موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من شنيدم كه افرادي كه در ابوظبي مصاحبه دارن بايد از آخرين مرحله اي كه واكسن TD رو زدن بيشتر از دو ماه نگذشته باشه در اينصورت خودشون دوباره ميزنن . من ديروز به مركز بهداشت شهرمون مراجعه كردم كه گفت مثل هپاتيت بايد 1 ماه 1 ماه و سومي 6 ماه بعد تزريق بشه . بنظر شما بايد چه كرد ؟؟
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-01 ساعت 12:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-01 ساعت 16:56 توسط محبت.)
(2014-05-01 ساعت 11:34)rezabfa نوشته: (2013-05-05 ساعت 09:29)maryam_a نوشته: (2013-05-04 ساعت 18:18)my2220 نوشته: دوستان برنده 2014
تا جاييكه مي تونيد واكسنهاتون رو همينجا تو ايران كامل كنيد. چون تركيه واكس بزنيد خيلي گرونه. يه آبله مرغون به ما زد 80 دلار گرفت در صورتيكه اينجا با 4000 تومن ميشه زد.
اگر در بچگي آبله مرغون گرفته باشيم بازم بايد واكسنش رو بزنيم؟؟
آبله مرغون برای بچه 5 ساله کجا میشه زد؟ با بدبختی یک جا تو تهران پیدا کردم میگه 340000 هزار تومان !!!
اگر جایی رو میشناسید که از این مبلغش کمتره به من بگید ممنون میشم
سلام
کلا واکسنها رو برای این تزریق میکنن که هزینه های مدیکال کمتر بشه و واجب نیست ضمنا به هیچ عنوان برا بچه تون این واکسن رو تزریق نکنید چون اطمینانی به این واکسنهای آبله مرغون قاچاق نیست و قیمتشم با زمان مدیکال یکیه تقریبا و اگه لازم باشه خودشون اونجا تزریق میکنن .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
من گیج شدم الان! توی کارت زرد من یه تاریخ TDبرای 10 سال پیش ذکر شده, 2 تا تاریخ هم توی امسال به فاصله ی یک ماه, اگه مصاحبه ام بیفته ابوظبی باید یکی دیگه هم بزنم؟!
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها
ديفتري همون كزازه؟! من فقط
توام بالغين(كزاز )١بار زدم
MMR دو مرحله به فاصله يك ماه
هپاتيت دو مرحله زدم ولي مرحله اخرش ميوفته ١٩خرداد بعد مصاحبه، كمتراز يك ماه مونده، بزنم ؟انكارا هست خانم مدير گفتن يه ماه كمتر مونده هيچي نزنم ولي اخه هستن بچه ها زدن دو هفته مونده ميگن قبول كرده هيچ واكسني نزده!ميگن كه فقط mmr كه ويروس زندس نبايد كمتراز يك ماه مونده بزنيم.
انفلانزا هم نزدم؛(
ببخشيد ديگه الان افتادم تو سندرم استرس .ممنون اگه سوال تكراري هم باشه.
چيكار كنم؟درسته؟پاستورم جواب نميده تهران نيستم
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-01 ساعت 16:04)baba manam sanaz نوشته: بچه ها
ديفتري همون كزازه؟! من فقط
توام بالغين(كزاز )١بار زدم
MMR دو مرحله به فاصله يك ماه
هپاتيت دو مرحله زدم ولي مرحله اخرش ميوفته ١٩خرداد بعد مصاحبه، كمتراز يك ماه مونده، بزنم ؟انكارا هست خانم مدير گفتن يه ماه كمتر مونده هيچي نزنم ولي اخه هستن بچه ها زدن دو هفته مونده ميگن قبول كرده هيچ واكسني نزده!ميگن كه فقط mmr كه ويروس زندس نبايد كمتراز يك ماه مونده بزنيم.
انفلانزا هم نزدم؛(
ببخشيد ديگه الان افتادم تو سندرم استرس .ممنون اگه سوال تكراري هم باشه.
چيكار كنم؟درسته؟پاستورم جواب نميده تهران نيستم
نه دوستم.دیفتری همون دیفتریه,کزازم همون کزازه واکسن دیفتری و واکسن کزاز رو دو تا یکی کردن,اسمش شده توام بالغین(تا جاییکه من میدونم باید دو تا به فاصله ی یک ماه تزریق بشه)واکسنmmrرو هم که دوتاشو زدین تموم شده.آنفولانزا هم نیازی نیست بزنید چون فصل سرما گذشته.در مورد هپاتیت هم برداشت من این بود که دکتره آنکارا میگه کلا نباید تا یک ماه مونده به مصاحبه واکسنی تزریق شه.اگه اشتباه میگم دوستان محبت کنن تصحیح کنن.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-01 ساعت 16:52)medexk نوشته: (2014-04-24 ساعت 08:45)arezoosharifi نوشته: (2014-04-24 ساعت 08:40)rayan.rahpou نوشته: (2014-04-22 ساعت 11:35)fenemati نوشته: سلام به همه دوستان، کسی می دونه واکسن mmr رو در تهران کجا می شه زد؟ ما 29 اردیبهشت مصاحبه داریم آیا تا اون موقع می شه دو نوبت mmr زد؟
ما یه پسر 8 ماهه هم داریم، ابو ظبی چه واکسن هایی به پسرم می زنه؟
سلام دوست عزیز درمانگاه بهراد خیابان اشرفی اصفهانی هر روز میزنه
سری دومتم اگر کمتر از 1 ماه به مصاحبه مونده نزن
سلام دوستان
من 13 روز قبل از مصاحبه میتونم سری دوم mmr رو بزنم
چرا نباید تا 1ماه قبل از مصاحبه زد؟
اگه بزنیم چی میشه ؟
میتونید به آقای دکتر ابوالحسن بیدار مغز متخصص اطفال مراجعه کنید , برای بزرگسالان هم واکسن تزریق میکنند , اما روز قبلش باید بهشون اطلاع بدید تلفنش هم 88024128 واقع در یوسف آباد میدان سلماس. قیمت واکسن رو هم میگرند 35 هزارتومان.
سلام
خیر دوست خوبم بهتره تزریق نکنید چون MMR حاوی ویروس زنده ست و ممکنه آزمایش خونتون رو با اختلال مواجه بکنه و اتفاق خاصی هم نمی افته یا براتون تزریق میکنن روز مدیکال یا برمیگردید و تزریق میکنید و فقط هزینه هاش کمی متفاوته همین.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون پس توام بالغين يعني (كزاز و ديفتري)من ١بار زدم يعني بايد ٢بار ميزدم؟!
بچه ها لطفا بگيد.امين جان ميشه راهنمايي كنيد.من ١بار زدم و كمتراز يه ماه مونده به مصاحبه.و من از مركز بهداشت پرسيده بودم گفته بودن هپاتيت اگه ٤ماه گذشته باشه از واكسن قبلي ميشه زد.نميدونم ديگه بزنم يا نه بخاطر اين اونگانه.
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-01 ساعت 17:42)baba manam sanaz نوشته: ممنون پس توام بالغين يعني (كزاز و ديفتري)من ١بار زدم يعني بايد ٢بار ميزدم؟!
بچه ها لطفا بگيد.امين جان ميشه راهنمايي كنيد.من ١بار زدم و كمتراز يه ماه مونده به مصاحبه.و من از مركز بهداشت پرسيده بودم گفته بودن هپاتيت اگه ٤ماه گذشته باشه از واكسن قبلي ميشه زد.نميدونم ديگه بزنم يا نه بخاطر اين اونگانه.
منم واکسن tdرو یه بار زدم ولی برام 3 تا وارد کرده:یکی به تاریخ10 سال پیش و دوتاهم جدیدا به فاصله ی یک ماه,شما کارتتون رو درست بررسی کنید احتمالا برای شما هم 2 بار وارد کردند.اگه فقط یه بار وارد شده به مرکزی که رفته بودید مراجعه کنید و بهشون این موضوع رو بگید.یا خودشون یک تاریخ دیگه بدون زدن واکسن براتون وارد میکنن و یا یک واکسن دیگه هم میخورید نگران نباشید.در مورد زدن یا نزدن واکسن سوم هپاتیتتون چون مطمئن نیستم نظر نمیدم
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-01 ساعت 21:43)gema نوشته: (2014-05-01 ساعت 17:42)baba manam sanaz نوشته: ممنون پس توام بالغين يعني (كزاز و ديفتري)من ١بار زدم يعني بايد ٢بار ميزدم؟!
منم واکسن tdرو یه بار زدم ولی برام 3 تا وارد کرده:یکی به تاریخ10 سال پیش و دوتاهم جدیدا به فاصله ی یک ماه,شما کارتتون رو درست بررسی کنید احتمالا برای شما هم 2 بار وارد کردند.اگه فقط یه بار وارد شده به مرکزی که رفته بودید مراجعه کنید و بهشون این موضوع رو بگید.یا خودشون یک تاریخ دیگه بدون زدن واکسن براتون وارد میکنن و یا یک واکسن دیگه هم میخورید نگران نباشید.در مورد زدن یا نزدن واکسن سوم هپاتیتتون چون مطمئن نیستم نظر نمیدم
دوستان ساكن در شرق و شمال تهران واكسن mmr را مي تواني در خانه بهداشت ميدان ندا ربروي كيوسك روزنامه فروشي بزنيد . از همسرم ٢٠٠٠٠ از من و پسرم ١٥٠٠٠ نفري گرفتند
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-02 ساعت 20:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-02 ساعت 20:04 توسط sahar66.)
سلام دوستان عزیز :ممکنه جواب منو بدید. من گیج شدم. واکسن td رو من 4 بار در بچگی زدم یه بارم6 و 14 سالگی بعد هر ده سال آیا درسته؟ من دیگه سه تا بفاصله 0-1-6 نزدم. در ضمن در کارت زرد پاستور برام همه رو وارد کرد الی 6 و 14 سالگی رو. یعنی کارت زرد من 4 تا تاریخ مربوط به نوزادی و سن 6 تا 14 حذف شده بعد پریده اونائی که هر 10 سال زدم. به نظرتون این اشکال نداری که 0-1-6 نیست؟
سلام دوستان عزیز :ممکنه جواب منو بدید. من گیج شدم. واکسن td رو من 4 بار در بچگی زدم یه بارم6 و 14 سالگی بعد هر ده سال آیا درسته؟ من دیگه سه تا بفاصله 0-1-6 نزدم. در ضمن در کارت زرد پاستور برام همه رو وارد کرد الی 6 و 14 سالگی رو. یعنی کارت زرد من 4 تا تاریخ مربوط به نوزادی و سن 6 تا 14 حذف شده بعد پریده اونائی که هر 10 سال زدم. به نظرتون این اشکال نداره که 0-1-6 نیست؟
سلام دوستان عزیز :ممکنه جواب منو بدید. من گیج شدم. واکسن td رو من 4 بار در بچگی زدم یه بارم6 و 14 سالگی بعد هر ده سال آیا درسته؟ من دیگه سه تا بفاصله 0-1-6 نزدم. در ضمن در کارت زرد پاستور برام همه رو وارد کرد الی 6 و 14 سالگی رو. یعنی کارت زرد من 4 تا تاریخ مربوط به نوزادی و سن 6 تا 14 حذف شده بعد پریده اونائی که هر 10 سال زدم. به نظرتون این اشکال نداره که 0-1-6 نیست؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
واکسن هپاتیت برای افراد بالای ۶۰ سال نیازی نیست؟
انیستیتو پاستور تجریش اینطور گفته
ممنون می شم راهنمایی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، من برنده لاتاری 2014 هستم ، هپاتیت ب دارم ، البته دکتر میگوید که ناقل سالم میباشم و10 ساله که ازدواج کرده ام وهیچ مشکلی نه خودم ونه همسرم نداشته ایم ، لطفا راهنمایی کنید که آیا میتوانم ازپس پروسه پزشکی بربیایم ویا اصلا اقدام نکنم