کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-10-23 ساعت 13:50)reza_top60 نوشته:  دوستان ما که از پیدا کردن واکسن آنفولانزا در اصفهان کلافه و نا امید شدیم. دوستان اصفهانی داروخانه ایی سراغ دارند که داشته باشه؟
به من گفتند : هفته آینده یک سری میاد برای اصفهان .
تشکر کنندگان: H Pier ، reza_top60 ، محبت ، ojee ، زری وحدتی
(2013-10-24 ساعت 00:41)behfaza نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 13:50)reza_top60 نوشته:  دوستان ما که از پیدا کردن واکسن آنفولانزا در اصفهان کلافه و نا امید شدیم. دوستان اصفهانی داروخانه ایی سراغ دارند که داشته باشه؟
به من گفتند : هفته آینده یک سری میاد برای اصفهان .

حامد جان دیشب داروخانه سجاد پشت بیمارستان خورشید پیدا کردم که با نسخه پزشک 22500 میداد و گرفتیم و زدیم.سریه یه نسخه از دکتر عمومی بگیر و سریع برو.شبانه روزی هست
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: behfaza ، KIMIA2005 ، محبت ، hamedmas ، ojee ، زری وحدتی
(2013-10-23 ساعت 23:52)inforfang نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 13:33)hamid.eng نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 13:20)inforfang نوشته:  سلام دوستان

آیا فاصله دومین تزریق MMR برای مدیکال دوبی باید کمتر از یک ماه باشه ؟ من الان دو نوبت MMR رو تزریق کردم. وقتی با دکترم مشورت کردم گفت که اگر 6 ماه دیگه بخوای مصاحبه بشی و دبی هم مصاحبه ات باشه اونوقت دوباره MMR بهت میزنن. منطقیه ؟

جداً ! كي اينو به شما گفته؟
ما هم دو مرحلشو تزريق كرديم...
دوستان پيشكسوت لطفاً راهنمايي بفرمايند

خانم دکتر طاهر نژاد. نمی دونم مورد خاصی رو دیده بود که چنین چیزی رو گفت ولی برای خودمم سوال بود. دو دفعه هم سوال کردم همین جواب رو داد.

با توجه به مطالبی که من از تجربیات بچه های 2013 خوندم واکسن ام ام آر را نزدیک به مصاحبه بزنید بهتره یعنی مثلا 4 ماه قبل از مصاحبه اولیش را بزن یک ماه بعد دومی اینطوری دو ماه قبل مصاحبه واکسنت را زدی و احتمالش کمتره که روز مدیکال دوباره برات واکسن بزنند
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: محبت ، ffrfar ، amohammadiazar ، behfaza ، azadeh2014 ، ojee ، زری وحدتی ، amin arefi
یک بعد از ظهر زیبا از داروخانه ی پیش خونمون واکسن آنفولانزا خریدم 22 هزار تومن فرانسوی و در یخچال نگهش داشتم تا فردا صبحش که همسرم توی پاستور تزریق کنه.برای این که سرد بمونه شب چند عدد دستمال کاغذی بزرگ رو خیس کردیم و در فریزرقرار دادیم تا صبح یخ بزنه و سپس دور پاکت آمپول پیچوندیم و توی کیسه فریزر گذاشتیم!! امیدوارم این تجربه ی شیرین به کارتون بیاد!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: محبت ، aghaghia ، H Pier ، behfaza ، زری وحدتی ، reza_top60
با سلام
من واکسن امفولانزا رو در یه مطب خصوصی تزریق کردم حالا اگر یه برگه از اون دکتر بگیرم که تایید گرده من تزریق کردم،ایا پاستور واسم وارد کارت می کنه?
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee ، زری وحدتی
عزیزان مهاجرسرا لطفا به تمام کسانی که قصد مصاحبه دارند اطلاع رسانی کنید که تمام واکسنها را در ایران در مراکز بهداشت بصورت رایگان تزریق می کنند و از خود رئیس های مراکز بهداشت سوال بگیرید برای اینکه بعضی از مراکز بهداشت استان ها کارت واکسیناسیون بین المللی را صادر می کنند و فقط واکسن مننژیت را از مراکز حلال احمر در خواست کنید که آن هم فقط33500 تومان است.و طوری واکسنها را در ایران تزریق کنید که فاصله یک ماه تزریق رعایت بشود تا بتوانید دو مرحله واکسن را در ایران قبل از کلینیک سفارت تزریق کرده باشید وگرنه در کشور مورد مصاحبه باید پول بدهید . در امارات من دختر ایرانی را دیدم که اطلاعات کافی نداشت و بابت یک واکسن 200 درهم پرداخت کرد.با تشکر از همه عزیزانTongue
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، behfaza ، aghaghia ، قصه گو ، ojee ، زری وحدتی
(2013-10-25 ساعت 09:42)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام
من واکسن امفولانزا رو در یه مطب خصوصی تزریق کردم حالا اگر یه برگه از اون دکتر بگیرم که تایید گرده من تزریق کردم،ایا پاستور واسم وارد کارت می کنه?
سلام
بله وارد میکنه و حتما پوکه واکسنتون همراهتون باشه تا لیبل روش رو هم جدا کنن و براتون در کارت واکسنتون بچسبونن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، aghaghia ، ojee ، زری وحدتی ، ffrfar
سلام دوستان

من چند سال پیش واکسن هپاتیت رو زدم اما متاسفانه کارتش رو گم کردم بخاطر همین رفتم و آزمایش آنتی بادی برای هپاتیت و آبله مرغان دادم و جفتش مثبت دراومد حالا جواب آزمایش رو انستیتو پاستور قبول میکنه که مهر واکسن رو وارد کارت کنه؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی ، ffrfar
دوستان وقتی جواب ازمایش رو میبرید که نشون میده به بیماری مورد نظر ایمنی دارید تو کارت شما ثبت میشه که طبق ازمایش انتی بادی شما ایمن بوده و واکسن زدین که ابوظبی قطعا قبول میکنه بقیه سفارتها رو دوستانی که رفتن میتونن بگن در مورد کارت زرد هم دوستان شهرستانی میتونن به هلال احمر بخش واکسیناسیون بین المللی برن اونها سالهاست واسه حجاج و کسانی که میرن سفارتها و کشورهای مختلف کارت صادر میکنن و تجربه دارن شما میتونین با پاستور مشورت کنین ولی لزومی نداره حتما اونجا کارت رو صادر کنه
تشکر کنندگان: behfaza ، aghaghia ، زری وحدتی
(2013-10-25 ساعت 16:44)lida55 نوشته:  دوستان وقتی جواب ازمایش رو میبرید که نشون میده به بیماری مورد نظر ایمنی دارید تو کارت شما ثبت میشه که طبق ازمایش انتی بادی شما ایمن بوده و واکسن زدین که ابوظبی قطعا قبول میکنه بقیه سفارتها رو دوستانی که رفتن میتونن بگن در مورد کارت زرد هم دوستان شهرستانی میتونن به هلال احمر بخش واکسیناسیون بین المللی برن اونها سالهاست واسه حجاج و کسانی که میرن سفارتها و کشورهای مختلف کارت صادر میکنن و تجربه دارن شما میتونین با پاستور مشورت کنین ولی لزومی نداره حتما اونجا کارت رو صادر کنه

سوال من اینه که اگه پاستور کارت رو صادر کنه ، بقیه مراکز مجاز به صدور کارت ، امکان اضافه کردن واکسن های زده شده را دارند یا خیر ؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-10-25 ساعت 15:36)محبت نوشته:  
سلام
بله وارد میکنه و حتما پوکه واکسنتون همراهتون باشه تا لیبل روش رو هم جدا کنن و براتون در کارت واکسنتون بچسبونن.
من باید با هواپیما بیام تهران از اهواز اخه چه جوری پوکه رو بیارم نمی شه?
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-10-25 ساعت 20:17)naftoonbazoft1 نوشته:  
سلام

پوکه ج ن گ ی که نیست!!!! Big Grin
یه ذره پوکه شبیه سرنگه ( یعنی خودشه در اصل ) .. مشکلی نداره که!
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: masuodrh ، aghaghia ، sejz ، H Pier ، behfaza ، محبت ، ojee ، زری وحدتی ، reza_top60
(2013-10-25 ساعت 21:03)ghafari88 نوشته:  
سلام

اخه موضوع اینه که سرنگ نمی شه بیاری تو هواپیما،یه نوع سلاح سرد حساب می شه
تشکر کنندگان: محبت ، ali1220 ، زری وحدتی
(2013-10-25 ساعت 23:12)naftoonbazoft1 نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 21:03)ghafari88 نوشته:  
سلام

اخه موضوع اینه که سرنگ نمی شه بیاری تو هواپیما،یه نوع سلاح سرد حساب می شه
شما خوب بسته بندیش ! کن و بده داخل بار ! واسه احتیاط برگه تایید تزریقت و کارت زردت هم دم دستت باشه. پس این همه داروهای تزریقی که سرنگ سرخود هستند را ملت چطوری از خارجستان میارن داخل وطن شریف ؟
بازم اگه دودلی زنگ بزن از فرودگاه راهنمایی بخواه. یا اینکه نهایتا با یه راننده هماهنگ کن برات بیاره تهران . کار صورت پلیسی پیدا کرد.Big Grin
تشکر کنندگان: naftoonbazoft1 ، ghafari88 ، محبت ، azadeh2014 ، philter ، Sam2014 ، ali1220 ، ojee ، زری وحدتی ، nasim
سلام
ايا واكسن انفولانزا براي بزرگسالان هم دو بار تزريق مي شه يا فقط براي بچه ها دو بار تزريق مي شه
ممنون
case number :19xx -ابوظبي- ٤ نفر -مصاحبه :هفته سوم نوامبر-ويزا يكضرب
تشکر کنندگان: ali1220 ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان