موضوعها: 0
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز
سفارت آنکارا به تزریق واکسن زیر 1ماه حساس هست
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-25 ساعت 02:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-25 ساعت 03:17 توسط me_u.)
سلام دوستان
من رفتم انستیتو پاستور تجریش چند نکته را برای راحت شدن خیال همه شما اعلام میکنم
خانم دکتر حضرتی کاملا صبورانه به سوالاتتون جواب میده اطلاعاتش نسبت به خانم دکتر طاهر نژاد کمتره ولی قبل از جواب به بعضی سوالات خودش تلفنی اطلاعات
کسب میکنه.
آقایان که خدمت سربازی رفتن حتما 1 بار TD رو زدند.پس تاریخ خدمتتونو اعلام کنید 1 دوره وارد کارتتون میکنند.
خانمهای متاهل هم قبل از عقد TD رو زدند تاریخ عقد را اعلام کنید وارد کارتتون میکنند.
2 ماه مونده به زمان مصاحبه با مراجعه به انستیتو 1 واکسن TD به شما تزریق میشه(رایگان) ولی تو کارتتون دو تاریخ به فاصله 1 ماه وارد میشه
برای آقایان خدمت نرفته یا خانمهای مجرد اگر سابفه واکسن TD رو نداشته باشید تزریق 2 سری واکسن به فاصله 1 ماه ضروری است.(البته ممکنه 1 واکسن بزنند و 2 تاریخ وارد کارت بشه)
برای واریسلا هم اگر آبله مرغان رو گرفتید آزمایش خون (anti VZV Ab)ازتون میگیرند و نتیجه اگر ok باشه تو کارت وارد میکنند.
در مورد هپاتیت هم آزمایش میتونید بدید(anti HbsAb) یا کارت واکسن داشته باشید یا باید سه نوبت واکسن تزریق بشه.
در مورد MMR حتی اگر قبلا اوریون یا سرخک هم گرفته باشید برای شما دو نوبت واکسن به فاصله 1 ماه تجویز میشود.
در مورد آنفولانزا دکتر حضرتی گفت 2 هفته مونده به مصاحبه برای تزریق مراجعه کنید .
زنان باردار فقط میتونند در ایام بارداری واکسن TD رو بزنند ولی حتما باید نامه از پزشک متخصص زنان و زایمان که تزریق واکسن رو بلامانع بدونه همراه داشته باشند.
بعد از دوران بارداری میتوانید 2 نوبت واکسن MMR و 1 نوبت TD و آنفولانزا را بزنند.هپاتیت و واریسلا رو بهتره آزمایش بدید
طبق قوانین 1 ماه قبل از مصاحبه واکسن از نوع ویروس زنده نباید به شما تزریق بشه.پس دومین واکسن MMR را یک ماه قبل از مصاحبه بزنید.البته دوستان
اعلام کردند که دوبی و ایروان در این مورد سخت نمیگیرند ولی برای ترکیه خیلی مهمه.
ضمنا انستیتو پاستور تجریش در ایام نوروز روزهای غیر تعطیل رسمی تا ظهر باز است.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها بالاخره واکسن مننژیت رو بزنیم یا نیازی نیست؟؟
کسانی که تو اپریل (بهار) در ابوظبی مصاحبه دارند واکسن آنفولانزا را بزنند یا نیازی نیست؟؟؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز داخل شهر كرج مركزي رو ميشناسين كه واكسن هپاتيت بزنه؟
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-25 ساعت 19:15)shadi79 نوشته: (2014-02-25 ساعت 18:00)mohammad69 نوشته: سلام
بچه ها بالاخره واکسن مننژیت رو بزنیم یا نیازی نیست؟؟
کسانی که تو اپریل (بهار) در ابوظبی مصاحبه دارند واکسن آنفولانزا را بزنند یا نیازی نیست؟؟؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون
واکسن مننژیت رو اگه می خواهید برید ایالت تگزاس باید بزنید واکسن آنفولانزا باری کسایی که فصل پاییز وزمستون مصاحبه میرن میزنن
مننژیت برای گروه سنی 11 تا18 سال اجباری است این چیزی بود که در انستیتو به من گفتند من در مورد تگزاس پرسیدم آنقدر با تعجب نگاه کردند که خودم پشیمان شدم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگر دوست داشتيد جواب دهيد
پسر من ١٤ ساله هست خانم دكتر طاهر نژاد گفتند فقط يك مننژيت بايد بزند . راهنمايي كنيد چه واكسنهايي بايد بزند ؟ پس هر ١٠ سال يك بار بايد هپاتيت و mmr بزنند چيست ؟ لطفاً مادران جواب خود را نيز به من بدهند؟
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر