موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-15 ساعت 23:37)hushmandco نوشته: (2013-05-15 ساعت 14:32)KIMIA2005 نوشته: دوستان برای واکسیناسیون به مرکز بهداشت شهرمون مراجعه کردم برا صدور کارت زرد بین المللی و زدن واکسن گفتند باید کپی برگ تاریخ مصاحبه و پاسپورت رو بیارید و چون هنوز برا ما تاریخ مصاحبه به این زودی مشخص نیست پس صبرکنیم تا تاریخ مصاحبه مشخص بشه اونوقت برا واکسیناسیون بریم ؟ اینجوری برا واکسیناسیون دیر نمیشه /مشکلی پیش نمیاد ؟
یک سوال دیگه : چقدر قبل از تاریخ مصاحبه زمان مصاحبه به شخص برنده از طریق ایمیل اعلام میشه ؟ و اگر الان فرمها راتکمیل و ارسال کنیم زمان تاریخ مصاحبه بنده کی به ما اعلام میشه با توجه به کیس نامبر ؟
به مرکز بهداشت شهرتون مربوط نیست. کارت زرد بین المللی رو انستیتو پاستور بی منت البته با اخذ مبلغی حدود 30 تومن برای هر نفر، صادر میکنه. شما از مرکز بهداشت شهرتون فقط گواهی های مربوط به واکسیناسیونتون رو بگیر. اگر پزشک آشنا داری ( حتی عمومی) میتونی ازشون گواهی بگیری که فلان واکسن رو در فلان تاریخ زدی پیششون.
بعد این گواهی ها رو جمع میکنی میبری انستیتو پاستور تهران نیم ساعته برگه زردتو میگیری.
شما با توجه به بولتن ویزا از سایت اداره مهاجرت 15 هر ماه شماره های 2 ماه آینده رو میبینی. هر وقت شمارت کارنت شد، گوش به زنگ ایمیل میمونی. میتونی خودت هم هر از گاهی بری توی سایتی که برنده شدنت رو توی اون دیدی، شماره پرونده اولیتو وارد کنی و نامه رو ببینی و پرینت کنی.
اینم متن ایمیلی که میاد ( یکماه و نیم زودتر از روز مصاحبه)
The interview date has been scheduled. You will receive notification via email to check http://www.dvlottery.state.gov. Any additional questions can be directed to the embassy processing your case.
مرسی از اطلاعات خوبتون
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-10 ساعت 20:37)ghafari88 نوشته: بچه ها من یکم گیج شدم .....
یکی به من بگه چیکار کنم ....
ببینید MMR مگه همون سرخک سرخجه نیست؟
1- یادمه یه طرح سراسری گذاشته بودن چند سال پیش برای این و یه واکسنی به همین اسم زدیم ( که البته کارتش رو ندارم) - خانومم هم تو مدرسه همینو زده!
2- بازم یادمه به قول یکی از بچه ها سال 81-82 بود تو دانشگاه یه چیزی به همین اسم سرخک سرخجه می زدن که فکر کنم همون مورد بند یک هست و من اومدم تهران زدم و تو دانشگاه نزدم ( اگر این ذهن داغونم درست همراهی کنه)
حالا چه جوریا میشه داستان؟
یعنی من الان اگر برم بهراد بهم یادآور می زنه؟! .... واسه سفارت مشکلی پیش نمیاد؟ ... یادمه یکی از بچه ها گفت ممکنه دکتر سفارت ایراد بگیره.
فکر کنم باید به پاستور بگم اون قدیمیه رو هم که زدیم طبق تاریخ تقریبی وارد کنن ... نه؟!
اصلا لازم هست یه سوالی از خانم دکتر طاهر نژاد بپرسم به نظرتون؟
هلپ می پلیز!
سلام
احسان جان برو بزن داداش اعتبارش اونور 2ساله ست اگرم قبول كرد وارد كارتت كنه بگو زير يه سال برات وارد كنه بله همون سرخك و سرخجه ست برو 2مرحله بزن حالشو ببر
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه سوالی داشتم از دوستان با تجربه
من واکسن نزدم ! یعنی چند تا که واسه خدمت سربازی بود رو زدم .
الان واکسن هایی مثل هپاتیت و MMR که چند مرحله هستند و 6-7 ماه پروسه اش طول میکشه ، یکی اگه جزء اولین کارنتی ها باشه و واکسن هاش رو تکمیل نکرده باشه تکلیف مدیکالش چی میشه ؟!
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-10 ساعت 21:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-10 ساعت 21:48 توسط محبت.)
(2013-08-10 ساعت 19:57)tenese نوشته: فقط آنفولانزا هست که نباید یک ماه قبل از مصاحبه تزریق بشه یا در مورد MMR, TD هم باید این فاصله رو رعایت کرد؟؟ برای من زمانی که مرحله دوم این دو واکسن تزریق می شه با زمان مصاحبه احتمالا حدود 2 هفته خواهد بود، این فاصله کم مشکلی ایجاد نمی کنه؟؟
و این TD دو مرحله ای هست یا 3؟؟؟
سلام
دوست خوبم اين موضوع شامل حال هر واكسنيه كه داراي ويروس زنده ست پس سريعا واكسناتو شروع كن و اگر زير يك ماه مونده بود ديگه تزريق نكن و اگه لازم بود همونجا براتون تزريق ميكنن مشكلي نداري فقط يه مقدار هزينه ت بيشتر ميشه و TD 3مرحله اي شده0-1-7ماه بعد
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-10 ساعت 21:43)ibehnam نوشته: سلام
الان واکسن هایی مثل هپاتیت و MMR که چند مرحله هستند و 6-7 ماه پروسه اش طول میکشه ، یکی اگه جزء اولین کارنتی ها باشه و واکسن هاش رو تکمیل نکرده باشه تکلیف مدیکالش چی میشه ؟!
سلام
شما از همين فردا استارت واكسناتو بزن هر چند مرحله كه رسيدي بزن هر چي هم كه لازم بود اونور برات ميزنن يا وقتي برگشتي ميزنيشون فقط هزينه ت بالا ميره فقط يك ماه مونده به مديكال هيچ واكسني نزن
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-10 ساعت 21:51)محبت نوشته: (2013-08-10 ساعت 21:43)ibehnam نوشته: سلام
سلام
شما از همين فردا استارت واكسناتو بزن هر چند مرحله كه رسيدي بزن هر چي هم كه لازم بود اونور برات ميزنن يا وقتي برگشتي ميزنيشون فقط هزينه ت بالا ميره فقط يك ماه مونده به مديكال هيچ واكسني نزن
ممنون دوست عزیز ... چقدر سریع جواب دادید !!!!
مشکلی توی کیسم ( ویزا و ... ) ایجاد نمیکنه ناقص بودن واکسن ها ؟!
و اینکه برگشتم تا کی باید کاملش کنم ؟!
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-11 ساعت 00:03)tenese نوشته: (2013-08-10 ساعت 21:46)محبت نوشته: (2013-08-10 ساعت 19:57)tenese نوشته: فقط آنفولانزا هست که نباید یک ماه قبل از مصاحبه تزریق بشه یا در مورد MMR, TD هم باید این فاصله رو رعایت کرد؟؟ برای من زمانی که مرحله دوم این دو واکسن تزریق می شه با زمان مصاحبه احتمالا حدود 2 هفته خواهد بود، این فاصله کم مشکلی ایجاد نمی کنه؟؟
و این TD دو مرحله ای هست یا 3؟؟؟
سلام
دوست خوبم اين موضوع شامل حال هر واكسنيه كه داراي ويروس زنده ست پس سريعا واكسناتو شروع كن و اگر زير يك ماه مونده بود ديگه تزريق نكن و اگه لازم بود همونجا براتون تزريق ميكنن مشكلي نداري فقط يه مقدار هزينه ت بيشتر ميشه و TD 3مرحله اي شده0-1-7ماه بعد
مرسی از جوابت فقط یه مشکلی هست من اگر فردا هم این واکسن ها رو بزنم برای نوبت دوم به مشکل بر می خورم. به این دلیل که اگر فردا که 20 مرداد هست نوبت اول رو بزنم نوبت بعدی برای 20 شهریور هست، با توجه یه کیس نامبرم ، احتمالا این فاصله تا مصاحبه کمتر از 1 ماه هست و اگر هم به موقع نوبت دوم رو نزنم که واکسن هایی که توبت اول زدم بی تاثیر خواهد بود. من باید چیکار کنم؟؟؟؟
شما فردا بزن تا کارنت شدی و تاریخ مصاحبه تو که دیدی نوبت دوم اگر افتاد زیر یک ماه نزن خودشون اونجا برات میزنن مرحله بعدشو
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-11 ساعت 06:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-11 ساعت 06:01 توسط kiana11.)
سلام بچه ها این موضوع نزدن واکسن قبل از یکماه مانده به مصاحبه برای سفارت انکارا است یا ابوضبی هم اینطوریست .چون تا اینجا که من می دانم تو سایت انکارا نوشته این موضوع را وسفارت خانه های دیگر چیزی در این مورد ننوشته اند ویا من اشتباه می کنم ؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-11 ساعت 06:00)kiana11 نوشته: سلام بچه ها این موضوع نزدن واکسن قبل از یکماه مانده به مصاحبه برای سفارت انکارا است یا ابوضبی هم اینطوریست .چون تا اینجا که من می دانم تو سایت انکارا نوشته این موضوع را وسفارت خانه های دیگر چیزی در این مورد ننوشته اند ویا من اشتباه می کنم ؟
سلام آخه دوست گلم اون دو تا سفارت سایتشون حالی ندارن فقط آنکارا تکمیله ولی بعیده قوانین مدیکال دو سفارت متفاوت باشه اما سخت گیری دکتراش متفاوته.