کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
کسی میدونه خانم دكتر طاهرنژاد رو کجا میشه ملاقات کرد؟
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان:
ما چند روز پيش نوبت اول MMR رو زديم و نوبت دومش موند واسه ماه ديگه ،، ديفترى كزاز رو هم امروز زديم
ضمنا واكسنها رو پيش دكتر هدايت زديم كه قيمتش رو كه با قيمتهايي كه دوستان گفتن تقريبا يكى هست، ضمنا چون ايشون قبلا تو پاستوركارميكردن اطلاعات خوبى دارن و اگرسوالى داشتيد ميتوانيد از ايشون بپرسيد
اگه كسى خواست ميتونم ادرسشو بدم
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان: philter ، shadi2014
نامه دوم ما ی هفته پیش اومد ما تازه فهمیدیم الان باید چ کار کنیم؟سفارت ما ایروان هستش باید از پزشک اونجا وقت بگیریم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

تشکر کنندگان: philter
(2014-02-20 ساعت 22:53)sonnnna نوشته:  نامه دوم ما ی هفته پیش اومد ما تازه فهمیدیم الان باید چ کار کنیم؟سفارت ما ایروان هستش باید از پزشک اونجا وقت بگیریم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
بله باید از پزشک اونجا وقت بگیرید و تمام اطلاعات لازمتون رو در این پست گذاشتم در خصوص ایروان و روند مصاحبه http://www.mohajersara.com/thread-6801-p...#pid415033

و یه سر به این تاپیک بزن و تمام اطلاعات موجوده :
سفر به ارمنستان برای مصاحبه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: philter ، sonnnna ، romance33 ، amin arefi
(2014-02-18 ساعت 12:17)mmoarefparvar نوشته:  دوستان عزیر
ما نوبت آخر واکسن td و هپاتیت و MMR دقیقا 2 روز قبل از زمان مدیکال هست. مصاحبه هم تو ابوظبی هست. کسی می دونه که آیا مشکلی پیش میاد یا نه؟ خانم دکتر طاهرنژاد زمان ویزیت اول حرفی نزدند الان هم که دیگه نیستند که اطلاعات بگیریم. اگه ممکنه ایراد بگیرند میشه لطفا اطلاع دهید.
متشکرم
سلام
واکسن TD و هپاتیتB حاوی ویروس زنده نیستن و اتفاقا برای ابوظبی بهتره TDرو نزدیک به تاریخ مصاحبه بزنید اما MMR رو توصیه نمیکنم که تزریق کنید چون حاوی ویروس زنده ست و اتفاق خاصی هم نمی افته و در صورت نیاز همونجا براتون تزریق میکنن Smile موفق باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: philter ، ffrfar ، inforfang ، romance33 ، amin arefi
(2014-02-20 ساعت 14:53)me_u نوشته:  سلام دوستان خوب .

من واکسن MMR رو مجانی زدم آدرسش تهرانپارس بعد از فلکه دوم به سمت شرق خ سجده ای شمالی خانه بهداشت کادوس

حتما از انستیتو پاستور درخواست واکسن رو بگیرید.ضمنا اونجا بگید وقت مصاحبه سفارت دارید اصلا جاشو عنوان نکنید و درخواست واکسن رو نشون بدید.

فقط 2 شنبه و 4 شنبه تزریق میشه.
قبل از ظهر اونجا باشید.
1 دوز این واکسن برای 10 نفر استفاده میشه.

یک نکته هم بدونید که مطبهای خصوصی اعتباری به تاریخ انقضای واکسنهاشون نیست.معلوم هم نیست 1 دوزش چقدر تو مطب مونده.
ضمنا چون آلوده به ویروس میشید تا مدتی نباید نزدیک زن باردار باشید برای کوچولو فوق العاده خطرناکه.
سر افراز باشید مثل سرو

میشه شمارشو بدید؟ من هر جا زنگ میزنم میگن mmr نداریم :-\
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان: philter
سلام

من کارت زردم رو پاستور صادر کرده ولی بقیه واکسن هامو توی مشهد پیش دکتر دهقان زدم. مشکلی پیش نمیاد اگه یه تعداد از واکسن ها رو پاستور نوشته باشه و بقیه رو که مشهد زدم دکتر دهقان توی کارت زرد پاستور وارد کنه ؟
تشکر کنندگان:
سلام
این برگه داخل ساختمان پاستور تجریش نصب شده.
کلینیک 16 آذر داره که فقط 4شنبه ها 8 تا 10 صبح هستن.
[عکس: 78697488963017815355.jpg]

(2014-02-21 ساعت 13:29)negarin60 نوشته:  

من واکسن MMR رو مجانی زدم آدرسش تهرانپارس بعد از فلکه دوم به سمت شرق خ سجده ای شمالی خانه بهداشت کادوس

حتما از انستیتو پاستور درخواست واکسن رو بگیرید.ضمنا اونجا بگید وقت مصاحبه سفارت دارید اصلا جاشو عنوان نکنید و درخواست واکسن رو نشون بدید.

قبل از ظهر اونجا باشید.

یک نکته هم بدونید که مطبهای خصوصی اعتباری به تاریخ انقضای واکسنهاشون نیست.معلوم هم نیست 1 دوزش چقدر تو مطب مونده.
ضمنا چون آلوده به ویروس میشید تا مدتی نباید نزدیک زن باردار باشید برای کوچولو فوق العاده خطرناکه.
سر افراز باشید مثل سرو

کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: دخترمهربون ، lighter ، romance33
(2014-02-21 ساعت 14:00)philter نوشته:  سلام
این برگه داخل ساختمان پاستور تجریش نصب شده.
کلینیک 16 آذر داره که فقط 4شنبه ها 8 تا 10 صبح هستن.
[عکس: 78697488963017815355.jpg]

قبل از ظهر اونجا باشید.

سر افراز باشید مثل سرو

دوستان mmr رو که بچگی زدم باید دوباره بزنم؟؟؟؟؟
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
تشکر کنندگان:
Smile
دوستان عزیز ماواکسنامون تقریباً تموم شد میخوایم ببریمشون واسه وارد کردن تو کارت زرد. الان که به کارت زرد نگاه میکنم دکتر طاهرنژاد واسه td من یکی سال 1999 و یکی سال 2012 وارد کرده و واسه همسرم هم فقط یکی سال 2010 وارد کرده . الان یادم نمیاد اون موقع در مورد td چی بهمون گفت! با توجه به اینکه 2 مرحله ای باید زده شه و الانم خود دکتر طاهر نژاد دیگه نیستن به نظرتون ما این رو چه طوری باید تزریق کنیم؟
راستی واکسن آنفولانزا رو هم فقط پوکه اش رو داریم دیگه تایید دکتر نداریم ، آخه یه آشنا واسمون گیر آورد و زدیم. به نظرتون این طوری تو کارت بین المللی وارد میکنند؟ اون موقع خود دکتر گفت اشکالی نداره ولی الان!!Sad
مرسی از کمکتون.
تشکر کنندگان:
(2014-02-21 ساعت 15:52)USA2014 نوشته:  Smile
دوستان عزیز ماواکسنامون تقریباً تموم شد میخوایم ببریمشون واسه وارد کردن تو کارت زرد. الان که به کارت زرد نگاه میکنم دکتر طاهرنژاد واسه td من یکی سال 1999 و یکی سال 2012 وارد کرده و واسه همسرم هم فقط یکی سال 2010 وارد کرده . الان یادم نمیاد اون موقع در مورد td چی بهمون گفت! با توجه به اینکه 2 مرحله ای باید زده شه و الانم خود دکتر طاهر نژاد دیگه نیستن به نظرتون ما این رو چه طوری باید تزریق کنیم؟
راستی واکسن آنفولانزا رو هم فقط پوکه اش رو داریم دیگه تایید دکتر نداریم ، آخه یه آشنا واسمون گیر آورد و زدیم. به نظرتون این طوری تو کارت بین المللی وارد میکنند؟ اون موقع خود دکتر گفت اشکالی نداره ولی الان!!Sad
مرسی از کمکتون.

در مورد td دوباره بايد تزريق كنن و در مورد آنفولانزا فقط برچسب روي پوكه رو روي كارت ميچسبونن
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: USA2014 ، philter
(2014-02-21 ساعت 17:19)EKAM نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 15:52)USA2014 نوشته:  Smile
مرسی از کمکتون.

در مورد td دوباره بايد تزريق كنن و در مورد آنفولانزا فقط برچسب روي پوكه رو روي كارت ميچسبونن
با سلام
دوستان خوبم من چند روز پیش واکسن هایم تکمیل شدند . پاستور تجریش نوبت دوم TD را تزریق نمی کنه میگن لازم نیست (10 سال یکبار لازمه) ولی تو کارت زرد وارد می کنن و مهر می زنن. در ضمن دیگه برچسب آنفولانزا را روی کارت نمی چسبونن و فقط تاریخ و مهر انستیتو.
درمورد واکسن آنفولانزا اگر خود پاستور داشته باشه و شما از بیرون خریده باشید ازتون قبول نمی کنن پس اول برید پاستور مطمن شوید که خودشون ندارند بعد از بیرون تهیه کنید.
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: romance33 ، USA2014 ، EKAM
(2014-02-21 ساعت 13:56)inforfang نوشته:  سلام

من کارت زردم رو پاستور صادر کرده ولی بقیه واکسن هامو توی مشهد پیش دکتر دهقان زدم. مشکلی پیش نمیاد اگه یه تعداد از واکسن ها رو پاستور نوشته باشه و بقیه رو که مشهد زدم دکتر دهقان توی کارت زرد پاستور وارد کنه ؟
درود بر شما
کارت واکسیناسیون انستیتو فقط باید توسط خودشان تکمیل و مهر بشه و مهر پزشک و کلینیک و اینها مورد قبول نخواهد بود. شما همه واکسن هایی که تزریق کردید از دکتر مربوطه گواهی بگیرید از جمله آقای دکتر دهقان و ببرید انستیتو وارد کنند و مهر بزنند.
با تشکر
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: محبت
سلام ،من شنیدم که واکسن آبله مرغان اصلا در ایران نیست!درسته؟یعنی حتما اگر کسی نگرفته باشه باید اونجا بزنه؟
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
تشکر کنندگان:

قبل از ظهر اونجا باشید.

سر افراز باشید مثل سرو

سلام .
بهتره حضوری مراجعه کنید.
2 شنبه یا 4 شنبه صبح برید انجام بدین

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: محبت ، negarin60 ، taleghani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان