موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-07 ساعت 01:20)shadi79 نوشته: [quote='bigboy1992' pid='468495' dateline='1394136656']
با سلام خدمت دوستان مهاجرسرا
نمی ذونم پرسیدن این سوال اینجا درسته یا نه!؟
اگه بخاطر Administrative Process مدت اعتبار مدیکالتون تموم شده باشه چه واکسن هایی باید دوباره تزریق بشه؟
فقط باید کارت زرد رو از انیستو پاستور مجددا تهیه کرد البته برای ایروان اگه قبلا کپی گرفته باشید کفایت می کنه اگه قبلا همه مراحل رو کامل زده باشید نیازی برای تزریق ؟
ببخشيد مدت اعتبار مديكال چيست؟
منظور كارت زرد واكسن هاست ؟
كارت زردها مدت اعتبار دارد؟
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ما کیس نامبرمون 68XX هست که خودم متولد 56 خانمم 62 و پسرم 89
احتمال زیاد برای فروردین کارنت می شیم
می خواستم بدونم مراحل واکسیناسیون چقدر طول می کشه؟ آخه ما هنوز شروع نکردیم...
پسرم که واکسن نمی خواد همون کارت واکسیناسیون و بی نول می کنن.
هپاتیت و که برای بالای 18 سال نمیزنن.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-07 ساعت 21:59)کیارش ب. نوشته: سلام ما کیس نامبرمون 68XX هست که خودم متولد 56 خانمم 62 و پسرم 89
احتمال زیاد برای فروردین کارنت می شیم
می خواستم بدونم مراحل واکسیناسیون چقدر طول می کشه؟ آخه ما هنوز شروع نکردیم...
پسرم که واکسن نمی خواد همون کارت واکسیناسیون و بی نول می کنن.
هپاتیت و که برای بالای 18 سال نمیزنن.
با سلام و خیر مقدم
1- شما و همسر محترم:
هپتاتیت سه نوبت - MMR دو نوبت - TD دو نوبت - تست تیتر آنتی بادی(که مشخص بشه آبله مرغان گرفتید یا خیر)- آنفولانزا (که احتمالاً بدلیل مقارن شدن مصاحبتون با فصل بهار نیازی نباشه)
فرزندتان : واکسیناسیون بر اساس کارت بهداشت (اگر واکسن هاش تا مقطع سن فعلیش کامل باشه دیگر نیاز به واکسن جدید ندارد)
2- شما هرچه سریع تر به انستیتو پاستور شمیران مراجعه کنید تا پروندتان تشکیل و روند کاری شروع شود.
موفق و پیروز باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-08 ساعت 00:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-08 ساعت 00:32 توسط GreenRoad.)
دوستان
چه در ایروان و چه در دبی و یا ترکیه ، دکتر چه مواردی رو آزمایش می کنه و عکس میگره ؟ ( برای مرد )
به عنوان مثال سونوگرافی می کنند ؟
چون دوست من یک مقدار سنگ ریزه مثل ماسه داره تو کلیه اش و دکتر گفته موردی نداره و میشه مدت ها باشه بدون هیچ خطری، اما آیا ممکنه ردش کنند به خاطر همین مورد اگر سونو انجام میشه ؟؟
ضمنا پرولاپس هم داره و داروی متورال مصرف میکنه. مشکلی داره این مورد ؟ ( چیزی شنیدید ؟ )
یک سوال بی ربط با تاپیک اما پاسخی در حد بله یا خبر خیلی سریع : آیا وقتی کسی برنده میشه خودش تعیین میکنه مصاحبه اش و بقیه کارهاش کدوم کشور باشه یا استکبار تعیین میکنه ؟
مرسی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما کیس نامبرمون 68XX که ماه دیگه کارنت می شیم. امروز رفتیم برای واکسن دکتر بهمون گفت بالای 18 سال هپاتیت نمی خوان ولی بزنین برای خودتون خوبه که ما نوبت اولش و زدیم نوبت دوم و تو فروردین ولی قبل مصاحبه به سومیش نمی رسیم، آنفولانزا رو هم گفت با توجه به اینکه تو خرداد یا تیر مصاحبه تون لازم نیست بزنین چون وقتش تو زمستونه. بعدشم برامون آزمایش آنتی بادی آبله مرغون و mmr نوشت که رفتیم آزمایش دادیم که اگه جواب منفی بود تو کارت بنویسه. حالا با اینکه دکتر گفت هپاتیت از شما نمی خوان من یه خورده نگران این هپاتیتم که قبل از مصاحبه به نوبت سومش نمیرسه آخه تو این سایت که نگاه می کنم همه زدن!!! لطفا راهنمایی کنید...
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما ماه بعد کارنت میشیم (68xx)و فقط واکسن هپاتیت زدیم ،باید بقیه واکسنهارو (TD, MMR) الان بزنیم یا آخرای فروردین؟
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من 2 روز پیش کارنت شدم همه واکسنها جز MMR رو زدم به نظرتون قبل عید بزنم یا بعدش؟
( من هر 3 بیماری که MMR رو شامل میشه رو وقتی بچه بودم گرفتم کلا باید دوباره بزنم این واکسن رو ؟ )
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میشه راهنمایی کنید کدام پاستور برم بهتر و مطمئن تره؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان،من تازه با سایت خوبتون آشنا شدم و از همگی ممنونم که انقدر خوب راهنمایی می کنید.من کیس نامبرم(67xx) هست.آژانس گرامیان به من گفت که واکسنها را در ایران بزنم که هزینه اش مناسب هست و انستیتو پاستور تجریش را معرفی کرد. ولی من چند روز پیش رفتم آنجا و متأسفانه اصلا راضی نبودم.برخوردشون مناسب نبود که البته در ادارات ایران عادی هست.برای خونگیری یک خانم میانسال بود که من فکر میکردم با توجه به سنش باید وارد باشه ولی بعد از شش بار ! آخرش نتونست خون بگیره.من ناراحت شدم.گفتم میرم شکایت میکنم.من خودم در وزارت بهداشت مشغولم.همکارشون گفت شما ببخشید ایشون کارشون این نبوده،دیپلمه هستند.در حالی که مسئول خونگیری آن هم در پاستور با این اعتبار باید حداقل علوم آزمایشگاهی خوانده باشه.خلاصه رفتم که پزشک در دفترچه آزمایش بنویسه.چند تا سؤال پرسیدم دیدم هیچی نمیدونه.رفتم اتاق بین الملل برای صدور کارت،بسیار بی ادبانه پرسید لاتاری هستی؟من ترسیدم،گفتم نه،به پاستور چه ربطی داره!نکنه به جایی گزارش بدن دردسر بشه.دوستم چند ماه پیش کارت واکسن گرفته بود،از کارت من خیلی کامل تر بود.به نظر من پاستور شعبه اصلی بهتر باید باشه.در ضمن من خودم رشته ام بهداشت هست.پاستور تجریش هیچ کدام از استانداردهای واحد تزریقات رو نداره.من حتما از طریق وزارتخانه پیگیری می کنم.البته این نظر شخصیه منه،شاید دوستان موافق نباشند.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
پاستور مرکزی بهتره؟ ادرسش کجاست؟