کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-03-09 ساعت 18:56)p.arsa نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 18:53)shadi79 نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 17:53)p.arsa نوشته:  سلام
میشه راهنمایی کنید کدام پاستور برم بهتر و مطمئن تره؟؟
هرکدوم بهتون نزدیکتره همونجا تشریف ببرید

اخه من واکسن TD نزدم,ولی نگفت نیازه.گفت واکسیناسیونتون کامله جزء MMR

سلام
من هم چند روز پیش رفتم آقای که جدید اومده جای خانم دکتر طاهر نژاد اطلاعات زیادی نداره به من هم همین و گفت ولی خودم گفتم که قصد دارم TD تزریق کنم و تزریق کنم به شما هم پیشنهاد میکنم صفحات اول تایپیک رو بخونید و واکسن های لازم رو خودتون پیگیری کنید
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، gema
(2014-03-09 ساعت 22:41)mehdir نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 18:56)p.arsa نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 18:53)shadi79 نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 17:53)p.arsa نوشته:  سلام
میشه راهنمایی کنید کدام پاستور برم بهتر و مطمئن تره؟؟
هرکدوم بهتون نزدیکتره همونجا تشریف ببرید

اخه من واکسن TD نزدم,ولی نگفت نیازه.گفت واکسیناسیونتون کامله جزء MMR

سلام
من هم چند روز پیش رفتم آقای که جدید اومده جای خانم دکتر طاهر نژاد اطلاعات زیادی نداره به من هم همین و گفت ولی خودم گفتم که قصد دارم TD تزریق کنم و تزریق کنم به شما هم پیشنهاد میکنم صفحات اول تایپیک رو بخونید و واکسن های لازم رو خودتون پیگیری کنید

دوستان سلام
ما ٦٤٠٠ هستيم و كارنت شديم . از انستيتو پاستور معرفي نامه گرفتم براي زدن mmr كه دنبال بخش خصوصي هستم دكتر سلطان زاده در بيمارستان فرمانيه روزهاي فرد ساعت ١١ مي شيند . تمام واكسنها را زديم امروز مننژيت را در هلال احمر روبروي بازار تره بار فرمانيه زدم ٣٣/٥٠٠ تومان از ساعت ٨ تا ١٢
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: pouria.narimisa
(2014-03-09 ساعت 19:12)maryamnaz_s نوشته:  سلام به دوستان،من تازه با سایت خوبتون آشنا شدم و از همگی ممنونم که انقدر خوب راهنمایی می کنید.من کیس نامبرم(67xx) هست.آژانس گرامیان به من گفت که واکسنها را در ایران بزنم که هزینه اش مناسب هست و انستیتو پاستور تجریش را معرفی کرد. ولی من چند روز پیش رفتم آنجا و متأسفانه اصلا راضی نبودم.برخوردشون مناسب نبود که البته در ادارات ایران عادی هست.برای خونگیری یک خانم میانسال بود که من فکر میکردم با توجه به سنش باید وارد باشه ولی بعد از شش بار ! آخرش نتونست خون بگیره.من ناراحت شدم.گفتم میرم شکایت میکنم.من خودم در وزارت بهداشت مشغولم.همکارشون گفت شما ببخشید ایشون کارشون این نبوده،دیپلمه هستند.در حالی که مسئول خونگیری آن هم در پاستور با این اعتبار باید حداقل علوم آزمایشگاهی خوانده باشه.خلاصه رفتم که پزشک در دفترچه آزمایش بنویسه.چند تا سؤال پرسیدم دیدم هیچی نمیدونه.رفتم اتاق بین الملل برای صدور کارت،بسیار بی ادبانه پرسید لاتاری هستی؟من ترسیدم،گفتم نه،به پاستور چه ربطی داره!نکنه به جایی گزارش بدن دردسر بشه.دوستم چند ماه پیش کارت واکسن گرفته بود،از کارت من خیلی کامل تر بود.به نظر من پاستور شعبه اصلی بهتر باید باشه.در ضمن من خودم رشته ام بهداشت هست.پاستور تجریش هیچ کدام از استانداردهای واحد تزریقات رو نداره.من حتما از طریق وزارتخانه پیگیری می کنم.البته این نظر شخصیه منه،شاید دوستان موافق نباشند.

دوست عزيز نبينم از اداره اي يا هيچ ارگاني ناراحت باشي منم يك روز اونجا واكسن زدم حالم بد شد دراز كشيدم رو صندلي ها از يك آقا خواهش كردم برام قند بياره خلاصه بعد يك خانمي به من كمك كرد خدا سلامتش كنه خلاصه اگر نزديك خونتون هست از رو نرو و هزار بار هم كه شده برو تا كارتون انجام بشه من از آذر شروع كردم هنوز هم mmr را نزدم ولي اتاق پزشك خيلي خوب راهنمايي نميكند خوشحال ميشم سؤالي داشتيد كمكتون كنم
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان:
با توجه به این که ما هنوز کارنت نشدیم و منتظریم احتمالا در این ماه نوبتمون بشه، چه زمانی وقت مناسب برای زدن واکسن هاست،بعد از مشخص شدن وقت مصاحبه یا قبل؟(از جهت امکان باطل شدن نتیجه آزمایش به خاطر انقراضش می‌پرسم)
تشکر کنندگان:
آقا این پست هم صفحه ی قبل هست

پیلیز راهنمایی Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2014-03-10 ساعت 02:38)sabsab نوشته:  با توجه به این که ما هنوز کارنت نشدیم و منتظریم احتمالا در این ماه نوبتمون بشه، چه زمانی وقت مناسب برای زدن واکسن هاست،بعد از مشخص شدن وقت مصاحبه یا قبل؟(از جهت امکان باطل شدن نتیجه آزمایش به خاطر انقراضش می‌پرسم)

دوست عزیز با تبریک به شما هر چه سریعتر برای واکسیناسیون اقدام کنید.توصیه می کنم در هر تاپیکی که منبعد سوال دارید صفحات اول اون تاپیک رو مطالعه بفرمایید خیلی براتون مفید خواهد بود.ضمنا" به این لینک مراجعه کنید.

http://www.mohajersara.com/post-327834.html#pid327834
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، pouria.narimisa
سلام دوستان
امروز پاستور تجریش بودم.خانوم دکتر گفت واکسن ابله را سفارت انکارا از ما قبول نمیکنه و باید همانجا بزنید.
درسته؟؟؟؟
تشکر کنندگان: m_nikparvaz
(2014-03-10 ساعت 14:05)p.arsa نوشته:  سلام دوستان
امروز پاستور تجریش بودم.خانوم دکتر گفت واکسن ابله را سفارت انکارا از ما قبول نمیکنه و باید همانجا بزنید.
درسته؟؟؟؟

ما هم رفتیم پاستور تجریش برای آبله اول تست آنتی بادی دادیم ولی اگر آبله نگرفتید می دونم که واکسنشو اینجا هم تزریق میکنند
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان:
درسته؟؟؟؟

سلام دوست عزیز، بله.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: romance33 ، p.arsa ، philter
(2014-03-10 ساعت 17:09)m_nikparvaz نوشته:  
درسته؟؟؟؟

ما هم رفتیم پاستور تجریش برای آبله اول تست آنتی بادی دادیم ولی اگر آبله نگرفتید می دونم که واکسنشو اینجا هم تزریق میکنند

کجا واکسنشو زدید؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2014-03-09 ساعت 16:41)H Pier نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 14:16)sysmaster نوشته:  بچه ها من 2 روز پیش کارنت شدم همه واکسنها جز MMR رو زدم به نظرتون قبل عید بزنم یا بعدش؟
( من هر 3 بیماری که MMR رو شامل میشه رو وقتی بچه بودم گرفتم کلا باید دوباره بزنم این واکسن رو ؟ )

واکسن MMR حداقل یک ماه قبل از مصاحبه باید زده شده باشه.
با پزشک صحبت کنید که به جای تزریق واکسن مهرش رو براتون تو کارت بزنن تا کارتتون تکمیل بشه.

دوست عزيز طبق گفته دكتر در پاستور تجريش mmr دو مرحله دارد ما هم ٦٤٠٠ هستيم فردا يك نوبت را مي زنيم آخر فروردين هم موبت بعدي را ولي ممكن است مصاحبه كمتر از يك ماه بشود البته مطمئن نيستم كارمان درست است يا نه؟
تشکر کنندگان:
(2014-03-10 ساعت 21:46)Aroma نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 16:41)H Pier نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 14:16)sysmaster نوشته:  بچه ها من 2 روز پیش کارنت شدم همه واکسنها جز MMR رو زدم به نظرتون قبل عید بزنم یا بعدش؟
( من هر 3 بیماری که MMR رو شامل میشه رو وقتی بچه بودم گرفتم کلا باید دوباره بزنم این واکسن رو ؟ )

واکسن MMR حداقل یک ماه قبل از مصاحبه باید زده شده باشه.
با پزشک صحبت کنید که به جای تزریق واکسن مهرش رو براتون تو کارت بزنن تا کارتتون تکمیل بشه.

دوست عزيز طبق گفته دكتر در پاستور تجريش mmr دو مرحله دارد ما هم ٦٤٠٠ هستيم فردا يك نوبت را مي زنيم آخر فروردين هم موبت بعدي را ولي ممكن است مصاحبه كمتر از يك ماه بشود البته مطمئن نيستم كارمان درست است يا نه؟
اگه ایروان باشید مشکلی پیش نمیاد که با فاصله کمتر ازیکماه واکسن بزنید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: H Pier
دوستان می خواستم بپرسم که اگه موقع مدیکال 3 ماه از واکسن های mmr و TD گذشته باشه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ مدیکالم ابوظبی هستش
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان:
(2014-03-10 ساعت 23:25)rtt نوشته:  دوستان می خواستم بپرسم که اگه موقع مدیکال 3 ماه از واکسن های mmr و TD گذشته باشه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ مدیکالم ابوظبی هستش
نه مشکلی نیست
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: H Pier ، poem ، ffrfar
سلام به همه دوستان عزیز.میخواستم از دوستان با تجربه یه راهنمایی بگیرم.من با شماره کیس**77 از کی واکسنهامو شروع کنم بهتره؟البته هپاتیت رو قبلا زدم.پیشاپیش بابت راهنماییتون سپاسگزارم Smile
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان