کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-12-17 ساعت 23:24)Narvan نوشته:  ما دیروز آنکار رفتیم مدیکال.کارت انستیتو مون هم کامل بود می خواست واکسن آبله مرغان بزنه خیلی مودب گفتـیم ما آبله مرغان گرفتیم ازمون تست آنتی بادی گرفت نفری 35 دلار امروز هم رفتیم جواب مدیکال رو گرفتیم .جواب تست هم نشون داده بود که ما قبلا آبله گرفتیم و بدون تزریق هیچ واکسنی مدیکالمون رو گرفتیم ؛پس دوستان اگر مطمئن هستین که تو بچگی آبله گرفتین قبول نکنین براتون واکسن بزنه .البته بدون جرو بحث با دکتر.با امید به خدا ما فردا مصاحبه داریم برامون دعا کنید.Rolleyes

قابل توجه دوستان عزیز: لطفا جدول واکسیناسیون رو جدی بگیرید تا مشکل مشابه برا هیچ کس پیش نیاد. واکسیناسیون که برامون ضرر نداره عزیزان.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: قصه گو ، محبت
(2013-12-16 ساعت 21:26)محبت نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 13:51)shekari نوشته:  با تشکر از تمام بچه های گل مهاجرسرا و خصوصا مدیران زحمتکش پیچ واکسیناسیون.
چند تا سوال داشتم که خیلی برام مبهم هستن،ممنون میشم از بچه های مهاجرسرا که راهنماییم کنند.
1-باتوجه به اینکه وقت مصاحبم به احتمال زیاد خرداد یا تیر 93 هست و تا حالا من مرحله سوم واکسن هپاتیت((ب)) رو در اواخر آبان ماه 92 زدم و واکسن هپاتیتم تکمیل شده،می خواستم بدونم واکسن هپاتیت رو زود تکمیل کردم یا از نظر زمانی مناسبه؟
2-واکسن MMR رو هم مرحله دومش رو در اواسط مرداد ماه 92 زدم،آیا بهتره که تاریخ واکسیناسیون رو به تاریخی مثلا دو ماه مانده به تاریخ دقیق مصاحبه تغییر بدم و بعد ببریم به انستیتو پاستور برای گرفتن کارت بین المللی یا اینکه اصلا لازم نیست تاریخش رو عوض کنم چون احساس می کنم MMR رو کمی زودتر زدم.//اگر تاریخ واکسن زدن ها رو تغییر بدیم آیا در آزمایشهای خونی که دکتر سفارت از ما می گیره،معلوم میشه که چه موقعی دقیقا واکسن زده شده و با تاریخی که ما مثلا در کارت واکسیناسیون تغییرش دادیم یکی نباشه؟
3-واکسن دیفتری و کزاز رو هم یکبار در تیرماه 81 و بار دوم در مرداد ماه 89 زدم،آیا باید بازم این واکسن رو بزنم؟از مرکز بهداشت پرسیدم میگن که دیگه لازم نیست.
4-آنفولانزا رو هم با اینکه ممکنه اثرش از بین بره ولی در اواخر آبان 92 زدم،آیا تا وقت مصاحبه که خرداد یا تیر 93 هست لازم هست که دوباره بزنم؟
5-واکسن مننژیت رو نزدیک مصاحبه بزنم یا مهم نیست کی بزنم؟
6-من مطمین نیستم که آبله مرغان گرفتم یا نه،آیا باید اول تست آنتی بادی بدهم؟اگر جواب مثبت است،کی باید این تست رو بدم؟و اگر عددی که تست نشون میده پایین بود،آیا مرکزی در تهران هیت که این واکسن رو تزریق کنه؟
ببخشید که سوالام زیاد شد.
شاید خیلی از بچه های دیگه بعضی از این سوالات رو داشته باشند.
ممنونم میشم از بچه های با تجربه مهاجرسرا و مدیران محترم که لطف کنند و در این باره من رو راهنمایی کنند.
با تشکر از زحمات بی دریغ همه بچه هایی که فعال هستند.
امیدوارم خبر دریافت ویزای تمام بچه های 2014 رو تا آخر پروسه بشنویم.
سلام
1-واکسن هپاتیت اعتبار 10 ساله داره و موردی نداره زودتر زدنش.
2-MMRهم موردی نداره. و خیر در آزمایشات خون این مورد که شما کی واکسن زدید مشخص نمیشه.
3-TD هم باید0-1-7ماهه زده بشه و امارات تو این زمینه سخت گیره. ایروان خیر.
4-آنفولانزا 6ماه تا یکسال ایمنی میاره اما کلا برای بهار و تابستون نیازی به تزریقش نیست.
5-واکسن مننژیت رو هر وقت میتونید بزنید اما برای بچه های 12 تا 18 ساله ست.
6-تست تیتر آنتی بادی بدید برای آبله مرغان و فراموش نکنید اگر واکسنش گیرتون بیاد گرون قیمته و نا مطمئن حدود 250000تومان.SmileSmile
به امید موفقیتتWink

در تکمیل جوابی که دوستمون دادند، من در ذهنمه که MMR هم مورد داره، یعنی باید به فاصله 3 ماه قبل مصاحبه زده باشی یعنی یکی سه ماه قبل مصاحبه و دومی به فاصله یک ماه بعد که می شه دو ماه قبل مصاحبه مخصوصا برا ابوظبی البته من اینی که می گم از تجربیات بچه های 2013 در ذهنم هست.
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: m_yek ، قصه گو ، محبت ، shekari ، sib 24
(2013-12-17 ساعت 23:52)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-12-17 ساعت 23:24)Narvan نوشته:  ما دیروز آنکار رفتیم مدیکال.کارت انستیتو مون هم کامل بود می خواست واکسن آبله مرغان بزنه خیلی مودب گفتـیم ما آبله مرغان گرفتیم ازمون تست آنتی بادی گرفت نفری 35 دلار امروز هم رفتیم جواب مدیکال رو گرفتیم .جواب تست هم نشون داده بود که ما قبلا آبله گرفتیم و بدون تزریق هیچ واکسنی مدیکالمون رو گرفتیم ؛پس دوستان اگر مطمئن هستین که تو بچگی آبله گرفتین قبول نکنین براتون واکسن بزنه .البته بدون جرو بحث با دکتر.با امید به خدا ما فردا مصاحبه داریم برامون دعا کنید.Rolleyes

قابل توجه دوستان عزیز: لطفا جدول واکسیناسیون رو جدی بگیرید تا مشکل مشابه برا هیچ کس پیش نیاد. واکسیناسیون که برامون ضرر نداره عزیزان.
مشکل مشابه؟؟!!!
**2014AS11/تعداد:2 نفر/تاریخ مصاحبه:18 دسامبر-آنکارا /ویزا :کلیر 27 june بعد از 191 روز انتظار - ورود به امریکا 2014 Sep 20 لاس و گاس
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آپدیت ها : 19-30دسامبر - 16-17-23-24 ژانویه - 11 فوریه - 28 مارچ با ایمیل - 2-3-4-5 - 12-23-24-26 JUNE
تشکر کنندگان:
سلام عزیزان می‌خواستم ببینم کسی‌ از ۲۰۱۴ وکسان آبله مورگان زده؟ چون ایران که نیست شنیدیم ایروان هم نمیزنه پس باید چی‌ کار کنیم؟چون ایران که نمیزنه ایروان هم نمیزنه مشکل ساز نشه
تشکر کنندگان: قصه گو
(2013-12-18 ساعت 03:39)Baharehpark نوشته:  سلام عزیزان می‌خواستم ببینم کسی‌ از ۲۰۱۴ وکسان آبله مورگان زده؟ چون ایران که نیست شنیدیم ایروان هم نمیزنه پس باید چی‌ کار کنیم؟چون ایران که نمیزنه ایروان هم نمیزنه مشکل ساز نشه
همسر من آبله مرغون نگرفته بود ایران هم واکسن نداشت، مصاحبه ما ایروان بود که اونجا هم نمیزدن. دکتر ایروان هم مارو دید و گفت که وقتی رفتید آمریکا حتما بزنید. تمام. هیچ مشکلی هم ایجاد نشد.
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: romance33 ، taleghani ، hamid_fs3 ، Baharehpark ، قصه گو ، محبت ، amin arefi ، philter
(2013-12-17 ساعت 18:24)shekari نوشته:  
(2013-12-17 ساعت 15:34)mohsen_bv66 نوشته:  سلام
ما 25 آذر رفتیم انستیتو پاستور ((بابت راحت
....
تشکر پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی میکنن.
سلام آقا محسن عزیز،
با توجه به تجربه بچه های سال پیش و
...
حتما باید زد.
آنفولانزا هم اصولا در فصل پاییز زده میشه و در بهار و تابستان نیاز نیست و اصلا تو این فصلهای بهار و تابستان وجود نداره،شما می تونید الان اگه هست بزنید و من از دکتر بهداشت پرسیدم گفت که 6 تا 9 ماه یا حتی 1 سال مصونیت داره.--قیمتش هم من که 26000 تومن بود وساخت هندوستان بود خریدم.--در ضمن حتما شیشه واکسن رو نگه داری و با خودت ببری انستیتو پاستور تا لیبلش رو روی کارت بین المللی بچسبونند.
...

با تشکر از راهنماییتون
فقط بابت آنفلونزا، با کیس نامبر ما که فکر میکنم حدودای اردیبهشت خرداد باشیم بهتره الان تا واکسنش هست پیدا کنیم بزنیم یا کلا بی خیالش بشیم(به همون علت بهار و تابستون)
CN: 2014AS000068XX/Ankara>>Yerevan/2 person/Application FormsSent on: 06-16-2013&08-21-2013/cost:photo=15
(2013-12-18 ساعت 09:43)mohsen_bv66 نوشته:  
....
سلام آقا محسن عزیز،
...
حتما باید زد.
آنفولانزا هم اصولا در فصل پاییز زده میشه و در بهار و تابستان نیاز نیست و اصلا تو این فصلهای بهار و تابستان وجود نداره،شما می تونید الان اگه هست بزنید و من از دکتر بهداشت پرسیدم گفت که 6 تا 9 ماه یا حتی 1 سال مصونیت داره.--قیمتش هم من که 26000 تومن بود وساخت هندوستان بود خریدم.--در ضمن حتما شیشه واکسن رو نگه داری و با خودت ببری انستیتو پاستور تا لیبلش رو روی کارت بین المللی بچسبونند.
...

با تشکر از راهنماییتون
فقط بابت آنفلونزا، با کیس نامبر ما که فکر میکنم حدودای اردیبهشت خرداد باشیم بهتره الان تا واکسنش هست پیدا کنیم بزنیم یا کلا بی خیالش بشیم(به همون علت بهار و تابستون)
سلام
دوست خوبم در اون زمان کلا نیاز به تزریق واکسن آنفولانزا نیست Smile ضمنا کمی مطالعه بخدا ضرری نداره دقیقا بالای سوال اولتون جواب اکثر سوالاتتون بود . یعنی ارسال 2570 که شما 2571 سوالتون رو مطرح کردید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: amin arefi ، romance33 ، قصه گو ، taleghani ، Saeedv13 ، philter ، mohsen_bv66
دوستان من شهرستان هستم و از هلال احمر اینجا کارت زرد واکسن گرفتم که البته مهرهاش به فارسی ولی‌ تاریخ و اسم واکسنا به انگلیسی هست،باید اینو ببرم تهران یا همین کافیه؟
تشکر کنندگان:
(2013-12-18 ساعت 09:43)mohsen_bv66 نوشته:  
....
سلام آقا محسن عزیز،
...
حتما باید زد.
...

با تشکر از راهنماییتون
با توجه به اینکه به در فصول بهار و تابستان واکسن آنفولانزا وجود نداره، به نظر شخصی من بهتره که واکسن رو بزنید تا حداقل خیالتون راحت باشه که تو پاییز امسال زدید و حداقل 6-9 ماه مصونیت داره و حداقل دکتر سفارت می بینه که در فصل پاییز این واکسن رو زدید.
فقط اگه می زنید شیشه واکسن رو که روی اون لیبل هست دور نندازید و وقتی که به انستیتو پاستور تجریش رفتید یادآوری کنید که این لیبل رو روی کارت بین المللی بزنند،چون این جوری معلوم میشه که واکسن رو کی زدید چون روی واکسن تاریخ وجود داره و نشون می ده که تولید واکسن واسه چه سالیه.
مرسی از توجه شما
تشکر کنندگان:
(2013-12-18 ساعت 09:43)mohsen_bv66 نوشته:  ...فقط بابت آنفلونزا، با کیس نامبر ما که فکر میکنم حدودای اردیبهشت خرداد باشیم بهتره الان تا واکسنش هست پیدا کنیم بزنیم یا کلا بی خیالش بشیم(به همون علت بهار و تابستون)
(2013-12-18 ساعت 20:49)shekari نوشته:  با توجه به اینکه به در فصول بهار و تابستان واکسن آنفولانزا وجود نداره، به نظر شخصی من بهتره که واکسن رو بزنید تا حداقل خیالتون راحت باشه که تو پاییز امسال زدید و حداقل 6-9 ماه مصونیت داره و حداقل دکتر سفارت می بینه که در فصل پاییز این واکسن رو زدید.
فقط اگه می زنید شیشه واکسن رو که روی اون لیبل هست دور نندازید و وقتی که به انستیتو پاستور تجریش رفتید یادآوری کنید که این لیبل رو روی کارت بین المللی بزنند،چون این جوری معلوم میشه که واکسن رو کی زدید چون روی واکسن تاریخ وجود داره و نشون می ده که تولید واکسن واسه چه سالیه.
مرسی از توجه شما
@ mohsen_bv66: روش دوم: کلا بی خیالش بشین.
@ shekari: شما هم کلاً بی خیالش بشین لطفاً!
تشکر کنندگان: EKAM ، taleghani ، romance33 ، amin arefi ، philter ، محبت ، artam2 ، zanganeh
(2013-12-18 ساعت 18:43)attari نوشته:  دوستان من شهرستان هستم و از هلال احمر اینجا کارت زرد واکسن گرفتم که البته مهرهاش به فارسی ولی‌ تاریخ و اسم واکسنا به انگلیسی هست،باید اینو ببرم تهران یا همین کافیه؟

ریسک نکن دوست عزیز کارت همه واکسنهارو که زدی جمع کن ببر تهران و یه کارت واحد بگیر.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: attari ، philter ، sepideh jan ، محبت ، EKAM
من روز مدیکال در nmc دبی خیلی ها رو دیدم که در شهر خودشون کارت زرد گرفته بودن حتی بعضی واکسن ها رو نزد پزشک زده بودن و هیچ مشکلی نداشتن اونجا با مهر هلال احمر اشنا هستن
تشکر کنندگان: romance33 ، محبت ، قصه گو ، attari ، EKAM
سلام دوستان
سوال من از دوستاني كه تجربه مصاحبه در زمان بارداري را دارند اينه كه با توجه به بارداري و اينكه نميتوان برخي واكسن ها رو زد و ايكس ري كرفت تكليف جي ميشهو تصميم افيسر جي ميتونه باشه.
مرسي
(2013-12-20 ساعت 22:19)hooman.s نوشته:  سلام دوستان
سوال من از دوستاني كه تجربه مصاحبه در زمان بارداري را دارند اينه كه با توجه به بارداري و اينكه نميتوان برخي واكسن ها رو زد و ايكس ري كرفت تكليف جي ميشهو تصميم افيسر جي ميتونه باشه.
مرسي
سلام
دوست خوبم در مدیکال پزشک کاراتون رو انجام میده و خوب میدونن که شما چه چیزهایی براتون مصرفش ممنوعه و به آفیسر ا رتباطی نداره شما آسوده خاطر برید قرار نیست برید جایی که اطلاعات اولیه پزشکی رو ندارن کهWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: taleghani ، قصه گو ، azadeh2014 ، romance33 ، EKAM ، shadi79 ، Sam2014 ، Natasha9 ، sepideh jan
آنفولانزا خریدم ۵۶ تومن !!! البته ظاهرا هلندیه !! خیلیییی گرونه Sad

یعنی اگه مهر انستیتو نخوره نمیشه ؟ من همه واکسنمو تو پاستور مهر کردم . فقط ۲ تا رو هنوز وارد کارت زرد نکردم. اونا هم باید ببرم پاستور؟

تشکر کنندگان: محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان