کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-02-23 ساعت 22:09)shadi79 نوشته:  [quote='mahssssa_m' pid='465931' dateline='1393176543']
سلام دوستان
من نوبت دوم mmr رو نمی رسن بزنم . چون تاریخش میشه 2 هفته قبل از مصاحبه
و اینکه نوبت سوم هپاتیت رو هم نزدم

مشکلی پیش نمیاد؟

شما مصاحبتون کجاست برای ایروان اگه هستید مرحله دوم mmrرو بزنید مشکلی پیش نمیاد به هپاتیت هم دکتر کریستین حساس نسیت
[/quote
مگه مشکلی پیش میاد اگه مرحله دوم mmr رو 2 هفته قبل مصاحبه بزنیم؟؟منم 10 روز قبل مصاحبه مرحله دومشو دارم می زنم فردا پس فردا , کزازمم 16 روز قبل مصاحبه زدم مرحله دومشو , آنفولانزا هم 10 روز قبل مصاحبه قراره بزنم! من ابوظبیم!
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان:
دوست عزیز
سفارت آنکارا به تزریق واکسن زیر 1ماه حساس هست
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: aghaghia ، nasim
سلام دوستان

من رفتم انستیتو پاستور تجریش چند نکته را برای راحت شدن خیال همه شما اعلام میکنم

خانم دکتر حضرتی کاملا صبورانه به سوالاتتون جواب میده اطلاعاتش نسبت به خانم دکتر طاهر نژاد کمتره ولی قبل از جواب به بعضی سوالات خودش تلفنی اطلاعات
کسب میکنه.

آقایان که خدمت سربازی رفتن حتما 1 بار TD رو زدند.پس تاریخ خدمتتونو اعلام کنید 1 دوره وارد کارتتون میکنند.
خانمهای متاهل هم قبل از عقد TD رو زدند تاریخ عقد را اعلام کنید وارد کارتتون میکنند.
2 ماه مونده به زمان مصاحبه با مراجعه به انستیتو 1 واکسن TD به شما تزریق میشه(رایگان) ولی تو کارتتون دو تاریخ به فاصله 1 ماه وارد میشه

برای آقایان خدمت نرفته یا خانمهای مجرد اگر سابفه واکسن TD رو نداشته باشید تزریق 2 سری واکسن به فاصله 1 ماه ضروری است.(البته ممکنه 1 واکسن بزنند و 2 تاریخ وارد کارت بشه)

برای واریسلا هم اگر آبله مرغان رو گرفتید آزمایش خون (anti VZV Ab)ازتون میگیرند و نتیجه اگر ok باشه تو کارت وارد میکنند.

در مورد هپاتیت هم آزمایش میتونید بدید(anti HbsAb) یا کارت واکسن داشته باشید یا باید سه نوبت واکسن تزریق بشه.

در مورد MMR حتی اگر قبلا اوریون یا سرخک هم گرفته باشید برای شما دو نوبت واکسن به فاصله 1 ماه تجویز میشود.

در مورد آنفولانزا دکتر حضرتی گفت 2 هفته مونده به مصاحبه برای تزریق مراجعه کنید .

زنان باردار فقط میتونند در ایام بارداری واکسن TD رو بزنند ولی حتما باید نامه از پزشک متخصص زنان و زایمان که تزریق واکسن رو بلامانع بدونه همراه داشته باشند.
بعد از دوران بارداری میتوانید 2 نوبت واکسن MMR و 1 نوبت TD و آنفولانزا را بزنند.هپاتیت و واریسلا رو بهتره آزمایش بدید

طبق قوانین 1 ماه قبل از مصاحبه واکسن از نوع ویروس زنده نباید به شما تزریق بشه.پس دومین واکسن MMR را یک ماه قبل از مصاحبه بزنید.البته دوستان
اعلام کردند که دوبی و ایروان در این مورد سخت نمیگیرند ولی برای ترکیه خیلی مهمه.

ضمنا انستیتو پاستور تجریش در ایام نوروز روزهای غیر تعطیل رسمی تا ظهر باز است.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: nasim ، hamid.eng ، amin arefi ، Lindsay Wagner ، taleghani ، آلیس-1980
(2014-02-23 ساعت 19:14)inforfang نوشته:  راستش من از خود دکتر دهقان پرسیدم گفت که مشکلی پیش نمیاد. دلیلش هم این بود که نماینده صدور کارت زرد بین المللی در استان خراسان هستش. ولی راستش من خیلی اعتماد ندارم و در صورتی که نیاز باشه برم تهران باید کلی هزینه کنم. واسه همین هم نظر شما دوستان گلم رو می پرسم. از دوستان کسی تاحالا این کار رو کرده ؟ از پیشکسوت ها کسی می دونه اگه با همچین کارتی برم ابوظبی برای مدیکالش واکسن هامو قبول می کنن یا نه ؟ (نصفش رو پاستور تایید کرده و نصفش رو دکتر دهقان- با مهر تخصصی خودش)
اگر دکتر دهقان گفته مشکلی پیش نمیاد به احتمال قریب به یقین حرفش درست درمیاد. ما مصاحبه مون آنکارا بود و البته کارت زردهامون توسط ایشون صادر شده بود. هیچ گیر و گرفتاری با اونگان که نسبت به کارت های زرد پاستور حساسیت داشت پیدا نکردیم. هم انستیتو پاستور و هم دکتر دهقان در مشهد از مراجع رسمی صدور کارت زرد هستند و بنابراین به نظر من مشکلی با دکتر شوکلا نخواهید داشت.
تشکر کنندگان: Lindsay Wagner ، inforfang ، آلیس-1980
(2014-02-23 ساعت 21:59)mahssssa_m نوشته:  سلام دوستان
من نوبت دوم mmr رو نمی رسن بزنم . چون تاریخش میشه 2 هفته قبل از مصاحبه
و اینکه نوبت سوم هپاتیت رو هم نزدم

مشکلی پیش نمیاد؟

نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد یا اونجا روز مصاحبه واکسن های نزده شده و می زنن و یا می گن وقتی برگشتین کامل کنین . اگه سفارتتون آنکاراست بهتره ریسک نکنین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان:
(2014-02-25 ساعت 02:38)me_u نوشته:  سلام دوستان

خانم دکتر حضرتی کاملا صبورانه به سوالاتتون جواب میده اطلاعاتش نسبت به خانم دکتر طاهر نژاد کمتره ولی قبل از جواب به بعضی سوالات خودش تلفنی اطلاعات
کسب میکنه.

آقایان که خدمت سربازی رفتن حتما 1 بار TD رو زدند.پس تاریخ خدمتتونو اعلام کنید 1 دوره وارد کارتتون میکنند.
خانمهای متاهل هم قبل از عقد TD رو زدند تاریخ عقد را اعلام کنید وارد کارتتون میکنند.
2 ماه مونده به زمان مصاحبه با مراجعه به انستیتو 1 واکسن TD به شما تزریق میشه(رایگان) ولی تو کارتتون دو تاریخ به فاصله 1 ماه وارد میشه

برای آقایان خدمت نرفته یا خانمهای مجرد اگر سابفه واکسن TD رو نداشته باشید تزریق 2 سری واکسن به فاصله 1 ماه ضروری است.(البته ممکنه 1 واکسن بزنند و 2 تاریخ وارد کارت بشه)

برای واریسلا هم اگر آبله مرغان رو گرفتید آزمایش خون (anti VZV Ab)ازتون میگیرند و نتیجه اگر ok باشه تو کارت وارد میکنند.

در مورد هپاتیت هم آزمایش میتونید بدید(anti HbsAb) یا کارت واکسن داشته باشید یا باید سه نوبت واکسن تزریق بشه.

در مورد MMR حتی اگر قبلا اوریون یا سرخک هم گرفته باشید برای شما دو نوبت واکسن به فاصله 1 ماه تجویز میشود.

در مورد آنفولانزا دکتر حضرتی گفت 2 هفته مونده به مصاحبه برای تزریق مراجعه کنید .

زنان باردار فقط میتونند در ایام بارداری واکسن TD رو بزنند ولی حتما باید نامه از پزشک متخصص زنان و زایمان که تزریق واکسن رو بلامانع بدونه همراه داشته باشند.
بعد از دوران بارداری میتوانید 2 نوبت واکسن MMR و 1 نوبت TD و آنفولانزا را بزنند.هپاتیت و واریسلا رو بهتره آزمایش بدید

طبق قوانین 1 ماه قبل از مصاحبه واکسن از نوع ویروس زنده نباید به شما تزریق بشه.پس دومین واکسن MMR را یک ماه قبل از مصاحبه بزنید.البته دوستان

سرافراز باشید.مثل سرو
باسپاس از توضيحات خوبتون
فقط ذكر اين نكته ضروريست كه طي مكاتبه اي كه با دكتر شوكلا داشتم فقط دوستاني كه تا تاريخ 31 مارچ مصاحبه دارند بايد واكسن آنفولانزا بزنند و دوستان عزيز تازه كارنت شده كه مصاحبه اونها در آپريل است نيازي به تزريق واكسن ندارند (در صورت هرگونه ابهام مي تونيد شخصاً به ايشون ايميل بزنيد، دكتر شوكلا كاملاً پاسخگو هستند)
We give flu vaccination till end of flu season,31 March.This can be taken here or in other medical centre.A certificate of vaccination should be brought at time of examination.
Dr.Shukla
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: amin arefi ، poem ، شاپرک ، EKAM ، inforfang
(2014-02-23 ساعت 21:21)ehsan2012 نوشته:  دوستان برای هزینه آزمایشات پزشکی ابوظبی میشه در حال حاضر به دلار پرداخت کرد؟ اگه میشه هزینش دقیقا همون 110$ هستش؟

کسی از دوستان نمیدونه؟
تشکر کنندگان:
(2014-02-25 ساعت 12:46)ehsan2012 نوشته:  
(2014-02-23 ساعت 21:21)ehsan2012 نوشته:  دوستان برای هزینه آزمایشات پزشکی ابوظبی میشه در حال حاضر به دلار پرداخت کرد؟ اگه میشه هزینش دقیقا همون 110$ هستش؟

کسی از دوستان نمیدونه؟

اینجا رو بخوون
http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid399232
ارسال شماره 9

قسمت مدیکال
موفق باشین Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: محبت
(2014-02-25 ساعت 09:51)hamid.eng نوشته:  

کسب میکنه.

سرافراز باشید.مثل سرو
باسپاس از توضيحات خوبتون
فقط ذكر اين نكته ضروريست كه طي مكاتبه اي كه با دكتر شوكلا داشتم فقط دوستاني كه تا تاريخ 31 مارچ مصاحبه دارند بايد واكسن آنفولانزا بزنند و دوستان عزيز تازه كارنت شده كه مصاحبه اونها در آپريل است نيازي به تزريق واكسن ندارند (در صورت هرگونه ابهام مي تونيد شخصاً به ايشون ايميل بزنيد، دكتر شوكلا كاملاً پاسخگو هستند)
We give flu vaccination till end of flu season,31 March.This can be taken here or in other medical centre.A certificate of vaccination should be brought at time of examination.
Dr.Shukla

لطف می کنید آدرس ایمیل ایشون رو هم بزارید.
تشکر کنندگان: Parand_r
سلام

بچه ها بالاخره واکسن مننژیت رو بزنیم یا نیازی نیست؟؟
کسانی که تو اپریل (بهار) در ابوظبی مصاحبه دارند واکسن آنفولانزا را بزنند یا نیازی نیست؟؟؟

پیشاپیش ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان:
(2014-02-25 ساعت 18:00)mohammad69 نوشته:  سلام

کسانی که تو اپریل (بهار) در ابوظبی مصاحبه دارند واکسن آنفولانزا را بزنند یا نیازی نیست؟؟؟

پیشاپیش ممنون از پاسختون
واکسن مننژیت رو اگه می خواهید برید ایالت تگزاس باید بزنید واکسن آنفولانزا باری کسایی که فصل پاییز وزمستون مصاحبه میرن میزنن
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: ojee ، mohammad69 ، nasim
دوستان عزيز داخل شهر كرج مركزي رو ميشناسين كه واكسن هپاتيت بزنه؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان:
(2014-02-25 ساعت 19:15)shadi79 نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 18:00)mohammad69 نوشته:  سلام

پیشاپیش ممنون از پاسختون
واکسن مننژیت رو اگه می خواهید برید ایالت تگزاس باید بزنید واکسن آنفولانزا باری کسایی که فصل پاییز وزمستون مصاحبه میرن میزنن
مننژیت برای گروه سنی 11 تا18 سال اجباری است این چیزی بود که در انستیتو به من گفتند من در مورد تگزاس پرسیدم آنقدر با تعجب نگاه کردند که خودم پشیمان شدم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: aghaghia ، philter ، lighter ، nedaba ، nasim ، azadeh2014 ، mohammad69
(2014-02-25 ساعت 16:51)inforfang نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 09:51)hamid.eng نوشته:  

کسب میکنه.

سرافراز باشید.مثل سرو
باسپاس از توضيحات خوبتون
Dr.Shukla

لطف می کنید آدرس ایمیل ایشون رو هم بزارید.

Drskukla@nmc.ae
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: inforfang
سلام
اگر دوست داشتيد جواب دهيد
پسر من ١٤ ساله هست خانم دكتر طاهر نژاد گفتند فقط يك مننژيت بايد بزند . راهنمايي كنيد چه واكسنهايي بايد بزند ؟ پس هر ١٠ سال يك بار بايد هپاتيت و mmr بزنند چيست ؟ لطفاً مادران جواب خود را نيز به من بدهند؟
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان