موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ما امروز رفتيم تجريش باستور
واكسناي ديفتري كزاز و انفلونزا رو زديم
Mmr هم يه دكتر تو شهرك غرب هستش
فردا ميريم بيشش
با تشكر
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ,
لطفا به من بگید که واکسن مننژیت رو باید بزنیم یا خیر...
چون پاستور گفت که برای افراد زیر 18 سال زده میشود فقط...
اما بعضی دیگر از افراد میگویند که باید این واکسن زده بشود...
کسی از دوستان هست که اخیرا مصاحبه داشته و اطلاعاتی از این بابت بتونه به من بده؟!!!!!
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای واکسن MMR میتونن به کلینیک بهگر، خیابون آزادی اول خیابون بهبودی، مراجعه کنند. شنبه و دوشنبهها عصر ۴۵۰۰ تومن قیمت واکسن و ۱۵۵۰۰ تومن ویزیت دکتر. بئخود به دکترهای سو استفادهچی پول ندید.
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما امروز رفتيم پاستور و TD مرحله دوم رو هم زديم. فقط فاصله اولي و دومي چون به ميلادي تبديل كردن ٢٩ روز شد ايرادي كه نداره؟
اينم بگم براي دوستان كه ميخوان مشاوره بگيرن ازونجا كه خانم دكتر طاهرنژاد ديگه نيستن حتما خودتونم حواستون باشه. امروز اول به ما گفتن Mmr دوم ديگه نميخواين چون فاصلش تا مصاحبه كمتر از يك ماهه ديگه نزنين ولي وقتي محل مصاحبرو گفتم و تاكيد كردم كه مطمئنم بايد بزنيم زنگ زدن پرسيدن و گفتن بله بزنين.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیر
ما نوبت آخر واکسن td و هپاتیت و MMR دقیقا 2 روز قبل از زمان مدیکال هست. مصاحبه هم تو ابوظبی هست. کسی می دونه که آیا مشکلی پیش میاد یا نه؟ خانم دکتر طاهرنژاد زمان ویزیت اول حرفی نزدند الان هم که دیگه نیستند که اطلاعات بگیریم. اگه ممکنه ایراد بگیرند میشه لطفا اطلاع دهید.
متشکرم
Case No.2014000038XX
رویت قبولی : 20 نوامبر
ارسال مدارک : 18 دسامبر
نامه دوم : 17 ژانویه
وقت سفارت : هفته اول مارچ
دریافت ویزا : 5 مارچ (یکضرب)
ورود به آمریکا : 21 June
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من آوریل مصاحبه دارم. میخواستم بدونم کی باید واکسن هارو بزنم. ضمنا اگه مصاحبه آنکارا، یا دوبی باشه، حتما باید اونجا واکسنهارو بزنم؟ چون توی فرمهای سفارت نوشته که از ایران قبول نمیکنن!!!؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-20 ساعت 14:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-20 ساعت 17:48 توسط me_u.)
سلام دوستان خوب .
من واکسن MMR رو مجانی زدم آدرسش تهرانپارس بعد از فلکه دوم به سمت شرق خ سجده ای شمالی خانه بهداشت کادوس
حتما از انستیتو پاستور درخواست واکسن رو بگیرید.ضمنا اونجا بگید وقت مصاحبه سفارت دارید اصلا جاشو عنوان نکنید و درخواست واکسن رو نشون بدید.
فقط 2 شنبه و 4 شنبه تزریق میشه.
قبل از ظهر اونجا باشید.
1 دوز این واکسن برای 10 نفر استفاده میشه.
یک نکته هم بدونید که مطبهای خصوصی اعتباری به تاریخ انقضای واکسنهاشون نیست.معلوم هم نیست 1 دوزش چقدر تو مطب مونده.
ضمنا چون آلوده به ویروس میشید تا مدتی نباید نزدیک زن باردار باشید برای کوچولو فوق العاده خطرناکه.
سر افراز باشید مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.