کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-10-22 ساعت 20:47)masodsh نوشته:  بچه ها من قبلا واکسن رو چند سال پیش زدم،با توجه به کیس نامبرم کی واسه رفتن به پاستور و تکمیل مراحل واکسیناسیون اقدام کنم؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید،با تشکر
دوست عزیز با سلام
شما صفحات اول همین تاپیک را اگر مطالعه بفرمایید پاسخ کلیه سولاتتون را خواهید یافت.(یوخده با حوصله )
در ضمن اگر به انستیتو پاستور در تجریش مراجعه کنید خانم دکتر طاهرنژاد شما را به طور مبسوط راهنمایی خواهند کرد.
موفق باشیدSmile
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، azadeh2014 ، زری وحدتی
(2013-10-22 ساعت 20:05)masuodrh نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 20:00)میما نوشته:  الان کسی می دونه که در حالا حاضر کجا واکسن آنفلونزا هست؟
13 آبان رو دوستان میگفتن داره
و همینطور خود پاستور..البته محدود بوده تعدادش ..پس قبل از رفتن تماس بگیرین
من امروز پاستور بودم واکسن آنفلونزا 150 تا آمده بود که تمام شده. یک خانواده و یک آقای جوان هم از بیرون تهیه کرده بودند و فقط برای تزریق آمده بودند تا وارد کارت زرد هم بشود.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: میما ، H Pier ، pooyan1920 ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-10-22 ساعت 19:21)masuodrh نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 18:44)محبت نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 18:13)EKAM نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 17:47)masuodrh نوشته:  اگر برای بچه ها از زمان تزریق آنفولانزا بیش از یک ماه گذشته باشه دوباره واکسن میزنن (میکال دبی)؟
اگر اینطوره برم کارت واکسن پسرم رو بدم تو پاستور عوض کنن یکی دیگه صادر کنن و تاریخ آنفولانزا رو چند روز دیرتر بزنن براش..

نه لازم نيست عوض كنيد
سلام
در تکمیل صحبت اکام عزیز اعتبار ایمنی تزریقش 12 ماهه که برای بدن ایمنی میاره و حداقل 9 ماه
مطمئن هستید برای بچه ها هم همینطوره؟ آخه آنفولانزا برای بچه ها دو نوبت و به فاصله یک ماه تزریق میشه
سلام

واکسن آنفولانزا

- این واکسن برای زیر ۶ ماه تجویز نمی شود.

- واکسن هر ساله باید تزریق گردد.

- کودکان ۶ ماه تا ۳۵ ماه باید نصف دوز واکسن را دریافت کنند(۲۵/۰سی سی).

- اطفال زیر ۸سال باید دو نوبت واکسن را با فاصله ۴ هفته در یافت نمایند.

- اطفالی که در اولین سال واکسینه شدن دو نوبت تزریق را دریافت نموده اند در سال های بعدی فقط یک نوبت کفایت می کند.

- اطفال بالای ۸ سال و بالغین هر ساله با دوز کامل واکسینه شوند(۵/۰ سی سی)

- بهترین زمان برای واکسینه شدن در ماه مهر و آبان است.

مثال:

- کودک ۲ ساله در اولین سالی که واکسن دریافت می کند نصف واکسن را باید تزریق کرد و ۴ هفته دیگر نیز نصف واکسن دیگری دریافت کند . در سال بعد در صورتی که هنوز زیر سه سال است فقط نصف دوز واکسن را دریافت کند و دیگر نیازی به تکرار ۴ هفته بعد نمی باشد و در صورتی که ۳ سال تمام شده است واکسن کامل تزریق شود بدون تکرار ۴ هفته بعد.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، azadeh2014 ، .YAS ، mehdir ، masoud z ، amin arefi ، زری وحدتی ، Saeedv13
آگر بچه کوچیک دارید از ابله مرغون بیش ازچهار ماه و انفولانزاش بیش از چهار هفته نگذشته باشه که دکتر شوکلا دوباره میزنه بچه من تو یک ماه دو بار آنفولانزا خورد تو ایران 30000 تومان دبی 100 درهم برای بچه ها nmc واکسن انفولانزا ب و ذات الریه هم هست که اصلا تو ایران نیست خلاصه اگه بچه دارین رو 1000 درهم اضافه بر هزینه های که گفتم حساب کنید اینو بگم که بچه من 2.5 ساله بود اما روز مصاحبه دیدم که دوستان گفتن بچه 1،5 ساله اونها هم سه تا واکسن خورده ولی خودمون گفت شما دو تا کامل هست و بچه چهار تا واکسن میخواد همسرم میگه شاید دکتر فکر کرده ما الکی میگیم واکسن زدیم چون برچسب انفولانزا رو نچسبوندن تو کارت زرد ولی به نظر من او فقط طبق دستور العمل سفارت کار میکنه و به ما اطمینان داره چون هر چی گفتیم رو راحت قبول کرد و سعی کرد بفهمونه که قصد انجام راحت کار ما رو داره خیلی هم مودب بود در مورد استامینوفن هم من فقط همون قطره بچه دنبالم بود ولی اگر می خواهید احتیاط کنید میتونید از همون nmc تهیه کنید اونقدر هم گرون نیست بجه من تب نکرد ولی پاهاش درد گرفته و سفت شده بود اما ایران که انفو لانزا زذ دو روز تب بالا و تهوع داشت اینا رو واسه بچه دارها می گم که استرس نداشته باشن من برای واکسن تو هلال احمر تو لیستی شماره موبایل رو نوشتم گفتم هر وقت واکسن اومد زنگ بزنن که پیام دادن و ما رفتیم و زدیم اما الان به دارو خانه ها یی که خواستن دادن
تشکر کنندگان: behfaza ، ffrfar ، masuodrh ، محبت ، artam2 ، amin arefi ، زری وحدتی
سلام دوستان

آیا فاصله دومین تزریق MMR برای مدیکال دوبی باید کمتر از یک ماه باشه ؟ من الان دو نوبت MMR رو تزریق کردم. وقتی با دکترم مشورت کردم گفت که اگر 6 ماه دیگه بخوای مصاحبه بشی و دبی هم مصاحبه ات باشه اونوقت دوباره MMR بهت میزنن. منطقیه ؟
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-23 ساعت 13:20)inforfang نوشته:  سلام دوستان

آیا فاصله دومین تزریق MMR برای مدیکال دوبی باید کمتر از یک ماه باشه ؟ من الان دو نوبت MMR رو تزریق کردم. وقتی با دکترم مشورت کردم گفت که اگر 6 ماه دیگه بخوای مصاحبه بشی و دبی هم مصاحبه ات باشه اونوقت دوباره MMR بهت میزنن. منطقیه ؟

جداً ! كي اينو به شما گفته؟
ما هم دو مرحلشو تزريق كرديم...
دوستان پيشكسوت لطفاً راهنمايي بفرمايند
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: محبت
دوستان ما که از پیدا کردن واکسن آنفولانزا در اصفهان کلافه و نا امید شدیم. دوستان اصفهانی داروخانه ایی سراغ دارند که داشته باشه؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، زری وحدتی
بچه ظاهرا آنفلونزا تو داروخانه ها به صورت محدود پخش شده به هر نفر یکی و بدون نسخه میدن.من الان از تو درمانگاه سهند تو خ سهند عباس آباد خریدم 22000 تومان و زدم یک داروخانه بالاتر هم داشت 24000 تومان که اون هم به من یکی داد.
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، قصه گو ، Sam2014 ، میما ، behfaza ، زری وحدتی
دوستان شهرستانی به درمانگاه هلال احمر یا مراکز واکسیناسیون بین المللی هلال احمر مراجعه کنید همون مراکزی که برای حجاج چه واجب یا عمره واکسن میزنن در داروخانه های شهرستانهای مختلف هم توزیع شده شاید توی شهر کوچکتر گیز بیاد و داروخانه هلال احمر برای بعضی داروها از سیستمش چک میکنه میگه کجا هست شاید برای انفولانزا هم اینکارو بکنه
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
سلام به همه دوستای عزیز
من چند تا سوال داشتم
اول اینکه من شهرستانم میتونم اینجا واکسن هارو بزنم بعد گواهی چیزی بگیرم یه روز بیام تهران و این انستیتو پاستور برام وارد کارت بین المللی کنه ؟
اگه جواب بلی هست آیا همه واکسن ها ؟
دوم اینکه واکسن MMR اگر اشتباه نفهمیده باشم همونه که همگانی زدیم یه دفه . اگر همون باشه دفه اولش حساب میشه که فقط یک نوبت دیگه بزنیم یا دو نوبتو میزنن دوباره ؟
سوم در مورد دیفتیری کزاز اینو تو بچگی زدیم یه دفه ، یه دفه هم قبل خدمت مقدس زدم بنده سال 87 ، بازم باید بزنم ؟

مرسی
شماره کیس: 2014AS000009xx
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-10-23 ساعت 13:33)hamid.eng نوشته:  

خانم دکتری که در کلینیک نسیم قیطریه واکسن MMRتزریق میکرد گفت پس از دو مرحله تزریق این واکسن برای ده سال اعتبار دارد.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: masuodrh ، behfaza ، زری وحدتی
سلام

اگه کارت بین المللی رو پاستور تهران صادر کرده باشه، فقط خودش باید توش وارد بکنه ؟ من الان توی شهرستانم اینجا یه دکتر خودش کارت صادر می کنه، میشه اون بقیه واکسن هامو پر کنه (در کارت بین المللی که قبلا پاستور صادر شده) ؟
تشکر کنندگان: محبت ، زری وحدتی
سلام اگر من واكسن انفولانزا بچه ٨ ساله و ٢ ساله ام رو يك هفته قبل از مديكال بزنم ايا دوباره تو مديكال دكتر واكسن مي زنه بهشون
با تشكر
case number :19xx -ابوظبي- ٤ نفر -مصاحبه :هفته سوم نوامبر-ويزا يكضرب
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی
(2013-10-23 ساعت 23:51)navid1054 نوشته:  سلام اگر من واكسن انفولانزا بچه ٨ ساله و ٢ ساله ام رو يك هفته قبل از مديكال بزنم ايا دوباره تو مديكال دكتر واكسن مي زنه بهشون
با تشكر
نه نمیزنن..فاصله باید 4 هفته باشه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: محبت ، ojee ، زری وحدتی
(2013-10-23 ساعت 13:33)hamid.eng نوشته:  

خانم دکتر طاهر نژاد. نمی دونم مورد خاصی رو دیده بود که چنین چیزی رو گفت ولی برای خودمم سوال بود. دو دفعه هم سوال کردم همین جواب رو داد.
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، ojee ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان