کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-02-26 ساعت 23:39)Parand_r نوشته:  سلام بچه ها ببخشيد من وقت ندارم برم بخونم مطالب رو خيلي عجله دارم. ميخوام هتل رو از دوبي عوض كنم به ابوظبي. فقط مديكال ابوظبي هم از ساعت ٤ ميان و بايد وقت گرفت؟ وقت دكتر شوكلارو كنسل كنم؟

سلام
فقط يك ايميل به nmc ابوظبي بزنيد . خودشون خيلي دقيق جواب ميدن كه چه كارايي لازمه، از ٩تا ١٢ هستند. ولي عصرها رو نميدونم. ٢-٣ روز قبل هم حتما براي تست اونجا باشين. ٣٧٥ درهم هزينه داره. به شرطي كه همه چيز نرمال باشه و واكسن نخواهيد. عكس و نامه سفارت و كپي پاس هم يادتون نره. من همين جوري وقت گرفتم. موفق باشيد.
Case No.2014000038XX
رویت قبولی : 20 نوامبر
ارسال مدارک : 18 دسامبر
نامه دوم : 17 ژانویه
وقت سفارت : هفته اول مارچ
دریافت ویزا : 5 مارچ (یکضرب)
ورود به آمریکا : 21 June
Smile
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-02-28 ساعت 02:06)m_nikparvaz نوشته:  با سلام
ما دیروز رفتیم انستیتو تجریش و وقتی پزشک کارت واکسن را نگاه کردند فرمودن که یک نوبت واکسن mmr مانده که باید بزنید و نوبت اول را برای چند سال قبل را ثبت کردن حالا میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد ؟

سلام.براي ما هم شرايط مشابه شما پيش اومد و يك نوبت mmr زديم و در مديكال هم مشكلي بوجود نيومد.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
سلام دوستان
من به نوبت دوم MMR نميرسم. به نظرتون مشكلي پيش مياد؟.
اگه دبي بخايم بزنيم هزينش برا هر نفر چقدزه؟
ممنون
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
(2014-02-28 ساعت 22:00)pari pariaaa نوشته:  
(2014-02-28 ساعت 02:06)m_nikparvaz نوشته:  با سلام
ما دیروز رفتیم انستیتو تجریش و وقتی پزشک کارت واکسن را نگاه کردند فرمودن که یک نوبت واکسن mmr مانده که باید بزنید و نوبت اول را برای چند سال قبل را ثبت کردن حالا میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد ؟

سلام.براي ما هم شرايط مشابه شما پيش اومد و يك نوبت mmr زديم و در مديكال هم مشكلي بوجود نيومد.

مدیکال من در ارمنستان بود و من هم یک نوبت mmr زده بودم که نوبت دوم رو واسم ترزیق نکردن.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
از دوستانی که تشریف می برن پاستور، میشه کسی بپرسه که اگه توی کارت پاستور تعدادی از واکسن ها رو دکتر معتبر دیگه ای غیر از پاستور در کارت وارد کنه ، آیا کارت هنوز معتبره یا نه ؟

ممنونتون می شم .
تشکر کنندگان:
(2014-03-01 ساعت 15:52)inforfang نوشته:  از دوستانی که تشریف می برن پاستور، میشه کسی بپرسه که اگه توی کارت پاستور تعدادی از واکسن ها رو دکتر معتبر دیگه ای غیر از پاستور در کارت وارد کنه ، آیا کارت هنوز معتبره یا نه ؟

ممنونتون می شم .

دوست عزیز اگه دقت کنید وقتی اونا به شما واکسن ترزیق میکنن کنارش مهر انستیتو رو میزنن . درضمن شما از دکتر معتبرتون گواهی ترزیق واکسن بگیرید وببرید انستیتو اونا به صورت رایگان وارد کارتتون میکنند و مهر میزنند .Cool
تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، hamid_fs3 ، سيبك ، ebi1988
سلام دوستان
من به نوبت دوم MMR نميرسم. به نظرتون مشكلي پيش مياد؟.
اگه دبي بخايم بزنيم هزينش برا هر نفر چقدزه؟
ممنون
please help
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان:
عزیزم هر چی میتونی اینجا بزن یک انفولانزا ایران 20000 تومان اونجا 100 تا 120 درهم نمیدونم انفولانزا تو این فصل لازم هست یا نه مثال زدم فقط
تشکر کنندگان:
(2014-02-26 ساعت 20:53)Parand_r نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 17:48)sepideh jan نوشته:  دوستان تا جاییکه من میدونم اگر هم آبله مرغان گرفتین باز باید تست آنتی بادی را با خودتون ببرین ،وگرنه حتما بهتون آبله مرغان را میزنن!پس بدون تست آنتی بادی که ثابت کنه احتیاج به آبله مرغون ندارین نرین مصاحبه!

منظورتون اينه كه همون تيترش تو كارت روبروي واريسلا نوشته شه يا اينكه جدا هم نامه بايد بدن ؟ من بيشتر از شنبه براي كارهاي پزشكي و واكسن ها وقت ندارم ممنون ميشم زودتر جواب بدين دوستان.
با سلام خدمت دوستان
گزارش آزمایش به شکل زیرهست و توی کارت هم وارد می کنن .
شما این جواب را هم همراهتون داشته باشید.
موفق باشید
[عکس: 31691557271333366763.jpg]
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، ffrfar ، amin arefi ، romance33 ، hamid_fs3 ، m_yek ، nasim ، noobnoobi ، Lemony ، estanfordbineh
سلام دوستان:
من شماره 6300 به نظرتون واکسن کی بزنم. زنگ زدم پاستور گفت اننفولانزا تو عید نداریم. مننژیت بالای 18 لازم هست؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستانم

یه سئوال داشتم

من قبل از اینکه برم خدمت واکسن دیفتری و کزاز رو زدم ولی کارتشو همون اول از من گرفتند

میخواستم بدونم که پاستور این را از من قبول میکنه؟
چون این واکسن 10 سال مصونیت میده و دیگه نیازی به زدن دوباره نیست چون من 3 سال پیش زدم

ممنون میشم راهنماییم کنید
تشکر کنندگان:
(2014-03-03 ساعت 17:14)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستانم

یه سئوال داشتم

من قبل از اینکه برم خدمت واکسن دیفتری و کزاز رو زدم ولی کارتشو همون اول از من گرفتند

چون این واکسن 10 سال مصونیت میده و دیگه نیازی به زدن دوباره نیست چون من 3 سال پیش زدم

دوست عزیز پاستور که رفتین به دکتر بگین که سربازی رفتین ، تاریخو از شما میپرسند و یک نوبت وارد کارت زرد میکنن براتون.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، nasim
(2014-03-03 ساعت 17:14)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستانم

یه سئوال داشتم

بله پوریا جان قبول میکنند و توی کارت وارد میکنند. برای منم اینطوری بود. موفق باشی Cool Wink
تشکر کنندگان: pouria.narimisa
(2014-03-03 ساعت 13:14)sahar66 نوشته:  سلام دوستان:
من شماره 6300 به نظرتون واکسن کی بزنم. زنگ زدم پاستور گفت اننفولانزا تو عید نداریم. مننژیت بالای 18 لازم هست؟

دوست خوبم آنفولانزا رو فقط فصل پاییز و زمستان ترزیق میشه. و توی مدیکال برگه ای بهتون میدن که آمار واکسنهایی رو که تا به حال زدید با خودتون ببرید آمریکا و اونجا تشخیص میدن که براتون ترزیق کنند یا نه.البته به مکان مصاحبه هم بستگی داره ایروان که خیلی راحت بود. به هرحال حدود 2ماه و نیم قبل از مصاحبه اوکی هست. موفق باشی Cool Wink
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، sahar66 ، estanfordbineh
ممنون از پاسختون
واکسن مننژیت برای بالای 18 سال لازم هست؟ و اینکه dt بالاخره سه مرحله ای یا دو مرحله؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان