کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-09-25 ساعت 11:36)ghafari88 نوشته:  [quote='nasim' pid='422280' dateline='1380092362']
از واکسن آبله مرغون کسی خبری نداره بچه ها ؟؟؟؟ جایی هست که مطمین باشه و قیمتش مناسب ؟؟؟؟؟

والا فکر می کنم پاستور انجام می ده. یه زنگ بزنید و بپرسید.
[/qu

خیر پاستور نداره
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت
(2013-09-25 ساعت 14:20)محبت نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 11:36)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 11:29)nasim نوشته:  از واکسن آبله مرغون کسی خبری نداره بچه ها ؟؟؟؟ جایی هست که مطمین باشه و قیمتش مناسب ؟؟؟؟؟

سلام
خیر دوست خوبم در پاستور و سایر مراکز دولتی هرگز خبری از واکسن آبله مرغان نیست و صرفا در بازار آزاد وجود داره و اونم نامطمئن چون در شبکه پخش داروئی هم قرار نداره من یکبار و به قیمت300000تومان به پستم خورد که اصلا منطقی نیست و صرفا تیتر آنتی بادی رو فعلا در دستور کارام قرار دادم.

آنتی و زدم توی آزمایش مصونیت بدنیم خیلی پایین بوده یعنی در کوچیکی نگرفتم Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: محبت
(2013-09-25 ساعت 14:44)nasim نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 11:29)nasim نوشته:  از واکسن آبله مرغون کسی خبری نداره بچه ها ؟؟؟؟ جایی هست که مطمین باشه و قیمتش مناسب ؟؟؟؟؟

سلام
خیر دوست خوبم در پاستور و سایر مراکز دولتی هرگز خبری از واکسن آبله مرغان نیست و صرفا در بازار آزاد وجود داره و اونم نامطمئن چون در شبکه پخش داروئی هم قرار نداره من یکبار و به قیمت300000تومان به پستم خورد که اصلا منطقی نیست و صرفا تیتر آنتی بادی رو فعلا در دستور کارام قرار دادم.

آنتی و زدم توی آزمایش مصونیت بدنیم خیلی پایین بوده یعنی در کوچیکی نگرفتم Big Grin

منم تو تست آنتي بادي 16 بود IgG يعني نگرفتم حالا مامانم ميگه خفيف گرفتي والا موندم حرف مامانمو قبول كنم يا جواب تستو
تست دوباره ميدم ولي اين دفعه پاستور نميرم Wink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak

سلام

حتما نگرفتی دیگه البته واکسن رو بزنی خیالت راحت میشه خدا نکنه کسی تو بزرگ سالی بگیره خیلی سختره
**CN:2014AS000027
(2013-09-25 ساعت 15:08)EKAM نوشته:  

سلام

منم تو تست آنتي بادي 16 بود IgG يعني نگرفتم حالا مامانم ميگه خفيف گرفتي والا موندم حرف مامانمو قبول كنم يا جواب تستو

مهم نیست فوقش اونجا بهت واکسنشو میزنن
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت
(2013-09-25 ساعت 15:14).YAS نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 15:08)EKAM نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 11:36)ghafari88 نوشته:  والا فکر می کنم پاستور انجام می ده. یه زنگ بزنید و بپرسید.
سلام

مهم نیست فوقش اونجا بهت واکسنشو میزنن

اره حتما بعد از تست دوم ميرم ابوظبي ميزنم چون بعدا بگيرم ميشه زونا Rolleyes
UAE→USA
دوستان اینقدر نگران واکسن برای آبله مرغان نباشید یا گرفتید یا نه
اگه گرفتید تیتر آنتی بادی با خودتون داشته باشید که شاید قبول کنن شاید هم نه
اگه نگرفتین و تیترتون پایینه همونجا براتون واکسن میزنن
به ریسکش نمی ارزه بخاطر چندتومن کمتر اینجا واکسن گیر بیارید که معلوم نیست ازکجا آومده چون راه قانونی برای ورودش نیست
تشکر کنندگان: studpk ، nedafarsi ، aghaghia ، Natasha9 ، محبت ، ali1220 ، behfaza
(2013-09-24 ساعت 02:17)H Pier نوشته:  با عرض سلام ... گفته بودند که برای واکسن آنفولانزا اوایل پاییز اقدام کنین.... که واکسن جدید بیاد.
کسی در این زمینه اطلاعاتی داره... بریم برای تزریق؟
Smileبچه ها دقت کنین اگر وقت مصاحبه شما خارج از flu season هست احتیاجی به زدن واکسن آنفولانزا ندارین یعنی اگر مصاحبتون تو پاییز و زمستون باشه باید بزنید ولی بهار و تابستان نیازی نیست...طبق تجربه خودمممBig Grin
تشکر کنندگان: studpk ، aghaghia ، Natasha9 ، محبت ، EKAM ، ali1220 ، behfaza

واکسن ابله مرغون قیمت ایرانش با توجه به نواسانت دلار الان براتون گرونتر درمیاد... هیچ تضمینی هم به سلامتش نیست و پزشک آنکارا ممکنه ردش کنه مجبور شید دوباره بزنید... ریسک نکنید... اگه تست آنتی بادی منفی بود، نگه دارید خود پزشک مدیکال براتون بزنه...
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: studpk ، EKAM ، behfaza
آیا برای تزریق واکسن TD و MMR نیاز به نسخه پزشک هست؟ یا با مراجعه تنها به کلینیک تزریق واکسن ها انجام می شود؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان:
(2013-09-25 ساعت 19:56)atriana نوشته:  آیا برای تزریق واکسن TD و MMR نیاز به نسخه پزشک هست؟ یا با مراجعه تنها به کلینیک تزریق واکسن ها انجام می شود؟

سلام.
من برای واکسن TD به پاستور مراجعه کردم که بعد از نوشتن نوع واکسنها توسط خانم دکتر طاهر نژاد بخش واکسیناسیون تزریق رو انجام داد.
اما برای MMR با اینکه خانم دکتر برام نسخه نوشتن و گفتن پیش یک متخصص اطفال برو و این رو نشون بده، اما من موقعی که به کلینیک بهراد مراجعه کردم نسخه رو فراموش کرده بودم با خودم ببرم. کسی هم ازم چیزی نخواست. فقط به ریسپشن گفتم برای تزریق واکسن MMR اومدم که منو فرستادن اتاق پزشک متخصص کودکان که ایشون خودشون تزریق رو انجام می دادن.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، exxedus ، amin arefi
(2013-09-25 ساعت 19:56)atriana نوشته:  آیا برای تزریق واکسن TD و MMR نیاز به نسخه پزشک هست؟ یا با مراجعه تنها به کلینیک تزریق واکسن ها انجام می شود؟
سلام
خیر نیازی به نسخه پزشک برای تزریق واکسنها نیست. فقط در صورتیکه میخواهید تیتر آنتی بادی برای هر واکسن بدید نیاز به دستو پزشک هست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ojee ، EKAM ، ffrfar ، .YAS ، behfaza
(2013-09-25 ساعت 20:24)محبت نوشته:  
سلام
خیر نیازی به نسخه پزشک برای تزریق واکسنها نیست. فقط در صورتیکه میخواهید تیتر آنتی بادی برای هر واکسن بدید نیاز به دستو پزشک هست.

درادامه صحبت های امین جان اگه دفترچه بیمه و پزشک آشنادارین درغیر این صورت نیاز به دستور پزشک نیست خودتون هم درخواست کنید براتون انجام میدن
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، behfaza
(2013-09-25 ساعت 23:41).YAS نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 20:24)محبت نوشته:  
سلام

درادامه صحبت های امین جان اگه دفترچه بیمه و پزشک آشنادارین درغیر این صورت نیاز به دستور پزشک نیست خودتون هم درخواست کنید براتون انجام میدن

قيمت تست بترتيب صعودي انستيتو پاستور-آزمايشگاه با دفترچه بيمه-آزمايشگاه بطور آزاد Cool
UAE→USA
دوستان من 3 مرحله ی هپاتیت رو 10 سال پیش زده بودم و حالا تست آنتی بادی که دادم تو پاستور آنتی بادیم صفر بود و مجبور شدم یه یادآور بزنم.. کمتر از 1 ماه به مصاحبم مونده مشکلی ایجاد نمیشه؟؟
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان