزیز
ولی من فکر کردم ایشون منظورشون بیماری آبله س! نه آبله مرغان!!
چون گفتن خیلی تجملاتیه و تا نگیریم قدر عافیت رو نمی دونیم من یکمی فضایی فکر کردم حتما
وگرنه همونطور که شما فرمودین آبله مرغان از واکسنهای ضروریه.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-23 ساعت 23:40)داودی نوشته: (2013-09-23 ساعت 19:33)KIMIA2005 نوشته: (2013-09-23 ساعت 16:40)داودی نوشته: سلام,
من برنده امسالم به همراه فرزند 17 ساله ام, متاسفانه کارت واکسن فرزندم در مدرسه گم شده و فقط یه کپی از کارت واکسن پیدا شد,طبق مشورتهای قبلی با شما دوستان خوبم به مرکز بهداشت محل زندگی مراجعه کردم برای درخواست کارت زرد اما به من گفتن این کارت برای زیر 20 سال به این صورت صادر نمیشه و فقط برای واکسنهای جدید که اونم فقط شامل آنفلونزا و منژیت این کارت صادر میشه وتنها کاری که کردند این بود که کپی رو مهر کردند و یه جورایی برابر اصل شد و دادم واسه ترجمه اما اون دوتا واکسن که زدم تو کارت زردی که صادر میشه وارد میکن 1- میخواستم بدونم این موضوع واقعا صحت داره که نمیشه کل واکسن زیر 20 سال رو تو کارت زرد وارد کرد؟ 2- بخاطر این شرایط پیش اومده به مشکلی برنمیخورم و این ترجمه کفایت میکنه؟ در ضمن هپاتیت مرحله و td وmmr همه از بدو تولد و یادآور هم زده شده. ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز بنده نیز واسه فرزندم دقیقا همین مشکل رو داشتم که مرکز بهداشت شهرمون کارت زرد رو صادر نکرد پرس و جو کردم از دوستان سالهای قبل گفتند که مشکلی نیست همون کپی رو که مهر زدند ترجمه کنید با خودتون ببرید واسه مدیکال ولی از انجایی که بنده خیلی حساس هستم به قول معروف روزه شک دار نگرفتم و رفتم تهران خدمت خانوم طاهر نژاد و کارت زرد رو برا فرزندم صادر کردند و تمام واکسنها رو هم توی کارت زرد وارد کردند 20 تومن هم هزینه شد عکسشو هم توی همین تاپیک میتونید پیدا کنید
ممنون دوست عزیز شما هر زمان که سفارت رفتین و اگه با استفاده از اون ترجمه به مشکلی بر نخوردین واسه مدیکالتون لطفا اطلاعات بزارین در ضمن درباره این موضوع یه مقدار مطمن عمل کنید چون مرکز بهداشت محل سکونت من اصرار داشتند اگه واسه زیر 20 سال این کارت صادر بشه با مشکل برخورد میکنید چون این فرمال نیست و غیر قانونی هست البته این اعتقاد اونهاست , اگه زحمتی نیست شماره خانم طاهرنژاد رو واسه من بذارید ممنون میشم.
سلام
بفرمائید اینم آدرس و شماره تلفن
انیستیتو پاستور شمیران:
آدرس: خ شریعتی - نرسیده به میدان قدس (دست چپ)- پایگاه شمیران انستیتو پاستور- پلاک ۱۹۹۶
تلفن: ۲۲۷۳۰۰۱۴
ساعت کار: ۱۳ - ۸
اما در خصوص اون مطلبتون من برای دخترم با 12 سال سن رفتم و بدون داشتن کارت واکسن بچگیش چون در مدرسه گم شده بود و مطابق واکسناسیون یکی از هم سن و سالهاش کارت زرد گرفتم و فقط باید آبله مرغان ، مننژیت و آنفلو آنزا تزریق کنه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
112
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام ... گفته بودند که برای واکسن آنفولانزا اوایل پاییز اقدام کنین.... که واکسن جدید بیاد.
کسی در این زمینه اطلاعاتی داره... بریم برای تزریق؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-24 ساعت 09:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-24 ساعت 09:41 توسط sharifian.)
دوستان من دیروز هم از انیستیتو و هم از چند تا داروخانه معتبر واکسن آنفولانزا رو پیگیری کردم گفتند هنوز نیامده و تا آخر هفته شاید بیاد...
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
يه سوال داشتم
من هفته پيش TD و MMR رو تزريق كردم
امروز از يكي از دوستان شنيدم كه واكسن TD فقط يك ماه اعتبار داره
با توجه به اينكه مصاحبه من تقريبا حدوداي اسفند يا فروردين خواهد بود... آيا دوباره يك ماه مونده به رفتنم بايد واكسن بزنم يا كلا اين موضوع اعتبار يكماه صحت نداره؟؟؟؟
ممنون
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد