موضوعها: 0
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-26 ساعت 10:32)Aroma نوشته: سلام
اگر دوست داشتيد جواب دهيد
پسر من ١٤ ساله هست خانم دكتر طاهر نژاد گفتند فقط يك مننژيت بايد بزند . راهنمايي كنيد چه واكسنهايي بايد بزند ؟ پس هر ١٠ سال يك بار بايد هپاتيت و mmr بزنند چيست ؟ لطفاً مادران جواب خود را نيز به من بدهند؟
سلام
اگر آبله مرغان گرفته اند خوب بهتر است تست ایمنی انجام بدهند در غیر این صورت آبله مرغان هم باید بزنند آنفولانزا. هم برای تمام گروه های سنی اجباری است. مننژیت هم هلال احمر برای ایشان تزریق می کند خوب این همه اطلاعات من
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-26 ساعت 12:13)مامان خانم نوشته: (2014-02-26 ساعت 10:32)Aroma نوشته: سلام
اگر دوست داشتيد جواب دهيد
پسر من ١٤ ساله هست خانم دكتر طاهر نژاد گفتند فقط يك مننژيت بايد بزند . راهنمايي كنيد چه واكسنهايي بايد بزند ؟ پس هر ١٠ سال يك بار بايد هپاتيت و mmr بزنند چيست ؟ لطفاً مادران جواب خود را نيز به من بدهند؟
سلام
اگر آبله مرغان گرفته اند خوب بهتر است تست ایمنی انجام بدهند در غیر این صورت آبله مرغان هم باید بزنند آنفولانزا. هم برای تمام گروه های سنی اجباری است. مننژیت هم هلال احمر برای ایشان تزریق می کند خوب این همه اطلاعات من
موفق باشید
با تشكر از شما دوست عزيز موفق باشيد كيس نامبر بالاي ٦٤٠٠
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. ما از واكسن ها فقط MMR دوممون مونده فقط الان تو مداركي كه بعضي از دوستان ميبرن Nmc خوندم تيتر آبله مرغون. به ما نامه اي مبني بر تيتر ندادن و فقط تو كارت وارد كردن. اگر لازمه بريم نامه تيتر آبله مرغان رو هم بگيريم. ممنون از لطف شما.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها ببخشيد من وقت ندارم برم بخونم مطالب رو خيلي عجله دارم. ميخوام هتل رو از دوبي عوض كنم به ابوظبي. فقط مديكال ابوظبي هم از ساعت ٤ ميان و بايد وقت گرفت؟ وقت دكتر شوكلارو كنسل كنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.. آقا کسی خبر داره تو آزمایش خون دراگ تست رو هم دارن یا نه؟ ماریجوانا رو تشخیص میدن یا نه؟
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ما دیروز رفتیم انستیتو تجریش و وقتی پزشک کارت واکسن را نگاه کردند فرمودن که یک نوبت واکسن mmr مانده که باید بزنید و نوبت اول را برای چند سال قبل را ثبت کردن حالا میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد ؟
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر