کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-03-11 ساعت 13:17)gema نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز.میخواستم از دوستان با تجربه یه راهنمایی بگیرم.من با شماره کیس**77 از کی واکسنهامو شروع کنم بهتره؟البته هپاتیت رو قبلا زدم.پیشاپیش بابت راهنماییتون سپاسگزارم Smile
همانطور که بارها گفته شد می تونید واکسنها رو بزنید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: aghaghia
سلام
من پاسپورتم 6 ماه اعتبار داره کیس نامبرم هم 6800 ، احتمالا تو فروردین کارنت بشم. نمیدونم الان کارت واکسیناسیون بین المللی رو بگیرم یا بعدا چون اگه پاسپورتم رو تعویض کنم ظاهرا دوباره باید کارت جدید بگیرم. سووال مهمترم اینه که اصلا کی برای تعویض پاسپورتم باید اقدام کنم که از بابت ویزا به مشکلی نخورم؟ پیشاپیش ممنون از راهنمایی دوستان.
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان:
(2014-03-12 ساعت 09:53)nimaaa نوشته:  سلام
من پاسپورتم 6 ماه اعتبار داره کیس نامبرم هم 6800 ، احتمالا تو فروردین کارنت بشم. نمیدونم الان کارت واکسیناسیون بین المللی رو بگیرم یا بعدا چون اگه پاسپورتم رو تعویض کنم ظاهرا دوباره باید کارت جدید بگیرم. سووال مهمترم اینه که اصلا کی برای تعویض پاسپورتم باید اقدام کنم که از بابت ویزا به مشکلی نخورم؟ پیشاپیش ممنون از راهنمایی دوستان.

سلام، هر چه رودتر برای تعویض پاسپورتتون اقدام کنید، واکسن ها رو الان تزریق کنید، بعد با پاسپورت جدید برید تا براتون کارت واکسن بین المللی رو صادر کنن....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، EKAM ، romance33
(2014-03-12 ساعت 10:04)aghaghia نوشته:  

سلام، هر چه رودتر برای تعویض پاسپورتتون اقدام کنید، واکسن ها رو الان تزریق کنید، بعد با پاسپورت جدید برید تا براتون کارت واکسن بین المللی رو صادر کنن....

با تشکر،‌الان که 6 ماه اعتبار داره قبول میکنند تعویض بشه؟
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان:
(2014-03-12 ساعت 11:46)nimaaa نوشته:  
(2014-03-12 ساعت 10:04)aghaghia نوشته:  

با تشکر،‌الان که 6 ماه اعتبار داره قبول میکنند تعویض بشه؟
بله دوست عزیز ...بگید میخوایید سفر کنید و ویزا بگیرید مثلآ بگید می خوایین به دبی تشریف ببرید براتون تعویض میکنند... چون در واقع شما برای ویزای امارات هم اقدام کنید پاسپورتتون باید بیشتر از 6 ماه اعتبار داشته باشه.موفق باشید
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان:
(2014-02-20 ساعت 14:53)me_u نوشته:  سلام دوستان خوب .

من واکسن MMR رو مجانی زدم آدرسش تهرانپارس بعد از فلکه دوم به سمت شرق خ سجده ای شمالی خانه بهداشت کادوس

حتما از انستیتو پاستور درخواست واکسن رو بگیرید.ضمنا اونجا بگید وقت مصاحبه سفارت دارید اصلا جاشو عنوان نکنید و درخواست واکسن رو نشون بدید.

فقط 2 شنبه و 4 شنبه تزریق میشه.
قبل از ظهر اونجا باشید.
1 دوز این واکسن برای 10 نفر استفاده میشه.

یک نکته هم بدونید که مطبهای خصوصی اعتباری به تاریخ انقضای واکسنهاشون نیست.معلوم هم نیست 1 دوزش چقدر تو مطب مونده.
ضمنا چون آلوده به ویروس میشید تا مدتی نباید نزدیک زن باردار باشید برای کوچولو فوق العاده خطرناکه.
سر افراز باشید مثل سرو

دوست عزیز ما هفته پیش مرکز کادوس رفتیم برای واکسن ام ام آر ولی اصلا نپذیرفتن و گفتند اینجا ما فقط و فقط برای کودکان تزریق می کنیم و معرفی نامه هم گفت از انستیتو پاستور قبول نمی کنیم و ما اصلا زیر مجموعه هم نیستیم که بخواهیم معرفی از آتها قبول کنیم.
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: ffrfar

لطفاً پاسپورت را بگيريد بعد تشريف ببريد پاستور كارت را برايتون عوض ميكنند
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان:
(2014-03-12 ساعت 12:39)taleghani نوشته:  

من واکسن MMR رو مجانی زدم آدرسش تهرانپارس بعد از فلکه دوم به سمت شرق خ سجده ای شمالی خانه بهداشت کادوس

حتما از انستیتو پاستور درخواست واکسن رو بگیرید.ضمنا اونجا بگید وقت مصاحبه سفارت دارید اصلا جاشو عنوان نکنید و درخواست واکسن رو نشون بدید.

قبل از ظهر اونجا باشید.

یک نکته هم بدونید که مطبهای خصوصی اعتباری به تاریخ انقضای واکسنهاشون نیست.معلوم هم نیست 1 دوزش چقدر تو مطب مونده.
ضمنا چون آلوده به ویروس میشید تا مدتی نباید نزدیک زن باردار باشید برای کوچولو فوق العاده خطرناکه.
سر افراز باشید مثل سرو

دوست عزیز ما هفته پیش مرکز کادوس رفتیم برای واکسن ام ام آر ولی اصلا نپذیرفتن و گفتند اینجا ما فقط و فقط برای کودکان تزریق می کنیم و معرفی نامه هم گفت از انستیتو پاستور قبول نمی کنیم و ما اصلا زیر مجموعه هم نیستیم که بخواهیم معرفی از آتها قبول کنیم.
سلام دوستان واكسن mmr در ميدان ندا مركز بهداشت پرسيدم ٢٠/٠٠٠ تومان دوشنبه ٨ تا ٨/٥ براي بزرگسالان ولي من ٦٠/٠٠٠ تومان با ويزيت دكتر سلطان زاده پياده شدم
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ebi1988
(2014-03-12 ساعت 12:39)taleghani نوشته:  

قبل از ظهر اونجا باشید.

سر افراز باشید مثل سرو

سلام دوستان واكسن mmr در ميدان ندا مركز بهداشت پرسيدم ٢٠/٠٠٠ تومان دوشنبه ٨ تا ٨/٥ براي بزرگسالان ولي من ٦٠/٠٠٠ تومان با ويزيت دكتر سلطان زاده پياده شدم
[/quote]
دوستان با سلام
کلینیک بهراد در اشرفی اصفهانی پایین تر از مرزداران. نفری 27 تا 12 شب هم تزریق می کنن (دکتر اطفال )
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: romance33 ، Natasha9 ، pari pariaaa ، taleghani ، ebi1988
تست آنتیژن ایدز و هپاتیت نیاز هست بدیم؟
تشکر کنندگان: ebi1988
سلام دوستان
من امروز صبح رفتم پاستور تجریش. اتاق پزشک که میرید یه خانم دکتر خوش برخورد داره که امضای زیر نسخه ش "ساناز بخشنده" است ولی زیر برگ واکسن بین المللی امضای "دکتر حضرتی" رو میزنه. حالا یا بخشنده یا حضرتی، هر کی که بود خیلی مودب و خوش اخلاق و با حوصله بود و هرچی سوال داشتم جواب داد. خواستم فقط به اون عده از دوستان که نگران این مرحله از اقدامات مهاجرت هستند بگم که یه چیزی فراتر از ساده و آسونه و تنها دو نکته: 1) پول نقد یادتون نره، کارت خون ندارن 2) ماشینتون رو تو پارکینگ طبقاتی کنار شهرداری بذارید چون اطراف انستیتو جای پارک نیست. موفق باشید
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ffrfar ، romance33 ، amin arefi ، pari pariaaa ، lighter ، philter ، pouria.narimisa ، sabsab ، gema ، ebi1988
سلام دوستان
اگه تا زمان مصاحبه نوبت سوم هپاتیت و نرسیم بزنیم چی می شه؟؟؟
البته من اینجا (مشهد) که رفتم برای واکسن ها دکتر دهقان گفت برای 18 سال به بالا هپاتیت نمی خوان ولی اگه بزنین برای خودتون خوبه. ما هم نوبت اول زدیم نوبت دوم هم تو فرودین می شه ولی قبل از مصاحبه که فکر کنم تو جون باشه به نوبت سوم نمی رسیم!!!
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-03-13 ساعت 16:28)کیارش ب. نوشته:  سلام دوستان
اگه تا زمان مصاحبه نوبت سوم هپاتیت و نرسیم بزنیم چی می شه؟؟؟
البته من اینجا (مشهد) که رفتم برای واکسن ها دکتر دهقان گفت برای 18 سال به بالا هپاتیت نمی خوان ولی اگه بزنین برای خودتون خوبه. ما هم نوبت اول زدیم نوبت دوم هم تو فرودین می شه ولی قبل از مصاحبه که فکر کنم تو جون باشه به نوبت سوم نمی رسیم!!!

دوست عزیز، زدن یا نزدن واکسن هیچ اتفاق خاصی رو در پی نداره! (بارها گفته شده که بحث تزریق واکسنها در ایران فقط جنبه ی اقتصادی داره)
اگر بدنتون به واکسنی احتیاج داشته باشه با توجه به نظر پزشک مربوطه همون جا بهتون تزریق می کنن.
در مورد واکسن هپاتیت هم حتما باید تزریق بشه و ربطی به 18 سال به بالا یا به پایین نداره!! ( بارها پیش اومده که دوستان به عنوان مثال در زدن نوبت دوم MMR که دکترها گفته بودن تنها یک نوبتش کافیه دچار هزینه های اضافی در روز مدیکالشون شدن. به حرف دکترها زیاد اعتماد نکنین)
واکسنهایی که در نوبتهای مشخصی باید تزریق بشن ( مثل هپاتیت یا Td ) قطعا خارج از اون زمان مشخصش بهتون تزریق نمی شه. در پرونده پزشکی شما جاش رو تیک می زنن و شما سر تایمش برین برای تزریق و وارد کارت زرد واکسیناسیونتون بکنین.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، romance33 ، pouria.narimisa ، Saeedv13 ، ebi1988
(2014-03-13 ساعت 00:59)shahram30 نوشته:  تست آنتیژن ایدز و هپاتیت نیاز هست بدیم؟

نیازی نیست. برای سه مرحله ی هپاتیت اگر تزریق کرده باشید کارتش موجوده و اگر زمان زیادی ( بیش از 10 سال) از تزریقتون گذشته باشه حتما خود دکتر در انستیتو پاستور راهنماییتون می کنه. درباره ایدز هم جزو ملزومات نیست.

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، EKAM ، ebi1988
(2014-03-12 ساعت 15:08)Aroma نوشته:  

لطفاً پاسپورت را بگيريد بعد تشريف ببريد پاستور كارت را برايتون عوض ميكنند

دوست عزیز اگر تازه فروردین ماه کارنت میشید بنابراین بسته به کیس نامبرتون اردیبهشت یا اوایل خرداد برای مصاحبه تشریف می برید. در این صورت چیزی حدود دو تا سه ماه تا انقضای پاسپورتتون باقی می مونه. اما هنگامی که برای مصاحبه تشریف می برین پاسپورتتون باید "حداقل" شش ماه اعتبار داشته باشه. بنابراین هرچه زودتر اقدام بفرمایین که نگرانی از این بابت نداشته باشین. موفق باشین.

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، Sam2014 ، EKAM ، ebi1988

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان