کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
دوستان واکسن آنفولانزا رو کجا باید بزنیم . . ؟؟
پاستور هست؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان:
(2013-09-30 ساعت 14:06)pooyan1920 نوشته:  دوستان واکسن آنفولانزا رو کجا باید بزنیم . . ؟؟
پاستور هست؟؟

داداش پویان
این همه اینجا دارن می گن واکسنش هنوز نیومده و از این صحبتا ...
باز شما می پرسی کجا باید بزنی و پاستور هست؟! Rolleyes
من پنجشنبه هفته پیش پاستور بودم و نداشت
دوستان هم پرسیدن و نیومده ظاهرا هنوز. از داروخانه ها پیگیر باشید که اگر اومد بگیرید و بدید بیرون بزنن براتون ...
موفق باشید Wink
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، himmlisch ، pooyan1920 ، ojee ، محبت ، studpk ، behfaza ، amin arefi
(2013-09-30 ساعت 14:11)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 14:06)pooyan1920 نوشته:  دوستان واکسن آنفولانزا رو کجا باید بزنیم . . ؟؟
پاستور هست؟؟

داداش پویان
دوستان هم پرسیدن و نیومده ظاهرا هنوز. از داروخانه ها پیگیر باشید که اگر اومد بگیرید و بدید بیرون بزنن براتون ...
موفق باشید Wink

آقا دیگه تنبلیه دیگه Smile
الان زنگ زدم پاستور گفتن که ما نداریم و به احتمال زیاد هم واکسن آنفولانزا رو نمی آریم
باید بریم داروخونه بگیریم بعد اگه جایی به غیر از پاستور زدیم پوکه واکسن رو بیاریم پاستور که لیبلشو روی کارت زرد بچسبانند . .
این چیزی بود که الان به من گفتند
تشکر کنندگان: ghafari88 ، EKAM ، ojee ، masuodrh ، محبت ، behfaza ، shadi79
(2013-09-30 ساعت 14:24)pooyan1920 نوشته:  
پاستور هست؟؟

داداش پویان
موفق باشید Wink

الان زنگ زدم پاستور گفتن که ما نداریم و به احتمال زیاد هم واکسن آنفولانزا رو نمی آریم
باید بریم داروخونه بگیریم بعد اگه جایی به غیر از پاستور زدیم پوکه واکسن رو بیاریم پاستور که لیبلشو روی کارت زرد بچسبانند . .

آقا پويان زحمت كشيدين از به بعد همه منتظريم شما خبر رسيدن واكسنو اينجا بدينWink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ojee ، masuodrh ، pooyan1920 ، ffrfar ، H Pier ، محبت ، behfaza
(2013-09-30 ساعت 14:35)EKAM نوشته:  
پاستور هست؟؟

داداش پویان
موفق باشید Wink

سلام
EKAM جان سنار بده آش به همین خیال باش Big Grin مگه نه پویانWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM
(2013-09-30 ساعت 04:54)raihaneh.az90 نوشته:  دوستان!گویا جیره بندی اول (:دی ) واکسن آنفولانزا بین داروخونه ها پخش شده!فک کنم باید بجنبید تا تموم نشده!
سلام
نه ریحانه عزیز احتمالا میخواستن تاریخ گذشته بدن بهتون
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، raihaneh.az90 ، EKAM
(2013-09-30 ساعت 16:48)محبت نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 14:35)EKAM نوشته:  
پاستور هست؟؟

داداش پویان
موفق باشید Wink

سلام
EKAM جان سنار بده آش به همین خیال باش Big Grin مگه نه پویانWink
Wink
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت
(2013-09-30 ساعت 09:49)مامان خانم نوشته:  سلام
شما مطمئنید چون من الان به سه تا داروخانه سر زدم همگی گفتند احتمالا این هفته توزیع می شود به هر حال خبری نبود اگر مطمئن هستید من هلال احمر هم بروم ممنون
موفق باشید

من الان به چند تا داروخانه آشنا زنگ زدم هنوز نيومده گفتن يه هفته ديگه ولي يه خبر عجيب تا ديروز به انستيتو پاستور زنگ ميزدم ميگفت نيومده الان گفت قرار نيست براشون بياد يعني چي !!!!!!Sad
[/quote]

[/quote]
(2013-09-30 ساعت 16:53)محبت نوشته:  سلام

من ساکن رشت هستم و یکی از اقوام بنده، داروخانه داره!ایشون به من گفت اولین سری، این هفته توزیع میشه!
البته مثل ابن که سهمیه اش خیلی محدوده!چون برای ایشون که جزو داروخانه هایی هستند که داروهای بیماری خاص رو میدن فقط 15 تا واکسن اونم برای بیمارای سرطانیشون قراره بفرستند. Sad
از این جهت میگم گوش به زنگ باشید چون که معمولا وقتی واکسن ها بین داروخونه ها پخش میشه اکثرا به آشناها و... میدن!و می گن نداریم!
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: H Pier ، himmlisch ، masuodrh ، EKAM ، behfaza ، محبت ، USA2014
با سلام
من اکثر پست ها رو خوندم ولی اخر نفهمیدم که که خودم و بچه هام چه واکسن هایی باید بزنیم مثلا بچه 3 و 10 ساله نیاز به واکسن ممنژیت دارند یا خیر
یا خود بنده با داشتن بالای 30 سال سن mmr و td رو چند مرحله باید بزنم و ایا لازم هست که مننژیت بزنم یا نه در ضمن واکسن های دوران کودکی رو کامل زدم لطفا راهنمایی بفرمایید.
تشکر کنندگان: محبت
(2013-09-30 ساعت 19:15)رضا صالحی نوشته:  با سلام
من اکثر پست ها رو خوندم ولی اخر نفهمیدم که که خودم و بچه هام چه واکسن هایی باید بزنیم مثلا بچه 3 و 10 ساله نیاز به واکسن ممنژیت دارند یا خیر
یا خود بنده با داشتن بالای 30 سال سن mmr و td رو چند مرحله باید بزنم و ایا لازم هست که مننژیت بزنم یا نه در ضمن واکسن های دوران کودکی رو کامل زدم لطفا راهنمایی بفرمایید.

دوست عزيز شما اگه تشريف ببرين انستيتو پاستور با شرايط سني و رنج كيستون بهتر راهنمايتون ميكنن
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت

سلام جناب صالحی. به صفحه ی 1 این تاپیک برگردید!
در کامنت پنجم یا ششم یکی از دوستان به صورت کامل واکسنها رو توضیح دادن!
ضمنا هم MMR و هم TD هر دو، دو مرحله ای و به فاصله ی یک ماه تزریق می شن. در غالب پستها هم در مورد واکسن مننژیت به کرار توضیح داده شده که بستگی به ایالتی که می رین داره.
به نظرم به صفحه ی اول همین پست برگردین و با دقت بیشتری مطالعه بفرمایین!
موفق باشین
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: رضا صالحی ، behfaza ، EKAM ، amin arefi ، محبت
(2013-09-30 ساعت 18:21)raihaneh.az90 نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 09:49)مامان خانم نوشته:  سلام
شما مطمئنید چون من الان به سه تا داروخانه سر زدم همگی گفتند احتمالا این هفته توزیع می شود به هر حال خبری نبود اگر مطمئن هستید من هلال احمر هم بروم ممنون
موفق باشید

من الان به چند تا داروخانه آشنا زنگ زدم هنوز نيومده گفتن يه هفته ديگه ولي يه خبر عجيب تا ديروز به انستيتو پاستور زنگ ميزدم ميگفت نيومده الان گفت قرار نيست براشون بياد يعني چي !!!!!!Sad

[/quote]
(2013-09-30 ساعت 16:53)محبت نوشته:  سلام

من ساکن رشت هستم و یکی از اقوام بنده، داروخانه داره!ایشون به من گفت اولین سری، این هفته توزیع میشه!
البته مثل ابن که سهمیه اش خیلی محدوده!چون برای ایشون که جزو داروخانه هایی هستند که داروهای بیماری خاص رو میدن فقط 15 تا واکسن اونم برای بیمارای سرطانیشون قراره بفرستند. Sad
از این جهت میگم گوش به زنگ باشید چون که معمولا وقتی واکسن ها بین داروخونه ها پخش میشه اکثرا به آشناها و... میدن!و می گن نداریم!
[/quote]

دوستان اگه واکسن انفولانزا پیدا نکنیم و نزنیم و بریم مدیکال چی میشه؟ خودشون واسمون میزنن؟
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
[دوستان اگه واکسن انفولانزا پیدا نکنیم و نزنیم و بریم مدیکال چی میشه؟ خودشون واسمون میزنن؟
[/quote]

بله اونجا براتون میزنن فقط هزینه اش کمی بالاتر میشه..به جز اون نگرانی دیگه ای نیست
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: siminzakavand ، behfaza ، EKAM ، محبت
واکسن مننژیت رو به کودکان و افراد مسن می زنند اما جوری که دیگر دوستان گفتند این واکسن برای بزرگسالان فقط دانشجو هایی که قصد ادامه تحصیل در ایالت تگزاس را دارند شامل می شود.
اما در کل بهترین کار این است که یک روز صبح به همراه خانواده به انستیتو پاستور مراجعه کنید و واکسن های نوبت اول خود را بزنید (همان جا راهنمایی تون می کنند) و دیگر راهنمایی هارو خانم دکتر بهتون خواهد گفت
تشکر کنندگان: ojee ، studpk ، رضا صالحی ، behfaza ، محبت ، beitollahi.omid
من الان از یک آشنا که مسئول واکسناسیون بود پرسیدم گفت به احتمال زیاد آبان ماه واکسن آنفولانزار میاد
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
تشکر کنندگان: H Pier ، masuodrh ، Natasha9 ، behfaza ، EKAM ، محبت ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان