موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-24 ساعت 08:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-24 ساعت 08:04 توسط dybbuk_80.)
سلام تا یک ماه قبل از مدیکال نباید واکسن ویروسی زده باشید که هپاتیت هم یکی از اوناست زدنش 10 روز قبل از مدیکال واستون مشکل ساز میشه ؟؟؟؟؟؟؟میشه بگید از کجا بپرسم و اینکه بقیه واکسنارو بزنم؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان...یه سوال...انستیتو پاستور میدون پاستور هم کارای واکسیناسیون رو انجام میده؟
تاریخ رویت : 2MAY تاریخ ارسال فرم ها: 12JUL سفارت: ایروان مقصد: New Jersey
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-25 ساعت 04:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-25 ساعت 04:54 توسط محبت.)
(2013-07-25 ساعت 00:03)سی سی نوشته: دوستان... این قضیه "نزدن واکسن در طول یک ماه قبل از مصاحبه" فقط و فقط برای بچه هاست. چون ازشون تست سل میگیرن وقت مصاحبه و واکسن میتونه روی نتیجه این تست تاثیر بگذاره. این مساله به بزرگسالان مربوط نمیشه... اونقدر من تو این تاپیک ازین چیزا خوندم که خودمم شک کردم. پا شدم یک کاره رفتم انیستیتو پاستور و حضوری از خانم دکتر طاهرنژاد پرسیدم و ایشون هم تایید کردن... .
ضمن تشکر از دوست خوبم متن مربوط به این موضوع در سایت سفارت ترکیه به این شرح هستش البته مربوط به کودکان 2تا15ساله
Do not let your child to have a live vaccine in 4 weeks time before coming here. In that case, we need to tell you to wait for the next 4 weeks, which is the neccessary time interval to apply a TST after a live vaccine. There must be a time interval of at least 4 weeks between the vaccine and the TST. We are not able to skip the TST test procedure for your child.
اما در جای دیگر همین سایت به طور کلی و در رابطه با تمام سنین درقالب پرسش گفته برای اینکه در مدیکالتون اشکالی ایجاد نشه واکسن حاوی ویروس زنده تا 30روز قبل از مدیکال تزریق نشه
Can I have my vaccines before I come?
Please do not have any live vaccine in the last 30 days before your medical appointment. It may cause problems in your test leading to a delay in your medical report!
دیگه تصمیم با خودتون
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که وارد هستند لطفا جواب بدند . آیا کارت واکسن بین المللی( کارت زرد ) که توسط درمانگاه ه شهرستان صادر میشود مورد قبول دکتر معتمد هست؟
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-25 ساعت 11:10)sauv نوشته: دوستانی که وارد هستند لطفا جواب بدند . آیا کارت واکسن بین المللی( کارت زرد ) که توسط درمانگاه ه شهرستان صادر میشود مورد قبول دکتر معتمد هست؟
بله دوست خوبم کارت زرد بین المللی در مرکز بهداشت کل هر استان موجوده و سهمیه مشخص دارند و در مرکز استان ها صادر میگردد و بدون هزینه هم هست اتفاقا ؛ برای من که اینطور بود و خانواده م وهمینطور هزینه واکسن هم نداشت MMR_TDو هپاتیتHBSag موفق باشید
رتبه:
9
2 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی.
ما هم رفتیم انستیتو پاستور تجریش و یک عدد واکسن مرحله اول هپاتیت رو زدیم و استارت کار واکسیناسیون رو زدیم. یک آزمایش خون هم خانم دکتر طاهرنژاد برامون نوشت که نشون بده چه واکسنهایی رو نباید بزنیم. MMR هم در مراکز دولتی نمی زنن و فقط باید رفت جاهای حصوصی زد. برای ما که کیس نامبرمون 1700 هست گفتند اواخر شهریور یا اوایل مهر بیایید واکسنهایی که لازمه بزنید. آنفلولانزا میمونه واسه قبل از مصاحبه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
هلال احمراصفهان کارت زرد را صادر کرده اما میگه که تاریخ تزریق واکسنها را خودتون به میلادی تبدیل کنید و بنویسید تا ما مهر بزنیم. مهرشون هم فقط شکل یک آدمک هستش. آیا دستی نوشتن تاریخها و مهر آدمک هلال احمر مورد قبوله؟ ***AS7
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-25 ساعت 08:47)سی سی نوشته: (2013-07-25 ساعت 04:12)محبت نوشته: (2013-07-25 ساعت 00:03)سی سی نوشته: دوستان... این قضیه "نزدن واکسن در طول یک ماه قبل از مصاحبه" فقط و فقط برای بچه هاست. چون ازشون تست سل میگیرن وقت مصاحبه و واکسن میتونه روی نتیجه این تست تاثیر بگذاره. این مساله به بزرگسالان مربوط نمیشه... اونقدر من تو این تاپیک ازین چیزا خوندم که خودمم شک کردم. پا شدم یک کاره رفتم انیستیتو پاستور و حضوری از خانم دکتر طاهرنژاد پرسیدم و ایشون هم تایید کردن... .
ضمن تشکر از دوست خوبم متن مربوط به این موضوع در سایت سفارت ترکیه به این شرح هستش البته مربوط به کودکان 2تا15ساله
Do not let your child to have a live vaccine in 4 weeks time before coming here. In that case, we need to tell you to wait for the next 4 weeks, which is the neccessary time interval to apply a TST after a live vaccine. There must be a time interval of at least 4 weeks between the vaccine and the TST. We are not able to skip the TST test procedure for your child.
اما در جای دیگر همین سایت به طور کلی و در رابطه با تمام سنین درقالب پرسش گفته برای اینکه در مدیکالتون اشکالی ایجاد نشه واکسن حاوی ویروس زنده تا 30روز قبل از مدیکال تزریق نشه
Can I have my vaccines before I come?
Please do not have any live vaccine in the last 30 days before your medical appointment. It may cause problems in your test leading to a delay in your medical report!
دیگه تصمیم با خودتون
ممنون دوست عزیز. شاید من چون مصاحبه ابوظبی دارم من رو اینطور راهنمایی کردن. ممنون بازم.
خواهش میکنم دوست گلم به هر حال من بعید میدونم قوانین مدیکال سایر سفارتها تفاوتی داشته باشه البته من تو سایت سفارتهای ابوظبی و ایروان چیزی ندیدم به هر حال بهتره این موضوع عدم تزریق واکسن زنده تا یک ماه مونده به زمان مصاحبه بطور جدی رعایت بشه