کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-06-24 ساعت 19:27)rainyboy نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 17:51)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 17:49)rainyboy نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 17:15)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 17:12)rainyboy نوشته:  بچه ها چه مدارکی لازمه وقتی میرم انیستیتوی تجریش؟‌

پاسپورت و کارت واکسن قبلی رو اگه دارید ببرید. .

من کارت زرد رو گرفتم از شهرستان فقط میخوام هپاتیت رو بزنن واسم ایراد نمیگیرن ؟؟

خیر میتونید واکسن هپاتیت رو پاستور تزریق کنید اون روتوی کارت زرد وارد میکنند

من هرچی تو گوگل گشتم نتونستم پیداش کنم . اگر با مترو برم تجریش چطور میتونم برم اونجا؟ مرسی

از ایستگاه تجریش که بیاید بیرون 23متر میرید به سمت شرق (همون سمتی که خورشید طلوع میکنه) یه خیابونه به اسم شریعتی یه کمم سراشیبی داره به سمت جنوب. از توپیاده رو که تو شریعتی به سمت جنوب میرید دقیقا 135 قدم ینی حدود 90 متر تشریف میارید یه در سبزرنگ توشم یه حیاط خوشکل با درختای بلند . در ضمن تو این 120 متر فاصله بین مترو تجریش تا پاستور از هر کی بپرسید بهتون نشون میدن.
مراقب باشید گم نشید. موفق باشید
201400001$$$
سفارت آنکارا-->ایروان از KCC/ مصاحبه Oct /یک ضرب/یک نفر/ورود آمریکا Dec 2013
The Dark Side Of The Moon
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، ojee ، rainyboy ، philter ، vooroojak80 ، soheil_zk ، poopak16 ، milad_aae ، اصان ، estanfordbineh
(2013-06-24 ساعت 20:10)maziar irani نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 17:49)rainyboy نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 17:15)KIMIA2005 نوشته:  پاسپورت و کارت واکسن قبلی رو اگه دارید ببرید. .

من کارت زرد رو گرفتم از شهرستان فقط میخوام هپاتیت رو بزنن واسم ایراد نمیگیرن ؟؟

من هرچی تو گوگل گشتم نتونستم پیداش کنم . اگر با مترو برم تجریش چطور میتونم برم اونجا؟ مرسی

از ایستگاه تجریش که بیاید بیرون 23متر میرید به سمت شرق (همون سمتی که خورشید طلوع میکنه) یه خیابونه به اسم شریعتی یه کمم سراشیبی داره به سمت جنوب. از توپیاده رو که تو شریعتی به سمت جنوب میرید دقیقا 135 قدم ینی حدود 90 متر تشریف میارید یه در کرم توشم یه حیاط خوشکل با درختای بلند . در ضمن تو این 120 متر فاصله بین مترو تجریش تا پاستور از هر کی بپرسید بهتون نشون میدن.

شما چقدر بامزه هستین Big Grin سعی می کنم گم نشم Tongue

تشکر کنندگان: maziar irani
(2013-06-24 ساعت 20:55)rainyboy نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 20:10)maziar irani نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 17:49)rainyboy نوشته:  من کارت زرد رو گرفتم از شهرستان فقط میخوام هپاتیت رو بزنن واسم ایراد نمیگیرن ؟؟

از ایستگاه تجریش که بیاید بیرون 23متر میرید به سمت شرق (همون سمتی که خورشید طلوع میکنه) یه خیابونه به اسم شریعتی یه کمم سراشیبی داره به سمت جنوب. از توپیاده رو که تو شریعتی به سمت جنوب میرید دقیقا 135 قدم ینی حدود 90 متر تشریف میارید یه در کرم توشم یه حیاط خوشکل با درختای بلند . در ضمن تو این 120 متر فاصله بین مترو تجریش تا پاستور از هر کی بپرسید بهتون نشون میدن.

شما چقدر بامزه هستین Big Grin سعی می کنم گم نشم Tongue
با مزه بود مرسی بالاخره یه جا از استرس خبری نبود بچه های گل وطن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: milad_aae
سلام بر همه . . .
من متاسفانه متاسفانه مشکل سربازی دارم و دانشجو هستم بنابراین تا زمان مصاحبه مشخص نشه نمی تونم پاسپورت بگیرم (چون باید از دانشگاه نامه بگیرم و این حرفا . . ) . . . حالا دیر نمی شه تا اون موقع برا گرفتن کارت زرد؟ چون ممکنه که من 1هفته قبل مصاحبه موفق به گرفتن پاسپورت بشم . . . در هر صورت راه دیگه ای نیست که من بدون عجله و در حال طبیعی کارت زردم رو بگیرم یعنی بدون پاسپورت؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
(2013-06-25 ساعت 00:27)pooyan1920 نوشته:  سلام بر همه . . .
من متاسفانه متاسفانه مشکل سربازی دارم و دانشجو هستم بنابراین تا زمان مصاحبه مشخص نشه نمی تونم پاسپورت بگیرم (چون باید از دانشگاه نامه بگیرم و این حرفا . . ) . . . حالا دیر نمی شه تا اون موقع برا گرفتن کارت زرد؟ چون ممکنه که من 1هفته قبل مصاحبه موفق به گرفتن پاسپورت بشم . . . در هر صورت راه دیگه ای نیست که من بدون عجله و در حال طبیعی کارت زردم رو بگیرم یعنی بدون پاسپورت؟؟

برا کارت زرد بایستی پاسپورت رو ارائه بدید و 1 هفته قبل مصاحبه هم خیلی دیره واسه گرفتن کارت زرد
میتونید از طریق سفر زیارتی پاس بگیرید و برا اطلاعات بیشترتاپیک مشکل سربازی یا اجازه خروج از کشور بعد از برنده شدن رو مطالعه کن و سوالت رو مطرح کن دوستان راهنمایی میکنند ومطمئنا راهی پیدا میشه چون مواردی شبیه شما بودند نگران نباش
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، hushmandco ، ojee ، maziar irani ، milad_aae
(2013-05-04 ساعت 03:43)KIMIA2005 نوشته:  برای انجام واکسیناسیون شخص چه واکسن هایی را باید بزنه و حتما باید در انستیتو پاستوردر تهران واکسیناسیون انجام بشه یا در شهرستانها هم این کار واکسیناسیون امکانش هست ؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-25 ساعت 11:13)alvaneh نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 03:43)KIMIA2005 نوشته:  برای انجام واکسیناسیون شخص چه واکسن هایی را باید بزنه و حتما باید در انستیتو پاستوردر تهران واکسیناسیون انجام بشه یا در شهرستانها هم این کار واکسیناسیون امکانش هست ؟

اطلاعات واکسیناسیون
در خیلی از شهرستان ها هم میشه انچام داد و حتی کارت زرد هم صادر میکنند ولی اگر کارت زرد صادر نکردند میتونید واکسن ها رو همونجا بزنید و بعد بیاید انستیتو پاستور تجریش براتون وارد کارت زرد بکنند.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hushmandco ، KIMIA2005 ، ojee ، maziar irani ، shekari ، milad_aae
با سلام خدمت دوستان عزيز....من شخص شخيص خودم برنده شدم با كيس نامبر ..2014as000046 موندم حيرون كه چه كار كم؟ آخه من سه ماهه باردارم دكترم هم ميگه هيچ واكسني حق ندارم بزنم.......حدود مصاحبه ام هم ميشه ديماه ......
امید و بلند پروازی حق ماست
تشکر کنندگان: maziar irani ، milad_aae
(2013-06-25 ساعت 15:50)tari نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزيز....من شخص شخيص خودم برنده شدم با كيس نامبر ..2014as000046 موندم حيرون كه چه كار كم؟ آخه من سه ماهه باردارم دكترم هم ميگه هيچ واكسني حق ندارم بزنم.......حدود مصاحبه ام هم ميشه ديماه ......

شما از همین الان با پزشک سفارت که در اون قرار هست مصاحبه بشید تماس بگیرید یا ایمیل بزنید و شرایط خودتون رو توضیح بدین و کسب تکلیف کنید. در ضمن قدم نورسیده تون پیشاپیش مبارک Smile
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، m.sabet ، maziar irani ، milad_aae ، tari
(2013-06-25 ساعت 15:50)tari نوشته:  ...من سه ماهه باردارم دكترم هم ميگه هيچ واكسني حق ندارم بزنم.......حدود مصاحبه ام هم ميشه ديماه ......
دکترتون درست فرمایش کردن. برای سفارت و دکتر معتمدش هم سلامت فرزند شما بر هر موضوع دیگه ای ارجحیت داره. احتمالاً دکتر سفارت هم واکسنی تزریق نخواهد کرد و شما از عکس قفسه سینه هم معاف هستین. قبل از رادیوگرافی به همه خانم ها متنی را خواهند داد که امضا کنند و طی اون گواهی می کنند که باردار نیستند.
تشکر کنندگان: roeentan ، maziar irani ، nina22 ، KIMIA2005 ، aghaghia ، milad_aae
(2013-06-25 ساعت 21:57)Saeedv13 نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 15:50)tari نوشته:  ...من سه ماهه باردارم دكترم هم ميگه هيچ واكسني حق ندارم بزنم.......حدود مصاحبه ام هم ميشه ديماه ......
دکترتون درست فرمایش کردن. برای سفارت و دکتر معتمدش هم سلامت فرزند شما بر هر موضوع دیگه ای ارجحیت داره. احتمالاً دکتر سفارت هم واکسنی تزریق نخواهد کرد و شما از عکس قفسه سینه هم معاف هستین. قبل از رادیوگرافی به همه خانم ها متنی را خواهند داد که امضا کنند و طی اون گواهی می کنند که باردار نیستند.

خانم من هم 2 ماهه بارداره و حدود زمان مصاحبه ما آذر هست، سوال من این است که اگر خانم باردار از عکس قفسه سینه معافند، بعدا سفارت برای ویزا گیر نمی ده؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-23 ساعت 18:58)NarCssuS نوشته:  به نظرم یه جایی خوندم نوشته بود واکسن مننژیت فقط برای بچه هاست و واکسن MMR هم برای افرادی که سال تولدشون قبل از ۱۹۵۷، لازم نیست، درسته؟

بچه ها چیزی که شنیدم درسته؟ راهنماییم می کنید؟ ممنون میشم

ا، عکس از قفسه سینه دیگه برای چیه؟ همه باید بگیرن؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
(2013-06-25 ساعت 23:06)NarCssuS نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 18:58)NarCssuS نوشته:  به نظرم یه جایی خوندم نوشته بود واکسن مننژیت فقط برای بچه هاست و واکسن MMR هم برای افرادی که سال تولدشون قبل از ۱۹۵۷، لازم نیست، درسته؟

برای سوال اولتون به تاپیک لاتاری از اغاز تا پایان بخش واکسیناسیون برید.
برای تشخیص بیماری هایی مثل سل و غیره که در ایکس ری مشخص میشه. بله همه باید انجام بدن به استثنا همون طور که عمو سعید گفتن خانم های باردار.
تشکر کنندگان: NarCssuS ، tari
(2013-06-26 ساعت 00:37)aghaghia نوشته:  

برای تشخیص بیماری هایی مثل سل و غیره که در ایکس ری مشخص میشه. بله همه باید انجام بدن به استثنا همون طور که عمو سعید گفتن خانم های باردار.

مرسی، مرسی، کجا باید عکس گرفت که معتبر باشه و قبولش کنن؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: tari
(2013-06-26 ساعت 01:12)NarCssuS نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 00:37)aghaghia نوشته:  

مرسی، مرسی، کجا باید عکس گرفت که معتبر باشه و قبولش کنن؟
عکس قفسه سینه برای تشخیص سل رو دکتر سفارت از شما میگیره.شما لازم نیست هیچ اقدامی بکنید.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: aghaghia ، parsush ، NarCssuS ، philter ، Lemony

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان