موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چرا كسي براي مديكال به mideast polyclinic در دبي نمي ره ايا فقط به خاطره قيمتشه يا دليل ديگه اي هم داره
case number :19xx -ابوظبي- ٤ نفر -مصاحبه :هفته سوم نوامبر-ويزا يكضرب
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-26 ساعت 01:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-26 ساعت 01:28 توسط lida55.)
تا جایی که میدونم مهم اینه که در اخر چه مرکزی یا پزشکی کارت زرد شما رو تایید میکنه و در کارت زرد ما مهر پزشک هم بود برای چند واکسنی که در مطب زدیم در mideast تنها مشکل هزینه هست که اونجا خصوصی هست و همه چیز از جمله واکسن چند برابره اما گویا سریعتر و خلوتتر هست روز مصاحبه من چند نفری رو دیدم که پاکت در بست mideast داشتن
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلامت > تحقیقات
تزریق واکسن آنفلوآنزا خطر بیماریهای قلبی را کاهش میدهد
سلامت > تحقیقات- همشهری آنلاین:
نتایج یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داده است که تزریق واکسن آنفلوآنزا در کاهش خطر ابتلا به مشکلات قلبی و عروقی در افرادی که مستعد امراض قلبی هستند، موثر است.
«جیکوب اودل»، استاد پزشکی دانشگاه «تورنتو» و گروهی از همکارانش با بررسی نتایج یک آزمایش جدید دریافتند که نرخ ابتلا به امراض قلبی در بین افرادی که واکسن آنفلوآنزا تزریق کردهاند 9/2 درصد است در حالی که این رقم در میان افرادی که واکسن نزدهاند 7/4 درصد برآورد شده است.
به گزارش ایسنا، نتایج این مطالعه که در نشریه انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده حاکی از اثرات بیشتر و موثرتر واکسن آنفلوآنزا برای افرادی است که سابقه ابتلا به «سندرم حاد عروق کرونری» را دارند.
محققان اعلام کردند: واکسن آنفلوآنزا به دلیل جلوگیری از پارگی پلاکهای تصلب شرائین و سایر جراحتهای شریانی در بیماران مستعد از بروز مشکلات قلبی و عروقی پیشگیری میکند و به این ترتیب با یک روش ساده سالانه و پیشگیرانه میتوان خطر ابتلا به امراض قلبی و حتی حمله قلبی را نیز کاهش داد.
متخصصان تاکید دارند که تحقیقات آتی در این زمینه و با بهره جستن از آزمایشهای بیشتر، تاثیر این شیوه درمانی کمهزینه، سالانه و آسان را در کاهش خطر حملات قلبی تایید خواهد کرد.
«استیون لییوید»، پروفسور پزشکی دانشگاه «آلاباما» در «بیرمنگام» نیز در این رابطه افزود: اکنون با روشن شدن این مسئله جامعه پزشکان قلب و در کل تمام متخصصان پزشکی با اطمینان خاطر بیشتری به بیماران توصیه میکنند تا نسبت به تزریق واکسن آنفلوآنزا اقدام نمایند.
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان من امروز 2 عدد واکسن آنفولانزا گیر آوردم یکی رو با پارتی بازی و سفارش که وقتی رفتم از داروخانه بگیرم کلی غر زد که این برای بیمارهای سرطانیه و از این جور حرفها و بالاخره یکی داد داشتم میرفتم سمت خونه که بزارمش تو یخچال دوستم که دکتر داروسازه رو دیدم و گفتم دکتر واکسن انفولانزا تو داروخونه دارید دیدم بک کیسه دستش نشون داد و گفت اینا واکسن آنفولانزاست و یکی بهم داد و کلی حال کردم هر 2 رو به قیمت هر کدام 22 هزار تومن خریدم
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-24 ساعت 13:12)iris نوشته: (2013-10-23 ساعت 23:52)inforfang نوشته: (2013-10-23 ساعت 13:33)hamid.eng نوشته: (2013-10-23 ساعت 13:20)inforfang نوشته: سلام دوستان
آیا فاصله دومین تزریق MMR برای مدیکال دوبی باید کمتر از یک ماه باشه ؟ من الان دو نوبت MMR رو تزریق کردم. وقتی با دکترم مشورت کردم گفت که اگر 6 ماه دیگه بخوای مصاحبه بشی و دبی هم مصاحبه ات باشه اونوقت دوباره MMR بهت میزنن. منطقیه ؟
جداً ! كي اينو به شما گفته؟
ما هم دو مرحلشو تزريق كرديم...
دوستان پيشكسوت لطفاً راهنمايي بفرمايند
خانم دکتر طاهر نژاد. نمی دونم مورد خاصی رو دیده بود که چنین چیزی رو گفت ولی برای خودمم سوال بود. دو دفعه هم سوال کردم همین جواب رو داد.
با توجه به مطالبی که من از تجربیات بچه های 2013 خوندم واکسن ام ام آر را نزدیک به مصاحبه بزنید بهتره یعنی مثلا 4 ماه قبل از مصاحبه اولیش را بزن یک ماه بعد دومی اینطوری دو ماه قبل مصاحبه واکسنت را زدی و احتمالش کمتره که روز مدیکال دوباره برات واکسن بزنند
بله دوست عزیز منم هیمن طوری زدم نوبت اول MMR را 28 مهر ماه زدم نوبت دومشم میوفته 28 آبان ماه حالا اگه مصاحبه منم بیفته بهمن 2 ماه مونده به مصاحبه فکر نکنم ایراد بگیرن ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
ميشه بگيد چرا نميشه يک ماه قبل مصاحبه واکسن زد ؟
من توبت آخر هپاتيتم همون حول و حوش زمان مصاحبه است مي خوام قبل رفتن بزنم
کارت بين المللي واکسن الان بگيرم طوري نيست ؟ از اصفهان ؟
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال