کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-03-03 ساعت 22:08)sahar66 نوشته:  ممنون از پاسختون
واکسن مننژیت برای بالای 18 سال لازم هست؟ و اینکه dt بالاخره سه مرحله ای یا دو مرحله؟
اگه فقط تگزاس می خواهید برید حتما باید مننژیت بزنید من مصاحبم ایروان بود dtدومرحله زدم ولی کلا اونجا زیاد اذیت نمی کنن
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: sahar66
سلام به دوستای گلم
می خواستم بدونم کسانی که سربازی معاف پزشکی شدن هم واکسن td رو زدن یا نه؟
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من به نوبت دوم MMR نميرسم. به نظرتون مشكلي پيش مياد؟.
اگه دبي بخايم بزنيم هزينش برا هر نفر چقدزه؟
ممنون
please help
یکی جواب بده لطفا
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان:
(2014-03-01 ساعت 17:09)mohsenmb نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 15:52)inforfang نوشته:  از دوستانی که تشریف می برن پاستور، میشه کسی بپرسه که اگه توی کارت پاستور تعدادی از واکسن ها رو دکتر معتبر دیگه ای غیر از پاستور در کارت وارد کنه ، آیا کارت هنوز معتبره یا نه ؟

ممنونتون می شم .

دوست عزیز اگه دقت کنید وقتی اونا به شما واکسن ترزیق میکنن کنارش مهر انستیتو رو میزنن . درضمن شما از دکتر معتبرتون گواهی ترزیق واکسن بگیرید وببرید انستیتو اونا به صورت رایگان وارد کارتتون میکنند و مهر میزنند .Cool

دوست عزیزم . مشکل اینجاست که من مشهد هستم و سعی ام اینکه که یک بار دیگه تا تهران نیام. واسه همینه که از دوستان خواهش می کنم. اگر جواب مناسبی نگیرم مسلما همین کاری که شما گفتید رو انجام میدم.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
مصاحبه ی ما میوفته تو تابستان و محل مصاحبه هم آنکارا میباشد
میخواستم بپرسم که آیا نیازه که ما واکسن آنفولانزا را بزنیم با توجه به اینکه مصاحبه ی ما در تابستان می باشد؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
من تست آبله دادم و منفي بود ، به گفته دكتر و دوستان ديگه اين واكسن توي ايران يافت نميشه ، امروز با لوسي منشي دكتر كريستين صحبت ميكردم( اگه درست سوال منو متوجه شده باشه و منم جوابشو درست فهميده باشم ) گفت كه توي ايروان هم نيست ، از دوستاني كه ايروان مصاحبه رفتن كسي اونجا تزريق واكسن آبله داشته< ؟و اگه اونا نداشته باشند تكليف چيه ؟
با تشكر
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: gema
(2014-03-05 ساعت 19:00)mehdir نوشته:  دوستان سلام
من تست آبله دادم و منفي بود ، به گفته دكتر و دوستان ديگه اين واكسن توي ايران يافت نميشه ، امروز با لوسي منشي دكتر كريستين صحبت ميكردم( اگه درست سوال منو متوجه شده باشه و منم جوابشو درست فهميده باشم ) گفت كه توي ايروان هم نيست ، از دوستاني كه ايروان مصاحبه رفتن كسي اونجا تزريق واكسن آبله داشته< ؟و اگه اونا نداشته باشند تكليف چيه ؟
با تشكر
دوست عزیز دکتر کریستین به آبله مرغون حساسیت نداره کلا ایروان زیاد گیر نیست
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: mehdir ، hamid_fs3
دوستان جريان اين برچسب واكسن آنفلوانزا چيه؟
من امروز واكسنشو زدم فقط تو كارت زرد تاريخشو وارد كردن
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2014-03-05 ساعت 20:37)sorooosh نوشته:  دوستان جريان اين برچسب واكسن آنفلوانزا چيه؟
واکسن آنلولانزا رو برای پاییز و زمستان تجویز کردن و دکتر سفارت ترکیه در جواب یکی از دوستان نوشته بود که برای مصاحبه های که تا پایان مارچ باشند ضروریه
در مورد برچسب هم من دیروز رفتم پاستور و لازم نبود اگه شما بگید که زدید اونا وارد میکنن و استثنا" این یه مورد و اعتمادی برخورد میکنن
F2A -
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان:
(2014-03-05 ساعت 21:14)mehdir نوشته:  
(2014-03-05 ساعت 20:37)sorooosh نوشته:  دوستان جريان اين برچسب واكسن آنفلوانزا چيه؟
واکسن آنلولانزا رو برای پاییز و زمستان تجویز کردن و دکتر سفارت ترکیه در جواب یکی از دوستان نوشته بود که برای مصاحبه های که تا پایان مارچ باشند ضروریه
در مورد برچسب هم من دیروز رفتم پاستور و لازم نبود اگه شما بگید که زدید اونا وارد میکنن و استثنا" این یه مورد و اعتمادی برخورد میکنن

من از داروخانه خريدم بردم پاستور تزريق كردن
مصاحبم آوريله
برچسب تو كارتم نزدن
خواستم ببينم مشكلي پيش نياد
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: Lemony
(2014-03-05 ساعت 19:25)shadi79 نوشته:  
(2014-03-05 ساعت 19:00)mehdir نوشته:  دوستان سلام
با تشكر
دوست عزیز دکتر کریستین به آبله مرغون حساسیت نداره کلا ایروان زیاد گیر نیست
دوست عزیز منم واکسن آبله رو نزده بودم و خانم دکتر هم واکسن ترزیق نکرد حتی تست آنتی بادی هم نگرفت. دکتر بسیار مهربون و دوست داشتنی هستند و شما اصلاً نگران نباشید
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، ojee ، ffrfar ، mehdir ، gema
(2014-03-05 ساعت 21:19)sorooosh نوشته:  

مصاحبم آوريله
برچسب تو كارتم نزدن
دوست عزیز عرض کردم با توجه به اینکه مصاحبه شما آوریل هست حتی اگه نزنید هم فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
برای من هم نچسبوندن من مصاحبم ایروان هست
F2A -
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: sorooosh
(2014-03-06 ساعت 00:29)mehdir نوشته:  
(2014-03-05 ساعت 21:19)sorooosh نوشته:  

مصاحبم آوريله
برچسب تو كارتم نزدن
دوست عزیز عرض کردم با توجه به اینکه مصاحبه شما آوریل هست حتی اگه نزنید هم فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
برای من هم نچسبوندن من مصاحبم ایروان هست

بنا به گفته دوستان با تجربه ظاهرا ایروان برای واکسیناسیون خیلی سخت نمیگیره. ولی به نظرم نباید کارمون رو دست ریسک بسپاریم و کارمون رو هر چی میتونیم محکم تر بگیریم تا خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: sorooosh ، mehdir
با سلام خدمت دوستان مهاجرسرا
نمی ذونم پرسیدن این سوال اینجا درسته یا نه!؟
اگه بخاطر Administrative Process مدت اعتبار مدیکالتون تموم شده باشه چه واکسن هایی باید دوباره تزریق بشه؟
تشکر کنندگان:
(2014-03-07 ساعت 00:40)bigboy1992 نوشته:  با سلام خدمت دوستان مهاجرسرا
نمی ذونم پرسیدن این سوال اینجا درسته یا نه!؟
اگه بخاطر Administrative Process مدت اعتبار مدیکالتون تموم شده باشه چه واکسن هایی باید دوباره تزریق بشه؟
فقط باید کارت زرد رو از انیستو پاستور مجددا تهیه کرد البته برای ایروان اگه قبلا کپی گرفته باشید کفایت می کنه اگه قبلا همه مراحل رو کامل زده باشید نیازی برای تزریق مجدد نیست
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: ffrfar ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان