کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-11-17 ساعت 12:16)manamilad نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 02:09)shaso نوشته:  سلام دوستان
در تكميل صحبت دوستمون sceبگم كه
واكسن هاتون رو ميتونيد تو مراكز بهداشت و هلال احمر بزنيد بعد اون مداركي رو كه به شما دادن ببريد تهران و يا مراكز بهداشت شهرستان ها اونجا واسه تون كارت زرد بين المللي صادر كنند
پس حتما لازم نيست بريد تهران

سلام
ببخشید با اینکه اینجا توضیح دادید اما من مجدداً می پرسم، آیا اطمینان دارید که اگر تو شهر خودمون هم واکسن ها رو بزنیم در نهایت ببریم انستیتو پاستور تائید کنه مشکلی پیش نمیاد؟ من ساکن اهواز هستم و خیلی در مورد اینکه واکسن ها رو اونجا قبول نکنند نگرانمو به همین خاطر فکر کردم شاید بهتر باشه برا واکسن ها برم تهران!!!Sad

دوست خوبم من خودم با انستیتو پاستور تهران تماس گرفتم و همین سوال و پرسیدم که در پاسخ گفتن که تو شهرستان محل اقامتتون همه واکسن هارو بزنید و برگه تایید شده رو برای ما بیارید تا تجمیع کنیم براتون.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: manamilad ، romance33 ، behfaza
(2013-11-17 ساعت 16:15)Sam2014 نوشته:  
(2013-11-17 ساعت 13:15)dybbuk_80 نوشته:  سلام لطفاً توضیح بدید بعد از اینکه شماره تو سایت داومد دقیقا باید چه کارایی باید کرد؟ باید دوباره آزمایش داد اگه بیشتر از 6 ماه طول کشیده باشه ؟؟؟؟؟؟ باید دوباره وقت سفارت گرفت و هزینه پرداخت کرد؟تو مطالب دوستان دیده بودم مثل اینکه باید تو سایت خاصی رفت و یه چیزایی پر کرد .ممنون از راهنمائیهاتون
دوست عزیز ممکنه خواهش کنم سوالتون را واضح تر مطرح بفرمایید تا دوستان راهنمایی کنند.
- کدام شماره در کدام سایت ؟
- چی بیشتر از 6 ماه طول کشیده باشه ؟
- تو مطلب کدوم یکی از بزرگواران دیدید که تو کدوم سایت ؟ چه چیزایی رو باید پر کرد؟؟
خیلی رمزی نوشتی عزیز.Sad
در ضمن با توجه به تعداد ارسال هاتون ، امضاتون را درست کنید .

دوستان منظور دوستمون بعد از کلیر شدنه که چطور باید مدیکالو تمدید کرد و پروسش چیه ؟ این سواله منم هست !
بعضی از دوستان میگن میری دکتر تمدید میکنی بعد میبری سفارت میدی ولی من به دکتر ایمیل زدم گفت باید سفارت بما بگه و من یکی خدوم واقعا موندم برای اینکه بتونیم از 6 ماه ویزامون کامل استفاده کنیم چطور بایدمدیکالمونو موقع کلیر شدن تمدید شده ببریم و آیا باید سفارت نامه بده که بریم تمدید کنیم یا .....؟؟؟؟
اینو بچه هایی که رفتن بگن لطفا چون ظاهرا خیلی اطلاعاتی دربارش نیست و من جوابی نگرفتم اینجا
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
با سلام
دوستان واکسن MMR رو باید چند مرحله بزنیم؟ در دستورالعمل نوشته که متولدین 1957 به بعد باید حداقل یک دوز را تزریق کنند.
حالا آخرش ما یک مرحله بزنیم یا دو مرحله؟
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا:‌ یک ضرب
تشکر کنندگان:
کارت واکسن رو هم پزشک و هم مراکز هلال احمر میتونین صادر کنند و روز مصاحبه ما دیدیم خیلی ها همه کار ها رو شهر خودشون کرده بودن و کارت زرد رو از هلال احمر گرفته بودن بدون هیچ مشکلی مدیکال رو هم انجام دادن
تشکر کنندگان: behfaza ، romance33 ، sasa6557
حدودا هزینه های پزشکی چقدر میشه ؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-18 ساعت 15:48)مرجان ج نوشته:  حدودا هزینه های پزشکی چقدر میشه ؟؟؟

مصاحبه ما ابوظبی بود که ما کارهای مدیکال رو NMC دبی انجام دادیم و نفری 425 درهم شد

ولی اگه منظورتون واکسیناسیونه، باتوجه به مرکز و شهری توش انجام میدین متفاوته
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza
سلام چند وقتی هست که به اینجا سر نزدم و نمیدونم که آیا همه موفق به زدن واکسن آنفولانزا شدند یا نه؟
تقریبا یک ماه پیش رفتم داروخانه دور میدان صادقیه ( نزدیک بیمارستان سینا) گفتم که وا کسن آنفلانزا میخوام گفت شمارتونو بدین اگه واکسن آوردیم به شما از طریق اس ام اس اعلام میکنیم. اما حدودا یک هفته بعد بنده واکسن را تهیه کرده و تزریق کردم.
اما همین الآن از طرف داروخانه مذکور این اس ام اس را دریافت کردم :
سلام , بنا به درخواست شما واکسن آنفولانزا در داروخانه شبانه روزی دکتر آزاده سالم به تعداد محدود آماده تحویل است
47908888

(فکر کردم شاید برای افرادی که تهیه نکردند اعلام کردنش خوب باشه)
پاینده باشید.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: amin arefi ، romance33 ، aghaghia ، behfaza
(2013-11-18 ساعت 16:07)سیمین راد نوشته:  

مصاحبه ما ابوظبی بود که ما کارهای مدیکال رو NMC دبی انجام دادیم و نفری 425 درهم شد

ممنون و یه سوال دیگه من توو آنکارا مصاحبه دارم بهتره لیر ببرم یا دلار ؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-18 ساعت 16:33)مرجان ج نوشته:  

شما می تونید سفرنامه های دیگر دوستانی که محل مصاحبشون آنکارا بوده رو مطالعه کنید . مطالب مفیدی توشون هست که لازمه برای سفرتون بدونید، موفق باشید
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
تشکر کنندگان: romance33 ، amohammadiazar ، محبت ، sepideh jan
سلام
این دوستان که سفر نامه برای آنکارا نوشتن چرا هیچ کدوم واکسن MMR و آنفولانزا را اینجا نزده بودن بعد این دکتر اونگان همیشه واکسن آبله مرغانو تزریق می کنه حتی اگه گرفته باشیم و تست آنتی بادیشم از پاستور همراهمون باشه ؟؟
و چرا اینقدر هزینه هاش بالاست ؟؟؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: ffrfar ، amohammadiazar ، nasim
(2013-11-18 ساعت 16:33)مرجان ج نوشته:  

سلام
آنکارا دکتر اونگان به دلار پول میگیره.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: romance33 ، ojee ، sepideh jan
(2013-11-18 ساعت 20:46)kamranh نوشته:  سلام
این دوستان که سفر نامه برای آنکارا نوشتن چرا هیچ کدوم واکسن MMR و آنفولانزا را اینجا نزده بودن بعد این دکتر اونگان همیشه واکسن آبله مرغانو تزریق می کنه حتی اگه گرفته باشیم و تست آنتی بادیشم از پاستور همراهمون باشه ؟؟

در مورد هزینه ها اگر در ایران هم این واکسن تزریق شه ( البته به شرطی که گیر بیاد!! ) بسیار گرون هست.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: محبت ، ojee ، shadi79
(2013-11-18 ساعت 20:46)kamranh نوشته:  سلام
آنفولانزا تا اون تاریخ هنوز نیامده بود .. ام ام ار بعضا کوتاهی شده و دوتا به فاصله یک ماه نزدند و یکیش مثلا برای قبل تر ها بوده. آبله مرغان هم که واکسن مورد علاقه دکتر زورگان میباشد! Wink
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، sepideh jan
با سلام اگه فاصله واکسن MMR سری اول و دوم حدود 2ماه بشه چه باید کرد ایا فایده ای داره بزنیم(برای سلامتی فایده ویا ضرری داره یا نه ) چه باید کرد ایا از نظر مدیکال مشکلی پیش نمیاد چون فاصله بین دو واکسن بیشتر از 2 ماه شده
تشکر کنندگان:
(2013-11-19 ساعت 00:47)Natasha9 نوشته:  [quote='kamranh' pid='443269' dateline='1384791380']
سلام

در مورد هزینه ها اگر در ایران هم این واکسن تزریق شه ( البته به شرطی که گیر بیاد!! ) بسیار گرون هست.
[/quote

اگه کسی آبله مرغون نگرفته و می خواد واکسن بزنه بهتره آنکارا بزنه چون هزینه اش حدود 240 هزار تومنه شایدم الان بیشتر شده باشه . یه وقت دکتر ه بازی در نیاره بگه اونو قبول ندارم باید دوباره بزنی. یه هزینه اضافی می مونه روی دستتون
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: romance33 ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان