کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-09-26 ساعت 11:13)sharifian نوشته:  دوستان من 3 مرحله ی هپاتیت رو 10 سال پیش زده بودم و حالا تست آنتی بادی که دادم تو پاستور آنتی بادیم صفر بود و مجبور شدم یه یادآور بزنم.. کمتر از 1 ماه به مصاحبم مونده مشکلی ایجاد نمیشه؟؟

مگه دكترو مطلع نكردين كه به مصاحبتون كم مونده؟!!!
ابوظبي زياد گير نيست نگران نباشين Wink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: sharifian ، محبت ، behfaza
(2013-09-26 ساعت 11:36)EKAM نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 11:13)sharifian نوشته:  دوستان من 3 مرحله ی هپاتیت رو 10 سال پیش زده بودم و حالا تست آنتی بادی که دادم تو پاستور آنتی بادیم صفر بود و مجبور شدم یه یادآور بزنم.. کمتر از 1 ماه به مصاحبم مونده مشکلی ایجاد نمیشه؟؟

چرا گفتیم به خانم دکتر طاهرنژاد اما خیلی cool فقط با حالت صورتش گفت مهم نیس... نگرانم!
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، nedaba
(2013-09-26 ساعت 11:55)sharifian نوشته:  

چرا گفتیم به خانم دکتر طاهرنژاد اما خیلی cool فقط با حالت صورتش گفت مهم نیس... نگرانم!
سلام
نگران نباش دوست خوبم کاریه که شده و نمیتونی بگی که از خونت جداش کنن و تا جائی که دوستان گفتن مدیکال ترکیه یه مقدار اذیت میکنه و نه ابوظبی تازه ترکیه هم فقط پول بیشتری میگیره و موارد اینچنینی رو هم گیر نداده که برو یه ماهت که تکمیل شد بیا.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza ، ghafari88 ، EKAM
(2013-09-26 ساعت 10:50)EKAM نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 23:41).YAS نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 20:24)محبت نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 19:56)atriana نوشته:  آیا برای تزریق واکسن TD و MMR نیاز به نسخه پزشک هست؟ یا با مراجعه تنها به کلینیک تزریق واکسن ها انجام می شود؟
سلام
خیر نیازی به نسخه پزشک برای تزریق واکسنها نیست. فقط در صورتیکه میخواهید تیتر آنتی بادی برای هر واکسن بدید نیاز به دستو پزشک هست.

درادامه صحبت های امین جان اگه دفترچه بیمه و پزشک آشنادارین درغیر این صورت نیاز به دستور پزشک نیست خودتون هم درخواست کنید براتون انجام میدن

قيمت تست بترتيب صعودي انستيتو پاستور-آزمايشگاه با دفترچه بيمه-آزمايشگاه بطور آزاد Cool

درسته EKAMعزیز ولی بادفترچه تفاوتش 8000تومنه که اونم باید بدی به پزشک تا برات تو دفترچه وارد کنه در کل همون قیمت برات در میاد فقط وقتت تلف میشه
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، nedaba
سلام دوستان
ما به مصاحبمون کمتر از یک ماه مونده و هنوز موفق نشدیم واکس آنفلونزا پیدا کنیم. میگن اواخر مهر میاد و میتونید بزنید
TD قرار شد دوهفته قبل از مصاحبه بزنیم و نمیتونه با آنفلونزا تو یه روز زده بشه 2-3 روزی باید بینش فاصله باشه.هردوشم انستیتو تجریش میزنه. اگه کسی تونست آنفلونزا پیدا کنه به ما هم خبر بدید
ممنونم
2014AS000010xx
تعداد افراد در کیس: 2 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
دریافت نامه دوم: 21 آگوستSmile
تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر
ویزا: یکضربTongue
سفرنامه
"آزادی وطنم آرزوست"
تشکر کنندگان: H Pier ، EKAM
(2013-09-26 ساعت 15:48)mastane1364 نوشته:  سلام دوستان
ما به مصاحبمون کمتر از یک ماه مونده و هنوز موفق نشدیم واکس آنفلونزا پیدا کنیم. میگن اواخر مهر میاد و میتونید بزنید
TD قرار شد دوهفته قبل از مصاحبه بزنیم و نمیتونه با آنفلونزا تو یه روز زده بشه 2-3 روزی باید بینش فاصله باشه.هردوشم انستیتو تجریش میزنه. اگه کسی تونست آنفلونزا پیدا کنه به ما هم خبر بدید
ممنونم

ما امروز ( پنجشنبه 4 مهر ) پاستور رفتیم برای تزریق TD ....
1- واکسن TD در پاستور رایگان هست
2- ما امروز نوبت اول رو زدیم و نوبت دوم رو یک ماه دیگه باید بزنیم. راجع به دو نوبتی و سه نوبتی از خانم دکتر طاهر نژاد پرسیدم ایشون باز هم تاکید کردند ( البته قبلش پرسیدن کجا هستید که من عرض کردم ابوظبی ) دو نوبتی هست و گفتند نهایتش اینه که دکتر اونجا بهتون میگه برگشتید ایران نوبت سوم رو هم بزنید دیگه
3- واکسن آنفلوآنزا هنوز هم نیومده پاستور و گفتند معلوم نیست کی بیاد. گفتند اگر بیرون از داروخانه هم بگیرید می تونید هم بیارید ما بزنیم براتون هم می تونید بدید بیرون براتون تزریق کنند و گواهی بگیرید تا ما توی کارت زردتون وارد کنیم

شاد باشید
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، exxedus ، hamid_fs3 ، EKAM ، behfaza ، ffrfar ، محبت ، amin arefi
از بچه ها کی تو ایران تونسته آبله مرغان بزنه؟ یعنی گیر میاد؟
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: محبت
(2013-09-26 ساعت 14:37).YAS نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 10:50)EKAM نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 23:41).YAS نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 20:24)محبت نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 19:56)atriana نوشته:  آیا برای تزریق واکسن TD و MMR نیاز به نسخه پزشک هست؟ یا با مراجعه تنها به کلینیک تزریق واکسن ها انجام می شود؟
سلام
خیر نیازی به نسخه پزشک برای تزریق واکسنها نیست. فقط در صورتیکه میخواهید تیتر آنتی بادی برای هر واکسن بدید نیاز به دستو پزشک هست.

درادامه صحبت های امین جان اگه دفترچه بیمه و پزشک آشنادارین درغیر این صورت نیاز به دستور پزشک نیست خودتون هم درخواست کنید براتون انجام میدن

قيمت تست بترتيب صعودي انستيتو پاستور-آزمايشگاه با دفترچه بيمه-آزمايشگاه بطور آزاد Cool

درسته EKAMعزیز ولی بادفترچه تفاوتش 8000تومنه که اونم باید بدی به پزشک تا برات تو دفترچه وارد کنه در کل همون قیمت برات در میاد فقط وقتت تلف میشه

بله Yas عزيز حق با شماست من چون هزينه دكتر نميدم اصلا ويزيتشو حساب نكردم
UAE→USA
برا گرفتن کارت زرد بذاریم کارنت بشیم؟ یا الان بگیریم اشکال نداره ، می خوام بدونم تاریخ اعتبار داره؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان:
(2013-09-26 ساعت 16:40)hamid_fs3 نوشته:  از بچه ها کی تو ایران تونسته آبله مرغان بزنه؟ یعنی گیر میاد؟

دوست عزيز دنبالش نگرد كه وقت تلف كردنه
UAE→USA
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ffrfar ، romance33 ، محبت
(2013-09-26 ساعت 13:32)محبت نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 11:55)sharifian نوشته:  

سلام
نگران نباش دوست خوبم کاریه که شده و نمیتونی بگی که از خونت جداش کنن و تا جائی که دوستان گفتن مدیکال ترکیه یه مقدار اذیت میکنه و نه ابوظبی تازه ترکیه هم فقط پول بیشتری میگیره و موارد اینچنینی رو هم گیر نداده که برو یه ماهت که تکمیل شد بیا.
البته كويا دوز بوستر هست يعني ياداوري و اميدوارم مشكلي نبااااااشه Smile
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin
(2013-09-26 ساعت 17:50)iris نوشته:  برا گرفتن کارت زرد بذاریم کارنت بشیم؟ یا الان بگیریم اشکال نداره ، می خوام بدونم تاریخ اعتبار داره؟

خیر. کارت زرد تاریخ انقضا نداره. بهتر هست براساس کیس نامبرتون و روند کارنتی ها واکسیناسیونتون رو شروع کنید. بخصوص اگر نیاز دارید که هپاتیت تزریق کنید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، ffrfar ، romance33 ، iris ، محبت
(2013-09-26 ساعت 16:29)ghafari88 نوشته:  
ممنونم

2- ما امروز نوبت اول رو زدیم و نوبت دوم رو یک ماه دیگه باید بزنیم. راجع به دو نوبتی و سه نوبتی از خانم دکتر طاهر نژاد پرسیدم ایشون باز هم تاکید کردند ( البته قبلش پرسیدن کجا هستید که من عرض کردم ابوظبی ) دو نوبتی هست و گفتند نهایتش اینه که دکتر اونجا بهتون میگه برگشتید ایران نوبت سوم رو هم بزنید دیگه
3- واکسن آنفلوآنزا هنوز هم نیومده پاستور و گفتند معلوم نیست کی بیاد. گفتند اگر بیرون از داروخانه هم بگیرید می تونید هم بیارید ما بزنیم براتون هم می تونید بدید بیرون براتون تزریق کنند و گواهی بگیرید تا ما توی کارت زردتون وارد کنیم

شاد باشید

عمو احسان عزیز اینطوری که من شنیدم واکسن آنفلوآنزا بهتره تو ماههای مهر و آبان زده یشه که برای بدن موثره,خب با این حساب که ما کارنتی حدود دیماه هستیم اگه ماه دی یا بهمن واکسن بزنیم برامون ضرر نخواهد داشت؟؟؟(بقول EKAM عزیز اگه اونموقع باشه؟؟؟!!!)
تشکر کنندگان: EKAM
(2013-09-26 ساعت 22:59)ffrfar نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 16:29)ghafari88 نوشته:  
ممنونم

شاد باشید

عمو احسان عزیز اینطوری که من شنیدم واکسن آنفلوآنزا بهتره تو ماههای مهر و آبان زده یشه که برای بدن موثره,خب با این حساب که ما کارنتی حدود دیماه هستیم اگه ماه دی یا بهمن واکسن بزنیم برامون ضرر نخواهد داشت؟؟؟(بقول EKAM عزیز اگه اونموقع باشه؟؟؟!!!)

دوست عزیزم واکسن آنفولانزا 6 ماه مصونیت داره و بخاطر همین طوری باید تزریق بشه که زمان مصاحبه هنوز اعتبار داشته باشه. موفق باشید.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، ffrfar ، ghafari88 ، azadeh2014
دوستان،واكسن آنفولانزا 1 ساله هست. و هر سال حدودا با شروع پاييز توزيع ميشه. از اونجا كه فصل آنفولانزا از مهر تا ارديبهشت هست، بهترين زمان دريافت واكسن مهر و آبانه. اما دير تر از اونم موثره.
تزريق ديرترش عوارض نداره. زمان توصيه شده به خاطر اينه كه بدن شما در فصل آنفولانزا ايمن باشه نه چيز ديگه.
راستي من تو آنكارا كه تزريق كردم، شبش تب داشتم و حالم بد بود. اما صبحش كاملا خوب بودم
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: محبت ، Natasha9 ، EKAM ، ffrfar ، ghafari88 ، nasim ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان