کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام
کارت زرد رو از پاستور گرفته باشیم دیگه کار واکسیناسیون تمومه. درسته؟؟ بقیه آزمایشات رو هم باید در کشور سفارت انجام بدیم. درسته؟؟
تشکر کنندگان: ojee ، exxedus ، behfaza
(2013-08-09 ساعت 21:23)sharareh amini نوشته:  سلام
کارت زرد رو از پاستور گرفته باشیم دیگه کار واکسیناسیون تمومه. درسته؟؟ بقیه آزمایشات رو هم باید در کشور سفارت انجام بدیم. درسته؟؟

اگر همه واکسنها رو زده باشید ..بله..فقط نوبت سوم هپاتیت هست که زیاد مهم نیست..
تشکر کنندگان: ojee ، exxedus ، محبت ، behfaza ، sharareh amini
(2013-08-08 ساعت 12:40)kamix نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 01:39)pari pariaaa نوشته:  دوستان شب خوش.
ميشه لطفا يه نفر در مورد واكسن MMR راهنماييم كنه كه من كي بزنم ؟
با توجه به كيس نامبرم كه تو امضامه و مقايسه با ليست كارنتي هاي سال قبل احتمالا من مهرماه مصاحبه دارم .با دكتر طاهرنژاد كه دو ماه پيش صحبت ميكردم گفت مرداد MMR بزن و آنفولانزا رو هم چون واكسن هاي تازه اواخر شهريور ميان اون موقع يا اول مهر بزن .
حالا داشتم پست بالايي رو ميخوندم كه نوشته بود يه ماه مونده به مصاحبه آمپولي نزنيد!!!واقعا اين موضوع اهميت داره؟اينجوري يه كم كارهاي من بهم ميريزه كه.

سلام ببخشيد ازكجا متوجه شدين كه مصاحبه شما مهره كيس نامبرتون چنده مگه؟

دوست عزيزم ببخشيد كه دير جواب دادم .من كيس نامبرم 11xx هست و از مقايسه اي كه با بولتن ويزاي سالهاي قبل انجام دادم متوجه شدم كه به احتمال قوي اكتبر كه ماه اول هست كارنت ميشم .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، ojee
(2013-08-08 ساعت 20:10)ghafari88 نوشته:  
نقل قول:
(2013-08-08 ساعت 11:14)kamranh نوشته:  مراكز تزريق واكسن MMR :
1- میدان صادقیه - اشرفی اصفهانی - نبش گلستان 14 - پائین برج نگین - درمانگاه بهراد - ساعت مراجعه : 9 تا 13 و 16:30 تا 12 شب تلفن : 44059760 - 44056667 هزینه : 260000 ریال
2- میدان ونک - ملاصدرا - شیراز شمالی - کلینیک غرب . ساعت مراجعه 16 تا 19 تلفن : 88034928 هزینه : 300000 ریال
3- خیابان 16 اذر - کلینیک 16 آذر . زمان مراجعه : 8 تا 11 فقط 4 شنبه ها
دوست عزيز اين پست آخر عالي بود.متشكرم واقعا .الان زنگ زدم به درمانگاه بهراد گفتن تا ١٢ شب هستن همونطور كه اشاره كردين.علاوه بر MMR ،آنفولانزا هم ميزنن.
امشب ميرم هر دو واكسن رو ميزنم تا براي مصاحبه هم مشكلي پيش نياد تو مهرماه.

این مبالغ که گفتین برای هر نوبت اینقدر هست یا هر دو نبتش ؟؟

بچه ها دو تا نکته:
1- من الان زنگ زدم بهراد گفت نفری 27 هزار تومن
2- این مبلغ برای هر بار تزریق هست

حالا یه سوال .. کدوم یکیتون رفتید اینجا؟! .. اوکیه؟ ... بریم؟ .. شل و پل نشیم؟! Big Grin
اون درمانگاه پایین پاستور احیاناً به کسی نگفته که از کی دوباره برای همه تزریق رو انجام می دن؟

عمو احسان خيالتون راحت .درمانگاه خوبيه.ما هم ام ام آر رو نفري ٢٧ داديم و براي آنفولانزا ١٠ تومن هزينه ي تزريق چون از داروخانه ي كنارش واكسن آنفولانزا رو جدا خريديم.
داستاني كه الان هست اين واكسن آنفولانزاست كه اكسپاير همشون آخر جولاي هست و سري جديد تو مهرماه مياد و از دكتر شنيدم ١٥٠ دلار هزينه ي اين واكسنه اگه دكتر سفارت بزنه(حالا راست و دروغش با دكتري كه اينو گفت بهم) .براي همين من بعد از مشورت با چندتا دكتر و احتمالي كه ميدادم براي مصاحبه ي زود هنگام تو مهرماه براي سفارت ايروان و همچنين اطلاع رساني دوستان در مورد اينكه يكماه قبل مديكال نبايد ويروس زنده تو بدن باشه ،در تاريخ ٣ آگست آنفولانزارو زدم .اميدوارم كه مشكلي پيش نياد .حالا يكشنبه ميرم پاستور ببينم چه نظري دارن.
اينو گفتم تا اونايي كه كيس نامبرشون پايينه حواسشون باشه .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، ojee ، artam2
(2013-08-10 ساعت 03:36)pari pariaaa نوشته:  عمو احسان خيالتون راحت .درمانگاه خوبيه.ما هم ام ام آر رو نفري ٢٧ داديم و براي آنفولانزا ١٠ تومن هزينه ي تزريق چون از داروخانه ي كنارش واكسن آنفولانزا رو جدا خريديم.
داستاني كه الان هست اين واكسن آنفولانزاست كه اكسپاير همشون آخر جولاي هست و سري جديد تو مهرماه مياد و از دكتر شنيدم ١٥٠ دلار هزينه ي اين واكسنه اگه دكتر سفارت بزنه(حالا راست و دروغش با دكتري كه اينو گفت بهم) .براي همين من بعد از مشورت با چندتا دكتر و احتمالي كه ميدادم براي مصاحبه ي زود هنگام تو مهرماه براي سفارت ايروان و همچنين اطلاع رساني دوستان در مورد اينكه يكماه قبل مديكال نبايد ويروس زنده تو بدن باشه ،در تاريخ ٣ آگست آنفولانزارو زدم .اميدوارم كه مشكلي پيش نياد .حالا يكشنبه ميرم پاستور ببينم چه نظري دارن.

دوست عزیز شما واکسن انفولانزا تاریخ گذشته تزریق کردید ؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee ، محبت ، reza_top60 ، ghasoo
(2013-08-10 ساعت 07:50)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 03:36)pari pariaaa نوشته:  عمو احسان خيالتون راحت .درمانگاه خوبيه.ما هم ام ام آر رو نفري ٢٧ داديم و براي آنفولانزا ١٠ تومن هزينه ي تزريق چون از داروخانه ي كنارش واكسن آنفولانزا رو جدا خريديم.

دوست عزیز شما واکسن انفولانزا تاریخ گذشته تزریق کردید ؟؟

علي آقا من به دكترها شرايط رو گفتم و حتي گفتم ٣روز از اكسپايري واكسن گذشته هاااا،اشكال نداره تزريق بشه؟كه اونا بهم گفتن واكسن سر اون تاريخي كه مينويسه روش اكسپاير نميشه و تا چند هفته بعدش هم قابل تزريقه.
نميدونم ديگه چي ميشه.ميگم فردا ميرم پاستور گواهي تزريق رو نشون ميدم ببينم چي ميگن.نهايت اينه كه عمل نميكنه واكسن و يه هزينه اضافي ميفته گردنمون براي تزريق مجدد.
تشکر کنندگان: behfaza ، H Pier ، ojee ، محبت
بچه ها بچه 4 ساله هم واکسن باید بزنه؟
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، ghasoo
دوستان همونطور که مطلع هستید در تمام دنیا تزریق واکسن آنفولانزا در فصول مشخص ( آغاز فصل سرما ) شروع میشه . به نظر من تزریق این واکسن در خارج از اون بازه زمانی قطعا می تونه قرینه ای باشه که یا شما خلاف واقع رو دارید به دکتر معتمد می گید یا کشور شما از رعایت این استانداردها خودداری می کنه به هر حال پیشنهاد میشه که استاندارد ها رو رعایت کنید تا خودمون عینک بد بینی رو به چشم گروه مدیکال محل مصاحبه نزنیم
متشکرم
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
تشکر کنندگان: aghaghia ، asalasali ، ojee ، pari pariaaa ، محبت ، KIMIA2005 ، behfaza
(2013-08-10 ساعت 13:27)asalasali نوشته:  بچه ها بچه 4 ساله هم واکسن باید بزنه؟

دوست عزیز احتمالا واکسن آبله مرغان (اگه نگرفته ) + آنفولانزا (چنانچه تاریخ مصاحبه در فصول سر باشه ) + MCV4 (مننژیت مخصوص اطفال) به فرموده خانم دکتر طاهر نژاد مستقر در انستیتو پاستور شمیران
تزریق خواهد شد پس جهت جلوگیری از تب فرزند عزیزتون حتما شربت استامینوفن ( دقت کنید اشتباها کدئین نبرید چون ممنوعه‌) یا CALPOL بانضمام شیاف استامینوفن و جهت اطمینان خاطر بروفن کودکان رو در محل مصاحبه همراه داشته باشید
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
تشکر کنندگان: aghaghia ، asalasali ، ojee ، pari pariaaa ، محبت ، behfaza ، ghasoo
(2013-08-10 ساعت 13:41)mrpahlevani نوشته:  

دوست عزیز احتمالا واکسن آبله مرغان (اگه نگرفته ) + آنفولانزا (چنانچه تاریخ مصاحبه در فصول سر باشه ) + MCV4 (مننژیت مخصوص اطفال) به فرموده خانم دکتر طاهر نژاد مستقر در انستیتو پاستور شمیران
تزریق خواهد شد پس جهت جلوگیری از تب فرزند عزیزتون حتما شربت استامینوفن ( دقت کنید اشتباها کدئین نبرید چون ممنوعه‌) یا CALPOL بانضمام شیاف استامینوفن و جهت اطمینان خاطر بروفن کودکان رو در محل مصاحبه همراه داشته باشید
ابله مرغان گرفت مننژیت و نزدن یعنی تو واکسناشون؟
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، ghasoo
(2013-08-10 ساعت 13:52)asalasali نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 13:41)mrpahlevani نوشته:  

ابله مرغان گرفت مننژیت و نزدن یعنی تو واکسناشون؟

نه متاسفانه تو برنامه واکسیناسیون ایران نیست و قطعا تزریق نشده
تشکر کنندگان: asalasali ، ojee ، behfaza
(2013-05-05 ساعت 09:48)usa lover نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 09:29)maryam_a نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 18:18)my2220 نوشته:  دوستان برنده 2014
تا جاييكه مي تونيد واكسنهاتون رو همينجا تو ايران كامل كنيد. چون تركيه واكس بزنيد خيلي گرونه. يه آبله مرغون به ما زد 80 دلار گرفت در صورتيكه اينجا با 4000 تومن ميشه زد.

اگر در بچگي آبله مرغون گرفته باشيم بازم بايد واكسنش رو بزنيم؟؟

اگر سفارت انتخابی تون انکارا است به احتمال زیاد یا باید تست بدین یا واکسن رو میزنن براتون
ولی ابوظبی و ارمنستان تا اینجا که از همه قبول کردن هر کس که گرفته بوده
البته می تونید اینجا هم تو پاستور بگید براتون تست آنتی بدن و وارد کارت زرد بکنید جوابش رو
سفارتم ایروانه
من تهران نیستم شمالم Smile
مرسییییییییی از راهنماییتون
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
(2013-08-10 ساعت 13:35)mrpahlevani نوشته:  دوستان همونطور که مطلع هستید در تمام دنیا تزریق واکسن آنفولانزا در فصول مشخص ( آغاز فصل سرما ) شروع میشه . به نظر من تزریق این واکسن در خارج از اون بازه زمانی قطعا می تونه قرینه ای باشه که یا شما خلاف واقع رو دارید به دکتر معتمد می گید یا کشور شما از رعایت این استانداردها خودداری می کنه به هر حال پیشنهاد میشه که استاندارد ها رو رعایت کنید تا خودمون عینک بد بینی رو به چشم گروه مدیکال محل مصاحبه نزنیم
متشکرم

دوستای عزیز حواستون باشه بهترین زمان تزریق واکسن آنفولانزا تو شهریوره
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: asalasali ، ojee ، محبت ، EKAM ، pari pariaaa ، reza_top60 ، mrpahlevani ، behfaza ، gema
دوستان خبر خبر
امسال کیس نامبر ها شبیه سال 2012 هست یعنی اینطوری که من و یه دوست دیگه سرچ کردیم آسیا کیس نامبرهاش تا 24000 هست و این احتمال هست که برای اکتبر تا 4000 کارنت بشت حتی توی مهاجر سرا یه دوستی با ای دی araaaash داریم که میگه کیس نامبرش 22000 هست. خلاصه سریع تر نسبت به انجام واکسیناسیون خودتون اقدام فرمایی.

araaaash نوشته است:
(امروز 04:16 PM)reza_top60 نوشته است: دوستان من هم یه سرچی توی فروم های خارجی کردم و کیس نامبر 19800 رو هم در آسیا پیدا کردم و اینطور که معلومه برای اکتبر کارنتی زیادی داریم.میتونید فروم زیر رو ببینید:

http://forums.immigration.com/showthread...hest/page2

داداش منو چرا هیچ کس منو نمبینهSadمن 1 مهاجر سرایی هستم و 22 هزارSad

آرش جان شما باید امضاتون رو فعال کنید که همه اطلاعات شما رو ببینند.و دیگر اینکه اطلاعاتتون رو برای خانوم زری وحدتی ارسال کنید تا در جدول برندگان 2014 قرار دهند. http://mohajersara.com/user-56678.html
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: ojee ، EKAM ، محبت ، asalasali ، nasim ، behfaza
فقط آنفولانزا هست که نباید یک ماه قبل از مصاحبه تزریق بشه یا در مورد MMR, TD هم باید این فاصله رو رعایت کرد؟؟ برای من زمانی که مرحله دوم این دو واکسن تزریق می شه با زمان مصاحبه احتمالا حدود 2 هفته خواهد بود، این فاصله کم مشکلی ایجاد نمی کنه؟؟
و این TD دو مرحله ای هست یا 3؟؟؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان