کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
دوستان من رفتم مرکز بهداشت ،
اولا آخرش نفهمیدم این واکسن دیفتری و کزاز Td یا DT
اخه توی کارت زرد هم دو تا ردیف هست ...
DT/DTP
و
Td
بعد اونجا بم گفتن که برای MMR باید پیش متخصص عفونی برم و از اون نامه بگیرم و بعد اینا تزریق میکنن ، و یک نوبت هم هست (چرا ؟ دوستان که میگن دو نوبته)
دیفتری و کزاز هم میگن یک نوبت میزنن ...
کارت واکسیناسیون منو دید و گفت اینا هر 10 سال یک یاداوری داره ...
هپاتیت هم قبلا سه نوبت زدم ، الان چکار باید بکنم ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
دوستان واکسن هپاتیت غرب تهران جایی میشناسین بزنن؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان:
(2013-11-02 ساعت 00:21)aghaghia نوشته:  
(2013-11-02 ساعت 00:15)morteza-dm نوشته:  درود
کیس نامبر بنده بالای 7000 میباشد در خصوص واکسنها بنده منیژیت و دیفتری کزار و هپاتیت و آنفولانزا رو زدم . واکسن سرخک و آبله مرغان رو در خردسالی زدم کارت واکسیناسیونش رو دارم حالا میخواستم مهر مربوط به این واکسنها رو وارد کارت کنم به کجا مراجعه کنم ؟ مراکز درمانی شهرمون رفتم گفتند ما مهر مربوطه رو نداریم در هر حال بنده برای کاری قرار بیام تهران آیا میشه تو تهران به یکی از مراکز درمانی مراجعه کرد تا اینکارو برام انجام بدند ؟ اگر لطف کنید اسم مرکز بهمراه آدرسش رو بدید ممنون میشم .
ضمنا سوالی که ذهنم رو درگیر کرده اینه که مهر برای هر واکسن علامت اختصاری مخصوصی داره ؟ یا نه فقط مهر مرکز درمانی رو میزنند ؟

به پاستور تجریش مراجعه کنید، خانم دکتر طاهر نژاد خودشون براتون کارت صادر می کنند و بهتون مشاوره هم میدن، ادرسش هم در انتهای این پـــست موجوده...

با تشکر از شما
لطفا پس با این حساب مشکلی نیست دیگه همون کارت رو ببرم برام خودشون انجام میدن ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: ffrfar ، aghaghia ، behfaza
(2013-11-02 ساعت 15:09)mohammad19911991 نوشته:  دوستان من رفتم مرکز بهداشت ،
DT/DTP
و
Td
بعد اونجا بم گفتن که برای MMR باید پیش متخصص عفونی برم و از اون نامه بگیرم و بعد اینا تزریق میکنن ، و یک نوبت هم هست (چرا ؟ دوستان که میگن دو نوبته)

کسی نیســـــــــــت ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان:
(2013-11-02 ساعت 22:56)mohammad19911991 نوشته:  
DT/DTP
و
Td

کسی نیســـــــــــت ؟

دوست عزیز واکسنها به صورت زیر هستند :
DT (دیفتری- کزاز) : دوگانه خردسالان
Td ( دیفتری -کزاز) : دوگانه بزرگسالان
DTP ( دیفتری - کزاز - سیاه سرفه ) : سه گانه
MMR (سرخک - سرخجه - اوریون)

شما باید MMR رو در دو مرحله به فاصله ی یک ماه تزریق کنین. این واکسن رو متخصص اطفال تزریق می کنه و بهتون یک کارت می ده که تاریخ تزریق توش مشخصه. شما خودتون بعد از یک ماه دوباره مراجعه کنین و بگین براتون تزریق کنن.

در مورد واکسن Td هم در حقیقت سه مرحله ی تزریق داره. اولی رو که زدین دومی رو به فاصله ی یک ماه تزریق می کنین و سومی در فاصله ی 6 ماه تزریق می شه. من که در پاستور تجریش تزریق کردم خودشون در کارتی که برای این واکسن بهم دادن تاریخ ماه بعد رو مشخص کرده بودن که من توی همون تاریخ مراجعه کردم.

هپاتیت رو هم که چون سه مرحله ش رو تزریق کردین فقط وارد کارت زردتون می کنن و نیازی به تزریق مجدد ندارین.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: ffrfar ، mohammad19911991 ، behfaza
(2013-11-03 ساعت 01:01)Natasha9 نوشته:  
(2013-11-02 ساعت 22:56)mohammad19911991 نوشته:  
DT/DTP
و
Td

کسی نیســـــــــــت ؟

دوست عزیز واکسنها به صورت زیر هستند :
DT (دیفتری- کزاز) : دوگانه خردسالان
Td ( دیفتری -کزاز) : دوگانه بزرگسالان
DTP ( دیفتری - کزاز - سیاه سرفه ) : سه گانه
MMR (سرخک - سرخجه - اوریون)

شما باید MMR رو در دو مرحله به فاصله ی یک ماه تزریق کنین. این واکسن رو متخصص اطفال تزریق می کنه و بهتون یک کارت می ده که تاریخ تزریق توش مشخصه. شما خودتون بعد از یک ماه دوباره مراجعه کنین و بگین براتون تزریق کنن.

در مورد واکسن Td هم در حقیقت سه مرحله ی تزریق داره. اولی رو که زدین دومی رو به فاصله ی یک ماه تزریق می کنین و سومی در فاصله ی 6 ماه تزریق می شه. من که در پاستور تجریش تزریق کردم خودشون در کارتی که برای این واکسن بهم دادن تاریخ ماه بعد رو مشخص کرده بودن که من توی همون تاریخ مراجعه کردم.

هپاتیت رو هم که چون سه مرحله ش رو تزریق کردین فقط وارد کارت زردتون می کنن و نیازی به تزریق مجدد ندارین.

خیلی ممنون
میشه بگید مرحله اول و دوم Td و
MMR که فکر کنم MMR رو تو پاستور نمیزنن چقدر براتون هزینه داشت ؟

تشکر کنندگان:
(2013-11-03 ساعت 01:42)mohammad19911991 نوشته:  خیلی ممنون

تی دی ظاهرا رایگان هست ولی ام ام آر هر نوبت حدود 27 هزار تومان هست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، fakhrinejad ، behfaza
(2013-11-02 ساعت 19:32)kamix نوشته:  دوستان واکسن هپاتیت غرب تهران جایی میشناسین بزنن؟

درمانگاه غفاری شهرک اکباتان یه زنگ بزنین
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-03 ساعت 02:20)aghaghia نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 01:42)mohammad19911991 نوشته:  خیلی ممنون

تی دی ظاهرا رایگان هست ولی ام ام آر هر نوبت حدود 27 هزار تومان هست...
MMR برین درمانگاه نسیم قیطریه که 25 هزار تومانه و این تی دی چی هست دوستان یه راهنمایی میکنید
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-02 ساعت 11:50)شیدا2013 نوشته:  سلام
میشه بگید واسه ابوظبی، واکسن • Penumococcalهم باید زده بشه یا نه هلال احمر اطلاع نداشت؟
به نظرتون پلی کلینیک بهتره یا nmc
ممنونم

(2013-05-04 ساعت 18:18)my2220 نوشته:  دوستان برنده 2014
تا جاييكه مي تونيد واكسنهاتون رو همينجا تو ايران كامل كنيد. چون تركيه واكس بزنيد خيلي گرونه. يه آبله مرغون به ما زد 80 دلار گرفت در صورتيكه اينجا با 4000 تومن ميشه زد.

من که جایی را که واکسن آبله مرغان بزند پیدا نکردم، چه برسد به اینکه 4000 هزار تومان باشد. لطفا اگر اطلاعات موثق دارید دقیق تر در اختیار ما هم بگذارید.ممنون.
تشکر کنندگان:
دوستان یه سوال . اگه فاصله بین دو تا ام ام آر بیشتر از یک ماه بشه مشکلی ایجاد می کنه؟ یه مرحلشو زدیم الان تازه یادم افتاده که مرحله دومش مونده از یک ماه هم بیشتر شده

(2013-11-03 ساعت 11:20)hiva_obs نوشته:  
(2013-11-02 ساعت 11:50)شیدا2013 نوشته:  سلام
میشه بگید واسه ابوظبی، واکسن • Penumococcalهم باید زده بشه یا نه هلال احمر اطلاع نداشت؟
به نظرتون پلی کلینیک بهتره یا nmc
ممنونم

(2013-05-04 ساعت 18:18)my2220 نوشته:  دوستان برنده 2014
تا جاييكه مي تونيد واكسنهاتون رو همينجا تو ايران كامل كنيد. چون تركيه واكس بزنيد خيلي گرونه. يه آبله مرغون به ما زد 80 دلار گرفت در صورتيكه اينجا با 4000 تومن ميشه زد.

من که جایی را که واکسن آبله مرغان بزند پیدا نکردم، چه برسد به اینکه 4000 هزار تومان باشد. لطفا اگر اطلاعات موثق دارید دقیق تر در اختیار ما هم بگذارید.ممنون.
4000 تومن ؟؟؟؟؟ اونم آبله !!!!!!Big Grin این قیمتی که می گین فکر کنم ماله اوایل انقلاب هست الان 240 هزار تومن دوست عزیز ( البته حدودا)Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، mohammad19911991
(2013-11-03 ساعت 10:26)fakhrinejad نوشته:  MMR برین درمانگاه نسیم قیطریه که 25 هزار تومانه و این تی دی چی هست دوستان یه راهنمایی میکنید

تی دی همون دوگانه بزرگسالان یا دیفتری- کزاز هست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، fakhrinejad ، behfaza
دوستان برا مدیکال تو ابوظبی ساعت خاصی باید اونجا باشیم چون من میل زدم برا گرفتن وقت ولی جواب ندادن

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
تشکر کنندگان: قصه گو ، behfaza
سلام دوستان
میشه لطفا بگید واسه مدیکال ابوطبی پلی کلینیک بهتره یا nmc؟غیر از اون 6تا واکسن باید واکسن Penumococcal رو هم زد؟هلال احمر اطلاع نداشت
ممنونم
تشکر کنندگان: قصه گو ، behfaza
دوستان میشه یه نفر لطفا بهم بگه واکسن Penumococcal رو هم باید بزنیم ؟هلال احمر نمی دونستSad

(2013-10-27 ساعت 22:15)yashim نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 21:57)behfaza نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 12:30)mohamad92 نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 09:37)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 09:01)alirezaghodrat نوشته:  دوست عزیز من کارتم را پاستور تکمیل کرده بودم بعد از چند هفته اصفهان آنفولانزا را زدم بهشون گفتم که من کارتم را قبلا از پاستور گرفتم گفتند مشکلی نیست وتوی همون کارت وارد کردند بازم تاکید کردم مشکلی پیش نمیاد گفتند نه خودمم فکر نمیکنم مشکلی باشه

نگران نباشید. ما هم واکسن مننژیت که زدیم، هلال احمر مهرش رو داخل کارت زرد پاستورمون زد.

سلام دوستان ببخشید بچه های اصفهان کجا واکسن ام ام آر زدید؟لطفا راهنمایی کنید ما که همه جا سرزدیم فقط یکی هست اونم فقط مهرشو..Sad
همشهری جان
به مراکز بهداشت مثل ابن سینا و نواب صفوی زنگ بزن
یا مراکز بهداشت در بیمارستانها.
اصفهان برو امادگاه دکتر افقری مهر میزنه کافیه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان