موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-07 ساعت 19:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-07 ساعت 19:57 توسط pouria.narimisa.)
سلام دوستان
یه سوال داشتم
آیا تیتر آنتی بادی آبله مرغان هم توی کارت زرد میارن? یعنی اینکه باید بیاد?
یا اینکه همون برگه ی آزمایش برای پزشک ابوظبی کافیه?
و نیاز نیست توی کارت زرد قید شه?
ممنون میشم جوابمو بدید
بچه ها آیا کارت زرد حتما باید از تهران صادر شه?
مثلا من اگه از اهواز بگیرم مشکلی پیش نمیاد?
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-07 ساعت 19:55)pouria.narimisa نوشته: سلام دوستان
یه سوال داشتم
آیا تیتر آنتی بادی آبله مرغان هم توی کارت زرد میارن? یعنی اینکه باید بیاد?
یا اینکه همون برگه ی آزمایش برای پزشک ابوظبی کافیه?
و نیاز نیست توی کارت زرد قید شه?
ممنون میشم جوابمو بدید
بچه ها آیا کارت زرد حتما باید از تهران صادر شه?
مثلا من اگه از اهواز بگیرم مشکلی پیش نمیاد?
تست آنتی بادی رو هم باید وارد کارت کنید. پزشکان خارج کشور فقط برگ زرد واکسیناسیون براشون آشناست و صحتش براشون روشنه... ریسک نکنید برید پاستور واستون بنویسه.
موفق باشید
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف
آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مرسی اگه جوابمو بدین
من شنبه به آ م ر ی ک ا میرم و واکسن mmr مرحله دومش را و آابله مر غان رو نزدم. آیا بازم پی گیری می کنن و مهمه که بزنم؟
کیس نامبر :2014AS26xx
رویت قبولی: ..... 1 May
ارسال فرمها: ..... 09/09/2013
کنسولگری :..... آنکارا به ایروان
نفرات کیس :..... 1 داریم میشیم 2
مصاحبه : ..... 18 دسامبر
دریافت ویزا:..... 20 دسامبر
مقصد: ..... کالیفرنیا
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-09 ساعت 09:36)کیارش ب. نوشته: سلام به همه منتظران
کیس:
68xx
سفارت: آنکارا ----> درخواست برای تغییر به ارمنستان
ما کیسمون 3 نفرست خانمم برنده اصلی من و یه پسر 4 ساله ..ما دیروز کارت زرد مون و گرفتیم که همه واکسنمامون کامل بود فقط خانمم نوبت سوم هپاتیت و قبل از مصاحبه نمی رسه بزنه چون تو شهریور نوبت سومش میشه ولی ما احتمالا تو خرداد مصاحبه مون می رسه
حالا می خواستم بدونم نوبت سوم و نداشته باشه چی می شه؟
و اینکه برای آبله مرغون ما آزمایش دادیم که مصونینت داشتیم ولی تو کارت چیزی اشاره نشده!! آزمایش و با خودمون ببریم که واکسن آبله نزنن؟؟؟
نگران نوبت سوم هپاتیت نباشید.فکر میکنم همون شهریور ماه توی ایران تزریقش میکنید.نتیجه آزمایشتون رو ببرید که وارد کارت زردتون کنن و روز مدیکال هم کارت زرد و هم نتیجه آزمایشو با خودتون ببرید.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ب همه دوستان
واکسنهام کامل شده و برای آگاهی دوستان عزیز لیست کارتم رو میزارم.هر سوالی بود میتونم جواب بدم.
DT/DTP 5 نوبت وارد شده
TD3 نوبت وارد شده
OPV5 نوبت وارد شده
MEASLES2 نوبت وارد شده
MMRدو نوبت وارد شده
HEPATIT3 نوبت وارد شده
VERICELLA آزمایش مربوطه انجام شد و نتیجه در کارت وارد شده.لازم است جواب تست همراه شما باشد
INFLUENZA وارد شده.که با توجه ب شروع فصل گرم ضرورتی وجود نداشت
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من تا جاییکه توی پست ها خوندم اکثریت واکسنTDرو واقعا دوبار تزریق کردن,ولی من که رفتم انستیتو پاستور برام یک بار تزریق کردن و دوبار وارد کارتم کردن.گفتن که این واکسن تا 10 سال مصونیت میاره و تزریق دوباره اش بیهوده است.از دوستان کسی نبوده که مثل من یکبار تزریق کرده باشه؟باید نگران باشم؟؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز،
کسی آدرس صحیح ایمیل nmcرو در دوبی میدونه؟
آدرس ایمیلی که خودشون تو اون فرمت pdfمعرفی کردن اینه:
nmchospt@emirates.net.ae
به این آدرس که ایمیل میزنی پیغام failمیده و ایمیل آدرس رو غیر معتبر میدونه.لطفا اگه کسی آدرس صحیحnmcرو در دبی میدونه راهنمایی کنه.
ممنون
به امید پایان انتظارات برای دوستان لاتاری
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-09 ساعت 18:35)gema نوشته: دوستان من تا جاییکه توی پست ها خوندم اکثریت واکسنTDرو واقعا دوبار تزریق کردن,ولی من که رفتم انستیتو پاستور برام یک بار تزریق کردن و دوبار وارد کارتم کردن.گفتن که این واکسن تا 10 سال مصونیت میاره و تزریق دوباره اش بیهوده است.از دوستان کسی نبوده که مثل من یکبار تزریق کرده باشه؟باید نگران باشم؟؟
ما هم مثل شما یک بار تزریق کردیم و 2 بار تو کارت زرد وارد کردن برامون ، گفتن این واکسن تو ایران تزریق میشه اما سفارت قبول نداره.
من توی کارت زرد 3 تا تاریخ td دارم یکیشو به تاریخ 2002 زدن.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی هست که در ابوظبی یا دبی واکسن زده باشه؟
کیس نامبر***2014AS00006
ارسال اولین فرم ها: yasam nis
زمان مصاحبه: may