کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-06-16 ساعت 10:53)ali alaleh نوشته:  سلام دوستان
من مشهد زندگی میکنم
من پیش دکتر نیری رفتم یه آزمایش ازم گرفت گفت شما هیچ واکسنی غیر از آبله مرغون نمیخواد بزنی
البته من سربازی رفتم شاید اونجا اینا رو زدم در ضمن 6 سال پیش هپاتیت هم زدم
تا حالا هیچ مریضی هم نگرفتم . حج هم نرفتم
حالا میترسم دکتر اشتباه کرده باشه
کسی هست شبیه من باشه یا بتونه راهنمایی کنه
مرسی

وقتی سربازی رفتی فقط کزاز دیفتری و مننژیت رو زدی و هپاتیت رو هم که زدی.

می مونه آبله و ام ام آر که باید دو نوبتش رو بزنی به همراه آنفلوانزا که دو ماه مونده به مصاحبه بزنی .
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: aghaghia ، philter
(2013-06-16 ساعت 11:20)hushmandco نوشته:  
من مشهد زندگی میکنم
من پیش دکتر نیری رفتم یه آزمایش ازم گرفت گفت شما هیچ واکسنی غیر از آبله مرغون نمیخواد بزنی
مرسی

می مونه آبله و ام ام آر که باید دو نوبتش رو بزنی به همراه آنفلوانزا که دو ماه مونده به مصاحبه بزنی .

خوب پس چرا نگفت mmr رو بزنی در ضمن اگه الان کارت بین المللی رو بگیرم بعد آنفلوانزا را بزنم کجا بعد ثبت میشه؟
شماره کیس : 2014AS000045XX
تعداد نفرات :حالا دیگه 3 (بچه دار شدن بعد قبولی)
مقصد : SANJOSE
مصاحبه : آنکارا
نامه دوم : 2/12/2014
تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 11:25)ali alaleh نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 11:20)hushmandco نوشته:  
من مشهد زندگی میکنم
مرسی

خوب پس چرا نگفت mmr رو بزنی در ضمن اگه الان کارت بین المللی رو بگیرم بعد آنفلوانزا را بزنم کجا بعد ثبت میشه؟

درود بر شما
کارت بین المللی یک کارت زرد رنگه که برای همه واکسن ها جا داره,پس هر موقع که شما واکسن بزنی توی جای مربوط به همون واکسن تاریخ زده میشه.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: aghaghia
دوستان ما هم امروز مرحله دوم هپاتيت رو زديم + آزمايش آنتي بادي. دکتر پاستور تجريش به ما گفت که براي زدن باقي واکسنها دو سه ماه مونده به زمان مصاحبه مناسبه. هزينه براي دو نفر با صدور کارت زرد حدود 50 تومن شد.
تشکر کنندگان: maryam_fo ، gema
با سلام خدمت دوستان
من کیس نامبرم 30xx به نظرتون کی باید برای واکسن اقدام کنم و اینکه کسی اطلاع داره که حدودا زمان مصاحبه من کی میشه؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-16 ساعت 14:23)سمنانی نوشته:  با سلام خدمت دوستان
من کیس نامبرم 30xx به نظرتون کی باید برای واکسن اقدام کنم و اینکه کسی اطلاع داره که حدودا زمان مصاحبه من کی میشه؟

غیر از واکسن آنفولانزا که باید یکی ۲ ماه قبل از مصاحبه زده بشه، بقیه رو می تونید از همین الان شروع کنید.
^_^
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: سمنانی ، زری وحدتی
(2013-06-16 ساعت 10:53)ali alaleh نوشته:  ...من مشهد زندگی میکنم
(2013-06-16 ساعت 11:20)hushmandco نوشته:  ...می مونه آبله و ام ام آر که باید دو نوبتش رو بزنی به همراه آنفلوانزا که دو ماه مونده به مصاحبه بزنی .
دکتر نیری در مورد کارت های واکسن ما نهایت دقت رو داشت. پیش بینی کرد که دختر کوچکم کدوم واکسن ها را خواهد خورد و تمام مواردی که گفته بود صحیح از آب در اومد. خوبیش اینه که کارت ها رو می بره خونه و سر فرصت روی تاریخ ها حساب کتاب می کنه. چون عجله ای برای تکمیل کارت ها نداره کارش دقیق هست. از طرفی به خوبی هم با روحیات اونگان آشناست. برای MMR و TD شما رو به مرکز بهداشت انتهای سناباد (جنب بانک خون) معرفی می کنه. شما با نامه معرفی دکتر که مراجعه می کنید واکسن ها رو مجانی می زنن براتون. نمی دونم به چه علت برای شما این کار رو انجام نداده؟ پیگیری کنین شاید اشتباه کرده باشه.
تشکر کنندگان: aghaghia ، mehdieb ، hushmandco ، maziar irani ، exxedus ، KIMIA2005 ، sonnnna ، shekari ، زری وحدتی ، khder
پاستور تهران که آزمایش آبله مرغان را 6500 تومان از من گرفت
آزمایش آنتی بادی هپاتیتم که توی برد نوشته بود 9500 تومان حالا شاید من اشتباه می کنم ؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان:
يه سوالي : اگه قبلا يه واكسني رو زده باشي حالا چه 1 سال پيش چه 10 سال پيش و يادت نباشه و دوباره بري اون واكسن رو بزني آيا مشكلي داره؟
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: gema
(2013-06-16 ساعت 17:21)kage.omid نوشته:  يه سوالي : اگه قبلا يه واكسني رو زده باشي حالا چه 1 سال پيش چه 10 سال پيش و يادت نباشه و دوباره بري اون واكسن رو بزني آيا مشكلي داره؟

آزمایش آنتی بادی ازتون میگیرن اگه زده باشی مشخص میشه و نمیزنی دیگه
تشکر کنندگان: kage.omid ، maziar irani ، NarCssuS ، ojee
(2013-06-16 ساعت 17:28)love_everlife نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 17:21)kage.omid نوشته:  يه سوالي : اگه قبلا يه واكسني رو زده باشي حالا چه 1 سال پيش چه 10 سال پيش و يادت نباشه و دوباره بري اون واكسن رو بزني آيا مشكلي داره؟

آزمایش آنتی بادی ازتون میگیرن اگه زده باشی مشخص میشه و نمیزنی دیگه
آخه من آزمايش آنتي بادي ندادم هم MMR رو زدم هم هپاتيت
پاستور (ميدان پاستور) اينقدر هم بداخلاق بودن اصلا زورشون ميومد جواب درست حسابي بدن.اصلا براي من آزمايش آنتي بادي ننوشتن منم همينطور رفتم واكسن رو زدم
حالا اگه يه واكسن رو 2 بار بزني البته با فاصله چند ساله مشكلي براي بدن ايجاد ميشه؟
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: exxedus
سلام دوستان
کسی می دونه "الان" واکسن مننزیت برای بچه ها رو تو تهران کجا می زنن؟
متاسفانه جایی که خانم دکتر طاهر نزاد آدرس داد یعنی هلال احمر ولیعصر هم می گه تو تحریم هستیم و فعلا واکسنش نیست.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من کیس نامبرم حدوداً 1400 هستش آیا برای واکسن اقدام کنم؟ و چه واکسنهایی را الان باید بزنم؟و بقیه را کی؟
تشکر کنندگان:
از اوایل مرداد ماه شروع کنید. به جز آنفولانزا که باید مهر ماه بزنید
تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 19:00)امین 13 نوشته:  سلام دوستان من کیس نامبرم حدوداً 1400 هستش آیا برای واکسن اقدام کنم؟ و چه واکسنهایی را الان باید بزنم؟و بقیه را کی؟

شما با توجه به کیس نامبرتون حدودای مهر و ابان زمان مصاحبه دارید و از همین الان واسه واکسن اقدام کنید و انفولانزا رو یکماه قبل از مصاحبه بزنید...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان