کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام
اینم آدرس واکسیناسیون برای بچه های رشت:
رشت :خیابان سعدی -نرسیده به پیچ سعدی -روبروی تعاونی شهر و روستای سابق -مرکز بهداشت شهرستان رشت
وقتی رفتید داخل برید طبقه اول -اتاق سمت چپ-مرکز بیماریهای واگیر دار اونجا یه خانم هستند به اسم خانم اسکندری راهنماییتون میکنه .برای واکسیناسیون شما هم یه نامه می نویسه برای مرکز بهداشتی درمانی گلسار بلوار توحید اونجا همه واکسن ها رو میتونید رایگان بزنید.
در ضمن کارت بین المللی واکسیناسیون رو هم از همونجا میتونید بگیرید .نیازی به تهران رفتن نیست.فقط یه کپی از پاسپورت می خواد وبیست هزار تومان پول واریزی به حساب دانشگاه علوم پزشکی گیلان با سه تا فوتوکپی ازش.اگر سوابق واکسیناسیون خودتون روهم از قبل دارید حتما ببرید براتون تو کارت وارد میکنه.
من بعد از خوندن 68 صفحه از تاپیک واکسیناسیون امسال برای شهر خودم چیزی دستگیرم نشد.
بنابراین اول رفتم هلال احمر شهرستان گفتند برای واکسیناسیون باید برید خیابان سام (سردار جنگل) -نقره دشت درمانگاه صلح .ولی فقط واکسن ممنژیت وآنفولانزا رو داشتند واکسن هپاتیت رو هم نداشتند گفتند باید بخری. رفتم داروخونه هلال احمر تو خیابون ضیابری خریدم تا برام بزنند.تا این جای کار مفتی مفتی 75 تومن افتادم .گفتند بیقه واکسن ها رو باید بری مرکز بهداشت بزنی. رفتم مرکز بهداشت کنار خونمون گفتند ما واکسن نمیدنیم اگر هم بخوای بزنی باید نامه بیاری از مرکز بهداشت شهرستان . دیگه می خواستم بیام تهران مرکز پاستورتا اینکه رفتم مرکز بهداشت شهرستان و MMRو TD وهپاتیت رو مجانی زدم در ضمن هپاتیت رو هم چون قبلا سه مرحلش رو زده بودم فقط یه یاد آور زدم.
امیدوارم نوشتم بتونه کمکتون کنه.
تشکر کنندگان: محبت ، romance33
(2014-02-09 ساعت 23:50)twins نوشته:  راستی یک سوال دیگر برای من بوجود اومده : من هرچی تو اینترنت دنبال اطلاعات واکسن MMR گشتم به این نکته فقط برخوردم :
کودکان باید 2 نوبت واکسن ام ام آر دریافت کنند .
دوز اول: سن 12_15 ماهگی
دوز دوم: سن 4_6سالگی . میتوان زودتر تزریق کرد، به شرطی که -حداقل 28 روز از تاریخ دوز اول گذشته باشد(
برخی بزرگسالان نیز باید واکسن ام ام آر دریافت کنند: به طور کلی، افراد 18 ساله و بالاتر که پس از سال 1956 متولد شده اند، باید حداقل یک نوبت واکسن ام ام آردریافت کنند، مگر این که بتوانند نشان دهند که قبلاً واکسینه شدهاند یا به هر سه بیماری دچار شدهاند.
پس چرا گفتند که باید دوبار تزیرق کنیم؟!
سلام
دوست خوبم فعلا ما باید به ساز اونور برقصیم و باید MMRدر دو مرحله تزریق شده باشه 0-1ماه وگرنه با واحد پولی اونور باید با قیمت بالا این واکسن رایگان رو تزریق کنی Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: philter ، romance33 ، rezahoorjandi ، azadeh2014
(2014-02-09 ساعت 00:49)twins نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 19:23)hamedtrk نوشته:  سلام بچه ها! من تو ماه می کارنت میشم و هنوز کارای مدیکالم رو انجام ندادم هیچ کاری... برنامه دارم که از 9 مارچ بیام ایران تا هفته اول آپریل... و بعد میخوام برم دنبال مدیکالم .. بنطرتون زمان کافی هستش تو آپریل که کارای مدیکالم انجام شن؟ یا اینکه باید زودتر انجامشون بدم؟
مبارک باشه . دوست عزیز برای واکسن هپاتیت سه ماه وقت لازم دارید . یعنی یک نوبت را که زدید نوبت بعدی یکماه بعد و نوبت بعدی سه ماه بعد از اولین واکسن( اگر اشتباه نکنم) و شما باید یکماه قبل از مصاحبه واکسنهاتونو زده باشید . واکسن MMR هم دو نبوت به فاصله یکماه میباشد.
دیگه حالا خودتون بیابید پرتقال فروش را Big Grin
موفق باشید
من امروز با پزشک معتمد سفارت توی هامبورگ تماس گرفتم و به من گفتن که ما معمولاً کارای مدیکال رو یک هفته قبل از مصاحبه انجام میدیم و راجع به واکسیناسیون هم که پرسیدم به من گفتن که همه چیز همون موقع انجام میشه! شما ایده ای دارین که آیا همین شکلی هست یا نه؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
ما آخرین سری واکسنمون اوایل اسفند هست و کل واکسنهامون تموم می‌شه. و احتمالا خرداد ماه میریم برای مصاحبه. این فاصله زمانی‌ بین تکمیل واکسنها و زمان مصاحبه یعنی‌ حدود ۴ماه، درست هست و از نظر زمانی‌ مشکلی‌ نداره ؟
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2014-02-11 ساعت 19:47)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان... ما فقط اخرین نوبت هپاتیت برامون مونده... حالا سوال من اینه که 5 ماه بعد از اولین تزریق بزنیم یا 6 ماه؟ ممنون

سلام دوست عزیز، 6 ماه! 0_1_6
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: philter ، سيبك ، azadeh2014 ، romance33
(2014-02-11 ساعت 20:08)aghaghia نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 19:47)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان... ما فقط اخرین نوبت هپاتیت برامون مونده... حالا سوال من اینه که 5 ماه بعد از اولین تزریق بزنیم یا 6 ماه؟ ممنون

سلام دوست عزیز، 6 ماه! 0_1_6
من حدود چند سال پیش تو خدمت هپاتیت رو زدم یعنی حالا باید نوبت دوم رو بزنم هزینه واکسیناسیون تو ایران چقدر میشه مرسی از جوابتون
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، ما برای واکسن ها ی پسرمون احتیاج به راهنمایی و مشاوره خانم دکتر طاهرنژاد داریم، کسی میدونه که آیا ایشون مطب دارند؟ یا جای دیگری مشغول به کار هستن تا ازشون کمک بگیرییم؟ و سوال دیگه اینکه برای واکسن آبله مرغان کجا میتونیم برییم،کسی میدونه؟ هر جا میرییم نداره؟!!
تشکر کنندگان:
(2014-02-11 ساعت 22:43)imandimo نوشته:  سلام دوستان، ما برای واکسن ها ی پسرمون احتیاج به راهنمایی و مشاوره خانم دکتر طاهرنژاد داریم، کسی میدونه که آیا ایشون مطب دارند؟ یا جای دیگری مشغول به کار هستن تا ازشون کمک بگیرییم؟ و سوال دیگه اینکه برای واکسن آبله مرغان کجا میتونیم برییم،کسی میدونه؟ هر جا میرییم نداره؟!!

دکتر طاهر نژاد در پاستور تجریش تشریف دارند . واکسن آبله مرغان در ایران موجود نیست و دنبال آن نگردید این واکسن وارد ایران نمی شود. در هنگام انجام معاینات پزشکی در دبی یا هرجایی که مصاحبه دارید تزریق می شود. در دبی قیمت آن 250 درهم است
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
تشکر کنندگان:
(2014-02-11 ساعت 23:26)sauv نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 22:43)imandimo نوشته:  سلام دوستان، ما برای واکسن ها ی پسرمون احتیاج به راهنمایی و مشاوره خانم دکتر طاهرنژاد داریم، کسی میدونه که آیا ایشون مطب دارند؟ یا جای دیگری مشغول به کار هستن تا ازشون کمک بگیرییم؟ و سوال دیگه اینکه برای واکسن آبله مرغان کجا میتونیم برییم،کسی میدونه؟ هر جا میرییم نداره؟!!

دکتر طاهر نژاد در پاستور تجریش تشریف دارند . واکسن آبله مرغان در ایران موجود نیست و دنبال آن نگردید این واکسن وارد ایران نمی شود. در هنگام انجام معاینات پزشکی در دبی یا هرجایی که مصاحبه دارید تزریق می شود. در دبی قیمت آن 250 درهم است
نه دوست عزیز متاسفانه خانم دکتر طاهرنژاد از پاستور رفتند! از اول همین هفته . اما اطلاعی از مطبشون ندارم. اما واکسن آبله مرغان هست و خیلی از دوستان مهاجر سرا گفتند که زدند. لطفا با اطلاعات غلط و یا غیر مطمئن دوستان را گمراه نکنید.و sauvعزیز بهتره به چندین مراکز درمانی سر بزنید و تمام مطالبی که دوستان درین تاپیک نوشتند بخونید حتما پیدا خواهید کرد
انصراف داده !!!
تشکر کنندگان: philter ، nasim
دوستان واکسن انفولانزا رو فقط در زمستان باید زدیا در هر فصلی برید الزاما باید بزنید؟
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
تشکر کنندگان:
(2014-02-12 ساعت 00:16)sepidar87 نوشته:  دوستان واکسن انفولانزا رو فقط در زمستان باید زدیا در هر فصلی برید الزاما باید بزنید؟

در پاییز و زمستان
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: nasim ، philter ، محبت ، sepidar87
(2014-02-11 ساعت 23:51)twins نوشته:  . اما واکسن آبله مرغان هست

دوست عزیز واکسن آبله مرغان در ایران وجود نداره.ایشون اطلاعات غلط ندادن.تنها کسانی که به آن دچار شده اند با دادن تست آنتی بادی و به شرط قبولی دکتر سفارت این واکسن بهشون تزریق نمیشه.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: taleghani ، philter ، محبت
(2014-02-12 ساعت 00:16)sepidar87 نوشته:  دوستان واکسن انفولانزا رو فقط در زمستان باید زدیا در هر فصلی برید الزاما باید بزنید؟

براي فصل بهار و تابستون نيازي نيست.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: mtcanada ، محبت ، sepidar87
(2014-02-12 ساعت 11:45)romance33 نوشته:  

دوست عزیز واکسن آبله مرغان در ایران وجود نداره.ایشون اطلاعات غلط ندادن.تنها کسانی که به آن دچار شده اند با دادن تست آنتی بادی و به شرط قبولی دکتر سفارت این واکسن بهشون تزریق نمیشه.

واکسن آبله مرغان تو ایران هست تو مطبهای خصوصی اطفال پیدا میشه.از جمله مطب آقای دکتر سماعی.
اما دوست عزیز نظر شخصی من اینه که دکتر سفارت براتون بزنه چون خیالش راحت میشه که یه هزینه اضافه تری ازتون گرفته و دیگه یه واکسن دیگه که شاید اصلا مورد نداشته باشه بهتون تحمیل نمی کنه از طرفی این واکسن مثلا در ابوظبی 250درهمه که میشه200هزار تومن اما تو مطبهای اطفال 250هزار تومن تزریق میشه.
موفق باشید.Smile
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: nasim ، philter ، محبت
(2014-02-12 ساعت 11:45)romance33 نوشته:  

واکسن آبله مرغون وجود داره
22258054
یکی از اقوام ما برای فرزندشون از همین جا گرفتن البته نه الان . اوایل پاییز بوده قیمتشم حدود 240 هزار تومن بوده . اما چون ما برای تاییدیه سفارت می خوایم و ممکنه مال خودمون و قبول نکنن و توی یه خرج دوبل بشیم بهتره همون پزشک معتمد برامون بزنه .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: philter ، EKAM ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان