کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
با سلام من میخواستم بدونم ما که کیس نامبرمون **57 هستش الان برای واکسن زدن بریم بهداشت شهرمون یا واکسن هپاتیت که دوره 6 ماه داره رو بریم درمانگاه از الان بزنیم بقیه رو هم بزاریم موقعی که نامه دوممون اومد
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-09-29 ساعت 16:36)reza3035 نوشته:  با سلام من میخواستم بدونم ما که کیس نامبرمون **57 هستش الان برای واکسن زدن بریم بهداشت شهرمون یا واکسن هپاتیت که دوره 6 ماه داره رو بریم درمانگاه از الان بزنیم بقیه رو هم بزاریم موقعی که نامه دوممون اومد

سلام دوست خوبم با شماره کیس نامبر 5700 احتمالا بهمن ماه بری مصاحبه بنابراین بهتره هر چه زودتر برای کل برنامه واکسیناسیون اقدام کنی. موفق باشیSmile
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: محبت ، azadeh2014 ، ojee ، زری وحدتی ، مامان خانم ، philter
(2013-09-29 ساعت 16:36)reza3035 نوشته:  با سلام من میخواستم بدونم ما که کیس نامبرمون **57 هستش الان برای واکسن زدن بریم بهداشت شهرمون یا واکسن هپاتیت که دوره 6 ماه داره رو بریم درمانگاه از الان بزنیم بقیه رو هم بزاریم موقعی که نامه دوممون اومد
سلام
TD و هپاتیت B رو الان شروع کن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، azadeh2014 ، ojee ، reza3035 ، EKAM ، behfaza ، زری وحدتی ، مامان خانم ، philter
دوستان، تهران کسی این روزا واکسن آنفولانزا پیدا کرده؟
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، زری وحدتی ، 2014winner
(2013-09-29 ساعت 17:45)raihaneh.az90 نوشته:  دوستان، تهران کسی این روزا واکسن آنفولانزا پیدا کرده؟

من دیروز صبح پاستور بودم. هنوز نیومده بود.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
(2013-09-29 ساعت 17:45)raihaneh.az90 نوشته:  دوستان، تهران کسی این روزا واکسن آنفولانزا پیدا کرده؟
سلام
نیومده متاسفانه اما به محض توزیع دوستان اطلاع رسانی میکنن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ghafari88 ، EKAM ، masuodrh ، raihaneh.az90 ، studpk ، ojee ، ffrfar ، behfaza ، .YAS ، godot ، زری وحدتی ، مامان خانم
سلام دوستان،

من یه سوال دارم قول بدید نخندید باشه!!!!!!!!،

سوالام در مورد دندون هست، راستش می‌خواستم بدونم اگه دندون خراب داشته باشیم روز مدیکال مشکلی‌ پیش میاد؟ همسرم ۲ تا از دندوناش باید روکش بشه یه کی‌ دیگه از دندوناشم خرابه دردسر نشه واسمون؟ زیاد وقتی‌ نداریم ۱۰ روز دیگه باید اونجا باشیم ولی‌ اگه خطریه همین فردا اقدام کنیم یا اگه نیست صبر کنیم بعداز مصاحبه نظرتون چیه دوستان؟
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، ojee ، philter ، behfaza
(2013-09-30 ساعت 00:37)godot نوشته:  سلام دوستان،

من یه سوال دارم قول بدید نخندید باشه!!!!!!!!،

سوالام در مورد دندون هست، راستش می‌خواستم بدونم اگه دندون خراب داشته باشیم روز مدیکال مشکلی‌ پیش میاد؟ همسرم ۲ تا از دندوناش باید روکش بشه یه کی‌ دیگه از دندوناشم خرابه دردسر نشه واسمون؟ زیاد وقتی‌ نداریم ۱۰ روز دیگه باید اونجا باشیم ولی‌ اگه خطریه همین فردا اقدام کنیم یا اگه نیست صبر کنیم بعداز مصاحبه نظرتون چیه دوستان؟
خدایی خنده دار بود Wink سفرنامه های دوستان سال های قبل رو اگر بخونید از این نگرانی و استرس کاسته میشه
همه ماها دندون خراب و عصب کشی شده و ...داریم و این موارد برای کسی مشکل ساز نمیشه نگران نباشید.. مگه تا حالا برای کار و استخدام تست مدیکال نشدین؟ یه چیزی تو همون مایه هاست..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: godot ، زری وحدتی ، EKAM ، ojee ، philter ، behfaza ، amin arefi
دوستان!گویا جیره بندی اول (:دی ) واکسن آنفولانزا بین داروخونه ها پخش شده!فک کنم باید بجنبید تا تموم نشده!
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: مامان خانم ، masuodrh ، ojee ، philter ، behfaza ، amin arefi
(2013-09-30 ساعت 04:54)raihaneh.az90 نوشته:  دوستان!گویا جیره بندی اول (:دی ) واکسن آنفولانزا بین داروخونه ها پخش شده!فک کنم باید بجنبید تا تموم نشده!
سلام
شما مطمئنید چون من الان به سه تا داروخانه سر زدم همگی گفتند احتمالا این هفته توزیع می شود به هر حال خبری نبود اگر مطمئن هستید من هلال احمر هم بروم ممنون
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: masuodrh ، EKAM ، ojee ، philter ، محبت ، behfaza ، raihaneh.az90
من یک سوال ابتدایی دارم از کسانی که وارد هستند.
واکسن آنفلوآنزا چرا باید تزریق بشه؟ چه کسی خواسته که تزریق بشه؟ و آیا پزشک معتمد تزریق می کنه اگر در ایران تزریق نشود؟
تشکر کنندگان: ojee ، philter ، behfaza ، amin arefi ، maryam_a
(2013-09-30 ساعت 10:18)User نوشته:  من یک سوال ابتدایی دارم از کسانی که وارد هستند.
واکسن آنفلوآنزا چرا باید تزریق بشه؟ چه کسی خواسته که تزریق بشه؟ و آیا پزشک معتمد تزریق می کنه اگر در ایران تزریق نشود؟

User جان شما که استادید ....
اولا خوشحالم که اینجا می بینمتون...
دوماً دکتر های معتمد سفارت در فصول سرد سال به این موضوع حساس هستند و ظاهراً به افراد تزریق کردند. خانم دکتر طاهرنژاد هم گفتند که باید تزریق بشه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: EKAM ، pari pariaaa ، ojee ، philter ، محبت ، User ، behfaza ، amin arefi ، maryam_a
اين هفته تركيه هوا سرده و باروني ما هم كه مصاحبه داريم و و آنفلوآنزا پيدا نكرديم فكر كنم بايد پولامونو دو دستي تقديم اونگان جان كنيم
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: EKAM ، pari pariaaa ، ojee ، مامان خانم ، philter ، behfaza ، amin arefi ، maryam_a
(2013-09-30 ساعت 09:49)مامان خانم نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 04:54)raihaneh.az90 نوشته:  دوستان!گویا جیره بندی اول (:دی ) واکسن آنفولانزا بین داروخونه ها پخش شده!فک کنم باید بجنبید تا تموم نشده!
سلام
شما مطمئنید چون من الان به سه تا داروخانه سر زدم همگی گفتند احتمالا این هفته توزیع می شود به هر حال خبری نبود اگر مطمئن هستید من هلال احمر هم بروم ممنون
موفق باشید

من الان به چند تا داروخانه آشنا زنگ زدم هنوز نيومده گفتن يه هفته ديگه ولي يه خبر عجيب تا ديروز به انستيتو پاستور زنگ ميزدم ميگفت نيومده الان گفت قرار نيست براشون بياد يعني چي !!!!!!Sad
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ojee ، مامان خانم ، himmlisch ، masuodrh ، محبت ، behfaza
بعد از قطع تزریق واکسنایی مثل mmr حالا باید آنفلوآنزا رو هم اضافه کنیم. تا چن وقت دیگه فک کنم تو انستیتو پاستور یه باجه میزان و فقط کارت زرد میدن. بار دوم هم اخراج میکنن!
تشکر کنندگان: ojee ، EKAM ، philter ، H Pier ، محبت ، behfaza ، pooyan1920 ، maryam_a

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان