کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
ما آخرین سری واکسنمون اوایل اسفند هست و کل واکسنهامون تموم می‌شه. و احتمالا خرداد ماه میریم برای مصاحبه. این فاصله زمانی‌ بین تکمیل واکسنها و زمان مصاحبه یعنی‌ حدود ۴ماه، درست هست و از نظر زمانی‌ مشکلی‌ نداره ؟
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان:
با سلام واکسنهای که باید به بچه های زیر 12 سال تزریق بشه کدوم هاست لطفا
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز
من طی ایمیلی در مورد تزریق واکسن آنفولانزا در بهار از دکتر شوکلا پرسیدم که ایشون این جواب را دادند :
We give flu vaccination till end of flu season,31 March.This can be taken here or in other medical centre.A certificate of vaccination should be brought at time of examination. Dr.Shukla
پس دوستانی که اپریل مصاحبه دارند نیازی به تزریق واکسن آنفولانزا ندارند...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: philter ، romance33 ، demented ، mohamad2014 ، nedaba
(2014-02-11 ساعت 23:51)twins نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 23:26)sauv نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 22:43)imandimo نوشته:  سلام دوستان، ما برای واکسن ها ی پسرمون احتیاج به راهنمایی و مشاوره خانم دکتر طاهرنژاد داریم، کسی میدونه که آیا ایشون مطب دارند؟ یا جای دیگری مشغول به کار هستن تا ازشون کمک بگیرییم؟ و سوال دیگه اینکه برای واکسن آبله مرغان کجا میتونیم برییم،کسی میدونه؟ هر جا میرییم نداره؟!!

دکتر طاهر نژاد در پاستور تجریش تشریف دارند . واکسن آبله مرغان در ایران موجود نیست و دنبال آن نگردید این واکسن وارد ایران نمی شود. در هنگام انجام معاینات پزشکی در دبی یا هرجایی که مصاحبه دارید تزریق می شود. در دبی قیمت آن 250 درهم است
نه دوست عزیز متاسفانه خانم دکتر طاهرنژاد از پاستور رفتند! از اول همین هفته . اما اطلاعی از مطبشون ندارم. اما واکسن آبله مرغان هست و خیلی از دوستان مهاجر سرا گفتند که زدند. لطفا با اطلاعات غلط و یا غیر مطمئن دوستان را گمراه نکنید.و sauvعزیز بهتره به چندین مراکز درمانی سر بزنید و تمام مطالبی که دوستان درین تاپیک نوشتند بخونید حتما پیدا خواهید کرد

دوستمون اشتباه نگفتند. من هم که به انستیتو پاستور میدان پاستور رفتم برای تزریق واکسن آبله مرغان، گفتند که این واکسن در ایران تزریق نمی شه. تاریخ مراجعه 23/10/92 حالا اگه کسی مدونه که جایی هست که تزریق بکنه به ما هم بگه
تشکر کنندگان: mohsenmb ، romance33
(2014-02-14 ساعت 17:22)alirangh نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 23:51)twins نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 23:26)sauv نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 22:43)imandimo نوشته:  سلام دوستان، ما برای واکسن ها ی پسرمون احتیاج به راهنمایی و مشاوره خانم دکتر طاهرنژاد داریم، کسی میدونه که آیا ایشون مطب دارند؟ یا جای دیگری مشغول به کار هستن تا ازشون کمک بگیرییم؟ و سوال دیگه اینکه برای واکسن آبله مرغان کجا میتونیم برییم،کسی میدونه؟ هر جا میرییم نداره؟!!

دکتر طاهر نژاد در پاستور تجریش تشریف دارند . واکسن آبله مرغان در ایران موجود نیست و دنبال آن نگردید این واکسن وارد ایران نمی شود. در هنگام انجام معاینات پزشکی در دبی یا هرجایی که مصاحبه دارید تزریق می شود. در دبی قیمت آن 250 درهم است
نه دوست عزیز متاسفانه خانم دکتر طاهرنژاد از پاستور رفتند! از اول همین هفته . اما اطلاعی از مطبشون ندارم. اما واکسن آبله مرغان هست و خیلی از دوستان مهاجر سرا گفتند که زدند. لطفا با اطلاعات غلط و یا غیر مطمئن دوستان را گمراه نکنید.و sauvعزیز بهتره به چندین مراکز درمانی سر بزنید و تمام مطالبی که دوستان درین تاپیک نوشتند بخونید حتما پیدا خواهید کرد

دوستمون اشتباه نگفتند. من هم که به انستیتو پاستور میدان پاستور رفتم برای تزریق واکسن آبله مرغان، گفتند که این واکسن در ایران تزریق نمی شه. تاریخ مراجعه 23/10/92 حالا اگه کسی مدونه که جایی هست که تزریق بکنه به ما هم بگه

بله دوستان عزیز واکسن آبله مرغان نه تنها درتهران بلکه اصلاً در کل کشور موجود نمی باشد وکسانی که میگویندواکسن زده اند تنها ممکنه تست آنتی بادی داده باشند و در صورت اوکی بودن وارد کارت میکنند.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: romance33
دوستان من فردا تازه مخوام برم واکسیناسیون ، فکر کنم به دور سوم هپاتیت نرسم ( 12 فروردین مصاحبه) ، مشکلی پیش نمیاد ؟ آیا باید تاریخ مصاحبه رو بندازم عقب؟

کیس نامبر: 45xx رویت نامه دوم:12 feb مکان مصاحبه: آنکارا کارنت شدن کیس: April 2014
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز
آیا کارت واکسیناسیون پاستور نیاز به تایید وزارت امورخارجه داره ؟
کیس نامبر : 2014AS46XX
تعداد افراد کیس : 3 نفر ( من و خانومم و دختر 4 ساله ام) برنده اصلی من ، من و دخترم یکضرب ، همسرم چک خورد.
مصاحبه : 2014 08 April - ایروان ، ارمنستان
آپدیت ها : 09 اپریل / 02 جون / 08 اگوست (آمریکا) / 14 اگوست(Email)/
18 آگوست(آمریکا)/ 19 آگوست(آمریکا)
تاریخ مصاحبه من صبح 5 شنبه است
نوبت معاینات را 2 شنبه بگیرم خوبه؟
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان:
خیر.فقط حتما بایدپس از تکمیل توسط پزشک مسئول مهر تائید زده شه،پایئن کارت سمت چپ.
یادتون باشه حتما مشخصات کارت صادره رو با پاسپورتتون چک کنید که یکی باشه.
(2014-02-15 ساعت 01:02)arelarel نوشته:  دوستان عزیز
آیا کارت واکسیناسیون پاستور نیاز به تایید وزارت امورخارجه داره ؟
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: arelarel ، azadeh2014
سلام ، من صبح چهارشنبه رفتم پاستور واسه کامل کردن واکسنامون ،، به من گفتن که MMR که نداریم ، منم رفتم پیش دکتر هدایت ۵۲۰۰۰ تومن گرفت واسه ۲ نفرمون ، ضمنا تو پاستور گفتن که واسه دیفتری و کزاز هم بعد از تعطیلات عید برم ،، حالا به نظر شما با توجه به اینکه مصاحبهٔ ما حدود نیمهٔ اول اردیبهشت میفته ، و گفته می‌شه که ۱ ماه قبل از مدیکال هم نباید واکسن بزنیم ، به نظر شما اینطور برنامه ریزی درسته یآا واکسنهای دیفتری و کزاز رو هم همین امسال و قبل از سال جدید بزنیم ؟
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان:
(2014-02-15 ساعت 02:01)atial نوشته:  سلام ، من صبح چهارشنبه رفتم پاستور واسه کامل کردن واکسنامون ،، به من گفتن که MMR که نداریم ، منم رفتم پیش دکتر هدایت ۵۲۰۰۰ تومن گرفت واسه ۲ نفرمون ، ضمنا تو پاستور گفتن که واسه دیفتری و کزاز هم بعد از تعطیلات عید برم ،، حالا به نظر شما با توجه به اینکه مصاحبهٔ ما حدود نیمهٔ اول اردیبهشت میفته ، و گفته می‌شه که ۱ ماه قبل از مدیکال هم نباید واکسن بزنیم ، به نظر شما اینطور برنامه ریزی درسته یآا واکسنهای دیفتری و کزاز رو هم همین امسال و قبل از سال جدید بزنیم ؟

سلام دوست عزیز، بله چون آنکارا هستید بهتره فاصله زمانی 1 ماه رو رعایت کنید حتما...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: philter ، ffrfar ، atial ، nedaba
(2014-02-15 ساعت 01:09)اسفند89 نوشته:  دوستان عزیزم خواهشا منو راهنمایی کنید:
تاریخ مصاحبه من صبح 5 شنبه است
نوبت معاینات را 2 شنبه بگیرم خوبه؟

دوست عزیز کجا مصاحبه دارید اگه ایروان هستید وبدون بچه برای سه شنبه وقت بگیرید چهارشنبه هم جوابشو می تونید بگیری
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: اسفند89
دوستان و سروران عزیز
با سلام و آرزوی موفقیت برای همگی

یک لینک جالب از مشخصات و اطلاعات مربوط به واکسن ها پیدا کردم براتون می گذارم.نکته جالب اینه که این اطلاعات به زبان فارسی هم در این سایت موجوده .

http://www.immunize.org/vis/vis_farsi.asp

در ضمن لینکش را در امضای خودم هم می گذارم.

ارادتمند
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: amin arefi ، inforfang

از انیستوپاستور میدان حر سوال کنید
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2014-02-16 ساعت 13:02)mechanicalengineer نوشته:  

از انیستوپاستور میدان حر سوال کنید
بنده از چند روز قبل از پرسنل پاستور تجریش جویا شدم گفتند ایشان در تدراک ترک ایران هستند . اگر دوستان خبری گرفتند اطلاع رسانی کنند.
واکسن آبله مرغان در ایران بطور معمول یافت نمی شود ... البته بطور اختصاصی ممکنه و البته با قیمت های بالا!
با تشکر
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان