کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-03-19 ساعت 15:16)سيبك نوشته:  سلام دوستان من همین الان تو سایت این اطلاعات رو دیدم
Hepatitis A
Hepatitis B
Influenza
Influenza type b (Hib)
Measles
Meningococcal
Mumps
Penumococcal
Pertussis
Polio
Rotavirus
Rubella
Tetanus and diphtheria toxoids
Varicella
نوشته بود واکسیناسیون مورد نیاز اینه
http://travel.state.gov/content/visas/en...-faqs.html
اینم لینکش
اینا کلی هستش و هر کدوم یه رنج سنی دارن که باعث میشه یه نفر همه اینا رو نیاز نداشته باشه بزنه و بعضیاشم تو بچگی زدین
تشکر کنندگان: aghaghia ، 5ina
(2014-03-19 ساعت 13:40)sahar66 نوشته:  سلام دوستان عزیز:
آزمایشاتی که از ما میگیرن چه آزمایشی هست؟ آزمایش تعیین میزان انتی بادی برای سرخک سرخچه اوریون هپاتیت هم هست یا خیر؟

یه چک آپ فیزیکی میشین و قد و وزن و فشارخون و تست بینایی
عکس از قفسه سینه
و یه آزمایش خونم میگیرن که نمیدونم چیا رو آزمایش میکنن ولی تست آنتی بادی نه نیست
تشکر کنندگان: gema ، sahar66
(2014-03-19 ساعت 11:23)Hassan2014 نوشته:  سلام دوستان عزيز
من اوايل مى مصاحبه داشتم كه به دليل باردارى همسرم دو ماه به تعويق افتاد
ايا من تنهائى بايد واكسنارو بزنم يا صبر كنم با ايشون بزنم؟

شما واکسنای خودتون رو بزنید و برای همسرتونم با پزشک مشورت کنین راهنماییتون میکنن که چی واکسنایی رو باید بزنن یا نزنن!
تشکر کنندگان: ffrfar ، aghaghia ، gema
(2014-03-19 ساعت 13:14)milad.m1986 نوشته:  بچه ها من مصاحبم ایروان ه ، هفته آخر می ، کسی میدونه که اگه مرحله سوم هپاتیت رو نزده باشی مشکلی پیش میاد یا نه؟ بچه های ایروان کسی این تجربه رو داره؟مرحله سومم بعد از مصاحبه میوفته.

خیر مشکلی نیست، اگر وقت مرحله سوم نرسیده باشه که نمیشه تزریقش کرد براتون علامت میزنن که بعدا کاملش کنید، همین...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: 5ina ، ffrfar ، araaaash ، milad.m1986 ، noobnoobi ، gema ، romance33
میشه یکی از دوستانی که از هلال احمر کارت زرد واکسیناسیون گرفته عکس کارت زردش رو با حذف اطلاعات شخصی اینجا بذاره، ممنون میشم :Rolleyes:
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: gema ، ffrfar ، philter
دوستان تاریخ مصاحبه من هفته اول می ساعت 2 هست به دکتر کریستین ایمیل زدم و درخواست دادم این جوا ب رو داده:
See you on * May at 10:30.
Results will be ready on * Apr. at 11:00.
It takes only 20 min from our hospital to the US Embassy.
البته تو خط دوم تاریخو اشتباه زده!!!
حالا به نظر شما تو همین تاریخ برم؟ یعنی یه روز قبل مصاحبه برم مدیکال و 3 ساعت قبل مصاحبه جواب مدیکال رو بگیرم ( با توجه به جواب ایمیل)
یکم به نظرتون دیر نیست؟ با توجه به اینکه خودشم تو نامه ای که ضمیمه ایمیل کرده توضیح داده که جواب مدیکال 3 تا 7 روز طول میکشه!
ضمنا لازمه که ایراد تاریخو بهش اطلاع بدم؟
تشکر کنندگان:
(2014-03-20 ساعت 00:47)siolishe نوشته:  دوستان تاریخ مصاحبه من 6 می ساعت 2 هست به دکتر کریستین ایمیل زدم و درخواست دادم این جوا ب رو داده:
See you on 5 May at 10:30.
Results will be ready on 6 Apr. at 11:00.
It takes only 20 min from our hospital to the US Embassy.
البته تو خط دوم تاریخو اشتباه زده!!!
حالا به نظر شما تو همین تاریخ برم؟ یعنی یه روز قبل مصاحبه برم مدیکال و 3 ساعت قبل مصاحبه جواب مدیکال رو بگیرم ( با توجه به جواب ایمیل)
یکم به نظرتون دیر نیست؟ با توجه به اینکه خودشم تو نامه ای که ضمیمه ایمیل کرده توضیح داده که جواب مدیکال 3 تا 7 روز طول میکشه!
ضمنا لازمه که ایراد تاریخو بهش اطلاع بدم؟
دوست عزیزم تا جایی که بنده میدونم نباید زمان مصاحبتون رو انقدر دقیق بنویسید!به خاطر خودتون میگم.به نظر بنده به حرف ایشون اعتماد کنید,اگه میگن سه ساعت قبل مصاحبه جواب حاضر میشه پس حتما حاضر میشهSmile
اگه میخواهید خیالتون راحت شه بهشون ایمیل بزنید و اشتباهشون رو گوشزد کنید
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: siolishe ، محبت ، noobnoobi ، ebi1988
(2014-03-20 ساعت 00:44)aghaghia نوشته:  میشه یکی از دوستانی که از هلال احمر کارت زرد واکسیناسیون گرفته عکس کارت زردش رو با حذف اطلاعات شخصی اینجا بذاره، ممنون میشم :Rolleyes:

اقاقیا جون یادم اومد جایی من این کارت رو دیدم,بخاطر گل رویت تاپیکهای واکسیناسیون سالهای 2013 و 2014 رو سریع مرور کردم وبالاخره موفق شدم Smile
لطفاگ این لینک رو ببین
http://www.mohajersara.com/post-356222.html#pid356222
تشکر کنندگان: aghaghia ، gema ، khder ، ebi1988
(2014-03-20 ساعت 01:54)ffrfar نوشته:  اقاقیا جون یادم اومد جایی من این کارت رو دیدم,بخاطر گل رویت تاپیکهای واکسیناسیون سالهای 2013 و 2014 رو سریع مرور کردم وبالاخره موفق شدم Smile
لطفاگ این لینک رو ببین

مرسی دوست گلم خیلی لطف کردی عزیزم، قربون محبتت Smile ولی من دنبال مهر هلال احمر هستم نه پاستور، میخواستم ببینم کدوم مهر هلال احمر باید پای کارت زرد و جلوی واکسن ها بخوره، من امروز رفتم کارت زردم رو کامل کردم ولی چون این کار رو قبلا انجام نداده بودن نمیدونستن کدوم مهر هلال احمر باید پای کارت بخوره!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: philter ، ffrfar ، romance33 ، khder ، ebi1988
(2014-03-20 ساعت 02:01)aghaghia نوشته:  
(2014-03-20 ساعت 01:54)ffrfar نوشته:  اقاقیا جون یادم اومد جایی من این کارت رو دیدم,بخاطر گل رویت تاپیکهای واکسیناسیون سالهای 2013 و 2014 رو سریع مرور کردم وبالاخره موفق شدم Smile
لطفاگ این لینک رو ببین

مرسی دوست گلم خیلی لطف کردی عزیزم، قربون محبتت Smile ولی من دنبال مهر هلال احمر هستم نه پاستور، میخواستم ببینم کدوم مهر هلال احمر باید پای کارت زرد و جلوی واکسن ها بخوره، من امروز رفتم کارت زردم رو کامل کردم ولی چون این کار رو قبلا انجام نداده بودن نمیدونستن کدوم مهر هلال احمر باید پای کارت بخوره!!!!!!!!!!
خواهش می کنم دوست عزیزم قابل شما را نداشت .کارت زرد ما اصلا مهر حلال احمر نداره فکر میکنم دوستمون rany boy همین مشکلو داشت اگه پاسخ بده ممنون میشیم یا شما براشون پیام خصوصی بده شاید موفق بشید.Rolleyes
تشکر کنندگان: romance33 ، aghaghia
یکی از دوستان من اوریون و سرخچه رو قبلا گرفته ولی مطمئن نیست که سرخک رو گرفته یا نه . و میتونه کارت واکسنی جور کنه که mmr رو براش قید کنه. به نظرتون بره واکسن بزنه یا یه کارت واکسن mmr برای خودش جور کنه.
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-03-20 ساعت 12:29)ffrfar نوشته:  
(2014-03-20 ساعت 02:01)aghaghia نوشته:  
لطفاگ این لینک رو ببین

خواهش می کنم دوست عزیزم قابل شما را نداشت .کارت زرد ما اصلا مهر حلال احمر نداره فکر میکنم دوستمون rany boy همین مشکلو داشت اگه پاسخ بده ممنون میشیم یا شما براشون پیام خصوصی بده شاید موفق بشید.Rolleyes

مگه مهر هلا احمرو میخاد؟!
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-03-18 ساعت 15:52)Sam2014 نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 13:47)mmoarefparvar نوشته:  
(2014-03-12 ساعت 12:39)taleghani نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 14:53)me_u نوشته:  سلام دوستان خوب .

من واکسن MMR رو مجانی زدم آدرسش تهرانپارس بعد از فلکه دوم به سمت شرق خ سجده ای شمالی خانه بهداشت کادوس

حتما از انستیتو پاستور درخواست واکسن رو بگیرید.ضمنا اونجا بگید وقت مصاحبه سفارت دارید اصلا جاشو عنوان نکنید و درخواست واکسن رو نشون بدید.

فقط 2 شنبه و 4 شنبه تزریق میشه.
قبل از ظهر اونجا باشید.
1 دوز این واکسن برای 10 نفر استفاده میشه.

یک نکته هم بدونید که مطبهای خصوصی اعتباری به تاریخ انقضای واکسنهاشون نیست.معلوم هم نیست 1 دوزش چقدر تو مطب مونده.
ضمنا چون آلوده به ویروس میشید تا مدتی نباید نزدیک زن باردار باشید برای کوچولو فوق العاده خطرناکه.
سر افراز باشید مثل سرو

دوست عزیز ما هفته پیش مرکز کادوس رفتیم برای واکسن ام ام آر ولی اصلا نپذیرفتن و گفتند اینجا ما فقط و فقط برای کودکان تزریق می کنیم و معرفی نامه هم گفت از انستیتو پاستور قبول نمی کنیم و ما اصلا زیر مجموعه هم نیستیم که بخواهیم معرفی از آتها قبول کنیم.

دوست عزیز
خیابان شریعتی بالاتر از پل رومی یک ساختمان پزشکان است. ولی پلاک آن را نمی دان. دکتر باستان زاده. از 8 صبح هم هر روز هستند. می تونید بید اونجا و MMR بزنید. بهتون گواهی هم می دهند که موردتایید پاستور است. ما هم همان جا زدیم. 35000 هزار تومان هم نفری می گیرند.
درود بر دوستان
می بخشید تکراریه :
MMR بزرگسال . کلینیک بهراد . اشرفی اصفهانی پایینتر از بلوار مرز داران . نفری 27 هزار تومان . تزریق توسط دکتر اطفال و تا 12 شب هم باز هست.

موفق باشید.

دوستان عزیز منم همینجا واکسنمو زدم آقای دکتری که اونجا بودن خیلی مهربون و خوش برخورد بودن.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ebi1988
دوستان عزیزکسی میدونه تو آزمایش خون چه تستهایی گرفته میشه؟
تشکر کنندگان:
(2014-03-20 ساعت 16:52)sahar66 نوشته:  یکی از دوستان من اوریون و سرخچه رو قبلا گرفته ولی مطمئن نیست که سرخک رو گرفته یا نه . و میتونه کارت واکسنی جور کنه که mmr رو براش قید کنه. به نظرتون بره واکسن بزنه یا یه کارت واکسن mmr برای خودش جور کنه.
من اگه جای ایشون بودم میرفتم واکسن رو میزدم چون واقعا به ریسکش نمی ارزه,درضمن واکسنه دیگه..به درد سلامتیه خودشم میخورهSmile واکسنش درد هم نداره!فقط بایدحدودا50تومن خرج کنن,این همه خرج کردن اینم روش Tongue
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: ffrfar ، noobnoobi ، ebi1988

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان