کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام
من کیس نامبرم حدود 1000 هست ولی دیر متوجه شدم و تقریبا یک هفته پیش فرم هارو براشون ارسال کردم
با این شرایط که معلوم نیست کی کارنت بشم ( شایدم کسی بدونه من که نمیدونم)
کدوم واکسن هارو الان بزنم ؟ و کدومارو صبر کنم ایمیل دومم که اومد بزنم ؟
مرسی
شماره کیس: 2014AS000009xx
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
تشکر کنندگان: philter
سلام
خب درسته که فرمها رو دیر فرستادین و اگه خبرداشته باشین الان دوستان تا کیس نامبر 2650 کارنت شدن و خیلی ها هم مصاحبه شدن.
تائیدیه ارسال مدارک رو باید بگیرین و بعدش دیرتر کارنت میشین چون مدارکتون رو دیر فرستادین. حتما پیگیر تائیدیه از KCC بشین.
درمورد واکسیناسین هم مطالعه بفرمائین. البته سریعتر به مرکز بهداشت استانتون مراجعه کنید و هپاتیت و ام ام آر رو بزنید چون چند مرحله ای هستن.
انرژی ++++++++++++ براتون میفرستم Wink
موفق باشید.

(2013-11-01 ساعت 17:38)vahidhm نوشته:  سلام
من کیس نامبرم حدود 1000 هست ولی دیر متوجه شدم و تقریبا یک هفته پیش فرم هارو براشون ارسال کردم
مرسی
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: vahidhm ، محبت ، ali1220 ، azadeh2014
(2013-11-01 ساعت 17:51)philter نوشته:  سلام
خب درسته که فرمها رو دیر فرستادین و اگه خبرداشته باشین الان دوستان تا کیس نامبر 2650 کارنت شدن و خیلی ها هم مصاحبه شدن.
تائیدیه ارسال مدارک رو باید بگیرین و بعدش دیرتر کارنت میشین چون مدارکتون رو دیر فرستادین. حتما پیگیر تائیدیه از KCC بشین.
درمورد واکسیناسین هم مطالعه بفرمائین. البته سریعتر به مرکز بهداشت استانتون مراجعه کنید و هپاتیت و ام ام آر رو بزنید چون چند مرحله ای هستن.
موفق باشید.

مرسی

من هنوز تو استرسم برا همین که توی بولتن کیس نامبر من تاریخ مصاحبش گذشته و من تازه متوجه شدم
مدارکمو که فرستادم یه خط جواب دادن که اینه : The information you provided will be included in your case file for review.

این یعنی مشکلی نیست و منتظر نامه دوم بمونم ؟
شماره کیس: 2014AS000009xx
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
تشکر کنندگان: philter ، محبت
خب شکر خدا مثل اینکه دیر نشده بوده، چون خودم هم شک داشتم که آیا مدارک شما رو به خاطر تاخیر ارسال قبول میکنن یا نه.
ترجمه ی این جمله هم میشه " اطلاعات ارسالی شما در کیستون برای بررسی منظور خواهد شد"
در نظر داشته باشین که فقط کسانی کارنت میشن و نامه دوم دریافت میکنن که مدارکشون رو به KCC فرستاده باشن. سفارت که نمیاد الکی به کسی که مدارک نفرستاده وقت مصاحبه بده Shy
بله، یعنی مشکلی نیست... انشاا... بری و با یه ویزای خوشگل یک ضرب برگردی Big Grin
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: vahidhm ، محبت ، behfaza ، ali1220
(2013-11-01 ساعت 18:06)vahidhm نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 17:51)philter نوشته:  سلام
موفق باشید.

مرسی

من هنوز تو استرسم برا همین که توی بولتن کیس نامبر من تاریخ مصاحبش گذشته و من تازه متوجه شدم
مدارکمو که فرستادم یه خط جواب دادن که اینه : The information you provided will be included in your case file for review.

این یعنی مشکلی نیست و منتظر نامه دوم بمونم ؟
بله
یعنی مشکلی نیست و مدارک تو پروندتون برای برسی قرار گرفت
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: philter ، hamedmas ، vahidhm ، ali1220 ، EKAM ، behfaza
(2013-11-01 ساعت 01:30)honeybal2014 نوشته:  سلام.

می شه مرحله 3 و اکسن هپاتیت b رو 2 هفته زو دتر از و قتش زد؟ (چو ن میخو ام برم خارج از کشو ر )

دوست عزیز بهتره زنگ بزنی از پاستور بپرسی. تا خیالت راحاب باشه.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: behfaza ، ali1220 ، philter ، محبت
آدرس و شماره تلفن مرکز درمانی والفجر
شیراز جهت تزریق واکسن و دریافت کارت بین المللی:

شیراز - پل حر خیابان ساحلی-تلفن 2352405-2358401

مسوول کارت بین المللی: شایجانی
کارشناس صدور : کرم نژاد
مسوول تزریق خانم شیروانی
تمام واکسن ها به غیر از آنفولانزا(البته فعلاً) در همین مرکز تزریق میشود به صورت کاملاً رایگان

آدرس مرکز هلال احمر شیراز جهت تزریق بعضی از واکسن ها اگر ولفجر واکسن تمام شده بود:
شیراز دروازه کازرون جنب ورزشگاه دستغیب مرکز هلال احمر
یکی از دوستان به اینجا مراجعه کردن شاید هلالاحمر بتونه کمک کنه
تشکر کنندگان: philter ، behfaza ، محبت
با سلام
میخاستم بدونم ایا نوبت دوم mmr و td رو حتما سر یک ماه باد زد اگه بیشتر بشه چه مشکلی پیش میاد من به دلیل سرماخوردگی شدید نزدم رفتم بزنم گفتند باید صبر کنی تا خوب بشی
تشکر کنندگان: محبت
با سلام میخواستم بدونم میشه برای مصاحبه در انکارا که دو هفته دیگه دارم اینجا واکسن انفلوانزا رو بزنم؟مشکلی ایجاد نمیشه؟ممنون میشم پاسخ بدین.
تشکر کنندگان:
درود
کیس نامبر بنده بالای 7000 میباشد در خصوص واکسنها بنده منیژیت و دیفتری کزار و هپاتیت و آنفولانزا رو زدم . واکسن سرخک و آبله مرغان رو در خردسالی زدم کارت واکسیناسیونش رو دارم حالا میخواستم مهر مربوط به این واکسنها رو وارد کارت کنم به کجا مراجعه کنم ؟ مراکز درمانی شهرمون رفتم گفتند ما مهر مربوطه رو نداریم در هر حال بنده برای کاری قرار بیام تهران آیا میشه تو تهران به یکی از مراکز درمانی مراجعه کرد تا اینکارو برام انجام بدند ؟ اگر لطف کنید اسم مرکز بهمراه آدرسش رو بدید ممنون میشم .
ضمنا سوالی که ذهنم رو درگیر کرده اینه که مهر برای هر واکسن علامت اختصاری مخصوصی داره ؟ یا نه فقط مهر مرکز درمانی رو میزنند ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
(2013-11-02 ساعت 00:15)morteza-dm نوشته:  درود
کیس نامبر بنده بالای 7000 میباشد در خصوص واکسنها بنده منیژیت و دیفتری کزار و هپاتیت و آنفولانزا رو زدم . واکسن سرخک و آبله مرغان رو در خردسالی زدم کارت واکسیناسیونش رو دارم حالا میخواستم مهر مربوط به این واکسنها رو وارد کارت کنم به کجا مراجعه کنم ؟ مراکز درمانی شهرمون رفتم گفتند ما مهر مربوطه رو نداریم در هر حال بنده برای کاری قرار بیام تهران آیا میشه تو تهران به یکی از مراکز درمانی مراجعه کرد تا اینکارو برام انجام بدند ؟ اگر لطف کنید اسم مرکز بهمراه آدرسش رو بدید ممنون میشم .
ضمنا سوالی که ذهنم رو درگیر کرده اینه که مهر برای هر واکسن علامت اختصاری مخصوصی داره ؟ یا نه فقط مهر مرکز درمانی رو میزنند ؟

به پاستور تجریش مراجعه کنید، خانم دکتر طاهر نژاد خودشون براتون کارت صادر می کنند و بهتون مشاوره هم میدن، ادرسش هم در انتهای این پـــست موجوده...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، محبت ، قصه گو ، morteza-dm
سلام
میشه بگید واسه ابوظبی، واکسن • Penumococcalهم باید زده بشه یا نه هلال احمر اطلاع نداشت؟
به نظرتون پلی کلینیک بهتره یا nmc
ممنونم

(2013-05-04 ساعت 18:18)my2220 نوشته:  دوستان برنده 2014
تا جاييكه مي تونيد واكسنهاتون رو همينجا تو ايران كامل كنيد. چون تركيه واكس بزنيد خيلي گرونه. يه آبله مرغون به ما زد 80 دلار گرفت در صورتيكه اينجا با 4000 تومن ميشه زد.
تشکر کنندگان:
سلام
میشه منو راهنمایی کنید
واکسن• Penumococcalرو باید بزنیم یا نه؟هلال احمر اطلاع نداشت؟

(2013-05-05 ساعت 23:12)jahanshahloo نوشته:  شاید خیلی از دوستان سوالشون این باشه که کسانی که قبلن مثلن MMR زدن بازم لازمه بزنن
من این سوالو از خانم دکترطاهر نژاد پرسیدم ایشون هم در جواب گفتن اگر دوبار زده باشین دیگه عمری میشه ودیفتری و کزاز هم 10 سال یکبار
اما انفلونزا باید دوباره زد بعد 6 ماه
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-11-01 ساعت 23:07)سامان72 نوشته:  با سلام میخواستم بدونم میشه برای مصاحبه در انکارا که دو هفته دیگه دارم اینجا واکسن انفلوانزا رو بزنم؟مشکلی ایجاد نمیشه؟ممنون میشم پاسخ بدین.
سلام
خیر مشکلی نداره واکسن آنفولانزا ویروس زنده نیست حتما تزریق کنید تا اونجا با هزینه بالا اونگان برات نزنهSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ffrfar ، EKAM ، philter ، ali1220 ، سامان72 ، behfaza ، fakhrinejad
سلام
دوست خوبم واکسن آبله مرغون در ایران مبلغی بالای 80 دلار داره وتازه معلوم نیست چه کیفیتی داره پس بهتره فقط تیتر آنتی بادی بگیرید و ثبت کارت واکسن کنید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ffrfar ، EKAM ، philter ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان