کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام

اگه مدیکال رو ۱ روز قبل مصاحبه انجام بدیم مشکلی‌ پیش نمیاد؟
ساکن کشور آلمان
شماره کیس: 2014AS4500
محل مصاحبه : فرانکفورت آلمان
تاریخ مصاحبه: 01.04.2014
دریافت ویزا : 01.04.2014 (یک ضرب)
When there is a will, there is a way
تشکر کنندگان:
(2014-03-16 ساعت 01:33)honeybal2014 نوشته:  سلام

اگه مدیکال رو ۱ روز قبل مصاحبه انجام بدیم مشکلی‌ پیش نمیاد؟
اگر همون روز جواب بهتون میدن و اماده میشه تا روز مصاحبه با خودتون ببرید چرا که نهBig Grin
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: honeybal2014 ، سيبك
(2014-03-15 ساعت 23:37)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان

من و همسرم هر دو واکسن دیفتری و کزاز و MMR رو زدیم ولی خبری از 2 مرحله نبود . در صورتیکه من در پیام های دوستان خوندم گه به 2 نوبت این 2 واکسن رو تزریق کردند.متوجه نمیشم
پاستور قبول خواهد کرد یا خیر ؟

میشه یکی راهنماییم کنه؟

ممنونم
به من هم همین رو گفتند که یه نوبت کافیه و دلیلش رو هم گفتن چون در سال های قبل سرخک رو زدیم و در سال 82 دوگانه MR رو زدیم کافیه من هم مثل شما نمی دونم انیستیتو پاستور قبول می کنه یا نه
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان: pouria.narimisa
(2014-03-14 ساعت 16:34)Natasha9 نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 16:28)کیارش ب. نوشته:  سلام دوستان
اگه تا زمان مصاحبه نوبت سوم هپاتیت و نرسیم بزنیم چی می شه؟؟؟
البته من اینجا (مشهد) که رفتم برای واکسن ها دکتر دهقان گفت برای 18 سال به بالا هپاتیت نمی خوان ولی اگه بزنین برای خودتون خوبه. ما هم نوبت اول زدیم نوبت دوم هم تو فرودین می شه ولی قبل از مصاحبه که فکر کنم تو جون باشه به نوبت سوم نمی رسیم!!!

دوست عزیز، زدن یا نزدن واکسن هیچ اتفاق خاصی رو در پی نداره! (بارها گفته شده که بحث تزریق واکسنها در ایران فقط جنبه ی اقتصادی داره)
اگر بدنتون به واکسنی احتیاج داشته باشه با توجه به نظر پزشک مربوطه همون جا بهتون تزریق می کنن.
در مورد واکسن هپاتیت هم حتما باید تزریق بشه و ربطی به 18 سال به بالا یا به پایین نداره!! ( بارها پیش اومده که دوستان به عنوان مثال در زدن نوبت دوم MMR که دکترها گفته بودن تنها یک نوبتش کافیه دچار هزینه های اضافی در روز مدیکالشون شدن. به حرف دکترها زیاد اعتماد نکنین)
واکسنهایی که در نوبتهای مشخصی باید تزریق بشن ( مثل هپاتیت یا Td ) قطعا خارج از اون زمان مشخصش بهتون تزریق نمی شه. در پرونده پزشکی شما جاش رو تیک می زنن و شما سر تایمش برین برای تزریق و وارد کارت زرد واکسیناسیونتون بکنین.
برای mmr که برامون ازمایش نوشت و بعد از دیدن نتیجه گفت فقط یه یاداوری mmr کافیه!!! ولی فکر کنم تو کارت کامل می نویسه!!!
تشکر کنندگان:
(2014-03-16 ساعت 03:30)سيبك نوشته:  
(2014-03-15 ساعت 23:37)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان

من و همسرم هر دو واکسن دیفتری و کزاز و MMR رو زدیم ولی خبری از 2 مرحله نبود . در صورتیکه من در پیام های دوستان خوندم گه به 2 نوبت این 2 واکسن رو تزریق کردند.متوجه نمیشم
پاستور قبول خواهد کرد یا خیر ؟

میشه یکی راهنماییم کنه؟

ممنونم
به من هم همین رو گفتند که یه نوبت کافیه و دلیلش رو هم گفتن چون در سال های قبل سرخک رو زدیم و در سال 82 دوگانه MR رو زدیم کافیه من هم مثل شما نمی دونم انیستیتو پاستور قبول می کنه یا نه
Td هر ١٠سال يك نوبت و MMR دو نوبت به فاصله يك ماه تزريق ميشه و در صورتى كه نوبت دوم MMR يك ماه كمتر با وقت مديكال فاصله داره تزريق نكنيد، از پزشكتون بخواهيد تيتر آنتى بادى براى سرخك، سرخجه و اوريون را براتون چك كنند اگر مناسب بود نياز به تزريق مجدد نيست. البته اين قانونشه ولى چقدر دكتر سفارت به اين قانون عمل كنه يا به تيتراژ آنتى بادى ايران اعتماد كنه خدا داند
F2a, PD:15Nov 2015
تشکر کنندگان: gema ، aghaghia ، سيبك
با سلام بچه ها من يه موضوعي رو نميفهمم اين كه ميگن تا يك ماه مونده به مصاحبه واكسن نزنين چه دليلي داره؟
كسي كه اينجا اصلا نميخواد واكسن بزنه اونجا تو دبي براش ميزنن يا وقتي رفت امريكا؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: Sam2014 ، سيبك
(2014-03-16 ساعت 22:53)kamix نوشته:  با سلام بچه ها من يه موضوعي رو نميفهمم اين كه ميگن تا يك ماه مونده به مصاحبه واكسن نزنين چه دليلي داره؟
كسي كه اينجا اصلا نميخواد واكسن بزنه اونجا تو دبي براش ميزنن يا وقتي رفت امريكا؟
اینجا اگه واکسن بزنید از لحاظ اقتصادی به نفعتون هست وگرنه اونجا هم می تونید بزنید فقط هزینه ها بالاتر میرهولی حتما باید دبی بزنید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-03-16 ساعت 23:15)shadi79 نوشته:  [quote='kamix' pid='470747' dateline='1394994236']
با سلام بچه ها من يه موضوعي رو نميفهمم اين كه ميگن تا يك ماه مونده به مصاحبه واكسن نزنين چه دليلي داره؟
اینجا اگه واکسن بزنید از لحاظ اقتصادی به نفعتون هست وگرنه اونجا هم می تونید بزنید فقط هزینه ها بالاتر میرهولی حتما باید دبی بزنید
[/qu
ote]
اگه اونجا بايد بزنيم چه دليلي داره كه ميكن يه ماه مونده به مصاحبه نبايد واكسن زد؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: ffrfar ، farshadm999 ، ebi1988
(2014-03-16 ساعت 23:21)kamix نوشته:  
(2014-03-16 ساعت 23:15)shadi79 نوشته:  [quote='kamix' pid='470747' dateline='1394994236']
[/qu
ote]
اگه اونجا بايد بزنيم چه دليلي داره كه ميكن يه ماه مونده به مصاحبه نبايد واكسن زد؟

دقیقا به همین دلیلی‌ که خودتون فرمودید می‌نویسن که ۱ ماه قبل نباید چیزی زد.

توی سایت نوشته شده که این واکسن‌ها باید زده بشه اگه نمیزنید موقع مدیکال می‌زنن اگه میزنید تا ۱ ماه قبلش هیچی‌ نباید بزنید.

من خودم شخصاً می‌خوام اونجا اگه واکسنی احتیاج هست بزنم. از اونجایی که سربازی رفتم تقریبا اکثر واکسن‌ها رو زدم قبلان اگه چیزی مونده اونجا میگم بزنن. ایشالا مثل آب کش میام از در بیمارستان بیرون.
خوشحالم.
تشکر کنندگان:
(2014-03-16 ساعت 23:21)kamix نوشته:  
[/qu
ote]

به شخصه فکر میکنم چون واکسن ویروس ضعیف شده است,اگر کمتر از یک ماه مانده به مصاحبه تزریق بشه این ویروس هنوز در بدن شما وجود داره و توی آزمایش خونی که زمان مدیکال میدیدجواب آزمایشتون مثبت در میاد!به همین خاطر یک ماه مانده به مصاحبه نباید واکسن زد.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: ebi1988
با سلام
ما امروز رفتیم یاد آورtd رو زدیم. ولی خبری از mmr نبود.البته دکتر برامون یه ازمایش نوشته بود و بر اساس نتیجه ازمایش واکسن داد. احتمالا به mmr مصونیت داشتیم و خودش تو کارت می نویسه!!!
تشکر کنندگان:
دوستان سلام من امروز رفتم انستیتو پاستور تجریش بجای خانم دکتر طاهر نژاد یک خانم خیلی خوش برخورد اومده بود بعد کارتمو بهش نشون دادم گفت فقط یک مرحله هپاتیت مرحله 3 رو وارد کن بعد من بهش گفتم ام ام آر رو من 2 نوبت زدم یک نوبت دیگه هم باید بزنم گفت نه کافیه گفتم خانم دکتر طاهر نژاد گفته باید بزنی گفت نه کافیه ام ام ار کلن 2 مرحلست و تا آخر امرتم همین 2 مرحله هست حتی بهش نشون دادم که مرحله دوم رو سال 2003 زدم ولی گفت نه درسته نمی خواهد در صورتی که خانم دکتر طاهر نژاد گفت مرحله 3 رو بزن.حالا اگر میشه منو راهنمایی کنید ممنون میشن بزنم یا نزنم.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: محبت ، ebi1988
(2014-03-17 ساعت 14:45)arash12 نوشته:  دوستان سلام من امروز رفتم انستیتو پاستور تجریش بجای خانم دکتر طاهر نژاد یک خانم خیلی خوش برخورد اومده بود بعد کارتمو بهش نشون دادم گفت فقط یک مرحله هپاتیت مرحله 3 رو وارد کن بعد من بهش گفتم ام ام آر رو من 2 نوبت زدم یک نوبت دیگه هم باید بزنم گفت نه کافیه گفتم خانم دکتر طاهر نژاد گفته باید بزنی گفت نه کافیه ام ام ار کلن 2 مرحلست و تا آخر امرتم همین 2 مرحله هست حتی بهش نشون دادم که مرحله دوم رو سال 2003 زدم ولی گفت نه درسته نمی خواهد در صورتی که خانم دکتر طاهر نژاد گفت مرحله 3 رو بزن.حالا اگر میشه منو راهنمایی کنید ممنون میشن بزنم یا نزنم.

دوست عزیز ام ام ار کلا 2 مرحله ست شما احتمالا با تی دی یا هپاتیت اشتباه گرفتین! ام ام آر 2 مرحله به فاصله 1 ماه، تی دی 3 مرحله 0-1-7، هپاتیت 3 مرحله 0-1-6 فاصله شون هست حالا بعضی ها تی دی رو 2 مرحله میزنن که اگر ابوظبی میفتین بذارین نزدیک مصاحبه بزنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: 5ina ، philter ، gema ، Saeedv13 ، romance33 ، ebi1988
(2014-03-17 ساعت 15:05)aghaghia نوشته:  
(2014-03-17 ساعت 14:45)arash12 نوشته:  دوستان سلام من امروز رفتم انستیتو پاستور تجریش بجای خانم دکتر طاهر نژاد یک خانم خیلی خوش برخورد اومده بود بعد کارتمو بهش نشون دادم گفت فقط یک مرحله هپاتیت مرحله 3 رو وارد کن بعد من بهش گفتم ام ام آر رو من 2 نوبت زدم یک نوبت دیگه هم باید بزنم گفت نه کافیه گفتم خانم دکتر طاهر نژاد گفته باید بزنی گفت نه کافیه ام ام ار کلن 2 مرحلست و تا آخر امرتم همین 2 مرحله هست حتی بهش نشون دادم که مرحله دوم رو سال 2003 زدم ولی گفت نه درسته نمی خواهد در صورتی که خانم دکتر طاهر نژاد گفت مرحله 3 رو بزن.حالا اگر میشه منو راهنمایی کنید ممنون میشن بزنم یا نزنم.

دوست عزیز ام ام ار کلا 2 مرحله ست شما احتمالا با تی دی یا هپاتیت اشتباه گرفتین! ام ام آر 2 مرحله به فاصله 1 ماه، تی دی 3 مرحله 0-1-7، هپاتیت 3 مرحله 0-1-6 فاصله شون هست حالا بعضی ها تی دی رو 2 مرحله میزنن که اگر ابوظبی میفتین بذارین نزدیک مصاحبه بزنید.
اقاقیا عزیز من 2مرحله رو ام ام ار زدم ولی بعضی از دوستان سه مرحله زدن و من علتشو نمی دونم.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان:
دوستای عزیزم من امروز واکسنmmrرو زدم.آدرسشو برای دوستانی که نمیدونن کجا این واکسنو بزنن مینویسم(آدرسو از مسئولین انستیتو گرفتم,روی میز پذیرش گذاشته بودن).دکترش یه آقای مسن و بسیار خوش برخورد و جنتلمن بودن که رئیس سابق بخش واکسیناسیون انستیتو پاستور هم هستند.من که خیلی از برخوردشون خوشم اومد.هم تزریق واکسنmmrداشتن و هم هپاتیت و Td.ساعات کاریشونم9تا12صبح و 5تا8 بعدازظهره(البته انستیو گفت ساعت کاریشون9تا12و 3تا6 هست ولی من اطلاعات روی در ورودیشون رو مینویسم)پیشنهاد میکنم اینجا واکسنتونو بزنید.من که راضی بودم.نوش جونBig Grin
آدرس: شهرک غرب,انتهای بلوار فرحزادی,سه راه ایثار جنوبی,ساختمان بانک ملت,پلاک169,بالای داروخانه فرحزادی.مطب دکتر براعتعلی هدایت
تلفن: 22087160
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان