کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-02-26 ساعت 10:32)Aroma نوشته:  سلام
اگر دوست داشتيد جواب دهيد
پسر من ١٤ ساله هست خانم دكتر طاهر نژاد گفتند فقط يك مننژيت بايد بزند . راهنمايي كنيد چه واكسنهايي بايد بزند ؟ پس هر ١٠ سال يك بار بايد هپاتيت و mmr بزنند چيست ؟ لطفاً مادران جواب خود را نيز به من بدهند؟
سلام
اگر آبله مرغان گرفته اند خوب بهتر است تست ایمنی انجام بدهند در غیر این صورت آبله مرغان هم باید بزنند آنفولانزا. هم برای تمام گروه های سنی اجباری است. مننژیت هم هلال احمر برای ایشان تزریق می کند خوب این همه اطلاعات من
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: lighter
(2014-02-20 ساعت 12:41)firouz mah نوشته:  
(2014-02-17 ساعت 23:23)Parand_r نوشته:  
(2014-02-17 ساعت 20:02)arman_vafaa نوشته:  
(2014-02-17 ساعت 19:54)shadi79 نوشته:  
(2014-02-17 ساعت 19:39)arman_vafaa نوشته:  سلام دوست عزیز
محل مصاحبه ی شما کجاست که میتونید به فاصله ی کمتر1 ماه قبل واکسن (ویروس زنده) بزنید؟؟؟
ایروان موردی پیش نمیاره
اونوقت برای سفارت ابوظبی چی مشکلی پیش میاد؟...من الان نوبت دومم واکسن ام ام آر م مونده که فاصله اش تا وقت مدیکالم کمتر از 1 ماه میشه...موندم چه کنم؟؟؟بزنم؟؟نزنم؟؟
محل مصاحبه ما ابوظبي هستش. تا اونجا كه خوندم فقط آنكارا رو اين موضوع حساسه و حتي ابوظبي علاقه داره كه فاصله TD دوم با تاريخ مديكال كمتر از يك ماه باشه.
حالا به نظر شما الان كه td دوم با اولي ٢٩ روز شده فاصلش به ميلادي مشكلي پيش مياد؟ چون فاصله قمريش ٣٠ روزه اگه اشكال داره بريم كارتمونو عوض كنن.
دوستاي گلم من تو پست ها خوندم كه واكسن آنفلوآنزا براي پاييز و زمستون نيازه . حال اگر بعد از عيد يعني سال 93 واكسن ها رو شروع به زدن كنيم آيا واكسن آنفلوآنزا هم نياز هست ؟؟
يه سوال ديگه اگر زمان مصاحبه خرداد 93 باشه چه موقع بايد شروع به زدن واكسن ها كنيم ؟؟؟ البته محل مصاحبه آنكاراست .
دوستان عزیر
ما هم امروز نوبت دوم MMR و TD رو زدیم. مصاحبه هم ابوظبی هست. تا زمان مصاحبه هم فقط چند روز مونده. و گفتند موردی پیش نمی آد. البته به شرطی که آنکارا نباشین و همچنین قبلا آبله مرغان گرفته باشید. در این صورت هیچ مورد خاصی نیست. چون فاصله تزریق MMR با واکسن آبله مرغان باید بیشتر از 1 ماه باشد. وقتی قبلا گرفتین پس نیازی به تزریق واکسن آن نیست.
در مورد فاصله نوبت اول و دوم هم در حد 1 روز مشکلی نیست. در ضمن ماه ژانویه 31 روزه بوده.
Case No.2014000038XX
رویت قبولی : 20 نوامبر
ارسال مدارک : 18 دسامبر
نامه دوم : 17 ژانویه
وقت سفارت : هفته اول مارچ
دریافت ویزا : 5 مارچ (یکضرب)
ورود به آمریکا : 21 June
Smile
تشکر کنندگان:
(2014-02-26 ساعت 12:13)مامان خانم نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 10:32)Aroma نوشته:  سلام
اگر دوست داشتيد جواب دهيد
پسر من ١٤ ساله هست خانم دكتر طاهر نژاد گفتند فقط يك مننژيت بايد بزند . راهنمايي كنيد چه واكسنهايي بايد بزند ؟ پس هر ١٠ سال يك بار بايد هپاتيت و mmr بزنند چيست ؟ لطفاً مادران جواب خود را نيز به من بدهند؟
سلام
اگر آبله مرغان گرفته اند خوب بهتر است تست ایمنی انجام بدهند در غیر این صورت آبله مرغان هم باید بزنند آنفولانزا. هم برای تمام گروه های سنی اجباری است. مننژیت هم هلال احمر برای ایشان تزریق می کند خوب این همه اطلاعات من
موفق باشید

با تشكر از شما دوست عزيز موفق باشيد كيس نامبر بالاي ٦٤٠٠
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: sepideh jan
سلام دوستان. ما از واكسن ها فقط MMR دوممون مونده فقط الان تو مداركي كه بعضي از دوستان ميبرن Nmc خوندم تيتر آبله مرغون. به ما نامه اي مبني بر تيتر ندادن و فقط تو كارت وارد كردن. اگر لازمه بريم نامه تيتر آبله مرغان رو هم بگيريم. ممنون از لطف شما.
تشکر کنندگان:
(2014-02-26 ساعت 14:47)mmoarefparvar نوشته:  
(2014-02-17 ساعت 20:02)arman_vafaa نوشته:  
(2014-02-17 ساعت 19:54)shadi79 نوشته:  ایروان موردی پیش نمیاره
اونوقت برای سفارت ابوظبی چی مشکلی پیش میاد؟...من الان نوبت دومم واکسن ام ام آر م مونده که فاصله اش تا وقت مدیکالم کمتر از 1 ماه میشه...موندم چه کنم؟؟؟بزنم؟؟نزنم؟؟
محل مصاحبه ما ابوظبي هستش. تا اونجا كه خوندم فقط آنكارا رو اين موضوع حساسه و حتي ابوظبي علاقه داره كه فاصله TD دوم با تاريخ مديكال كمتر از يك ماه باشه.
حالا به نظر شما الان كه td دوم با اولي ٢٩ روز شده فاصلش به ميلادي مشكلي پيش مياد؟ چون فاصله قمريش ٣٠ روزه اگه اشكال داره بريم كارتمونو عوض كنن.
دوستاي گلم من تو پست ها خوندم كه واكسن آنفلوآنزا براي پاييز و زمستون نيازه . حال اگر بعد از عيد يعني سال 93 واكسن ها رو شروع به زدن كنيم آيا واكسن آنفلوآنزا هم نياز هست ؟؟
يه سوال ديگه اگر زمان مصاحبه خرداد 93 باشه چه موقع بايد شروع به زدن واكسن ها كنيم ؟؟؟ البته محل مصاحبه آنكاراست .
دوستان عزیر
ما هم امروز نوبت دوم MMR و TD رو زدیم. مصاحبه هم ابوظبی هست. تا زمان مصاحبه هم فقط چند روز مونده. و گفتند موردی پیش نمی آد. البته به شرطی که آنکارا نباشین و همچنین قبلا آبله مرغان گرفته باشید. در این صورت هیچ مورد خاصی نیست. چون فاصله تزریق MMR با واکسن آبله مرغان باید بیشتر از 1 ماه باشد. وقتی قبلا گرفتین پس نیازی به تزریق واکسن آن نیست.
در مورد فاصله نوبت اول و دوم هم در حد 1 روز مشکلی نیست. در ضمن ماه ژانویه 31 روزه بوده.
دوستان تا جاییکه من میدونم اگر هم آبله مرغان گرفتین باز باید تست آنتی بادی را با خودتون ببرین ،وگرنه حتما بهتون آبله مرغان را میزنن!پس بدون تست آنتی بادی که ثابت کنه احتیاج به آبله مرغون ندارین نرین مصاحبه!
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
تشکر کنندگان:
(2014-02-26 ساعت 07:42)hamid.eng نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 16:51)inforfang نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 09:51)hamid.eng نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 02:38)me_u نوشته:  سلام دوستان

من رفتم انستیتو پاستور تجریش چند نکته را برای راحت شدن خیال همه شما اعلام میکنم

خانم دکتر حضرتی کاملا صبورانه به سوالاتتون جواب میده اطلاعاتش نسبت به خانم دکتر طاهر نژاد کمتره ولی قبل از جواب به بعضی سوالات خودش تلفنی اطلاعات
کسب میکنه.

آقایان که خدمت سربازی رفتن حتما 1 بار TD رو زدند.پس تاریخ خدمتتونو اعلام کنید 1 دوره وارد کارتتون میکنند.
خانمهای متاهل هم قبل از عقد TD رو زدند تاریخ عقد را اعلام کنید وارد کارتتون میکنند.
2 ماه مونده به زمان مصاحبه با مراجعه به انستیتو 1 واکسن TD به شما تزریق میشه(رایگان) ولی تو کارتتون دو تاریخ به فاصله 1 ماه وارد میشه

برای آقایان خدمت نرفته یا خانمهای مجرد اگر سابفه واکسن TD رو نداشته باشید تزریق 2 سری واکسن به فاصله 1 ماه ضروری است.(البته ممکنه 1 واکسن بزنند و 2 تاریخ وارد کارت بشه)

برای واریسلا هم اگر آبله مرغان رو گرفتید آزمایش خون (anti VZV Ab)ازتون میگیرند و نتیجه اگر ok باشه تو کارت وارد میکنند.

در مورد هپاتیت هم آزمایش میتونید بدید(anti HbsAb) یا کارت واکسن داشته باشید یا باید سه نوبت واکسن تزریق بشه.

در مورد MMR حتی اگر قبلا اوریون یا سرخک هم گرفته باشید برای شما دو نوبت واکسن به فاصله 1 ماه تجویز میشود.

در مورد آنفولانزا دکتر حضرتی گفت 2 هفته مونده به مصاحبه برای تزریق مراجعه کنید .

زنان باردار فقط میتونند در ایام بارداری واکسن TD رو بزنند ولی حتما باید نامه از پزشک متخصص زنان و زایمان که تزریق واکسن رو بلامانع بدونه همراه داشته باشند.
بعد از دوران بارداری میتوانید 2 نوبت واکسن MMR و 1 نوبت TD و آنفولانزا را بزنند.هپاتیت و واریسلا رو بهتره آزمایش بدید

طبق قوانین 1 ماه قبل از مصاحبه واکسن از نوع ویروس زنده نباید به شما تزریق بشه.پس دومین واکسن MMR را یک ماه قبل از مصاحبه بزنید.البته دوستان
اعلام کردند که دوبی و ایروان در این مورد سخت نمیگیرند ولی برای ترکیه خیلی مهمه.

ضمنا انستیتو پاستور تجریش در ایام نوروز روزهای غیر تعطیل رسمی تا ظهر باز است.

سرافراز باشید.مثل سرو
باسپاس از توضيحات خوبتون
فقط ذكر اين نكته ضروريست كه طي مكاتبه اي كه با دكتر شوكلا داشتم فقط دوستاني كه تا تاريخ 31 مارچ مصاحبه دارند بايد واكسن آنفولانزا بزنند و دوستان عزيز تازه كارنت شده كه مصاحبه اونها در آپريل است نيازي به تزريق واكسن ندارند (در صورت هرگونه ابهام مي تونيد شخصاً به ايشون ايميل بزنيد، دكتر شوكلا كاملاً پاسخگو هستند)
We give flu vaccination till end of flu season,31 March.This can be taken here or in other medical centre.A certificate of vaccination should be brought at time of examination.
Dr.Shukla

لطف می کنید آدرس ایمیل ایشون رو هم بزارید.

Drskukla@nmc.ae

مطمئنی ایمیل رو درست نوشتی ؟
تشکر کنندگان:
(2014-02-26 ساعت 17:48)sepideh jan نوشته:  
(2014-02-17 ساعت 20:02)arman_vafaa نوشته:  اونوقت برای سفارت ابوظبی چی مشکلی پیش میاد؟...من الان نوبت دومم واکسن ام ام آر م مونده که فاصله اش تا وقت مدیکالم کمتر از 1 ماه میشه...موندم چه کنم؟؟؟بزنم؟؟نزنم؟؟
دوستان عزیر
دوستان تا جاییکه من میدونم اگر هم آبله مرغان گرفتین باز باید تست آنتی بادی را با خودتون ببرین ،وگرنه حتما بهتون آبله مرغان را میزنن!پس بدون تست آنتی بادی که ثابت کنه احتیاج به آبله مرغون ندارین نرین مصاحبه!

منظورتون اينه كه همون تيترش تو كارت روبروي واريسلا نوشته شه يا اينكه جدا هم نامه بايد بدن ؟ من بيشتر از شنبه براي كارهاي پزشكي و واكسن ها وقت ندارم ممنون ميشم زودتر جواب بدين دوستان.
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-02-25 ساعت 21:34)kamix نوشته:  دوستان عزيز داخل شهر كرج مركزي رو ميشناسين كه واكسن هپاتيت بزنه؟
واکسن هپاتیت من خریدم دونه ای 11 هزار تومن هزار تمن هم بابت تزریق دکتر هم برام تایید کرد بردم بهداشت شهرمون اونا هم تایید کردن
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها ببخشيد من وقت ندارم برم بخونم مطالب رو خيلي عجله دارم. ميخوام هتل رو از دوبي عوض كنم به ابوظبي. فقط مديكال ابوظبي هم از ساعت ٤ ميان و بايد وقت گرفت؟ وقت دكتر شوكلارو كنسل كنم؟
سلام.. آقا کسی خبر داره تو آزمایش خون دراگ تست رو هم دارن یا نه؟ ماریجوانا رو تشخیص میدن یا نه؟
سلام به همگی
من دیروز پیش دکترشوکلا بودم.پرستار پرونده ام رو تشکیل داد و اومدپیشم گفت ریپورت تست Chicken Pox رو بده،حالا من از شانسم با خودم آورده بودم،بهش گفتم دارمش حالا جای بیماری هم رو صورتم هست.ریپورتی که از پاستور تجریش گرفته بودم رو دادم و یه کپی گرفت بعد بهم پس داد.
راستی من هیچ واکسنی نخوردم.Smile
(2014-02-26 ساعت 20:53)Parand_r نوشته:  
(2014-02-17 ساعت 23:23)Parand_r نوشته:  محل مصاحبه ما ابوظبي هستش. تا اونجا كه خوندم فقط آنكارا رو اين موضوع حساسه و حتي ابوظبي علاقه داره كه فاصله TD دوم با تاريخ مديكال كمتر از يك ماه باشه.
دوستان عزیر

منظورتون اينه كه همون تيترش تو كارت روبروي واريسلا نوشته شه يا اينكه جدا هم نامه بايد بدن ؟ من بيشتر از شنبه براي كارهاي پزشكي و واكسن ها وقت ندارم ممنون ميشم زودتر جواب بدين دوستان.
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: amin arefi ، pari pariaaa ، ebi1988
سلام
شما اگه وقت داری یه آزمایش در پاستور بدین و نتیجه اش رو با خودتون بیارین چون دیروز ازمن خواستش.
(2014-02-26 ساعت 17:23)Parand_r نوشته:  سلام دوستان. ما از واكسن ها فقط MMR دوممون مونده فقط الان تو مداركي كه بعضي از دوستان ميبرن Nmc خوندم تيتر آبله مرغون. به ما نامه اي مبني بر تيتر ندادن و فقط تو كارت وارد كردن. اگر لازمه بريم نامه تيتر آبله مرغان رو هم بگيريم. ممنون از لطف شما.
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: amin arefi ، ebi1988
(2014-02-27 ساعت 12:27)philter نوشته:  سلام به همگی
من دیروز پیش دکترشوکلا بودم.پرستار پرونده ام رو تشکیل داد و اومدپیشم گفت ریپورت تست Chicken Pox رو بده،حالا من از شانسم با خودم آورده بودم،بهش گفتم دارمش حالا جای بیماری هم رو صورتم هست.ریپورتی که از پاستور تجریش گرفته بودم رو دادم و یه کپی گرفت بعد بهم پس داد.
(2014-02-20 ساعت 12:41)firouz mah نوشته:  دوستاي گلم من تو پست ها خوندم كه واكسن آنفلوآنزا براي پاييز و زمستون نيازه . حال اگر بعد از عيد يعني سال 93 واكسن ها رو شروع به زدن كنيم آيا واكسن آنفلوآنزا هم نياز هست ؟؟
دوستان عزیر

دوستان این تست آنتی بودی که برای آبله مرغون انجام می‌شه اسم انگلیشش دقیقا چیه؟

Anti body test for chicken pox?
خوشحالم.
تشکر کنندگان:
با سلام
ما دیروز رفتیم انستیتو تجریش و وقتی پزشک کارت واکسن را نگاه کردند فرمودن که یک نوبت واکسن mmr مانده که باید بزنید و نوبت اول را برای چند سال قبل را ثبت کردن حالا میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد ؟
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ebi1988
(2014-02-27 ساعت 17:20)farshadm999 نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 12:27)philter نوشته:  سلام به همگی
(2014-02-26 ساعت 14:47)mmoarefparvar نوشته:  دوستان عزیر

دوستان این تست آنتی بودی که برای آبله مرغون انجام می‌شه اسم انگلیشش دقیقا چیه؟

Anti body test for chicken pox?

اسم آزمایشگاهیش اینه :
Anti VZV Ab

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان