موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستای گلم
می خواستم بدونم کسانی که سربازی معاف پزشکی شدن هم واکسن td رو زدن یا نه؟
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سرا کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 می /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من به نوبت دوم MMR نميرسم. به نظرتون مشكلي پيش مياد؟.
اگه دبي بخايم بزنيم هزينش برا هر نفر چقدزه؟
ممنون
please help
یکی جواب بده لطفا
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
مصاحبه ی ما میوفته تو تابستان و محل مصاحبه هم آنکارا میباشد
میخواستم بپرسم که آیا نیازه که ما واکسن آنفولانزا را بزنیم با توجه به اینکه مصاحبه ی ما در تابستان می باشد؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من تست آبله دادم و منفي بود ، به گفته دكتر و دوستان ديگه اين واكسن توي ايران يافت نميشه ، امروز با لوسي منشي دكتر كريستين صحبت ميكردم( اگه درست سوال منو متوجه شده باشه و منم جوابشو درست فهميده باشم ) گفت كه توي ايروان هم نيست ، از دوستاني كه ايروان مصاحبه رفتن كسي اونجا تزريق واكسن آبله داشته< ؟و اگه اونا نداشته باشند تكليف چيه ؟
با تشكر
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان جريان اين برچسب واكسن آنفلوانزا چيه؟
من امروز واكسنشو زدم فقط تو كارت زرد تاريخشو وارد كردن
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-05 ساعت 20:37)sorooosh نوشته: دوستان جريان اين برچسب واكسن آنفلوانزا چيه؟
واکسن آنلولانزا رو برای پاییز و زمستان تجویز کردن و دکتر سفارت ترکیه در جواب یکی از دوستان نوشته بود که برای مصاحبه های که تا پایان مارچ باشند ضروریه
در مورد برچسب هم من دیروز رفتم پاستور و لازم نبود اگه شما بگید که زدید اونا وارد میکنن و استثنا" این یه مورد و اعتمادی برخورد میکنن
F2A -
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-05 ساعت 21:14)mehdir نوشته: (2014-03-05 ساعت 20:37)sorooosh نوشته: دوستان جريان اين برچسب واكسن آنفلوانزا چيه؟
واکسن آنلولانزا رو برای پاییز و زمستان تجویز کردن و دکتر سفارت ترکیه در جواب یکی از دوستان نوشته بود که برای مصاحبه های که تا پایان مارچ باشند ضروریه
در مورد برچسب هم من دیروز رفتم پاستور و لازم نبود اگه شما بگید که زدید اونا وارد میکنن و استثنا" این یه مورد و اعتمادی برخورد میکنن
من از داروخانه خريدم بردم پاستور تزريق كردن
مصاحبم آوريله
برچسب تو كارتم نزدن
خواستم ببينم مشكلي پيش نياد
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-05 ساعت 21:19)sorooosh نوشته: (2014-03-05 ساعت 21:14)mehdir نوشته: (2014-03-05 ساعت 20:37)sorooosh نوشته: دوستان جريان اين برچسب واكسن آنفلوانزا چيه؟
من از داروخانه خريدم بردم پاستور تزريق كردن
مصاحبم آوريله
برچسب تو كارتم نزدن
خواستم ببينم مشكلي پيش نياد
دوست عزیز عرض کردم با توجه به اینکه مصاحبه شما آوریل هست حتی اگه نزنید هم فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
برای من هم نچسبوندن من مصاحبم ایروان هست
F2A -
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان مهاجرسرا
نمی ذونم پرسیدن این سوال اینجا درسته یا نه!؟
اگه بخاطر Administrative Process مدت اعتبار مدیکالتون تموم شده باشه چه واکسن هایی باید دوباره تزریق بشه؟