کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
واي بچه ها من بليتمو گرفتم ولي سايت دكتر اونگان تا١٠مي باز ميشه واسه وقت گرفتن چرا؟!! يعني الان زوده يا بعدا باز ميشه؟ تورو خدا بگين
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
تشکر کنندگان:
(2014-04-10 ساعت 02:59)baba manam sanaz نوشته:  واي بچه ها من بليتمو گرفتم ولي سايت دكتر اونگان تا١٠مي باز ميشه واسه وقت گرفتن چرا؟!! يعني الان زوده يا بعدا باز ميشه؟ تورو خدا بگين

تقریبا تا یک ماه بعد رو میشه نوبت گرفت، صبر کنبد تا روز مورد نظرتون باز بشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، azadeh2014 ، baba manam sanaz
(2014-04-09 ساعت 23:34)arezoosharifi نوشته:  سلام دوستان
کسی هست که در ابوظبی یا دبی واکسن زده باشه؟

بله.دختر هفده ساله ام در ان ام سي ابوظبي واكسن آبله مرغان زد ٢٥٠درهم ناقابل!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، gema ، pari pariaaa ، Morteza1350
(2014-04-10 ساعت 03:10)قصه گو نوشته:  

هزینه. داکسن در ایران چند هست؟ اگه تمام واکسن ها رو بخواهیم بزنیم؟
کیس نامبر***2014AS00006
ارسال اولین فرم ها: yasam nis
زمان مصاحبه: may
تشکر کنندگان:
(2014-04-10 ساعت 10:01)arezoosharifi نوشته:  

ما دو نفر بودیم حدودا 170 ت شد با تست آنتی بادی آبله مرغان .
در ایران واکسن آبله تزریق نمیشه.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: gema
سلام دوستان ميخواستم بدونم حداكثر چقدر قبل از زمان مصاحبه ميشه وقت مديكال گرفت چون من يه مشكل دارم زودتر بايد برم مديكال كه اگه احتياج به ازمايش هاي بيشتري باشه با مشكل مواجه نشم
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان:
دوستان کارهای پزشکی رو باید از کی شروع کرد؟کجا اعلام میکنه این موارد رو؟ ایمیل میزنن میگن یا باید خودمون دنبالش باشیم؟ من استرالیا هستم و تازه امروز اعلام شد که جزو کارنتی های ماه "جون" هستم... مرسی از راهنماییتون
تشکر کنندگان:
(2014-04-10 ساعت 10:11)poem نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 10:01)arezoosharifi نوشته:  

ما دو نفر بودیم حدودا 170 ت شد با تست آنتی بادی آبله مرغان .
در ایران واکسن آبله تزریق نمیشه.
واکسن هپاتیت چند مرحله هست؟ و هر مرحله چند تومان؟
کیس نامبر***2014AS00006
ارسال اولین فرم ها: yasam nis
زمان مصاحبه: may
تشکر کنندگان:
(2014-04-10 ساعت 02:42)noobnoobi نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 17:06)mehdi.topol نوشته:  سلام ب همه دوستان
واکسنهام کامل شده و برای آگاهی دوستان عزیز لیست کارتم رو میزارم.هر سوالی بود میتونم جواب بدم.
DT/DTP 5 نوبت وارد شده
TD3 نوبت وارد شده
OPV5 نوبت وارد شده
MEASLES2 نوبت وارد شده
MMRدو نوبت وارد شده
HEPATIT3 نوبت وارد شده
VERICELLA آزمایش مربوطه انجام شد و نتیجه در کارت وارد شده.لازم است جواب تست همراه شما باشد
INFLUENZA وارد شده.که با توجه ب شروع فصل گرم ضرورتی وجود نداشت

یه سوال من تو کارت واکسنم OPV خالیه
این چه واکسنی هست و آیا باید زده بشه؟

برای همسر منم خالیه.سوال منم دقیقا همین بود و اینکه td رو براش ۲ بار وارد کردن ولی شما ۳ بار؟؟؟
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-04-10 ساعت 11:40)amohammadi348 نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 02:42)noobnoobi نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 17:06)mehdi.topol نوشته:  سلام ب همه دوستان
واکسنهام کامل شده و برای آگاهی دوستان عزیز لیست کارتم رو میزارم.هر سوالی بود میتونم جواب بدم.
DT/DTP 5 نوبت وارد شده
TD3 نوبت وارد شده
OPV5 نوبت وارد شده
MEASLES2 نوبت وارد شده
MMRدو نوبت وارد شده
HEPATIT3 نوبت وارد شده
VERICELLA آزمایش مربوطه انجام شد و نتیجه در کارت وارد شده.لازم است جواب تست همراه شما باشد
INFLUENZA وارد شده.که با توجه ب شروع فصل گرم ضرورتی وجود نداشت

یه سوال من تو کارت واکسنم OPV خالیه
این چه واکسنی هست و آیا باید زده بشه؟

برای همسر منم خالیه.سوال منم دقیقا همین بود و اینکه td رو براش ۲ بار وارد کردن ولی شما ۳ بار؟؟؟
دوستان عزیز td برای زیر 50سال دو بار وبرای بالای 50سال سه بار تزریق میشه ,اینجوری سنتون لو میره!!!!!Shy
تشکر کنندگان: gema ، noobnoobi ، pari pariaaa ، amohammadi348
من کارت زرد رو مثل اونی که تو صفحه اول این تاپیک اومده زدم ولی یکی از دوستان چند تا واکسن دیگه هم زده . چکار باید کرد؟ اونا رو هم بزنیم؟
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2014-04-10 ساعت 11:59)ffrfar نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 11:40)amohammadi348 نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 02:42)noobnoobi نوشته:  [quote='mehdi.topol' pid='476303' dateline='1397047005']

INFLUENZA

دوستان عزیز td برای زیر 50سال دو بار وبرای بالای 50سال سه بار تزریق میشه ,اینجوری سنتون لو میره!!!!!Shy
دوست من واکسن TD سه نوبت هست..این چیزی که شما میفرمایید در مورد MMR صدق میکنه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: pari pariaaa
دوستان نوبت دوم واکسن های mmr و td من میافته 24 روز قبل از مدیکالم با توجه به اینکه محل مصاحبم ایروانه به نظرتون تو ایران بزنم یا برم همونجا اگه لازم بود بزنم البته اختلاف قیمت اینجا با ایروانم کم نیست!
تشکر کنندگان: pari pariaaa
(2014-04-10 ساعت 13:28)siolishe نوشته:  دوستان نوبت دوم واکسن های mmr و td من میافته 24 روز قبل از مدیکالم با توجه به اینکه محل مصاحبم ایروانه به نظرتون تو ایران بزنم یا برم همونجا اگه لازم بود بزنم البته اختلاف قیمت اینجا با ایروانم کم نیست!

همینجا بزنید، مشکلی نیست.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: gema ، siolishe ، pari pariaaa
(2014-04-10 ساعت 10:15)ارمیتا نوشته:  دوستان کارهای پزشکی رو باید از کی شروع کرد؟کجا اعلام میکنه این موارد رو؟ ایمیل میزنن میگن یا باید خودمون دنبالش باشیم؟ من استرالیا هستم و تازه امروز اعلام شد که جزو کارنتی های ماه "جون" هستم... مرسی از راهنماییتون
دوست عزیزم به شما ایمیلی زده نمیشه و خودتون باید پیگیر این امور باشید. اگه منظورتون از کارهای پزشکی واکسیناسیونتون هست که قبل از مصاحبه انجام میدید,شما باید کارت زرد بین المللی بگیرید.به این آدرس برید تمام اطلاعات لازم هست:http://mohajersara.com/thread-6452-post-...#pid327834
ولی اگه منظورتون وقت مدیکاله که باید بعد از کارنتی از دکتر معتمد سفارت بگیرید,به این تاپیک مراجعه کنید:
http://www.mohajersara.com/thread-6803.html
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: aghaghia ، sepidar87 ، ارمیتا ، poem ، ffrfar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان