موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-13 ساعت 01:01)majid7 نوشته: (2013-12-13 ساعت 00:53)محبت نوشته: [quote='sepideh jan' pid='449296' dateline='1386797179']
[quote='محبت' pid='449127' dateline='1386756184']
[quote='sepideh jan' pid='449026' dateline='1386715769']
[quote='my2220' pid='328315' dateline='1367675338']
سلام
دوست خوبم منظورم از امضا همون مشخصاتیه که دوستان زیر نوشته هاشون میذارن که شامل حدود کیس نامبر و برخی چیزهای دیگه ست و بالای صفحه گزینه کنترل پنل رو که بزنید سمت راست صفحه نوشته پروفایل شما و ویرایش امضا وارد بشید و بعد نوشتن حدود مشخصاتتون فعالش کنید تا با دونستن اونها بهتر بهتون دوستان جواب بدن.
در خصوص واکسنهاتونم یه سر به انستیتو پاستور تجریش خانم دکتر طاهر نژاد بزنید و اگر دارید مدارک واکسناسیون قبلیتون رو هم همراه داشته باشید تا کاملا با توجه به دونستن حدودی زمان مصاحبه تون و سفارت انتخابیتون راهنماییتون کنن و اگه سوالی داشتید مطرح کنید تا دوستان راهنماییتون کنن
ماشاالله همه دوستان با پاستور تجریش کار دارن یکی هم آدرس پاستور اصلی تو م پاستوری بده
یا مثلا بگه اینجا اونجا تا ما هم امید وار بشیم تنها نیستیم همه پاستور تجریشن
ما که بخیل نیستسم خدا بیشتر کنه
با سلام
واکسیناسیون ... تهران
انستیتو پاستور تهران مرکزی:
آدرس : تهران - میدان پاستور - خیابان پاستور شرقی - خیابان ۱۲ فروردین - مرکز انستیتو پاستور
تلفن : ۹-۶۶۹۵۳۳۱۱
انیستیتو پاستور شمیران:
آدرس: خ شریعتی - نرسیده به میدان قدس (دست چپ)- پایگاه شمیران انستیتو پاستور- پلاک ۱۹۹۶
تلفن: ۲۲۷۳۰۰۱۴
ساعت کار: ۱۳ - ۸
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-13 ساعت 03:36)محبت نوشته: (2013-12-13 ساعت 01:01)majid7 نوشته: (2013-12-13 ساعت 00:53)محبت نوشته: [quote='sepideh jan' pid='449296' dateline='1386797179']
[quote='محبت' pid='449127' dateline='1386756184']
[quote='sepideh jan' pid='449026' dateline='1386715769']
[quote='my2220' pid='328315' dateline='1367675338']
سلام
دوست خوبم منظورم از امضا همون مشخصاتیه که دوستان زیر نوشته هاشون میذارن که شامل حدود کیس نامبر و برخی چیزهای دیگه ست و بالای صفحه گزینه کنترل پنل رو که بزنید سمت راست صفحه نوشته پروفایل شما و ویرایش امضا وارد بشید و بعد نوشتن حدود مشخصاتتون فعالش کنید تا با دونستن اونها بهتر بهتون دوستان جواب بدن.
در خصوص واکسنهاتونم یه سر به انستیتو پاستور تجریش خانم دکتر طاهر نژاد بزنید و اگر دارید مدارک واکسناسیون قبلیتون رو هم همراه داشته باشید تا کاملا با توجه به دونستن حدودی زمان مصاحبه تون و سفارت انتخابیتون راهنماییتون کنن و اگه سوالی داشتید مطرح کنید تا دوستان راهنماییتون کنن
ماشاالله همه دوستان با پاستور تجریش کار دارن یکی هم آدرس پاستور اصلی تو م پاستوری بده
یا مثلا بگه اینجا اونجا تا ما هم امید وار بشیم تنها نیستیم همه پاستور تجریشن
ما که بخیل نیستسم خدا بیشتر کنه
سلام
مجید جان داداش طی مراجعات قبلی به این دو مرکز ، پاستور تجریش خیلی بهتر همکاری و راهنمائی کرده
من هم موافقم، مخصوصاً خانم دکتر طاهرنژاد که حتی میدونه مدیکال کدوم کشور چی بیشتر یا کمتر میخواد و واقعاً مشاوره خوبی میدن.
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-14 ساعت 21:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-15 ساعت 02:29 توسط masuodrh.)
(2013-12-14 ساعت 19:25)iris نوشته: (2013-12-12 ساعت 12:20)hamid_fs3 نوشته: (2013-12-11 ساعت 01:53)iris نوشته: بچه ها کسی بوده که مننژیت نزده باشه و رفته باشه مدیکال ابوظبی؟ من ورودم تگزاس نیست، و می خوام نزنم، بزنیم که چی بشه این واکسنا رو الکی ! معلوم نیست چیه، می تونم نزنم ؟
چرا به خاطر یه واکسن پرونده تو با مشکل مواجه میکنی دوست خوبم؟ ما که هر چی خواستن دادیم و زدیم. حالا با این یکی جی میخواد بشه. بنظر من بزن و خیالت رو راحت کن. موفق باشی.
نه بابا مشکل ساز نمی شه که، بچه هایی بودند در 2013 نزدند و مشکلی هم نبوده می خواستم بدونم از بچه های 2014 کسی رفته مدیکال که نزده باشه
ما و خیلی از دوستان دیگه تو ابوظبی مصاحبه شدیم بدون اینکه مننژیت بزنیم و مشکلی هم نداشتیم...الکی هزینه نکنید
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان ،،
با کیس نامببر **۵۶ ، که فکر کنم واسه اواخر فروردین یا اردیبهشت نوبت مصاحبمون بشه ، با همراه داشتن همسر و یه بچه ۱۰ ساله که همسر و فرزندم هر دو آبله مرغان گرفتن و خودم و همسرم هم قبلا واکسن هپاتیت زدیم ،، به نظر شما برای شروع و مراجعه به انستیتو پاستور نیمهٔ بهمن وقت مناسبیه ؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-15 ساعت 01:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-15 ساعت 01:30 توسط محبت.)
(2013-12-14 ساعت 23:49)atial نوشته: سلام به همه دوستان ،،
با کیس نامببر **۵۶ ، که فکر کنم واسه اواخر فروردین یا اردیبهشت نوبت مصاحبمون بشه ، با همراه داشتن همسر و یه بچه ۱۰ ساله که همسر و فرزندم هر دو آبله مرغان گرفتن و خودم و همسرم هم قبلا واکسن هپاتیت زدیم ،، به نظر شما برای شروع و مراجعه به انستیتو پاستور نیمهٔ بهمن وقت مناسبیه ؟
سلام
شما بهتره از ماه آینده استارت واکسنهاتون رو بزنید و بچه تون واکسنهاش کامله به جز آنفولانزا و خودتونم مدارک واکسیناسیون قبل رو اگر دارید همراهتون ببرید انستیتو پاستور و اگر هم ندارید اونجا راهنمائیتون میکنن و تیتر آنتی بادی برای آبله مرغون خانواده بگیرید و دنبال زدن واکسنش تو ایران نباشید چون گرون قیمت در حدود 250000تومان و غیر قابل اطمینانهموفق باشید
ضمنا احتمالا مصاحبه تون اسفندماه یا نهایتا فروردین خواهد بود.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-12 ساعت 18:54)Ariel.V نوشته: (2013-12-12 ساعت 01:37)محبت نوشته: (2013-12-11 ساعت 20:12)Ariel.V نوشته: با سلام و خسته نباشيد .
من به تازگي عضو سايت شدم و خيلي اشنايي ندارم . يك سوال مهم دارم ممنون ميشم راهنمايي كنيد . من ٢٢ ژانويه در انكارا وقت مصاحبه دارم و نمي دونم چه مداركي بايد همراه داشته باشم و اينكه ايا الان زمان مناسبي هست براي اينكه كارهاي واكسيناسيونم رو اينجا انجام بدم يا خير ؟ و دقيقا چند وقت زودتر از روز مصاحبه انكارا باشم .
پيشاپيش از راهنماييتون سپاسگذارم .
سلام
شما نباید در مدت یکماه مانده به زمان مصاحبه تون واکسن ویروس زنده تزریق کنید و سریعا به انستیتو پاستور مراجعه کنید و مدارک واکسناسیون قبلیتون رو برای درج در کارت واکسن بین المللی ارائه کنید و همینطور مرحله اول واکسنهاتون رو تزریق کنید و آنفولانزا رو و اگر فرزند کوچیک دارید 4 روز زودتر و اگر ندارید 2 روز زودتر وقت از دکتر اونگان بگیرید و تا زمان هست با ایمیل یا تلفن اینکار رو بکنید و برای آدرس ایمیل و تلفن اونگان به 118 مهاجرسرا که در امضای من هست مراجعه کن و موفق باشی
با سلام مجدد و سپاس فراوان از راهنماييتون ،
مشكل ديگري كه الان هست اينه كه من مدارك واكسيناسيون قبليمو ندارم ، بايد چكار كنم ?
سلام دوست عزیز
نگران نباشید ما هم کارت واکسنهامون را پیدا نکردیم, تشریف ببرید انستیتو پاستور خودشون میدونن چه واکسنهایی رو توبچگی زدید. ولی اگه تو بزرگسالی واکسنی زدید و مدرکشو دارید حتما ببرید.
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-16 ساعت 13:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-18 ساعت 20:50 توسط shekari.)
با تشکر از تمام بچه های گل مهاجرسرا و خصوصا مدیران زحمتکش پیچ واکسیناسیون.
چند تا سوال داشتم که خیلی برام مبهم هستن،ممنون میشم از بچه های مهاجرسرا که راهنماییم کنند.
1-باتوجه به اینکه وقت مصاحبم به احتمال زیاد خرداد یا تیر 93 هست و تا حالا من مرحله سوم واکسن هپاتیت((ب)) رو در اواخر آبان ماه 92 زدم و واکسن هپاتیتم تکمیل شده،می خواستم بدونم واکسن هپاتیت رو زود تکمیل کردم یا از نظر زمانی مناسبه؟
2-واکسن MMR رو هم مرحله دومش رو در اواسط مرداد ماه 92 زدم،آیا بهتره که تاریخ واکسیناسیون رو به تاریخی مثلا دو ماه مانده به تاریخ دقیق مصاحبه تغییر بدم و بعد ببریم به انستیتو پاستور برای گرفتن کارت بین المللی یا اینکه اصلا لازم نیست تاریخش رو عوض کنم چون احساس می کنم MMR رو کمی زودتر زدم.//اگر تاریخ واکسن زدن ها رو تغییر بدیم آیا در آزمایشهای خونی که دکتر سفارت از ما می گیره،معلوم میشه که چه موقعی دقیقا واکسن زده شده و با تاریخی که ما مثلا در کارت واکسیناسیون تغییرش دادیم یکی نباشه؟
3-واکسن دیفتری و کزاز رو هم یکبار در تیرماه 81 و بار دوم در مرداد ماه 89 زدم،آیا باید بازم این واکسن رو بزنم؟از مرکز بهداشت پرسیدم میگن که دیگه لازم نیست.
4-آنفولانزا رو هم با اینکه ممکنه اثرش از بین بره ولی در اواخر آبان 92 زدم،آیا تا وقت مصاحبه که خرداد یا تیر 93 هست لازم هست که دوباره بزنم؟
5-واکسن مننژیت رو نزدیک مصاحبه بزنم یا مهم نیست کی بزنم؟
6-من مطمین نیستم که آبله مرغان گرفتم یا نه،آیا باید اول تست آنتی بادی بدهم؟اگر جواب مثبت است،کی باید این تست رو بدم؟و اگر عددی که تست نشون میده پایین بود،آیا مرکزی در تهران هست که این واکسن رو تزریق کنه؟
ببخشید که سوالام زیاد شد.
شاید خیلی از بچه های دیگه بعضی از این سوالات رو داشته باشند.
ممنونم میشم از بچه های با تجربه مهاجرسرا و مدیران محترم که لطف کنند و در این باره من رو راهنمایی کنند.
با تشکر از زحمات بی دریغ همه بچه هایی که فعال هستند.
امیدوارم خبر دریافت ویزای تمام بچه های 2014 رو تا آخر پروسه بشنویم.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-16 ساعت 13:51)shekari نوشته: با تشکر از تمام بچه های گل مهاجرسرا و خصوصا مدیران زحمتکش پیچ واکسیناسیون.
چند تا سوال داشتم که خیلی برام مبهم هستن،ممنون میشم از بچه های مهاجرسرا که راهنماییم کنند.
1-باتوجه به اینکه وقت مصاحبم به احتمال زیاد خرداد یا تیر 93 هست و تا حالا من مرحله سوم واکسن هپاتیت((ب)) رو در اواخر آبان ماه 92 زدم و واکسن هپاتیتم تکمیل شده،می خواستم بدونم واکسن هپاتیت رو زود تکمیل کردم یا از نظر زمانی مناسبه؟
2-واکسن MMR رو هم مرحله دومش رو در اواسط مرداد ماه 92 زدم،آیا بهتره که تاریخ واکسیناسیون رو به تاریخی مثلا دو ماه مانده به تاریخ دقیق مصاحبه تغییر بدم و بعد ببریم به انستیتو پاستور برای گرفتن کارت بین المللی یا اینکه اصلا لازم نیست تاریخش رو عوض کنم چون احساس می کنم MMR رو کمی زودتر زدم.//اگر تاریخ واکسن زدن ها رو تغییر بدیم آیا در آزمایشهای خونی که دکتر سفارت از ما می گیره،معلوم میشه که چه موقعی دقیقا واکسن زده شده و با تاریخی که ما مثلا در کارت واکسیناسیون تغییرش دادیم یکی نباشه؟
3-واکسن دیفتری و کزاز رو هم یکبار در تیرماه 81 و بار دوم در مرداد ماه 89 زدم،آیا باید بازم این واکسن رو بزنم؟از مرکز بهداشت پرسیدم میگن که دیگه لازم نیست.
4-آنفولانزا رو هم با اینکه ممکنه اثرش از بین بره ولی در اواخر آبان 92 زدم،آیا تا وقت مصاحبه که خرداد یا تیر 93 هست لازم هست که دوباره بزنم؟
6-من مطمین نیستم که آبله مرغان گرفتم یا نه،آیا باید اول تست آنتی بادی بدهم؟اگر جواب مثبت است،کی باید این تست رو بدم؟و اگر عددی که تست نشون میده پایین بود،آیا مرکزی در تهران هیت که این واکسن رو تزریق کنه؟
ممنونم میشم از بچه های با تجربه مهاجرسرا و مدیران محترم که لطف کنند و در این باره من رو راهنمایی کنند.
سلام..
فقط یک مورد واکسن TD رو که تجربه داشتم براتون بگم که من شهریور ماه زدم ولی دکتر طاهرنژاد باتوجه به مدیکال ابوظبی گفت که باید دوباره بزنم چون فاصله افتاده قبول نمیکنن.
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-16 ساعت 19:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-16 ساعت 19:35 توسط حاجی واشنگتن.)
سلام دوستان
ما امروز دوشنبه رفتیم انستیتو پاستور واکسن سری اول TD(دیفتری-کزاز) رو رایگان زدیم بعد هم یه سر رفتیم درمانگاه نسیم قیطریه سری اول MMR(سرخک-سرخچه-اوریون) رو نفری 25000تومان زدیم
سری دوم هرکدومشون هم 1ماه آینده باید تزریق شود.
ما توی ماه مارچ مصاحبه داریم...
به امید ویزای 1ضرب...
2014AS41XX
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-16 ساعت 21:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-16 ساعت 21:28 توسط محبت.)
(2013-12-16 ساعت 13:51)shekari نوشته: با تشکر از تمام بچه های گل مهاجرسرا و خصوصا مدیران زحمتکش پیچ واکسیناسیون.
6-من مطمین نیستم که آبله مرغان گرفتم یا نه،آیا باید اول تست آنتی بادی بدهم؟اگر جواب مثبت است،کی باید این تست رو بدم؟و اگر عددی که تست نشون میده پایین بود،آیا مرکزی در تهران هیت که این واکسن رو تزریق کنه؟
سلام
1-واکسن هپاتیت اعتبار 10 ساله داره و موردی نداره زودتر زدنش.
2-MMRهم موردی نداره. و خیر در آزمایشات خون این مورد که شما کی واکسن زدید مشخص نمیشه.
3-TD هم باید0-1-7ماهه زده بشه و امارات تو این زمینه سخت گیره. ایروان خیر.
4-آنفولانزا 6ماه تا یکسال ایمنی میاره اما کلا برای بهار و تابستون نیازی به تزریقش نیست.
5-واکسن مننژیت رو هر وقت میتونید بزنید اما برای بچه های 12 تا 18 ساله ست.
6-تست تیتر آنتی بادی بدید برای آبله مرغان و فراموش نکنید اگر واکسنش گیرتون بیاد گرون قیمته و نا مطمئن حدود 250000تومان.
به امید موفقیتت
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما 25 آذر رفتیم انستیتو پاستور ((بابت راحت شدن خیال یکی از دوستان که گفت همه میرن تجریش ما رفتیم میدان پاستور)) پرسیدند مصاحبمون کی و کجاست(تقریبا اردیبهشت ایروان) و گفتند:
MMR را یک مرحله بزنین با توجه به طرح همگانی سال 82 (برای 5 تا 25 ساله های اون سال) که ما سرخک سرخجه زده بودیم و کارتشو نداریم ،برامون دو مرحله منظور میشه.
بابت آبله مرغان هم تست آنتی بادی
و هپاتیت هم گفت اصلا نیازی نیست.(البته ما دوره اولشو زدیم)
دیفتری کزاز(TD) را هم گفتند وقتی اومدین کارتتون را صادر کنیم خودمون براتون میزنیم.
میخواستم ببینم به همین آسونیه آیا؟
مننژیت نمیخاد آیا؟
آنفلونزا چی آیا؟
با تشکر پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی میکنن.
CN: 2014AS000068XX/Ankara>>Yerevan/2 person/Application FormsSent on: 06-16-2013&08-21-2013/cost:photo=15
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ما دیروز آنکار رفتیم مدیکال.کارت انستیتو مون هم کامل بود می خواست واکسن آبله مرغان بزنه خیلی مودب گفتـیم ما آبله مرغان گرفتیم ازمون تست آنتی بادی گرفت نفری 35 دلار امروز هم رفتیم جواب مدیکال رو گرفتیم .جواب تست هم نشون داده بود که ما قبلا آبله گرفتیم و بدون تزریق هیچ واکسنی مدیکالمون رو گرفتیم ؛پس دوستان اگر مطمئن هستین که تو بچگی آبله گرفتین قبول نکنین براتون واکسن بزنه .البته بدون جرو بحث با دکتر.با امید به خدا ما فردا مصاحبه داریم برامون دعا کنید.
**2014AS11/تعداد:2 نفر/تاریخ مصاحبه:18 دسامبر-آنکارا /ویزا :کلیر 27 june بعد از 191 روز انتظار - ورود به امریکا 2014 Sep 20 لاس و گاس
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آپدیت ها : 19-30دسامبر - 16-17-23-24 ژانویه - 11 فوریه - 28 مارچ با ایمیل - 2-3-4-5 - 12-23-24-26 JUNE