کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-10-26 ساعت 00:20)navid1054 نوشته:  سلام
ايا واكسن انفولانزا براي بزرگسالان هم دو بار تزريق مي شه يا فقط براي بچه ها دو بار تزريق مي شه
ممنون

برای بزرگسالان یک بار
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: pv-n ، محبت ، behfaza ، azadeh2014 ، ffrfar ، ali1220 ، ojee
دوستان چرا كسي براي مديكال به mideast polyclinic در دبي نمي ره ايا فقط به خاطره قيمتشه يا دليل ديگه اي هم داره
case number :19xx -ابوظبي- ٤ نفر -مصاحبه :هفته سوم نوامبر-ويزا يكضرب
تشکر کنندگان: behfaza ، ffrfar ، philter ، زری وحدتی
تا جایی که میدونم مهم اینه که در اخر چه مرکزی یا پزشکی کارت زرد شما رو تایید میکنه و در کارت زرد ما مهر پزشک هم بود برای چند واکسنی که در مطب زدیم در mideast تنها مشکل هزینه هست که اونجا خصوصی هست و همه چیز از جمله واکسن چند برابره اما گویا سریعتر و خلوتتر هست روز مصاحبه من چند نفری رو دیدم که پاکت در بست mideast داشتن
تشکر کنندگان: behfaza ، azadeh2014 ، ffrfar ، محبت ، philter ، ali1220 ، زری وحدتی
سلامت > تحقیقات
تزریق واکسن آنفلوآنزا خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد

سلامت > تحقیقات- همشهری آنلاین:
نتایج یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داده است که تزریق واکسن آنفلوآنزا در کاهش خطر ابتلا به مشکلات قلبی و عروقی در افرادی که مستعد امراض قلبی هستند، موثر است.
«جیکوب اودل»، استاد پزشکی دانشگاه «تورنتو» و گروهی از همکارانش با بررسی نتایج یک آزمایش جدید دریافتند که نرخ ابتلا به امراض قلبی در بین افرادی که واکسن آنفلوآنزا تزریق کرده‌اند 9/2 درصد است در حالی که این رقم در میان افرادی که واکسن نزده‌اند 7/4 درصد برآورد شده است.

به گزارش ایسنا، نتایج این مطالعه که در نشریه انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده حاکی از اثرات بیشتر و موثرتر واکسن آنفلوآنزا برای افرادی است که سابقه ابتلا به «سندرم حاد عروق کرونری» را دارند.

محققان اعلام کردند: واکسن آنفلوآنزا به دلیل جلوگیری از پارگی پلاک‌های تصلب شرائین و سایر جراحت‌های شریانی در بیماران مستعد از بروز مشکلات قلبی و عروقی پیشگیری می‌کند و به این ترتیب با یک روش ساده سالانه و پیشگیرانه می‌توان خطر ابتلا به امراض قلبی و حتی حمله قلبی را نیز کاهش داد.

متخصصان تاکید دارند که تحقیقات آتی در این زمینه و با بهره جستن از آزمایش‌های بیشتر، تاثیر این شیوه درمانی کم‌هزینه، سالانه و آسان را در کاهش خطر حملات قلبی تایید خواهد کرد.

«استیون لییوید»، پروفسور پزشکی دانشگاه «آلاباما» در «بیرمنگام» نیز در این رابطه افزود: اکنون با روشن شدن این مسئله جامعه پزشکان قلب و در کل تمام متخصصان پزشکی با اطمینان خاطر بیشتری به بیماران توصیه می‌کنند تا نسبت به تزریق واکسن آنفلوآنزا اقدام نمایند.
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، masuodrh ، Sam2014 ، زری وحدتی ، amin arefi ، nasim
دوستان من امروز 2 عدد واکسن آنفولانزا گیر آوردم یکی رو با پارتی بازی و سفارش که وقتی رفتم از داروخانه بگیرم کلی غر زد که این برای بیمارهای سرطانیه و از این جور حرفها و بالاخره یکی داد داشتم میرفتم سمت خونه که بزارمش تو یخچال دوستم که دکتر داروسازه رو دیدم و گفتم دکتر واکسن انفولانزا تو داروخونه دارید دیدم بک کیسه دستش نشون داد و گفت اینا واکسن آنفولانزاست و یکی بهم داد و کلی حال کردم هر 2 رو به قیمت هر کدام 22 هزار تومن خریدم
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، زری وحدتی ، behfaza ، amin arefi ، ffrfar ، nasim
(2013-10-24 ساعت 00:41)behfaza نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 13:50)reza_top60 نوشته:  دوستان ما که از پیدا کردن واکسن آنفولانزا در اصفهان کلافه و نا امید شدیم. دوستان اصفهانی داروخانه ایی سراغ دارند که داشته باشه؟
به من گفتند : هفته آینده یک سری میاد برای اصفهان .

سلام دوست عزیز من امروز زنگیدم هلال اهمر گفت هست مبلغشم 25ت هست
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: ali1220 ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-10-24 ساعت 13:12)iris نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 23:52)inforfang نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 13:33)hamid.eng نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 13:20)inforfang نوشته:  سلام دوستان
آیا فاصله دومین تزریق MMR برای مدیکال دوبی باید کمتر از یک ماه باشه ؟ من الان دو نوبت MMR رو تزریق کردم. وقتی با دکترم مشورت کردم گفت که اگر 6 ماه دیگه بخوای مصاحبه بشی و دبی هم مصاحبه ات باشه اونوقت دوباره MMR بهت میزنن. منطقیه ؟
جداً ! كي اينو به شما گفته؟
ما هم دو مرحلشو تزريق كرديم...
دوستان پيشكسوت لطفاً راهنمايي بفرمايند
خانم دکتر طاهر نژاد. نمی دونم مورد خاصی رو دیده بود که چنین چیزی رو گفت ولی برای خودمم سوال بود. دو دفعه هم سوال کردم همین جواب رو داد.
با توجه به مطالبی که من از تجربیات بچه های 2013 خوندم واکسن ام ام آر را نزدیک به مصاحبه بزنید بهتره یعنی مثلا 4 ماه قبل از مصاحبه اولیش را بزن یک ماه بعد دومی اینطوری دو ماه قبل مصاحبه واکسنت را زدی و احتمالش کمتره که روز مدیکال دوباره برات واکسن بزنند
بله دوست عزیز منم هیمن طوری زدم نوبت اول MMR را 28 مهر ماه زدم نوبت دومشم میوفته 28 آبان ماه حالا اگه مصاحبه منم بیفته بهمن 2 ماه مونده به مصاحبه فکر نکنم ایراد بگیرن ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: ali1220 ، ojee ، زری وحدتی ، behfaza
ميشه بگيد چرا نميشه يک ماه قبل مصاحبه واکسن زد ؟
من توبت آخر هپاتيتم همون حول و حوش زمان مصاحبه است مي خوام قبل رفتن بزنم
کارت بين المللي واکسن الان بگيرم طوري نيست ؟ از اصفهان ؟
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
تشکر کنندگان: reza_top60
(2013-10-22 ساعت 15:52).YAS نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 13:22)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 13:20)meisam_civil82 نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 13:19)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 13:17)meisam_civil82 نوشته:  سلام به دوستان
آقا یه سوال فنی و حرفه ای !!!
من یه کوچولوی یک سال و نیمه دارم.
سوالم اینه که آزمایشات و واکسن های مدیکال شامل بچه های تو این سن و سال میشه یا نه؟ من هم باید 4 روز زودتر برم واسه مصاحبه؟
چون شنیده بودم از سه سال به بالا باید انجام بدن.
ممنون میشم راهنمایی کنید

با سلام و عرض ادب و احترام Big Grin
بله! Big Grin
کلا هر موجود زنده ای از نوع انسان باید آزمایش مدیکال بدهد .. ایشون که ماشالا هزار ماشالا یک سال و نیمشونه ... دیگه بزرگ شدن! Tongue
ممنون از پاسخت.
میخواستم بدونم من باید 4 روز زودتر واسه مصاحبه برم با این وضعیت؟

یه مقدار زودتر باید تشریف ببرید، اما 4 روز رو مطمئن نیستم. فکر می کنم بله. 3-4 روز جلوتر باید برید.

با اجازه عمو احسان
معمولابرای آزمایش ppdهست که طول میکشه که مدتش 72ساعته ولی یکی از دوستان که رفته بودند گفتند که بهشون 2روزه جواب دادن
بله همون 4 روز زودتر کافیه.
(2013-10-23 ساعت 23:49)inforfang نوشته:  سلام

اگه کارت بین المللی رو پاستور تهران صادر کرده باشه، فقط خودش باید توش وارد بکنه ؟ من الان توی شهرستانم اینجا یه دکتر خودش کارت صادر می کنه، میشه اون بقیه واکسن هامو پر کنه (در کارت بین المللی که قبلا پاستور صادر شده) ؟
ببنید دوست من هرجایی که کارت رو صادر میکنه خودشم باید مهر بزنه.از ان دکتر بپرسید بله به احتمال زیاد میتونید دوباره هزینه پرداخت کارت رو بدید و دکتر براتون همه واکسن ه ا رو وارد کنه!
(2013-10-25 ساعت 16:01)vistac نوشته:  سلام دوستان

من چند سال پیش واکسن هپاتیت رو زدم اما متاسفانه کارتش رو گم کردم بخاطر همین رفتم و آزمایش آنتی بادی برای هپاتیت و آبله مرغان دادم و جفتش مثبت دراومد حالا جواب آزمایش رو انستیتو پاستور قبول میکنه که مهر واکسن رو وارد کارت کنه؟

(2013-10-25 ساعت 17:23)inforfang نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 16:44)lida55 نوشته:  دوستان وقتی جواب ازمایش رو میبرید که نشون میده به بیماری مورد نظر ایمنی دارید تو کارت شما ثبت میشه که طبق ازمایش انتی بادی شما ایمن بوده و واکسن زدین که ابوظبی قطعا قبول میکنه بقیه سفارتها رو دوستانی که رفتن میتونن بگن در مورد کارت زرد هم دوستان شهرستانی میتونن به هلال احمر بخش واکسیناسیون بین المللی برن اونها سالهاست واسه حجاج و کسانی که میرن سفارتها و کشورهای مختلف کارت صادر میکنن و تجربه دارن شما میتونین با پاستور مشورت کنین ولی لزومی نداره حتما اونجا کارت رو صادر کنه

سوال من اینه که اگه پاستور کارت رو صادر کنه ، بقیه مراکز مجاز به صدور کارت ، امکان اضافه کردن واکسن های زده شده را دارند یا خیر ؟
تا جایی که من یادمه این کار ممکنه نیست یعنی نمیشه مثلا انفولانزا رو پاستو بزنید و در کارت زرد مهر بزنند بعد برید دفتری رو مرکز بهداشت بزنید بعد باز تو کارت زرد مهر برنند.باید مهر ها مال همون جایی باشه که کارت ازش صادر میشه ( البته این حرفو دکتر دهقان نیری به ما زد اگر صحیح نیست ؛که بعید هم نیست؛ دوستان تصحیح کنند)
(2013-10-25 ساعت 23:16)behfaza نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 23:12)naftoonbazoft1 نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 21:03)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 20:17)naftoonbazoft1 نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 15:36)محبت نوشته:  سلام
بله وارد میکنه و حتما پوکه واکسنتون همراهتون باشه تا لیبل روش رو هم جدا کنن و براتون در کارت واکسنتون بچسبونن.
من باید با هواپیما بیام تهران از اهواز اخه چه جوری پوکه رو بیارم نمی شه?

پوکه ج ن گ ی که نیست!!!! Big Grin
یه ذره پوکه شبیه سرنگه ( یعنی خودشه در اصل ) .. مشکلی نداره که!

اخه موضوع اینه که سرنگ نمی شه بیاری تو هواپیما،یه نوع سلاح سرد حساب می شه
شما خوب بسته بندیش ! کن و بده داخل بار ! واسه احتیاط برگه تایید تزریقت و کارت زردت هم دم دستت باشه. پس این همه داروهای تزریقی که سرنگ سرخود هستند را ملت چطوری از خارجستان میارن داخل وطن شریف ؟
بازم اگه دودلی زنگ بزن از فرودگاه راهنمایی بخواه. یا اینکه نهایتا با یه راننده هماهنگ کن برات بیاره تهران . کار صورت پلیسی پیدا کرد.Big Grin
مشکلی پیش نمیاد شما بسته بندی کنید و در چمدان بفرستید بخش بار. پدر من برای انسولینشون همیشه همین طوری سرنگ میبرن با خودشون.
ولی نظر دوستمون برای به همراه داشتن کارت زرد و برگه تزریق هم فکر خوبی بود.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza
(2013-10-22 ساعت 10:54)nasim نوشته:  بچه ها من الان زنگ زدم انیستتو پاستور واکسن آنفولانزا و پرسیدم می گن نداریم Sad
(2013-10-22 ساعت 11:50)ffrfar نوشته:  نسیم خانم,شما که هنوز زوده برای واکسن آنفولانزا اقدام کنید!!!!داروخانه 13 آبان داره شما باید از یه دکتر نسخه بگیرید تشریف ببرید بخرید تو یخچال بالای 3 درجه سلسیوس نگهداری کنید .45 روز قبل از تاریخ مصاحبه تون تزریق بفرمایید.Rolleyes
شما یک بار که آنفولانزا تزریق کنین کل اون فصل بدنتون نسبت به اون استرین خاص ویروس یا مخلوطی از استرین ها مقاوم میشه. بنابراین حالا که می خواین هزینه واکسن رو بپردازین خوب همین اول فصل این کار رو بکنین که از فوایدش بهره مند بشین و به آنفولانزا مبتلا نشین. من نمی فهمم برای چی ایشون باید واکسن رو بخرن و تو یخچال نگه دارند و چرا می فرمایین که برای تزریقش زود هست؟!!!
تشکر کنندگان: behfaza ، KIMIA2005 ، amin arefi ، reza_top60 ، ffrfar ، H Pier ، گل نهال ، philter ، aghaghia ، mehdir ، nasim
(2013-10-26 ساعت 21:36)Saeedv13 نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 10:54)nasim نوشته:  بچه ها من الان زنگ زدم انیستتو پاستور واکسن آنفولانزا و پرسیدم می گن نداریم Sad
(2013-10-22 ساعت 11:50)ffrfar نوشته:  نسیم خانم,شما که هنوز زوده برای واکسن آنفولانزا اقدام کنید!!!!داروخانه 13 آبان داره شما باید از یه دکتر نسخه بگیرید تشریف ببرید بخرید تو یخچال بالای 3 درجه سلسیوس نگهداری کنید .45 روز قبل از تاریخ مصاحبه تون تزریق بفرمایید.Rolleyes
شما یک بار که آنفولانزا تزریق کنین کل اون فصل بدنتون نسبت به اون استرین خاص ویروس یا مخلوطی از استرین ها مقاوم میشه. بنابراین حالا که می خواین هزینه واکسن رو بپردازین خوب همین اول فصل این کار رو بکنین که از فوایدش بهره مند بشین و به آنفولانزا مبتلا نشین. من نمی فهمم برای چی ایشون باید واکسن رو بخرن و تو یخچال نگه دارند و چرا می فرمایین که برای تزریقش زود هست؟!!!
آقا سعید ,من که اطلاعات پزشکیم زیاد نیست به همین دلیل درمورد زمان زدن واکسنها با خانم دکتر طاهرنژاد مشورت کرده بودم حدود یکماه پیش ,ایشون با توجه به حدود کارنت شدن شمارمون وبا توجه به محل مصاحبه مون این توصیه رو کردند و ما هم به دوستان باکیس بالای 4000 توصیه کردیم وگرنه شماره های پایین تر الان هم میتونند واکسن بزنند.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، behfaza ، philter ، aghaghia ، H Pier ، محبت ، nasim ، amin arefi
(2013-10-25 ساعت 16:44)lida55 نوشته:  دوستان وقتی جواب ازمایش رو میبرید که نشون میده به بیماری مورد نظر ایمنی دارید تو کارت شما ثبت میشه که طبق ازمایش انتی بادی شما ایمن بوده و واکسن زدین که ابوظبی قطعا قبول میکنه بقیه سفارتها رو دوستانی که رفتن میتونن بگن در مورد کارت زرد هم دوستان شهرستانی میتونن به هلال احمر بخش واکسیناسیون بین المللی برن اونها سالهاست واسه حجاج و کسانی که میرن سفارتها و کشورهای مختلف کارت صادر میکنن و تجربه دارن شما میتونین با پاستور مشورت کنین ولی لزومی نداره حتما اونجا کارت رو صادر کنه

سوال من اینه که اگه پاستور کارت رو صادر کنه ، بقیه مراکز مجاز به صدور کارت ، امکان اضافه کردن واکسن های زده شده را دارند یا خیر ؟

دوست عزیز من کارتم را پاستور تکمیل کرده بودم بعد از چند هفته اصفهان آنفولانزا را زدم بهشون گفتم که من کارتم را قبلا از پاستور گرفتم گفتند مشکلی نیست وتوی همون کارت وارد کردند بازم تاکید کردم مشکلی پیش نمیاد گفتند نه خودمم فکر نمیکنم مشکلی باشه
شماره کیس 2014AS00002xxx /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
( بعد از 190 روز )
تشکر کنندگان: philter ، behfaza ، محبت
(2013-10-27 ساعت 09:01)alirezaghodrat نوشته:  

دوست عزیز من کارتم را پاستور تکمیل کرده بودم بعد از چند هفته اصفهان آنفولانزا را زدم بهشون گفتم که من کارتم را قبلا از پاستور گرفتم گفتند مشکلی نیست وتوی همون کارت وارد کردند بازم تاکید کردم مشکلی پیش نمیاد گفتند نه خودمم فکر نمیکنم مشکلی باشه

نگران نباشید. ما هم واکسن مننژیت که زدیم، هلال احمر مهرش رو داخل کارت زرد پاستورمون زد.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: philter ، alirezaghodrat ، behfaza ، محبت ، ojee
(2013-10-27 ساعت 09:37)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 09:01)alirezaghodrat نوشته:  

نگران نباشید. ما هم واکسن مننژیت که زدیم، هلال احمر مهرش رو داخل کارت زرد پاستورمون زد.

سلام دوستان ببخشید بچه های اصفهان کجا واکسن ام ام آر زدید؟لطفا راهنمایی کنید ما که همه جا سرزدیم فقط یکی هست اونم فقط مهرشو..Sad
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، ojee
سلام دوستان من دو مرحله از تمامی واکسنها رو زدم فقط مونده آنفولانزا و مرحله سوم واکسنهام ,با توجه به کیس نامبرم که حدود 5xxx هست کی بهتره اونو بزنم که واسه مدیکال مورد تایید باشه؟Rolleyes
تشکر کنندگان: محبت ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان