کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-05-03 ساعت 11:04)homa33 نوشته:  سلام ، من برنده لاتاری 2014 هستم ، هپاتیت ب دارم ، البته دکتر میگوید که ناقل سالم میباشم و10 ساله که ازدواج کرده ام وهیچ مشکلی نه خودم ونه همسرم نداشته ایم ، لطفا راهنمایی کنید که آیا میتوانم ازپس پروسه پزشکی بربیایم ویا اصلا اقدام نکنم

سلام دوست عزیز،
پیشنهاد میکنم به دکتر معتمد سفارت ایمیل بزنید و این مسئله رو سوال کنید، دکتر معتمد بهترین مرجع برای پاسخگویی به سوال شماست. موفق باشید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، azadeh2014 ، pouria.narimisa ، taleghani ، gema ، a.rahaa ، romance33
من امروز انستیتو پاستور بودم...و سوالم از اون خانم دکتر این بود....مرحله سوم هپاتیت من درست 5 روز قبل مدیکال در دبی است..ایا تزریق کنم یا نه...و ایشون گفتند بله با خیال راحت تزریق کن چون ویروس زنده نیست و اختلالی در ازمایش خونت ایجاد نمی کنه....
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان:
(2014-05-03 ساعت 12:33)aghaghia نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 11:04)homa33 نوشته:  سلام ، من برنده لاتاری 2014 هستم ، هپاتیت ب دارم ، البته دکتر میگوید که ناقل سالم میباشم و10 ساله که ازدواج کرده ام وهیچ مشکلی نه خودم ونه همسرم نداشته ایم ، لطفا راهنمایی کنید که آیا میتوانم ازپس پروسه پزشکی بربیایم ویا اصلا اقدام نکنم

سلام دوست عزیز،
پیشنهاد میکنم به دکتر معتمد سفارت ایمیل بزنید و این مسئله رو سوال کنید، دکتر معتمد بهترین مرجع برای پاسخگویی به سوال شماست. موفق باشید.
با خانم اقاقیای عزیز موافقم. حتما با پزشک صفارت مشورت کنین.
من که هر سوالی ازشون پرسیدم در کمتر از یکساعت چواب ایمیلم رو داده. از چمله دیروز اسکن کارت واکسن هامون رو براش فرستادم که تکمیله یا نه و ایشون گفتن همه چی اوکی هست.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: gema ، pouria.narimisa
بچه ها من دوهفته پيش براي آزمايش قبل ازدواج واکسن هپاتيت زدم. کارتي هم بهم ندارن. فقط يک نامه که بايد ببرم محضر. حالا چيکار کنم که دوباره واکسن هپاتيت نزنم؟
تشکر کنندگان:
سلام ببخشید من رفتم هلال احمر کیش و گفتم برای مدیکال و سفارت ا م ر ی ک ا میخواهم ولی آنها نمیدانستند البته کارت زرد را به من دادند ولی تنها قسمت مننژیت ACYW ان را انجام دادند مهر زدند بقیه ان خالی است ؟ چه کار میتوانم بکنم باید خودم به هلال احمر بگویم چه واکسن هایی بزنم یا زنگ پاستور بزنم بپرسم چه واکسن های دیگری باید برای من بزنند؟ لطفا راهنمایی ام کنید من متولد 1372 شهریور هستم واکسنی هست که لازم نباشه بزنم ؟ مرسی
تشکر کنندگان:
درود
دوستان من هفته پیش رفتم انستیتو پاستور تجریش و خانم دکتر بعد از دیدن کارت سوابق واکسیناسیونم گفتند که شما فقط باید واکسن هپاتیت رو بزنی.
من آذر ماه 1384 یعنی تقریبا 8 سال و نیم پیش رفتم خدمت و فکر میکنم که یک نوبت واکسن دیفتری-کزاز TD را به من زدند.
در سال 1382 در طرح واکسیناسیون همگانی [ طرح حذف سرخک-سندرم سرخجه مادرزادی ] یک سری واکسن خوردم.
و در سال 1365 دو نوبت واکسن MMR به من تزریق شده.

خانم دکتر به من گفت که شما دیگر نباید MMR بزنی چون این واکسن مادام العمر هست و نیازی هم به TD نداری چون موقع سربازی خوردی.
آیا نظر خانم دکتر درست است؟ یعنی TD که بعضی ها میگن 2 تا 3 نوبت باید زده شود برای من نیازی نیست؟ در مورد MMR چطور؟

سپاس...
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
تشکر کنندگان: romance33
(2014-05-04 ساعت 20:03)mehrzad2013 نوشته:  درود
دوستان من هفته پیش رفتم انستیتو پاستور تجریش و خانم دکتر بعد از دیدن کارت سوابق واکسیناسیونم گفتند که شما فقط باید واکسن هپاتیت رو بزنی.
من آذر ماه 1384 یعنی تقریبا 8 سال و نیم پیش رفتم خدمت و فکر میکنم که یک نوبت واکسن دیفتری-کزاز TD را به من زدند.
در سال 1382 در طرح واکسیناسیون همگانی [ طرح حذف سرخک-سندرم سرخجه مادرزادی ] یک سری واکسن خوردم.
و در سال 1365 دو نوبت واکسن MMR به من تزریق شده.

خانم دکتر به من گفت که شما دیگر نباید MMR بزنی چون این واکسن مادام العمر هست و نیازی هم به TD نداری چون موقع سربازی خوردی.
آیا نظر خانم دکتر درست است؟ یعنی TD که بعضی ها میگن 2 تا 3 نوبت باید زده شود برای من نیازی نیست؟ در مورد MMR چطور؟

سپاس...
نیاز نیست بزنی ولی داخل کارتت حتما تی دی را سه بار بگو وارد کنند به فاصله 0-1-6 دفعه سوم 6ماه بعد از اولین بار ، ام ام آر هم دو بار به فاصله یکماه وارد کنند و بهتره که یکماه یا دو ماه با تاریخی که می ری مدیکال فاصله داشته باشه
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: gema ، mehrzad2013 ، romance33
(2014-05-02 ساعت 20:03)sahar66 نوشته:  سلام دوستان عزیز :ممکنه جواب منو بدید. من گیج شدم. واکسن td رو من 4 بار در بچگی زدم یه بارم6 و 14 سالگی بعد هر ده سال آیا درسته؟ من دیگه سه تا بفاصله 0-1-6 نزدم. در ضمن در کارت زرد پاستور برام همه رو وارد کرد الی 6 و 14 سالگی رو. یعنی کارت زرد من 4 تا تاریخ مربوط به نوزادی و سن 6 تا 14 حذف شده بعد پریده اونائی که هر 10 سال زدم. به نظرتون این اشکال نداری که 0-1-6 نیست؟

سلام دوستان عزیز :ممکنه جواب منو بدید. من گیج شدم. واکسن td رو من 4 بار در بچگی زدم یه بارم6 و 14 سالگی بعد هر ده سال آیا درسته؟ من دیگه سه تا بفاصله 0-1-6 نزدم. در ضمن در کارت زرد پاستور برام همه رو وارد کرد الی 6 و 14 سالگی رو. یعنی کارت زرد من 4 تا تاریخ مربوط به نوزادی و سن 6 تا 14 حذف شده بعد پریده اونائی که هر 10 سال زدم. به نظرتون این اشکال نداره که 0-1-6 نیست؟

سلام دوستان عزیز :ممکنه جواب منو بدید. من گیج شدم. واکسن td رو من 4 بار در بچگی زدم یه بارم6 و 14 سالگی بعد هر ده سال آیا درسته؟ من دیگه سه تا بفاصله 0-1-6 نزدم. در ضمن در کارت زرد پاستور برام همه رو وارد کرد الی 6 و 14 سالگی رو. یعنی کارت زرد من 4 تا تاریخ مربوط به نوزادی و سن 6 تا 14 حذف شده بعد پریده اونائی که هر 10 سال زدم. به نظرتون این اشکال نداره که 0-1-6 نیست؟
با توجه به تجربیات بچه ها در این سایت من بهت توصیه میکنم برو یه کارت زرد جدید بگیر و بگو برا سفارت امریکا میخوای و لطف کنند به ترتیب 0-1-6 برات وارد کنند چون سیستم امریکا 10 سال یکبار را قبول نداره
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: romance33 ، sahar66
بچه ها خودتون را برا واکسن ها گیج نکنید
هپاتیت 3 مرحله 0-1-6
تی دی 3 مرحله 0-1-6
ام ام آر 2 مرحله 0-1
بنا به نظر دکتر مشاورتون واکسن ها را بزنید چون در رده سنی های مختلف متفاوته ولی حتما به همین ترتیب وارد کنید
تشکر کنندگان: exxedus
(2014-05-01 ساعت 15:56)gema نوشته:  من گیج شدم الان! توی کارت زرد من یه تاریخ TDبرای 10 سال پیش ذکر شده, 2 تا تاریخ هم توی امسال به فاصله ی یک ماه, اگه مصاحبه ام بیفته ابوظبی باید یکی دیگه هم بزنم؟!(به فاصله ی 6 ماه از اولی؟)
از دوستان کسی نیست که منو از گیجی درآره؟! Big Grin
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان:
دوستان کسی می دونه بالای ۶۰ سال واکسن هپاتبت می خواد یا نه ؟
تجریش نزد .
لطفا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
بابا اخه من زنگ زدم به پاستور ميگن يه بار توام بالغين(ديفتري و كزاز )كافيه .اخه چي ميگين دو مرحله سه مرحله اخه؟!!!!!!!
Td منظورتون اينه؟!
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
تشکر کنندگان: romance33 ، pari pariaaa
(2014-05-05 ساعت 13:23)baba manam sanaz نوشته:  بابا اخه من زنگ زدم به پاستور ميگن يه بار توام بالغين(ديفتري و كزاز )كافيه .اخه چي ميگين دو مرحله سه مرحله اخه؟!!!!!!!
Td منظورتون اينه؟!

ساناز جان MMR رو میدونم که دو مرحله هست شوهرم تزریق کرد و Td براش یک مرحله بود.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، pari pariaaa
(2014-05-06 ساعت 01:16)gema نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 13:23)baba manam sanaz نوشته:  بابا اخه من زنگ زدم به پاستور ميگن يه بار توام بالغين(ديفتري و كزاز )كافيه .اخه چي ميگين دو مرحله سه مرحله اخه؟!!!!!!!
Td منظورتون اينه؟!
سلام.ساناز جان توی ایران میگن هر واکسن TDیا همون دیفتری کزاز, 10سال ایمنی میاره. همونطور هم که بهت توی اون یکی پستم گفتم, واسه من هم یک بار تزریق کردن. حالا این آمریکاییهای جهان خوار میگن باید دو مرحله ای باشه (به فاصله ی یک ماه) پس انستیتو واسه شما یک بار واکسن میزنه و دوبار هم وارد میکنه! حالا مثل اینکه آمریکایی های سفارت ابوظبی یکم جهان خوارتر هستن و میگن که باید 3 تا واکسنTDبه فاصله ی0-1-6بزنی. در میزان جهان خوار بودن آمریکاییهای سفارت ابوظبی بنده شک دارم, توی پست قبلی هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد Sad
سلام
نه دوست خوبم در برنامه واکسیناسیون جدید وزارت بهداشت هم TD سه مرحله ای شده و 0-1-7ماهه ست تزریقش.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: baba manam sanaz ، gema
دوستان من یه سوالی داشتم.من و همسرم امسال لاتاری ثبت نام کردیم و خدا خواست و اسم همسرم در اومد.ولی یه مشکلی هست اینجا که من ام اس دارم.میخوام بدونم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟اصلا" باید چی کار کنیم؟؟ موقعه ای که کارامونو انجام داریم میدیم یا برایه مصاحبه خواستیم بریم باید اونجا مریضی من و بگیم یا نگیم بهتره؟؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان