کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
فاصله بین دو تا TD حتما باید 1 ماه باشه. اگه بیشتر شه چی؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان:
(2013-10-30 ساعت 23:07)feel نوشته:  دوستان عزیز من یک سوال دارم ماینه چشم هم می کنند من خانمم چشمش یک کم ضعیف هست مشکلی بر نمیخورم؟؟
سلام
بله دوست خوبم معاینه چشم هم انجام میشه اما نگفتن اگه عینک میزنید کیستون ریجکت میشه کهWink با همون عینک تشریف ببرید مدیکال و همه چیز حله
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: قصه گو ، feel ، behfaza ، nedaba ، ali1220 ، philter
(2013-10-29 ساعت 17:40)meisam_civil82 نوشته:  سلام به همه دوستان
همین الان داشتم از سایت سفارت ترکیه قسمت مربوط به آزمایشات پزشکی رو میخوندم. در خصوص متن زیر یه سوال پیش اومده که ممنون میشم جواب بدین؟؟؟
Applicants ages two (2) years to fourteen (14) years of age (from 2nd birthday until reach 15th birthday) must undergo the medical examination at least four (4) work days prior to their scheduled appointment at the Consulate. Failure to do so may result in processing delays or rescheduling of
initial appointment.
این معنیش اینه که اگه من بچه کمتر از 2 سال دارم نیازی نیستش که 4 روز زودتر برم ؟
یعنی حتماً باید 2 سالش تمام شه که 4 روز زودتر برم؟

دوست عزیز صراحتا گفته اگر بچه به این سن دارید باید 4 روز زودتر اونجا باشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hamedmas ، behfaza ، nedaba ، chaymon ، ali1220 ، philter
يه سئوال دارم
مننژيت را بايد بزنيم يا نه ؟؟؟
يه دوستان گفت نمي خواد!
MMR دو نوبته ؟؟؟؟؟
مرکز بهداشت گفت بايد يه نوبت بزنيم!
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
تشکر کنندگان: philter
(2013-10-31 ساعت 18:30)azadeh2014 نوشته:  
(2013-10-31 ساعت 17:09)hamedmas نوشته:  يه سئوال دارم
مننژيت را بايد بزنيم يا نه ؟؟؟
يه دوستان گفت نمي خواد!
MMR دو نوبته ؟؟؟؟؟
مرکز بهداشت گفت بايد يه نوبت بزنيم!
دوست عزیز مننژیت اونطور که من میدونم برای 12 تا 18 ساله بازم اگر اشتباه میکنم دوستان تصحیح فرمایندبرای عزیزانی که ایالت تگزاس خواهند رفت باید تزریق بشه البته من از خود خانم دکتر طاهر نژاد که پرسیدم گفتن تگزاسی ها اونایی که برای تحصیل و دانشجویی میرن و قراره در مکانهای عمومی مثل خوابگاه باشن...ام ام ار دو نوبته منم همین مشکلو با بهداشت شهرمون داشتم آخرش گفتم برا مهاجرت میخوام و انستیتو گفته باید دو نوبت بزنیم برامون زدن نوبت دومو...موفق باشید
پس با اين حساب فقط بايد MMR را دو نوبت زد.
تشکر کنندگان: محبت ، philter
کسی از دوستان تجربه گرفتن کارت زرد واسه نوزاد رو داره(مخصوصا شیراز)؟تو شیراز مثل اینکه میگن واسه نوزاد کارت زرد صادر نمیشه و باید ترجمه کارت واکسن نوزاد واسه مصاحبه برده بشه لطفا اگر کسی تجربشو مخصوصا تو شیراز داره راهنمایی کنه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: nedaba
(2013-10-31 ساعت 14:07)محبت نوشته:  
(2013-10-30 ساعت 23:07)feel نوشته:  دوستان عزیز من یک سوال دارم ماینه چشم هم می کنند من خانمم چشمش یک کم ضعیف هست مشکلی بر نمیخورم؟؟
سلام
بله دوست خوبم معاینه چشم هم انجام میشه اما نگفتن اگه عینک میزنید کیستون ریجکت میشه کهWink با همون عینک تشریف ببرید مدیکال و همه چیز حله

آخه مسئله اینجاست خانم من عینک نداره
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان:
از دوستان خواهش میکنم بنده رو راهنمایی کنن که با کیس نامبر **39 از کی باید واکسیناسیون را شروع کنم ؟
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
تشکر کنندگان:
(2013-10-31 ساعت 23:46)amohammadiazar نوشته:  از دوستان خواهش میکنم بنده رو راهنمایی کنن که با کیس نامبر **39 از کی باید واکسیناسیون را شروع کنم ؟

از همین الان واکسن های چند مرحله ای مثل هپاتیت و تی دی ....و ام ام آر رو 2 ماه مونده به مصاحبه شروع کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hamedmas ، ffrfar ، nedaba ، behfaza ، amohammadiazar ، ali1220 ، philter
کسی از دوستان تجربه گرفتن کارت زرد واسه نوزاد رو داره(مخصوصا شیراز)؟تو شیراز مثل اینکه میگن واسه نوزاد کارت زرد صادر نمیشه و باید ترجمه کارت واکسن نوزاد واسه مصاحبه برده بشه لطفا اگر کسی تجربشو مخصوصا تو شیراز داره راهنمایی کنه
کلا واسه بچه ها برید هلال احمر و تمام تارخهای کارت واکسن فعلی رو به میلادی تبدیل کنین و بگین وارد کارت زردش کنند اونها با توجه به سن بچه میگن ایا واکسنی لازم داره یا نه البته پزشک اطفال هم می تونه کمک بزرگی باشه
تشکر کنندگان:
سلام.

می شه مرحله 3 و اکسن هپاتیت b رو 2 هفته زو دتر از و قتش زد؟ (چو ن میخو ام برم خارج از کشو ر )
ساکن کشور آلمان
شماره کیس: 2014AS4500
محل مصاحبه : فرانکفورت آلمان
تاریخ مصاحبه: 01.04.2014
دریافت ویزا : 01.04.2014 (یک ضرب)
When there is a will, there is a way
تشکر کنندگان:
(2013-11-01 ساعت 01:30)honeybal2014 نوشته:  سلام.

می شه مرحله 3 و اکسن هپاتیت b رو 2 هفته زو دتر از و قتش زد؟ (چو ن میخو ام برم خارج از کشو ر )
من از مسئول بهداشت پرسيدم گفت نوبت 3 دي تي رو بين 5 تا 6 از وقت اول زد.
به عبارتي ديگه نوبت 3 رو شما مي تونيد 2 هفته زودتر بزنيد
تشکر کنندگان: honeybal2014 ، محبت ، .YAS
(2013-11-01 ساعت 00:57)lida55 نوشته:  کسی از دوستان تجربه گرفتن کارت زرد واسه نوزاد رو داره(مخصوصا شیراز)؟تو شیراز مثل اینکه میگن واسه نوزاد کارت زرد صادر نمیشه و باید ترجمه کارت واکسن نوزاد واسه مصاحبه برده بشه لطفا اگر کسی تجربشو مخصوصا تو شیراز داره راهنمایی کنه
کلا واسه بچه ها برید هلال احمر و تمام تارخهای کارت واکسن فعلی رو به میلادی تبدیل کنین و بگین وارد کارت زردش کنند اونها با توجه به سن بچه میگن ایا واکسنی لازم داره یا نه البته پزشک اطفال هم می تونه کمک بزرگی باشه

عزیزم به سوالم درست توجه نکردید مساله اینجاست که کارت زرد واسه نوزاد صادر نمیشه اینجا
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: محبت ، .YAS
(2013-11-01 ساعت 11:53)alimomen نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 00:57)lida55 نوشته:  کسی از دوستان تجربه گرفتن کارت زرد واسه نوزاد رو داره(مخصوصا شیراز)؟تو شیراز مثل اینکه میگن واسه نوزاد کارت زرد صادر نمیشه و باید ترجمه کارت واکسن نوزاد واسه مصاحبه برده بشه لطفا اگر کسی تجربشو مخصوصا تو شیراز داره راهنمایی کنه

عزیزم به سوالم درست توجه نکردید مساله اینجاست که کارت زرد واسه نوزاد صادر نمیشه اینجا
سلام
بله شما درست میگی علی آقا برای بچه ها برخی مراکز بهداشت کارت زرد صادر نمیکنن و این کار رو پاستور انجام میده پس یه تهران رفتن رو باید تو برنامه ت بذاری یا یه آشنا که رفت مدارک رو باید بدی ببره برات صادر کنن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: .YAS
(2013-11-01 ساعت 16:37)محبت نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 11:53)alimomen نوشته:  

سلام
بله شما درست میگی علی آقا برای بچه ها برخی مراکز بهداشت کارت زرد صادر نمیکنن و این کار رو پاستور انجام میده پس یه تهران رفتن رو باید تو برنامه ت بذاری یا یه آشنا که رفت مدارک رو باید بدی ببره برات صادر کنن.

کسی از عزیزان ترجمش رو برده nmcکه دکتر قبول کرده باشه؟
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان