موضوعها: 0
رتبه:
74
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من امروز رفتم پاستور تجریش و کاملا خلوت بود و بدون معطلی پیش خانوم دکتر حضرتی رفتم(بسیار خوش برخورد).
کارت واکسنم رو دید و تو کارت زرد وارد کرد.بعد گفتن باید یه واکسن کزاز-دیفتری بزنید و یه آزمایش خون بدید که نشون بده بدن شما در مقابل آبله مرغون مقاوم هست یا نه.
پرسیدم اگه مقاوم نباشه باید واکسن بزنم گفتن بله ولی ایران نیست باید موقع مدیکال بهتون بزنن.
چند سوال داشتم که برای اطمینان مطرح میکنم و امیدوارم اساتید کمکم کنن:
1- نتیجه آزمایش آبله مرغون رو باید به دکتر سفارت نشون بدم؟و اگر قرار به تزریق باشه هزینه این واکسن چقدره؟
2-قسمت TD برای من 2 مرحله ثبت شده که یکیش برای امروز هست وقبلی هم 2005 هست آیا این نباید 3 مرحله باشه؟
3-قسمت آنفولانزا جلوش خالیه آیا باید بزنم؟
با عرض معذرت اگه سوال ها تکراریه...
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-17 ساعت 21:14)noobnoobi نوشته: سلام به همه دوستان
من امروز رفتم پاستور تجریش و کاملا خلوت بود و بدون معطلی پیش خانوم دکتر حضرتی رفتم(بسیار خوش برخورد).
کارت واکسنم رو دید و تو کارت زرد وارد کرد.بعد گفتن باید یه واکسن کزاز-دیفتری بزنید و یه آزمایش خون بدید که نشون بده بدن شما در مقابل آبله مرغون مقاوم هست یا نه.
پرسیدم اگه مقاوم نباشه باید واکسن بزنم گفتن بله ولی ایران نیست باید موقع مدیکال بهتون بزنن.
چند سوال داشتم که برای اطمینان مطرح میکنم و امیدوارم اساتید کمکم کنن:
1- نتیجه آزمایش آبله مرغون رو باید به دکتر سفارت نشون بدم؟و اگر قرار به تزریق باشه هزینه این واکسن چقدره؟
2-قسمت TD برای من 2 مرحله ثبت شده که یکیش برای امروز هست وقبلی هم 2005 هست آیا این نباید 3 مرحله باشه؟
3-قسمت آنفولانزا جلوش خالیه آیا باید بزنم؟
با عرض معذرت اگه سوال ها تکراریه...
سلام.من جزو اساتید نیستم,شاگرد تنبله ی ته کلاسمولی اگه اجازه بدید جوابتونو بدم:
1-اگه بدن شما به آبله مقاوم باشه,این موضوع توی کارت زردتون وارد میشه و اگه نباشه هیچی نمینویسن در موردش.شما در نهایت فقط کارت زرد رو به دکتر سفارت نشون میدید
2_خیر Tdدو مرحله ایه که البته به ما(لااقل واسه من که اینجوری بود)فقط یه بار تزریق میکنن و دوبار وارد کارتتون میکنن.چون یکیش عملا تا10 سال ایمنی میاره
3-زدن یا نزدن آنفولانزا به تاریخ مصاحبتون بستگی داره.اگه مصاحبتون تا آخرmarchباشه باید بزنین,در غیر این صورت خیر
امیدوارم که کمک کرده باشم
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگر کسی سیگاری باشه برای مدیکال مشکلی براش پیش میاد یا نه؟
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-18 ساعت 14:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-18 ساعت 14:31 توسط firouz mah.)
سلام به همه عزيزان . لطفا منو هم راهنمايي مي كنيد :
من ديروز رفتم واكسن كزاز و ديفتري و مرحله اول MMR رو زدم . و رايگان برام زدن و كارت برام داد .
امروز هم مي خام تست آنتي بادي براي هپاتيت بدم كه چون سال 87 زده بودم اگه بدنم ايمن هست برام كارت صادر كنن . چه واكسن هاي ديگه اي رو بايد بزنم چون احتمالا مصاحبه من خرداد ماه باشه .
من زمان بچگي آبله مرغان را درآوردم ولي كارتي ندارم . براي اون بايد چيكار كنم آيا اونم بايد تيتر آنتي بادي رو بدم ؟؟؟ خيلي گيج شدم ...
اگه واكسني از دستمون در بره و در كارت زرد ثبت نشه اونجا زمان مصاحبه چه اتفاقي مي افته؟؟؟
اگر بابت واكسن ها كارت هاي جداگانه صادر شود بايد همگي را به مركز انستيتو پاستور ببريم جهت صدور كارت زرد ؟؟؟؟
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-18 ساعت 13:47)mmoarefparvar نوشته: (2014-03-12 ساعت 12:39)taleghani نوشته: (2014-02-20 ساعت 14:53)me_u نوشته: سلام دوستان خوب .
من واکسن MMR رو مجانی زدم آدرسش تهرانپارس بعد از فلکه دوم به سمت شرق خ سجده ای شمالی خانه بهداشت کادوس
حتما از انستیتو پاستور درخواست واکسن رو بگیرید.ضمنا اونجا بگید وقت مصاحبه سفارت دارید اصلا جاشو عنوان نکنید و درخواست واکسن رو نشون بدید.
فقط 2 شنبه و 4 شنبه تزریق میشه.
قبل از ظهر اونجا باشید.
1 دوز این واکسن برای 10 نفر استفاده میشه.
یک نکته هم بدونید که مطبهای خصوصی اعتباری به تاریخ انقضای واکسنهاشون نیست.معلوم هم نیست 1 دوزش چقدر تو مطب مونده.
ضمنا چون آلوده به ویروس میشید تا مدتی نباید نزدیک زن باردار باشید برای کوچولو فوق العاده خطرناکه.
سر افراز باشید مثل سرو
دوست عزیز ما هفته پیش مرکز کادوس رفتیم برای واکسن ام ام آر ولی اصلا نپذیرفتن و گفتند اینجا ما فقط و فقط برای کودکان تزریق می کنیم و معرفی نامه هم گفت از انستیتو پاستور قبول نمی کنیم و ما اصلا زیر مجموعه هم نیستیم که بخواهیم معرفی از آتها قبول کنیم.
دوست عزیز
خیابان شریعتی بالاتر از پل رومی یک ساختمان پزشکان است. ولی پلاک آن را نمی دان. دکتر باستان زاده. از 8 صبح هم هر روز هستند. می تونید بید اونجا و MMR بزنید. بهتون گواهی هم می دهند که موردتایید پاستور است. ما هم همان جا زدیم. 35000 هزار تومان هم نفری می گیرند.
درود بر دوستان
می بخشید تکراریه :
MMR بزرگسال . کلینیک بهراد . اشرفی اصفهانی پایینتر از بلوار مرز داران . نفری 27 هزار تومان . تزریق توسط دکتر اطفال و تا 12 شب هم باز هست.
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز
من اوايل مى مصاحبه داشتم كه به دليل باردارى همسرم دو ماه به تعويق افتاد
ايا من تنهائى بايد واكسنارو بزنم يا صبر كنم با ايشون بزنم؟
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبه
عجب صبرى خدا دارد !
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من مصاحبم ایروان ه ، هفته آخر می ، کسی میدونه که اگه مرحله سوم هپاتیت رو نزده باشی مشکلی پیش میاد یا نه؟ بچه های ایروان کسی این تجربه رو داره؟مرحله سومم بعد از مصاحبه میوفته.
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز:
آزمایشاتی که از ما میگیرن چه آزمایشی هست؟ آزمایش تعیین میزان انتی بادی برای سرخک سرخچه اوریون هپاتیت هم هست یا خیر؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.