کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-10-27 ساعت 12:47)داودی نوشته:  سلام دوستان من دو مرحله از تمامی واکسنها رو زدم فقط مونده آنفولانزا و مرحله سوم واکسنهام ,با توجه به کیس نامبرم که حدود 5xxx هست کی بهتره اونو بزنم که واسه مدیکال مورد تایید باشه؟Rolleyes

این پـــــست رو مطالعه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، H Pier ، behfaza ، محبت ، amin arefi ، ojee
(2013-10-27 ساعت 12:30)mohamad92 نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 09:37)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 09:01)alirezaghodrat نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 17:23)inforfang نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 16:44)lida55 نوشته:  دوستان وقتی جواب ازمایش رو میبرید که نشون میده به بیماری مورد نظر ایمنی دارید تو کارت شما ثبت میشه که طبق ازمایش انتی بادی شما ایمن بوده و واکسن زدین که ابوظبی قطعا قبول میکنه بقیه سفارتها رو دوستانی که رفتن میتونن بگن در مورد کارت زرد هم دوستان شهرستانی میتونن به هلال احمر بخش واکسیناسیون بین المللی برن اونها سالهاست واسه حجاج و کسانی که میرن سفارتها و کشورهای مختلف کارت صادر میکنن و تجربه دارن شما میتونین با پاستور مشورت کنین ولی لزومی نداره حتما اونجا کارت رو صادر کنه

سوال من اینه که اگه پاستور کارت رو صادر کنه ، بقیه مراکز مجاز به صدور کارت ، امکان اضافه کردن واکسن های زده شده را دارند یا خیر ؟

دوست عزیز من کارتم را پاستور تکمیل کرده بودم بعد از چند هفته اصفهان آنفولانزا را زدم بهشون گفتم که من کارتم را قبلا از پاستور گرفتم گفتند مشکلی نیست وتوی همون کارت وارد کردند بازم تاکید کردم مشکلی پیش نمیاد گفتند نه خودمم فکر نمیکنم مشکلی باشه

نگران نباشید. ما هم واکسن مننژیت که زدیم، هلال احمر مهرش رو داخل کارت زرد پاستورمون زد.

سلام دوستان ببخشید بچه های اصفهان کجا واکسن ام ام آر زدید؟لطفا راهنمایی کنید ما که همه جا سرزدیم فقط یکی هست اونم فقط مهرشو..Sad
همشهری جان
به مراکز بهداشت مثل ابن سینا و نواب صفوی زنگ بزن
یا مراکز بهداشت در بیمارستانها.
تشکر کنندگان: محبت ، mohamad92 ، ojee
(2013-10-27 ساعت 21:57)behfaza نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 17:23)inforfang نوشته:  سوال من اینه که اگه پاستور کارت رو صادر کنه ، بقیه مراکز مجاز به صدور کارت ، امکان اضافه کردن واکسن های زده شده را دارند یا خیر ؟

دوست عزیز من کارتم را پاستور تکمیل کرده بودم بعد از چند هفته اصفهان آنفولانزا را زدم بهشون گفتم که من کارتم را قبلا از پاستور گرفتم گفتند مشکلی نیست وتوی همون کارت وارد کردند بازم تاکید کردم مشکلی پیش نمیاد گفتند نه خودمم فکر نمیکنم مشکلی باشه

نگران نباشید. ما هم واکسن مننژیت که زدیم، هلال احمر مهرش رو داخل کارت زرد پاستورمون زد.

سلام دوستان ببخشید بچه های اصفهان کجا واکسن ام ام آر زدید؟لطفا راهنمایی کنید ما که همه جا سرزدیم فقط یکی هست اونم فقط مهرشو..Sad
همشهری جان

دوستان یه سوال داشتم که جوابای متفاوتی شنیدم کسی همچین موردی داشته راهنمایی کنه :

من مصاحبه رفتم کلیرنس خوردم و حال میخوام پاسمو عوض کنم برای تمدید مدیکال موقعی که بخوام برم ویزارو بگیرم ، چیزی تو مدیکال تغییر میکنه که بعلت تویض پاسم باید انجام بدم چون یادمه رو کارت زرد انیستو پاستور شماره پاس قبلیمو زده برام یکم مبهم شد که نکنه باید کاری انجام بدم برای تمدید مدیکال؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: philter
(2013-10-27 ساعت 21:57)behfaza نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 17:23)inforfang نوشته:  سوال من اینه که اگه پاستور کارت رو صادر کنه ، بقیه مراکز مجاز به صدور کارت ، امکان اضافه کردن واکسن های زده شده را دارند یا خیر ؟

همشهری جان
اصفهان برو امادگاه دکتر افقری مهر میزنه کافیه
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
سلام دوستان
کیس نامبر ما 5xxx ،که با توجه به کارنتی های پارسال حدود فروردین-اردیبهشت کارنت می شیم،می خواستم بدونم با توجه به زمان مصاحبه مون که دیگه فصل سرما نیست ما باید واکسن آنفولانزا بزنیم؟ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-10-28 ساعت 01:48)Nooshinsalamat نوشته:  سلام دوستان
کیس نامبر ما 5xxx ،که با توجه به کارنتی های پارسال حدود فروردین-اردیبهشت کارنت می شیم،می خواستم بدونم با توجه به زمان مصاحبه مون که دیگه فصل سرما نیست ما باید واکسن آنفولانزا بزنیم؟ممنون
دوست عزيز مصاحبه هايي كه از ماه آوريل و به بعد هستند نياز به زدن واكسن آنفولانزا ندارند. ما هم جولاي مصاحبه مون بود و آنفولانزا نزديم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، ffrfar ، Tabassomshojaat ، philter ، nasim ، محبت ، azadeh2014 ، amin arefi ، Nooshinsalamat ، ojee ، nedaba
(2013-10-27 ساعت 12:47)داودی نوشته:  سلام دوستان من دو مرحله از تمامی واکسنها رو زدم فقط مونده آنفولانزا و مرحله سوم واکسنهام ,با توجه به کیس نامبرم که حدود 5xxx هست کی بهتره اونو بزنم که واسه مدیکال مورد تایید باشه؟Rolleyes

مدت اعتبار واکسن آنفولانزا 6 ماه است که شما با توجه به کیس نامبرتون و حدس حدودی زمان مصاحبه می تونید بزنید . . فقط یه مطلب دیگه اونم می گم محض اطلاع فقط ، واکسن های mmr و td دو مرحله کافیه ها
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: philter ، محبت ، azadeh2014 ، ojee
(2013-10-28 ساعت 03:31)pooyan1920 نوشته:  

مدت اعتبار واکسن آنفولانزا 6 ماه است که شما با توجه به کیس نامبرتون و حدس حدودی زمان مصاحبه می تونید بزنید . . فقط یه مطلب دیگه اونم می گم محض اطلاع فقط ، واکسن های mmr و td دو مرحله کافیه ها

دوست عزیز تی دی سه مرحله ای هست
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: محبت ، ojee
(2013-10-28 ساعت 13:50)nasim نوشته:  

ولی خان دکتر طاهر نژاد پاستور گفتن دو نوبت td کافیه! ولی من تو سفرنامه دوستان در ابوظبی خوندم که باید حتما سه نوبت باشه!!بلاخره ما نفهمیدیم!Sad
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
تشکر کنندگان: ojee
(2013-10-28 ساعت 14:01)azadehjjaberi نوشته:  

ولی خان دکتر طاهر نژاد پاستور گفتن دو نوبت td کافیه! ولی من تو سفرنامه دوستان در ابوظبی خوندم که باید حتما سه نوبت باشه!!بلاخره ما نفهمیدیم!Sad
سلام
دوست خوبم دستور العمل 3 مرحله ای بودن TD برای مراکز بهداشت خودمونم اومده اما در خصوص مدیکال ظاهرا ابوظبی رو این واکسن حساسه که 3 مرحله ای باشه و یا 2مرحله ای اگه میزنید مرحله دومش نزدیک زمان مدیکال باشه تا براتون تزریق نکنن چون مرحله سومش6ماه بعد از تزریق دومهSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: azadehjjaberi ، amin arefi ، ojee ، nedaba
(2013-10-28 ساعت 15:01)محبت نوشته:  

سلام
دوست خوبم دستور العمل 3 مرحله ای بودن TD برای مراکز بهداشت خودمونم اومده اما در خصوص مدیکال ظاهرا ابوظبی رو این واکسن حساسه که 3 مرحله ای باشه و یا 2مرحله ای اگه میزنید مرحله دومش نزدیک زمان مدیکال باشه تا براتون تزریق نکنن چون مرحله سومش6ماه بعد از تزریق دومهSmile

من مرحله دوم td رو 1.5 ماه قبل از تاریخ مصاحبه ام زدم حلا ابوظبی بهم گیر میده؟!!
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
تشکر کنندگان: ojee
(2013-10-28 ساعت 15:18)azadehjjaberi نوشته:  
(2013-10-28 ساعت 03:31)pooyan1920 نوشته:  مدت اعتبار واکسن آنفولانزا 6 ماه است که شما با توجه به کیس نامبرتون و حدس حدودی زمان مصاحبه می تونید بزنید . . فقط یه مطلب دیگه اونم می گم محض اطلاع فقط ، واکسن های mmr و td دو مرحله کافیه ها

سلام

من مرحله دوم td رو 1.5 ماه قبل از تاریخ مصاحبه ام زدم حلا ابوظبی بهم گیر میده؟!!

به يكي گير دادن مرحله سوم رو اونجا زد
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: philter ، محبت ، azadehjjaberi
(2013-10-28 ساعت 15:36)EKAM نوشته:  
(2013-10-28 ساعت 15:18)azadehjjaberi نوشته:  
(2013-10-28 ساعت 13:50)nasim نوشته:  دوست عزیز تی دی سه مرحله ای هست
سلام

به يكي گير دادن مرحله سوم رو اونجا زد

با سلام
ما دو مرحله از واکسن td را برامون قبل از تاریخ رویت قبولی زده به نظرتون ستم نیست؟تابلو نیست؟Big Grin
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، maryam_a
سلام دوستان. یه سوال. عکس از قفسه سینه برای چی می گیرن و ممکنه به خاطر سیگاری بودن ( که تو عکس فکر کنم مشخص می شه ) کسی رو رد کنن؟
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-28 ساعت 19:02)ashkanlt نوشته:  سلام دوستان. یه سوال. عکس از قفسه سینه برای چی می گیرن و ممکنه به خاطر سیگاری بودن ( که تو عکس فکر کنم مشخص می شه ) کسی رو رد کنن؟
به خاطر سیگار برای کسی مشکلی به وجود نمیاد.. اینن عکس برای بیماری های ریوی مثل سل و آسم و .. هست
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: ashkanlt ، ali1220 ، behfaza ، محبت ، ojee ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان