کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام
کسی میدونه کجا میشه واکسن آنفولانزا پیدا کرد.ما حدود 40 روز دیگه مصاحبه داریم.با تشکر
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان:
(2013-10-29 ساعت 17:40)meisam_civil82 نوشته:  سلام به همه دوستان
همین الان داشتم از سایت سفارت ترکیه قسمت مربوط به آزمایشات پزشکی رو میخوندم. در خصوص متن زیر یه سوال پیش اومده که ممنون میشم جواب بدین؟؟؟
Applicants ages two (2) years to fourteen (14) years of age (from 2nd birthday until reach 15th birthday) must undergo the medical examination at least four (4) work days prior to their scheduled appointment at the Consulate. Failure to do so may result in processing delays or rescheduling of
initial appointment.
این معنیش اینه که اگه من بچه کمتر از 2 سال دارم نیازی نیستش که 4 روز زودتر برم ؟
یعنی حتماً باید 2 سالش تمام شه که 4 روز زودتر برم؟

کسی واسه این سوال من جوابی نداره؟
Case No.: 2014AS000039XX
تاریخ رویت قبولی: 6 May
تاریخ ارسال مدارک: 23 May
تاریخ رسیدن مدارک: 31 May
سفارت انتخابی: آنکارا
تعداد نفرات: 3 نفر
کارنت: Feb. 2014
سفارت: Abu Dhabi
مصاحبه: March, Fourth Week
CEAC Update: Feb.25 - Mar.27 - Mar.30 - Mar.31 - Apr.03 - Apr.29 - Last Update: Aug.18
جامانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: H Pier
سلام دوستان کسی میدونه ازمایشات شامل چی میشه؟
تشکر کنندگان:
دوستان واسه ابوظبی انفولانزا اجباری هست؟ 21 سالم هست و دو هفته دیگه مصاحبه دارم

من الان mmr و دیفتری کزار و هپاتیت ب رو زدم.چیز دیگه ای نیاز هست؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان:
(2013-10-30 ساعت 17:41)farnama نوشته:  دوستان واسه ابوظبی انفولانزا اجباری هست؟ 21 سالم هست و دو هفته دیگه مصاحبه دارم

عزیزم تا اونجا که من اطلاع دارم آنفولانزا برای هر سفارتی لازمه و اگه نزده باشین اونجا براتون میزنن. با هزینه اگه اشتباه نکنم 40 دلار در ابوظبی.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
سلام بر دوستان

من امروز ام ام ار نوبت دوم رو هم زدم الان چیزهایی که دست منه 1- جواب آزمایش برای آنتی بادی هپاتیت و آبله مرغان 2- برگه پزشک جهت تزریق واکسن آنفولانزا 3- کارت واکسن برای زدن 2 نوبت ام ام آر اینا کافیه که بیام پاستور و همه رو توی کارت زرد منتقل کنه؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-10-30 ساعت 17:56)vistac نوشته:  سلام بر دوستان

من امروز ام ام ار نوبت دوم رو هم زدم الان چیزهایی که دست منه 1- جواب آزمایش برای آنتی بادی هپاتیت و آبله مرغان 2- برگه پزشک جهت تزریق واکسن آنفولانزا 3- کارت واکسن برای زدن 2 نوبت ام ام آر اینا کافیه که بیام پاستور و همه رو توی کارت زرد منتقل کنه؟

سلام دوست عزیز، بله تقریبا! فقط واکسن تی دی رو نزدید!

(2013-10-30 ساعت 17:41)farnama نوشته:  دوستان واسه ابوظبی انفولانزا اجباری هست؟ 21 سالم هست و دو هفته دیگه مصاحبه دارم

بله باید انفولانزا رو هم بزنید وگرنه همونجا براتون میزنن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: vistac ، behfaza ، زری وحدتی ، nedaba
(2013-10-30 ساعت 18:04)aghaghia نوشته:  
(2013-10-30 ساعت 17:56)vistac نوشته:  سلام بر دوستان

سلام دوست عزیز، بله تقریبا! فقط واکسن تی دی رو نزدید!
والا تی دی رو زمان ازدواج هم من هم همسرم زدیم ولی مدرکی نداریم
(2013-10-30 ساعت 18:07)vistac نوشته:  والا تی دی رو زمان ازدواج هم من هم همسرم زدیم ولی مدرکی نداریم

دوست عزیز واکسن تی دی تا جایی که من میدونم رایگان هست برید به مرکز بهداشت و ازشون بخواین براتون تزریق کنند، البته فکر کنم توی خود پاستور هم تزریق می کنند...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ffrfar ، vistac ، behfaza ، زری وحدتی ، nedaba
(2013-10-30 ساعت 18:16)aghaghia نوشته:  
(2013-10-30 ساعت 18:07)vistac نوشته:  والا تی دی رو زمان ازدواج هم من هم همسرم زدیم ولی مدرکی نداریم

دوست عزیز واکسن تی دی تا جایی که من میدونم رایگان هست برید به مرکز بهداشت و ازشون بخواین براتون تزریق کنند، البته فکر کنم توی خود پاستور هم تزریق می کنند...

میدونم آخه ما 28 نوامبر وقت مدیکال داریم و سر جریان اینکه میگن یک ماه قبل مدیکال واکسنی نزنید اونو نزدم
(2013-10-30 ساعت 18:21)vistac نوشته:  
(2013-10-30 ساعت 18:16)aghaghia نوشته:  

میدونم آخه ما 28 نوامبر وقت مدیکال داریم و سر جریان اینکه میگن یک ماه قبل مدیکال واکسنی نزنید اونو نزدم

خب دیگه اگر لازم باشه توی مدیکال براتون میزنن، حالا شما برید پیش خانم دکتر شاید خودشون یه فکری کردن برای این مسئله...
تشکر کنندگان: vistac ، behfaza ، زری وحدتی ، nedaba
دوستان از همه معذرت میخوام به خاطر این پست ولی چند تا سوال تو تاپیک" گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی "بی جواب مونده.
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینه‌ها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
(2013-10-29 ساعت 22:43)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 21:03)aghaghia نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 19:47)maryam_fo نوشته:  نوبت دوم واکسن td تا زمان مصاحبه ام 2.5 ماه خواهد شد ... سفارتم ایروان هست به نظرتون مشکلی به وجود میاد ؟ و البته نوبت سوم برای mmr و 3.5 ماه میشه اون چه طور؟

دوست عزیز mmr که کلا 2 نوبت هست، به فاصله 1 ماه، در مورد تی دی هم باید به فاصله 0-1-6 ماه تزریق بشه پس اگر 2 نوبت رو تزریق کردید مشکلی نیست...

دوستان من از کرسیتین پرسیدم که اعتبار مدیکال ارمنستان چقدره و اینکه برای تمدید مدیکال باید چه کرد پاسخشو این داده :
Your medical is valid for 6 months.
Embassy will inform me what changes they need to do in your medical.

خوب یعنی چی که سفارت میگه ! الان اگه ما بخایم تمدید مدیکال کنیم باید چیکار کنیم دوباره وقت بگیریم ، نگیریم ....
واقعا این چه جوابیه ؟ کسی از ایروان خبر داره پروسش چیه

سلام .. لینکهای زیر شاید کمکتون کنه.
اینجا اینجا و اینجا
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، زری وحدتی ، محبت
دوستان عزیز من یک سوال دارم ماینه چشم هم می کنند من خانمم چشمش یک کم ضعیف هست مشکلی بر نمیخورم؟؟
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، محبت ، behfaza
(2013-10-29 ساعت 22:43)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 21:03)aghaghia نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 19:47)maryam_fo نوشته:  نوبت دوم واکسن td تا زمان مصاحبه ام 2.5 ماه خواهد شد ... سفارتم ایروان هست به نظرتون مشکلی به وجود میاد ؟ و البته نوبت سوم برای mmr و 3.5 ماه میشه اون چه طور؟

دوست عزیز mmr که کلا 2 نوبت هست، به فاصله 1 ماه، در مورد تی دی هم باید به فاصله 0-1-6 ماه تزریق بشه پس اگر 2 نوبت رو تزریق کردید مشکلی نیست...

دوستان من از کرسیتین پرسیدم که اعتبار مدیکال ارمنستان چقدره و اینکه برای تمدید مدیکال باید چه کرد پاسخشو این داده :
Your medical is valid for 6 months.
Embassy will inform me what changes they need to do in your medical.

خوب یعنی چی که سفارت میگه ! الان اگه ما بخایم تمدید مدیکال کنیم باید چیکار کنیم دوباره وقت بگیریم ، نگیریم ....
واقعا این چه جوابیه ؟ کسی از ایروان خبر داره پروسش چیه

دوستان من دوباره از کریستین پرسیدم و این جواب رو داد :پWe cannot repeat your medical exam without special request from the US Embassy.

میشه کسایی که رفتن دوباره مدیکال بگن داستانش چیه ؟ خوب اگه بری سفارت که پاسو میگیره و طبق اعتبار مدیکال قبلی ویزا اعتبار داره !!!
کسی هست که بدونه کامل پروسش چیه
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، H Pier

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان