موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-24 ساعت 12:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-24 ساعت 12:27 توسط studpk.)
واكسن Td اعتبارش 10 سال هست. كه يكبارش همون اول دبيرستان تو مدارس زدن. مثلا كارت من يكبار سال 2001 و يكبارم 2012 نوشته. دكتر اونگان هم ايرادي نگرفت.
MMR هم باز 2 تا تاريخ دارم براي 2003 و 2012. اونم مشكلي نداشت. در واقع تنها واكسني كه اونگان برام نوشته كامل شده همين MMR هست. بقيشم البته گفته براي سن من نيست.
تاريخي كه خود دكتر طاهرنژاد براتون وارد كرده همون تاريخاي واكسيناسيونهاي همگانيه. براي همين گفته قبلا زدين.
من توي نوامبر مصاحبه داشتم كه ديگه آنفولانزارو نزده بودم فقط همونو تو تركيه برام تزريق كرد.
براي آبله مرغونم وقتي پرسيد گفتم تو 7 سالگي گرفتم و ديگه هيچ سوالي نكرد. البته آزمايشش هم داده بودم و نتيجش دستم بود اما اولش تحويل ندادم و لازم هم نشد.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی جدیدا توی اصفهان واکسن آنفولانزا زده؟اگه جایی توی اصفهان واکسن تاریخ جدید سراغ دارید بگید.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-17 ساعت 14:24)mastane1364 نوشته: (2013-09-14 ساعت 09:44)EKAM نوشته: (2013-09-13 ساعت 20:22)KIMIA2005 نوشته: (2013-09-13 ساعت 15:04)EKAM نوشته: اره والا بنداز بندازه مارو از همين اول كار دارن شوت ميكنن يه سوال اگه الان وارد يه ايالت ديگه ميشيم بعد از مدتي تصميم بگيريم بريم تگزاس بمونيم تكليف واكسن نزدها چي ميشه ؟!
دوست عزیزهر واکسنی نیاز بود همون جا تزریق میکنید .بنده اگر تگزاس هم نمیخواستم برم باز واکسن مننژیت رو تزریق میکردم ..
الان از پاستور برگشتم و چند تا نكته رو بگم
1. واکسن مننژیت در كيس لاتاري فقط و فقط براي زير 18 ساله و اين ايالت تگزاس كه ميگفتيم فقط براي دانشجوهاست و كلا دانشجو هايي كه ميخوان از خوابگاه استفاده كنن بايد اين واكسنو بزنن.
2. واكسن TD كه صحبت از 2 يا 3 مرحلش بود براي ابوظبي حتما 3 مرحله بايد بزنن كه منم مجبور شدم بزنم واي چقدر درد داره
3. واكسن آنفولانزا حتي يك هفته قبل از مصاحبه هم ميشه زد.
4. ليست قيمتاي پاستورو ميزارم كه قبلا خودم اشتباهي اطلاع رساني كردم
صدور كارت 10000 و براي زير 18 سال 15000
تست هپاتيت 9000
تست آبله 6500
واكسن هپاتيت 4500 (واكسن TD مجاني و بقيه واكسن ها 10000)
معاينه پزشك 5000
5. يه كار مفيد هم كردم كه خواستم درمانگاه بهرادو به ليست MMR اضافه كنن
واي چقدر كار كردم
سلام
TD مگه همون دیفتری کزاز نیست, 3 مرحله باید بزنیم؟!!!!!!!!!!
فکر کنم داری اشتباه میکنی. کا که رفتیم اصلا حرف از چند مرحله بودنش نبود ها!
دوست عزیز مطمئنی؟ حالا اینم گفتن که به چه فاصله میشه زد؟
سلام
فكر كنم TD همون دیفتری کزاز هست.
ما 2 مرحله زدیم به فاصله 1 ماه.
فکر کنم همون 2 مرحله کافيه چون من از خانم دكتر با تاكيد پرسيدم و گفت كامله به غير از آنفولانزا که هنوز نيومده.
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-24 ساعت 15:07)NIKKI نوشته: (2013-09-17 ساعت 14:24)mastane1364 نوشته: (2013-09-14 ساعت 09:44)EKAM نوشته: (2013-09-13 ساعت 20:22)KIMIA2005 نوشته: (2013-09-13 ساعت 15:04)EKAM نوشته: اره والا بنداز بندازه مارو از همين اول كار دارن شوت ميكنن يه سوال اگه الان وارد يه ايالت ديگه ميشيم بعد از مدتي تصميم بگيريم بريم تگزاس بمونيم تكليف واكسن نزدها چي ميشه ؟!
دوست عزیزهر واکسنی نیاز بود همون جا تزریق میکنید .بنده اگر تگزاس هم نمیخواستم برم باز واکسن مننژیت رو تزریق میکردم ..
الان از پاستور برگشتم و چند تا نكته رو بگم
1. واکسن مننژیت در كيس لاتاري فقط و فقط براي زير 18 ساله و اين ايالت تگزاس كه ميگفتيم فقط براي دانشجوهاست و كلا دانشجو هايي كه ميخوان از خوابگاه استفاده كنن بايد اين واكسنو بزنن.
2. واكسن TD كه صحبت از 2 يا 3 مرحلش بود براي ابوظبي حتما 3 مرحله بايد بزنن كه منم مجبور شدم بزنم واي چقدر درد داره
3. واكسن آنفولانزا حتي يك هفته قبل از مصاحبه هم ميشه زد.
4. ليست قيمتاي پاستورو ميزارم كه قبلا خودم اشتباهي اطلاع رساني كردم
صدور كارت 10000 و براي زير 18 سال 15000
تست هپاتيت 9000
تست آبله 6500
واكسن هپاتيت 4500 (واكسن TD مجاني و بقيه واكسن ها 10000)
معاينه پزشك 5000
5. يه كار مفيد هم كردم كه خواستم درمانگاه بهرادو به ليست MMR اضافه كنن
واي چقدر كار كردم
سلام
TD مگه همون دیفتری کزاز نیست, 3 مرحله باید بزنیم؟!!!!!!!!!!
فکر کنم داری اشتباه میکنی. کا که رفتیم اصلا حرف از چند مرحله بودنش نبود ها!
دوست عزیز مطمئنی؟ حالا اینم گفتن که به چه فاصله میشه زد؟
سلام
فكر كنم TD همون دیفتری کزاز هست.
ما 2 مرحله زدیم به فاصله 1 ماه.
فکر کنم همون 2 مرحله کافيه چون من از خانم دكتر با تاكيد پرسيدم و گفت كامله به غير از آنفولانزا که هنوز نيومده.
سلام
بله همون دوگانه یا دیفتری و کزاز هستش که 3مرحله ای شده به فواصل0-1-7ماه و در این خصوص پزشک سفارت ابوظبی سخت گیر تره
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-24 ساعت 00:55)داودی نوشته: (2013-09-24 ساعت 00:46)محبت نوشته: (2013-09-23 ساعت 23:40)داودی نوشته: (2013-09-23 ساعت 19:33)KIMIA2005 نوشته: (2013-09-23 ساعت 16:40)داودی نوشته: سلام,
من برنده امسالم به همراه فرزند 17 ساله ام, متاسفانه کارت واکسن فرزندم در مدرسه گم شده و فقط یه کپی از کارت واکسن پیدا شد,طبق مشورتهای قبلی با شما دوستان خوبم به مرکز بهداشت محل زندگی مراجعه کردم برای درخواست کارت زرد اما به من گفتن این کارت برای زیر 20 سال به این صورت صادر نمیشه و فقط برای واکسنهای جدید که اونم فقط شامل آنفلونزا و منژیت این کارت صادر میشه وتنها کاری که کردند این بود که کپی رو مهر کردند و یه جورایی برابر اصل شد و دادم واسه ترجمه اما اون دوتا واکسن که زدم تو کارت زردی که صادر میشه وارد میکن 1- میخواستم بدونم این موضوع واقعا صحت داره که نمیشه کل واکسن زیر 20 سال رو تو کارت زرد وارد کرد؟ 2- بخاطر این شرایط پیش اومده به مشکلی برنمیخورم و این ترجمه کفایت میکنه؟ در ضمن هپاتیت مرحله و td وmmr همه از بدو تولد و یادآور هم زده شده. ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز بنده نیز واسه فرزندم دقیقا همین مشکل رو داشتم که مرکز بهداشت شهرمون کارت زرد رو صادر نکرد پرس و جو کردم از دوستان سالهای قبل گفتند که مشکلی نیست همون کپی رو که مهر زدند ترجمه کنید با خودتون ببرید واسه مدیکال ولی از انجایی که بنده خیلی حساس هستم به قول معروف روزه شک دار نگرفتم و رفتم تهران خدمت خانوم طاهر نژاد و کارت زرد رو برا فرزندم صادر کردند و تمام واکسنها رو هم توی کارت زرد وارد کردند 20 تومن هم هزینه شد عکسشو هم توی همین تاپیک میتونید پیدا کنید
ممنون دوست عزیز شما هر زمان که سفارت رفتین و اگه با استفاده از اون ترجمه به مشکلی بر نخوردین واسه مدیکالتون لطفا اطلاعات بزارین در ضمن درباره این موضوع یه مقدار مطمن عمل کنید چون مرکز بهداشت محل سکونت من اصرار داشتند اگه واسه زیر 20 سال این کارت صادر بشه با مشکل برخورد میکنید چون این فرمال نیست و غیر قانونی هست البته این اعتقاد اونهاست , اگه زحمتی نیست شماره خانم طاهرنژاد رو واسه من بذارید ممنون میشم.
سلام
بفرمائید اینم آدرس و شماره تلفن
انیستیتو پاستور شمیران:
آدرس: خ شریعتی - نرسیده به میدان قدس (دست چپ)- پایگاه شمیران انستیتو پاستور- پلاک ۱۹۹۶
تلفن: ۲۲۷۳۰۰۱۴
ساعت کار: ۱۳ - ۸
اما در خصوص اون مطلبتون من برای دخترم با 12 سال سن رفتم و بدون داشتن کارت واکسن بچگیش چون در مدرسه گم شده بود و مطابق واکسناسیون یکی از هم سن و سالهاش کارت زرد گرفتم و فقط باید آبله مرغان ، مننژیت و آنفلو آنزا تزریق کنه.
ممنون از لطفتون محبت جان , حالا اگه من همون کپی که عین کارت اصلی شده ببرم ترجمه و واسه مدیکال ببرم با مشکل روبرو میشم ؟ چون من مجبورم از یه شهر دیگه بیام تهران , آیا واقعا نیاز هست؟
سلام
دوست خوبم درسته یه مقدار سخته اما واقعا اگر پزشک سفارت نپذیرن ازتون هم تزریق واکسنها برای بچه تون ضرر داره و هم هزینه بسیار بالایی داره اما شما اول به مرکز بهداشت استانتون مراجعه کن اگر تونستید همونجا تهیه کنید در غیر اینصورت و اگر رفتن تهران واسه خودتون و بچه سخته بدید شخص دیگه ای ببره پاستور تا وارد کارت زرد کنن براتون و این منطقی تره نسبت به ارائه کپی و ترجمه ش.
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
از واکسن آبله مرغون کسی خبری نداره بچه ها ؟؟؟؟ جایی هست که مطمین باشه و قیمتش مناسب ؟؟؟؟؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )، آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-25 ساعت 11:36)ghafari88 نوشته: (2013-09-25 ساعت 11:29)nasim نوشته: از واکسن آبله مرغون کسی خبری نداره بچه ها ؟؟؟؟ جایی هست که مطمین باشه و قیمتش مناسب ؟؟؟؟؟
والا فکر می کنم پاستور انجام می ده. یه زنگ بزنید و بپرسید.
سلام
خیر دوست خوبم در پاستور و سایر مراکز دولتی هرگز خبری از واکسن آبله مرغان نیست و صرفا در بازار آزاد وجود داره و اونم نامطمئن چون در شبکه پخش داروئی هم قرار نداره من یکبار و به قیمت300000تومان به پستم خورد که اصلا منطقی نیست و صرفا تیتر آنتی بادی رو فعلا در دستور کارام قرار دادم.