کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-07-23 ساعت 20:52)sejz نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 20:12)snzirani نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 12:33)dybbuk_80 نوشته:  من 5 شنبه میرم واکسن بزنم فکر کنم مرحله اول هپاتیتو میزنم بعدش 10روز بعد وقت مدیکال دارم 2 مرحله دیگش چی میشه؟

ببخشید، وقت مدیکال چیه؟Sad

ویزیت دکتریه که معتمد سفارته و در انکارا ,ابوظبی یا ایروان انجام میشه.. شامل چک کردن واکسناتون و زدن کسریاش.. ازمایش خون و عکس و معاینه میشه. که نتیجه همه اونهارو فردای روز مدیکال میرین میگیرین و با خودتون باید ببرین سفارت.

مرسی از جوابتون. پس باید وقتی کارنت شدیم و برای مصاحبه رفتیم آنکارا بریم برای مدیکال دیگه؟ یا از الان باید بریم؟
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، زری وحدتی
(2013-07-23 ساعت 20:01)snzirani نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 14:05)rava نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 09:37)Aryan2014 نوشته:  سلام دوستان
امروز همسرم رفته همون درمانگاه پایین انستیتو پاستور تجریش برای مرحله دوم واکسن mmr و بهش گفتن که تموم شده و نداریم. لطفا اگر جایی رو میشناسید که داشته باشه و ترجیحاً نزدیک سیدخندان باشه به من بگید تا mmr مرحله دوم رو بزنه.

سلام دوست عزیز
میتونید تو درمانگاه بهراد خ اشرفی اصفهانی پایین تر از مرزداران جنب برج نگین رضا بزنید.
موفق باشید

MMR تو مطب پزشکان اطفال زده میشه. خانم دکتر طاهرنژاد به من گفتند منم دیروز رفتم مطب یه متخصص اطفال و با نی نی ها واکسنمو زدم.
دقیقا منم همین کارو کردم . خیلی خنده دار بود . خانمی هم که واکسن میزد خودشم تعجب کرده بود Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
(2013-07-23 ساعت 20:54)snzirani نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 20:52)sejz نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 20:12)snzirani نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 12:33)dybbuk_80 نوشته:  من 5 شنبه میرم واکسن بزنم فکر کنم مرحله اول هپاتیتو میزنم بعدش 10روز بعد وقت مدیکال دارم 2 مرحله دیگش چی میشه؟

ببخشید، وقت مدیکال چیه؟Sad

ویزیت دکتریه که معتمد سفارته و در انکارا ,ابوظبی یا ایروان انجام میشه.. شامل چک کردن واکسناتون و زدن کسریاش.. ازمایش خون و عکس و معاینه میشه. که نتیجه همه اونهارو فردای روز مدیکال میرین میگیرین و با خودتون باید ببرین سفارت.

مرسی از جوابتون. پس باید وقتی کارنت شدیم و برای مصاحبه رفتیم آنکارا بریم برای مدیکال دیگه؟ یا از الان باید بریم؟

زمان مصاحبه تون که مشخص شد، اگر بچه ندارید 2 روز قبل باید از یکی از پزشکان معتمد سفارتی که قراره در اون مصاحبه بشید وقت مدیکال بگیرید در همون شهر، اگر بچه دارید حدود4 روز قبل، وقتی با دکتر مکاتبه می کنید به داشتن یا نداشتن فرزند و سنشون هم اشاره کنید تا وقت مناسب رو براتون تعیین کنند، سعی کنید واکسن ها رو همینجا کامل کنید که هزینه کمتری برای مدیکال متقبل بشید....
(این 2 روز قبل در صورتی هست که روز قبل از مصاحبه تون روز تعطیلی نباشه پس به این موضوع هم دقت کنید.)
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، snzirani ، amin arefi ، ojee ، محبت ، negarin60 ، زری وحدتی
سلام تا یک ماه قبل از مدیکال نباید واکسن ویروسی زده باشید که هپاتیت هم یکی از اوناست زدنش 10 روز قبل از مدیکال واستون مشکل ساز میشه ؟؟؟؟؟؟؟میشه بگید از کجا بپرسم و اینکه بقیه واکسنارو بزنم؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان...یه سوال...انستیتو پاستور میدون پاستور هم کارای واکسیناسیون رو انجام میده؟
تاریخ رویت : 2MAY تاریخ ارسال فرم ها: 12JUL سفارت: ایروان مقصد: New Jersey
(2013-07-24 ساعت 14:04)Apple_of_paraise نوشته:  سلام دوستان...یه سوال...انستیتو پاستور میدون پاستور هم کارای واکسیناسیون رو انجام میده؟

نه بعضی واکسن ها رو نداره. باید برید جای دیگه تهیه کنید و تزریق کنید اگه لازم به تزریق باشه. و گواهی رو بیارید براتون کارت زرد صادر کنن.
البته بعضی از واکسن ها اصلا تو ایران نیست
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-07-25 ساعت 00:03)سی سی نوشته:  دوستان... این قضیه "نزدن واکسن در طول یک ماه قبل از مصاحبه" فقط و فقط برای بچه هاست. چون ازشون تست سل میگیرن وقت مصاحبه و واکسن میتونه روی نتیجه این تست تاثیر بگذاره. این مساله به بزرگسالان مربوط نمیشه... اونقدر من تو این تاپیک ازین چیزا خوندم که خودمم شک کردم. پا شدم یک کاره رفتم انیستیتو پاستور و حضوری از خانم دکتر طاهرنژاد پرسیدم و ایشون هم تایید کردن... .
ضمن تشکر از دوست خوبم متن مربوط به این موضوع در سایت سفارت ترکیه به این شرح هستش البته مربوط به کودکان 2تا15ساله

Do not let your child to have a live vaccine in 4 weeks time before coming here. In that case, we need to tell you to wait for the next 4 weeks, which is the neccessary time interval to apply a TST after a live vaccine. There must be a time interval of at least 4 weeks between the vaccine and the TST. We are not able to skip the TST test procedure for your child.

اما در جای دیگر همین سایت به طور کلی و در رابطه با تمام سنین درقالب پرسش گفته برای اینکه در مدیکالتون اشکالی ایجاد نشه واکسن حاوی ویروس زنده تا 30روز قبل از مدیکال تزریق نشه

Can I have my vaccines before I come?

Please do not have any live vaccine in the last 30 days before your medical appointment. It may cause problems in your test leading to a delay in your medical report!

دیگه تصمیم با خودتون
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، سی سی ، ghafari88 ، behfaza ، زری وحدتی ، Saeedv13 ، love_everlife ، ojee ، ed2008
دوستانی که وارد هستند لطفا جواب بدند . آیا کارت واکسن بین المللی( کارت زرد ) که توسط درمانگاه ه شهرستان صادر میشود مورد قبول دکتر معتمد هست؟
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی ، عراقی
(2013-07-25 ساعت 11:10)sauv نوشته:  دوستانی که وارد هستند لطفا جواب بدند . آیا کارت واکسن بین المللی( کارت زرد ) که توسط درمانگاه ه شهرستان صادر میشود مورد قبول دکتر معتمد هست؟

معمولاً کارت زرد را مراکزی صادر می کنند که مجوز این کار را و صدور آن را دارند.

به طور نمونه و عرف مراکز زیر این کارت را صادر می کنند:
- هلال احمر
- انستیتو پاستور
- برخی مراکز درمانی زیر نظر وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی ( راجع به آن استعلام کنید )
این کارت کارتی هست که به طور مثال افراد برای تشرف به حج هم باید ( بعد از تزریق واکسن مننژیت ) آن را دریافت کنند. دارای شماره منجصر بفرد هست ( قرمز رنگ ) ... پس در هر شهرستان دارای جمعیت قابل توجه، به طور طبیعی باید مرکزی برای این امر در نظر گرفته شده باشند.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، aghaghia ، behfaza ، محبت ، زری وحدتی ، Saeedv13 ، ojee
(2013-07-25 ساعت 11:10)sauv نوشته:  دوستانی که وارد هستند لطفا جواب بدند . آیا کارت واکسن بین المللی( کارت زرد ) که توسط درمانگاه ه شهرستان صادر میشود مورد قبول دکتر معتمد هست؟
بله دوست خوبم کارت زرد بین المللی در مرکز بهداشت کل هر استان موجوده و سهمیه مشخص دارند و در مرکز استان ها صادر میگردد و بدون هزینه هم هست اتفاقا ؛ برای من که اینطور بود و خانواده م وهمینطور هزینه واکسن هم نداشت MMR_TDو هپاتیتHBSag موفق باشید

تشکر کنندگان: زری وحدتی ، love_everlife ، KIMIA2005 ، aghaghia ، behfaza ، ojee
سلام به همگی.
ما هم رفتیم انستیتو پاستور تجریش و یک عدد واکسن مرحله اول هپاتیت رو زدیم و استارت کار واکسیناسیون رو زدیم. یک آزمایش خون هم خانم دکتر طاهرنژاد برامون نوشت که نشون بده چه واکسنهایی رو نباید بزنیم. MMR هم در مراکز دولتی نمی زنن و فقط باید رفت جاهای حصوصی زد. برای ما که کیس نامبرمون 1700 هست گفتند اواخر شهریور یا اوایل مهر بیایید واکسنهایی که لازمه بزنید. آنفلولانزا میمونه واسه قبل از مصاحبه.
تشکر کنندگان: behfaza ، KIMIA2005 ، زری وحدتی
با سلام
هلال احمراصفهان کارت زرد را صادر کرده اما میگه که تاریخ تزریق واکسنها را خودتون به میلادی تبدیل کنید و بنویسید تا ما مهر بزنیم. مهرشون هم فقط شکل یک آدمک هستش. آیا دستی نوشتن تاریخها و مهر آدمک هلال احمر مورد قبوله؟ ***AS7
(2013-07-26 ساعت 13:58)philadelphia نوشته:  با سلام
هلال احمراصفهان کارت زرد را صادر کرده اما میگه که تاریخ تزریق واکسنها را خودتون به میلادی تبدیل کنید و بنویسید تا ما مهر بزنیم. مهرشون هم فقط شکل یک آدمک هستش. آیا دستی نوشتن تاریخها و مهر آدمک هلال احمر مورد قبوله؟ ***AS7

اصلاً معمولا تاریخ ها در کارت زرد دستی نوشته میشه ( یعنی من اصلا ندیم کارت زردی رو که تاریخ ها توش تایپ شده باشه ) ... اما در مورد اون آدمک عزیز که می فرمایید نظری ندارم ... فکر می کنم وقتی دارند کارت صادر می کنند مهرشان هم درست است دیگر! Wink
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: love_everlife ، KIMIA2005 ، behfaza ، ojee ، محبت ، زری وحدتی
(2013-07-26 ساعت 14:47)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 13:58)philadelphia نوشته:  با سلام

اصلاً معمولا تاریخ ها در کارت زرد دستی نوشته میشه ( یعنی من اصلا ندیم کارت زردی رو که تاریخ ها توش تایپ شده باشه ) ... اما در مورد اون آدمک عزیز که می فرمایید نظری ندارم ... فکر می کنم وقتی دارند کارت صادر می کنند مهرشان هم درست است دیگر! Wink

تاریخ ها در کارت زرد یا دستی نوشته میشه یا تاریخ میلادی بصورت مهر توی کارت زده میشه ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: love_everlife ، behfaza ، ojee ، محبت ، زری وحدتی
(2013-07-25 ساعت 08:47)سی سی نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 04:12)محبت نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 00:03)سی سی نوشته:  دوستان... این قضیه "نزدن واکسن در طول یک ماه قبل از مصاحبه" فقط و فقط برای بچه هاست. چون ازشون تست سل میگیرن وقت مصاحبه و واکسن میتونه روی نتیجه این تست تاثیر بگذاره. این مساله به بزرگسالان مربوط نمیشه... اونقدر من تو این تاپیک ازین چیزا خوندم که خودمم شک کردم. پا شدم یک کاره رفتم انیستیتو پاستور و حضوری از خانم دکتر طاهرنژاد پرسیدم و ایشون هم تایید کردن... .
ضمن تشکر از دوست خوبم متن مربوط به این موضوع در سایت سفارت ترکیه به این شرح هستش البته مربوط به کودکان 2تا15ساله

Do not let your child to have a live vaccine in 4 weeks time before coming here. In that case, we need to tell you to wait for the next 4 weeks, which is the neccessary time interval to apply a TST after a live vaccine. There must be a time interval of at least 4 weeks between the vaccine and the TST. We are not able to skip the TST test procedure for your child.

اما در جای دیگر همین سایت به طور کلی و در رابطه با تمام سنین درقالب پرسش گفته برای اینکه در مدیکالتون اشکالی ایجاد نشه واکسن حاوی ویروس زنده تا 30روز قبل از مدیکال تزریق نشه

Can I have my vaccines before I come?

Please do not have any live vaccine in the last 30 days before your medical appointment. It may cause problems in your test leading to a delay in your medical report!

دیگه تصمیم با خودتون

ممنون دوست عزیز. شاید من چون مصاحبه ابوظبی دارم من رو اینطور راهنمایی کردن. ممنون بازم.
خواهش میکنم دوست گلم به هر حال من بعید میدونم قوانین مدیکال سایر سفارتها تفاوتی داشته باشه البته من تو سایت سفارتهای ابوظبی و ایروان چیزی ندیدم به هر حال بهتره این موضوع عدم تزریق واکسن زنده تا یک ماه مونده به زمان مصاحبه بطور جدی رعایت بشه

تشکر کنندگان: ojee ، سی سی ، behfaza ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان