موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من يادم نيست سرخکو تو بچگش زدم يا نه
کارتشم ندارم
چه کار کنم؟؟
تو پاستور بگم دوباره بزنن؟
دارن یا نه؟؟
چنده؟؟
اگه نزنم تو کارت زردمم ننوشته باشه انکارا اونگان گیییر نمیده؟؟
راستی اصلا سرخک کدوم واکسنه؟؟ همون MMR هست؟ آخه من ام ام ار .... تی دی و هپاتیتو زدم.... ولی بچه ها نوشته بودن سرخکم باید بزنیم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 23:35)ssafaye66 نوشته: من يادم نيست سرخکو تو بچگش زدم يا نه
کارتشم ندارم
چه کار کنم؟؟
دارن یا نه؟؟
چنده؟؟
راستی اصلا سرخک کدوم واکسنه؟؟ همون MMR هست؟ آخه من ام ام ار .... تی دی و هپاتیتو زدم.... ولی بچه ها نوشته بودن سرخکم باید بزنیم
MMR يعني سرخك، سرخجه و اوريون.
پس اگه زدين كه هيچ مشكلي نيست.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 23:35)ssafaye66 نوشته: من يادم نيست سرخکو تو بچگش زدم يا نه
کارتشم ندارم
چه کار کنم؟؟
دارن یا نه؟؟
چنده؟؟
سلام
شما چند سالتونه چون اعتبار این واکسن 10 ساله ست از نظر اون حضرات پس لازمه که تزریق کنید و در دو مرحله ست 0-1ماه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
ایا ورود به آمریکا باید قبل از تاریخ درج شده در ویزا باشد و یا باید حداکثر 6 ماه بعد از تاریخ معاینه پزشکی باشد. برای مثال در ویزای ما 15 فوریه درج شده اما تاریخ معاینه پزشکی 5 جولای بود که با احتساب 6 ماه می شود 5 ژانویه
موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-27 ساعت 02:03).YAS نوشته: (2013-09-27 ساعت 01:58)amir822 نوشته: دوستان سلام
ایا ورود به آمریکا باید قبل از تاریخ درج شده در ویزا باشد و یا باید حداکثر 6 ماه بعد از تاریخ معاینه پزشکی باشد. برای مثال در ویزای ما 15 فوریه درج شده اما تاریخ معاینه پزشکی 5 جولای بود که با احتساب 6 ماه می شود 5 ژانویه
قبل از تاریخ درج شده در ویزا
شما بعد از 6 ماه از تاریخ مدیکال وقت دارید که خارج بشید (حالا چه ویزا داشته باشید چه نداشته باشید مدیکال شما فقط 6-12 ماه اعتبار داره)بعد از 6 ماه باید دوباره مدیکال تمدید بشه البته در این بین یادتون نره که ویزای شما تا وقتی معتبر هستش که تاریخ زده شده .
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-27 ساعت 02:03).YAS نوشته: (2013-09-27 ساعت 01:58)amir822 نوشته: دوستان سلام
قبل از تاریخ درج شده در ویزا
سلام
مدیکال آنکارا و ابوظبی 6 ماه اعتبار داره و مدیکال ایروان 1سال از زمان صدور مدیکال و ممکنه شما به ویزاتون کلیرنس بخوره و چند ماه بعد از مدیکالتون ویزا بگیرید پس از تاریخ مصاحبه تون ملاک محاسبه زمان مدیکالتونه.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . دوستان کسی تونسته انفولانزا پیدا کنه ؟ لطفا خبر بدید ؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-27 ساعت 15:30)mehdieb نوشته: سلام . دوستان کسی تونسته انفولانزا پیدا کنه ؟ لطفا خبر بدید ؟
سلام
دیروز با یکی از دوستانم که تو شبکه پخش داروئیه صحبت کردم گفت تا این لحظه خبری نشده چون تو مسیرم بود از هلال احمر هم یه سوال پرسیدم گفت فعلا خبری نیست.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه خبر جالب در خصوص سیستم واکسناسیون کشور البته به ماها بعیده وصال بده:
دکتر علی اکبر سیاری در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه اضافه شدن واکسن به برنامه واکسیناسیون کشوری دارای مراحلی است، افزود: مرحله اول این برنامه «تحقیق» است، در ابتدا باید میزان خسارت وارده عاملی که می خواهیم برای آن واکسن تهیه کنیم، دقیقا مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد. ضمن آنکه هزینه و میزان اثربخشی واکسن نیز باید دقیقا مشخص شود که این کار در مورد برخی از واکسن ها انجام شده است.
وی با بیان اینکه هزینه خرید یک دوز واکسن نیز باید مشخص شود، ادامه داد: درصورت تامین ارز مورد نیاز، می توانیم براساس نتایج کارشناسی، امکان اجرایی شدن این طرح را اعلام کنیم.
معاون بهداشتی وزارت بهداشت یادآور شد: تحقیق دو مرحله اولیه در خصوص واکسن پنجگانه به انجام رسیده است، این واکسن جزو برنامه واکسیناسیون اصلی در سراسر جهان است.
به گفته سیاری، به فهرست واکسن پنجگانه، علاوه بر واکسن سه گانه (دیفتری، کزاز و سیاه سرفه)، سرخک و هموفیلوس آنفلوانزا هم به آن افزوده شده است.
وی با اشاره به اینکه واکسن پنجگانه در آینده به برنامه واکسیناسیون کشوری افزوده می شود، گفت: این واکسن گران است، لذا لازمه انجام این کار، تامین ارز مورد نیاز جهت تهیه واکسن است.
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام . من یک چیزی رو هنوز متوجه نشدم آیا زدن واکسن مننژیت برای بزرگسالان لازمه یا نه؟ سوال دومم اینه که کسی مثل من که قبلا حدود ده سال پیش واکسن هپاتیت رو تزریق کرده دوباره باید تزریق جدید داشته باشه یا همونو وارد کارت واکسن میکنن ده سال از نظر مدیکال اعتبار داره و قبول هستش یا خیر؟
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-28 ساعت 13:25)shayesteh نوشته: با سلام . من یک چیزی رو هنوز متوجه نشدم آیا زدن واکسن مننژیت برای بزرگسالان لازمه یا نه؟ سوال دومم اینه که کسی مثل من که قبلا حدود ده سال پیش واکسن هپاتیت رو تزریق کرده دوباره باید تزریق جدید داشته باشه یا همونو وارد کارت واکسن میکنن ده سال از نظر مدیکال اعتبار داره و قبول هستش یا خیر؟
سلام
واکسن مننژیت فقط برای کسانی که عازم تگزاس هستند اجباری است در مورد هپاتیت هم اول آزمایش انجام می دهند و اگر ایمنی کامل داشته باشید همان را وارد کارت می کنند موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست