کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-08-11 ساعت 01:45)farshadm999 نوشته:  [quote='aghaghia' pid='390896' dateline='1376168733']
[quote='farshadm999' pid='390888' dateline='1376168210']

ممنون از پاسخ سریعتون

یه سوالِ دیگه داشتم اصلا این قضیه مدیکال چیه؟

من کس نامبرم ۴۱xx من کی‌ باید شروع کنم برای مدیکال؟

اصلا کلا چه جوریه ؟ یه جا توی همین فروم خوندم یه نفر نوشته بود باید تمام واکسنها تا ۱ ماه قبل مصاحبه تموم بشه و ۱ ماه مونده به مصاحبه چیزی نباید بزنید! یکی‌ دیگه گفت همین ۲-۳ روز قبل مصاحبه برید دوبی‌ همه‌رو براتون همونجا میزننو جوابشم ۲ روز میاد میبرید سفارت . بالاخره کدوم درسته؟

ممنون میشم rahnamyim کنید
سلام
عزیز دل اگر گفته شده تا یک ماه قبل بزنید برای زمانیه که واکسناتو اینطرف شروع کردی و یک ماه مونده واکسنی نمیزنی اگر زمانش باشه مرحله بعدی رو اونجا برات میزنن البته بعد از آزمایش خون که اشکالی برا آزمایشت بوجود نیاد اگر هم هیچ واکسنی نزنی و بری هیچ ایرادی نداره خودشون همه رو برات تزریق میکنن که در ترکیه دلار، در ارمنستان درام، و در ابوظبی درهم یا دلار، میپردازید اونهم به میزان قابل توجه پس هر دو درست بود اما شما اگر سوئدی چرا این سه کشور مکاتبه کن باkccهمونجا مصاحبه بشی.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-08-11 ساعت 01:45)farshadm999 نوشته:  
(2013-08-11 ساعت 01:35)aghaghia نوشته:  
(2013-08-11 ساعت 01:26)farshadm999 نوشته:  سلام

لطفا یکی‌ منو راهنمایی کنه واقعاً گیر کردم

من سوئد زندگی‌ می‌کنم ولی‌ سفارت آمریکا توی ابو ذبی‌ رو انتخاب کردم.

در مورد مدیکال می‌خواستم بدونم می‌تونم تمام این مدیکال رو توئه همین سوئد انجام بدم (توئه بیمارستانی که مورد تأیید سفارت هست) و بعد مدارک رو به سفارت توی ابو ذبی‌ تحویل بدم؟

چون اینجا اینشورنس دارم و تمام این آزمایشات برام ماکزیمم ۱۰۰ کرون هزینه برمی‌داره.

لطفا منو راهنمایی کنید Sad(((

دوست عزیز در این مورد خاص با خود سفارت مکاتبه کنید که آیا این مدیکال رو قبول دارن یا نه...

ممنون از پاسخ سریعتون
یه سوالِ دیگه داشتم اصلا این قضیه مدیکال چیه؟
من کس نامبرم ۴۱xx من کی‌ باید شروع کنم برای مدیکال؟
اصلا کلا چه جوریه ؟ یه جا توی همین فروم خوندم یه نفر نوشته بود باید تمام واکسنها تا ۱ ماه قبل مصاحبه تموم بشه و ۱ ماه مونده به مصاحبه چیزی نباید بزنید! یکی‌ دیگه گفت همین ۲-۳ روز قبل مصاحبه برید دوبی‌ همه‌رو براتون همونجا میزننو جوابشم ۲ روز میاد میبرید سفارت . بالاخره کدوم درسته؟
ممنون میشم rahnamyim کنید

مدیکال در یک روز انجام میشه ظرف یکی 2 ساعت و باید نزد پزشک معتمد یکی از سفارت های ا م ر ی ک ا انجام بشه که شامل آزمایش خون، عکس قفسه سینه و یک سری تست های البته ساده دیگه که توسط دکتر انجام میشه مثلا تست بینایی و غیره و چک کردن کارت واکسیناسیون شماست. شما از همین الان شروع کنید به تکمیل کارت واکسیناسیونتون: هپاتیت بی، ام ام آر، تی دی، واکسن آبله مرغان (اگر گرفتین تست آنتی بادیش رو انجام بدین) و آنفلونزا
همونطور که دوستان گفتن نباید ه ماه مونده به مدیکال واکسنی تزریق کنید، اگر واکسنی لازم باشه در روز مدیکال به شما تزریق بشه بعد از آزمایش خونتون انجام میشه که روی جواب آزمایش خون تاثیر نذاره...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی ، behfaza ، pari pariaaa
دوستان با خبر شدم پدر دکتر طاهر نژاد فوت شده چون امروز زنگ زدم پاستور گفتن.نظرتون چیه از طرف بچه های مهاجر سرا یه همدردی براش ارسال کنیم.آخه خیلی به بچه های مهاجرتی کمک کرده.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2013-08-10 ساعت 03:36)pari pariaaa نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 20:10)ghafari88 نوشته:  
نقل قول:
(2013-08-08 ساعت 11:14)kamranh نوشته:  مراكز تزريق واكسن MMR :
1- میدان صادقیه - اشرفی اصفهانی - نبش گلستان 14 - پائین برج نگین - درمانگاه بهراد - ساعت مراجعه : 9 تا 13 و 16:30 تا 12 شب تلفن : 44059760 - 44056667 هزینه : 260000 ریال
2- میدان ونک - ملاصدرا - شیراز شمالی - کلینیک غرب . ساعت مراجعه 16 تا 19 تلفن : 88034928 هزینه : 300000 ریال
3- خیابان 16 اذر - کلینیک 16 آذر . زمان مراجعه : 8 تا 11 فقط 4 شنبه ها
دوست عزيز اين پست آخر عالي بود.متشكرم واقعا .الان زنگ زدم به درمانگاه بهراد گفتن تا ١٢ شب هستن همونطور كه اشاره كردين.علاوه بر MMR ،آنفولانزا هم ميزنن.
امشب ميرم هر دو واكسن رو ميزنم تا براي مصاحبه هم مشكلي پيش نياد تو مهرماه.

این مبالغ که گفتین برای هر نوبت اینقدر هست یا هر دو نبتش ؟؟

بچه ها دو تا نکته:
1- من الان زنگ زدم بهراد گفت نفری 27 هزار تومن
2- این مبلغ برای هر بار تزریق هست

حالا یه سوال .. کدوم یکیتون رفتید اینجا؟! .. اوکیه؟ ... بریم؟ .. شل و پل نشیم؟! Big Grin
اون درمانگاه پایین پاستور احیاناً به کسی نگفته که از کی دوباره برای همه تزریق رو انجام می دن؟

عمو احسان خيالتون راحت .درمانگاه خوبيه.ما هم ام ام آر رو نفري ٢٧ داديم و براي آنفولانزا ١٠ تومن هزينه ي تزريق چون از داروخانه ي كنارش واكسن آنفولانزا رو جدا خريديم.
داستاني كه الان هست اين واكسن آنفولانزاست كه اكسپاير همشون آخر جولاي هست و سري جديد تو مهرماه مياد و از دكتر شنيدم ١٥٠ دلار هزينه ي اين واكسنه اگه دكتر سفارت بزنه(حالا راست و دروغش با دكتري كه اينو گفت بهم) .براي همين من بعد از مشورت با چندتا دكتر و احتمالي كه ميدادم براي مصاحبه ي زود هنگام تو مهرماه براي سفارت ايروان و همچنين اطلاع رساني دوستان در مورد اينكه يكماه قبل مديكال نبايد ويروس زنده تو بدن باشه ،در تاريخ ٣ آگست آنفولانزارو زدم .اميدوارم كه مشكلي پيش نياد .حالا يكشنبه ميرم پاستور ببينم چه نظري دارن.
اينو گفتم تا اونايي كه كيس نامبرشون پايينه حواسشون باشه .
من از انیستو پاستور پرسیدم برای آنفولانزا و آبله مرغان بهم گفتن وقتی تاریخ مصاحبت معلوم شد نزدیک اون موقع بزن و برام نزدند !
حال این دوتا واکسن تاریخ اکسپایرشون چقدر اعتبار داره کسی میدونه ؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی ، behfaza ، pari pariaaa
سلام دوستان من امروز مرحله دوم mmr (ویروس زنده) و td زدم از دکتر پرسیدم که td مرحله سوم کی بزنم اون هم برگشت گفت که کلا تو ایران از هر 10 سال یک بار تزریق میشه حالا من نمیدونم قانون ترکیه چی هستش و مرحله دوم td به خواسته خودم بود که و در ضمن گفتن که td یک نوع سم هستش نه ویروس زنده و گفتن براشون فرقی نمکنه مرحله سوم هر وقت امادگی داشته باشم تزریق مکنند
1. مرحله سوم کی بزنم خوبه
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
(2013-08-12 ساعت 00:39)alitab نوشته:  سلام دوستان من امروز مرحله دوم mmr (ویروس زنده) و td زدم از دکتر پرسیدم که td مرحله سوم کی بزنم اون هم برگشت گفت که کلا تو ایران از هر 10 سال یک بار تزریق میشه حالا من نمیدونم قانون ترکیه چی هستش و مرحله دوم td به خواسته خودم بود که و در ضمن گفتن که td یک نوع سم هستش نه ویروس زنده و گفتن براشون فرقی نمکنه مرحله سوم هر وقت امادگی داشته باشم تزریق مکنند
سلام مرحله سوم 7ماه بعد از مرحله اوله و درست گفتن تا امسال 2بار بوده اما مسئول درمانگاه گفت امسال شده 3مرحله ای و جالبتر این بود که گفت برا خانما احتمالا 5 مرحله ای خواهد شد

تشکر کنندگان: alitab ، زری وحدتی ، behfaza ، philter
(2013-08-12 ساعت 00:39)alitab نوشته:  سلام دوستان من امروز مرحله دوم mmr (ویروس زنده) و td زدم از دکتر پرسیدم که td مرحله سوم کی بزنم اون هم برگشت گفت که کلا تو ایران از هر 10 سال یک بار تزریق میشه حالا من نمیدونم قانون ترکیه چی هستش و مرحله دوم td به خواسته خودم بود که و در ضمن گفتن که td یک نوع سم هستش نه ویروس زنده و گفتن براشون فرقی نمکنه مرحله سوم هر وقت امادگی داشته باشم تزریق مکنند

دوره زمانی تزریق واکسن تی دی 0-1-7 ماه هستش یعنی مرحله سوم 7 ماه بعد از تزریق مرحله اول هست
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: alitab ، محبت ، daad ، behfaza
من چطوری واکسن زدم

۳۴ سال

کل واکسن هایی که باید من بزنم:
1. هپاتیت نوع B در ۳ نوبت
** نوبت اول: ماه X نوبت دوم: ۱ ماه بعد از ماه X نوبت سوم: ۶ ماه بعد از ماه X
** برای من مهم نیست که تست آنتی بدم. چون به هر حال حتی اگر قبلا زده باشم بیش از ۱۰ سال (دوره اثربخشی واکسن) گذشته است.
** اگر زمان مصاحبه زودتر شد و من به همه این ۳ نوبت نرسیدم. مهم نیست. اگه دومی مونده باشه پزشک معتمد می زنه و سومی رو خودم بعدا که وقتش رسید می زنم. اگه فقط سومی مونده باشه، بستگی به وقتش داره. رسیده باشه پزشک معتمد می زنه، نرسیده باشه می مونه خودم سرموقع بزنم.

۲. MMR (سرخک، سرخچه و اوریون) در ۲ نوبت
** نوبت اول: ماه X نوبت دوم: ۱ ماه بعد از ماه X
** باز مهم نیست که تست آنتی بدم. چون به هر حال حتی اگر قبلا زده باشم بیش از ۱۰ سال (دوره اثربخشی واکسن) گذشته است.

۳. کزاز و دیفتری (اصطلاح ایرانی: توام) در ۳ نوبت
** نوبت اول: ماه X نوبت دوم: ۱ ماه بعد از ماه X نوبت سوم: ۷ ماه بعد از ماه X

۴. آبله مرغان
** باید تست آنتی بادی بدم (نمی دونم گرفتم یا نه. کسی هم نمی دونه!) اگر گرفته باشم که تو تست مشخص می شه و نتیجه تست رو می گم تو کارت بین الملل وارد کنن اگر نگرفته باشم واکسن رو می زنم.
** اگر گرفته باشم حتما باید بگم نتیجه تست رو وارد کارت بین المللی واکسیناسیون بکنن. چون دکتر معتمد باید بدونه چرا نزدم.

۵. آنفولانزا
** چون دوره مقاومت این واکسن ۶ ماه است و مدت زمان اعتبار ویزا هم معمولا ۶ ماه هست پس بهتره نزدیک مصاحبه زده بشه تا حداقل برای این ۶ ماه دووم بیاره و دیگه مجبور نکنن واکسن رو دوباره قبل از عزیمت به یو اس بزنم.

واکسن هایی که نباید بزنم
-- مننژیت (برا بچه های ۱۱ تا ۱۸ سال)
-- سیاه سرفه (به بزرگسالان نمی زنن)

نکات عمومی و مهم در واکسیناسیون
* همه واکسن ها رو باید قبل از ۱ ماه مانده به زمان پرواز به کشور محل مصاحبه بزنم. چون پزشک معتمد آزمایشهایی خواهد گرفت که واکسن ها می توانند تاثیر منفی رو جواب داشته باشند.
* کلیه نتایج واکسیناسیون باید در کارت بین المللی واکسیناسیون وارد شوند. مشخصات فرد دارنده کارت (شامل شماره پاس) وارد آن می شود و توسط صادرکننده به مهر لاتین ممهور می گردد. در زمان درخواست صدور این کارت، کپی پاس رو می خواهند.
* در شهرستانها اغلب مراکز بهداشتی و هلال احمر شهرستانها این کار رو انجام می دهند.
* در تهران علاوه بر این مراکز، معتبرترین و محبوب ترین واحد انجام این بخش از فرآیند انیستیتو پاستور تجریش هست.
* تا نپرسیدن برا چی واکسن می زنید نگید. اگه پرسیدن بگید برا سفارت می خوام. اگه پرسیدن قصد مسافرتتون چیه بگید برا تحصیل. اگه پرسیدن کدوم کشور بگید آمریکا. اگه پرسیدن!

امروز من چیکار کردم (تبریز):
۱. در مرکز بهداشت محله مون واکسن MMR (نوبت ۱) و واکسن دیفتری و کزاز (نوبت ۱) رو زدم. رایگان انجام شد. یک نامه گرفتم که این موارد تزریق شدند (برای روز صدور کارت بین المللی که به صادرکننده بدهم).
۲. به هلال احمر تبریز رفتم و واکسن هپاتیت نوع B (نوبت ۱) هم زدم. ۱۵۰۰۰ تومان هزینه شد. کارت مربوط به تزریق این واکسن رو هم گرفتم (برای روز صدور کارت بین المللی که به صادرکننده بدهم).

****** دوستای خوبم انقدر خودتون رو درگیر اینکه کی واکسن بزنید نکنید. از همین فردا شروع کنید. اول واکسن های چند مرحله ای! Smile

ضمنا فکر می کردم که خدا بدادم برسه نکنه با این ۳ واکسن تو یک روز مشکلی برام پیش بیاد. نیومد و گفتن نمی یاد. اصلا نفهمیدم چطوری واکسن زدن. دست همشون درد نکنه.
(2013-08-11 ساعت 23:56)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 03:36)pari pariaaa نوشته:  [quote='ghafari88' pid='389496' dateline='1375976406']
من از انیستو پاستور پرسیدم برای آنفولانزا و آبله مرغان بهم گفتن وقتی تاریخ مصاحبت معلوم شد نزدیک اون موقع بزن و برام نزدند !
حال این دوتا واکسن تاریخ اکسپایرشون چقدر اعتبار داره کسی میدونه ؟؟
سلام
مگه واکسن آبله مرغان موجود بود تو انستیتو پاستور

تشکر کنندگان: daad ، EKAM ، behfaza ، philter
(2013-08-12 ساعت 01:26)shazad نوشته:  من چطوری واکسن زدم

۳۴ سال

کل واکسن هایی که باید من بزنم:
1. هپاتیت نوع B در ۳ نوبت
** نوبت اول: ماه X نوبت دوم: ۱ ماه بعد از ماه X نوبت سوم: ۶ ماه بعد از ماه X
** برای من مهم نیست که تست آنتی بدم. چون به هر حال حتی اگر قبلا زده باشم بیش از ۱۰ سال (دوره اثربخشی واکسن) گذشته است.
** اگر زمان مصاحبه زودتر شد و من به همه این ۳ نوبت نرسیدم. مهم نیست. اگه دومی مونده باشه پزشک معتمد می زنه و سومی رو خودم بعدا که وقتش رسید می زنم. اگه فقط سومی مونده باشه، بستگی به وقتش داره. رسیده باشه پزشک معتمد می زنه، نرسیده باشه می مونه خودم سرموقع بزنم.

۲. MMR (سرخک، سرخچه و اوریون) در ۲ نوبت
** باز مهم نیست که تست آنتی بدم. چون به هر حال حتی اگر قبلا زده باشم بیش از ۱۰ سال (دوره اثربخشی واکسن) گذشته است.

۳. کزاز و دیفتری (اصطلاح ایرانی: توام) در ۲ نوبت

۴. آبله مرغان
** باید تست آنتی بادی بدم. اگر گرفته باشم که تو تست مشخص می شه اگر نه واکسن رو می زنم.
** اگر گرفته باشم حتما باید بگم نتیجه تست رو وارد کارت بین المللی واکسیناسیون بکنن. چون دکتر معتمد باید بدونه چرا نزدم.

۵. آنفولانزا
** چون دوره مقاومت این واکسن ۶ ماه است و مدت زمان اعتبار ویزا هم معمولا ۶ ماه هست پس بهتره نزدیک مصاحبه زده بشه تا حداقل برای این ۶ ماه دووم بیاره و دیگه مجبور نکنن واکسن رو دوباره قبل از عزیمت به یو اس بزنم.

واکسن هایی که نباید بزنم
-- مننژیت (برا بچه های ۱۱ تا ۱۸ سال)
-- سیاه سرفه (به بزرگسالان نمی زنن)

نکات عمومی و مهم در واکسیناسیون
* همه واکسن ها رو باید قبل از ۱ ماه مانده به زمان پرواز به کشور محل مصاحبه بزنم. چون پزشک معتمد آزمایشهایی خواهد گرفت که واکسن ها می توانند تاثیر منفی رو جواب داشته باشند.
* کلیه نتایج واکسیناسیون باید در کارت بین المللی واکسیناسیون وارد شوند. مشخصات فرد دارنده کارت (شامل شماره پاس) وارد آن می شود و توسط صادرکننده به مهر لاتین ممهور می گردد. در زمان درخواست صدور این کارت، کپی پاس رو می خواهند.
* در شهرستانها اغلب مراکز بهداشتی و هلال احمر شهرستانها این کار رو انجام می دهند.
* در تهران علاوه بر این مراکز، معتبرترین و محبوب ترین واحد انجام این بخش از فرآیند انیستیتو پاستور تجریش هست.
* تا نپرسیدن برا چی می زنید نگید. اگه پرسیدن بگید برا سفارت می خوان. اگه پرسیدن قصد مسافرت چیه بگید برا تحصیل. اگه پرسیدن کدوم کشور بگید آمریکا. اگه پرسیدن.

امروز من چیکار کردم (تبریز):
۱. در مرکز بهداشت محله مون واکسن MMR (نوبت ۱) و واکسن دیفتری و کزاز (نوبت ۱) رو زدم. رایگان انجام شد. یک نامه گرفتم که این موارد تزریق شدند (برای روز صدور کارت بین المللی که به صادرکننده بدهم).
۲. به هلال احمر تبریز رفتم و واکسن هپاتیت نوع B (نوبت ۱) هم زدم. ۱۵۰۰۰ تومان هزینه شد. کارت مربوط به تزریق این واکسن رو هم گرفتم (برای روز صدور کارت بین المللی که به صادرکننده بدهم).

****** دوستای خوبم انقدر خودتون رو درگیر اینکه کی واکسن بزنید نکنید. از همین فردا شروع کنید Smile

ضمنا فکر می کردم که خدا بدادم برسه نکنه با این ۳ واکسن تو یک روز مشکلی برام یش بیاد. نیومد و گفتن نمی یاد. اصلا نفهمیدم چطوری واکسن زدن. دست همشون درد نکنه.
در تکمیل صحبتهای دوستمون باید بگم که گویا td سه مرحله ای شده و واکسن مننژیت هم برا عزیزانی که قصد سفر به ایالت تگزاس رو دارند بایستی تزریق شه در هرسنی .. واکسن ابله مرغان هم که بعید میدونم توی ایران گیر بیاد از دوستان اگر کسی اینجا واکسن ابله مرغان رو زده اعلام کنه ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، ghafari88 ، behfaza ، philter ، آلیس-1980
دوستانی که می خوان این چند روزه برن پاستور تجریش
پدر خانوم دکتر طاهر نژاد متاسفانه امروز فوت کردن
من امروز اونجا بودم بک آقای دکتری هستن که قبلا هم دیده بودمشون جای خانوم دکتر میان
اگر برای کارای روتین مثل تزریق هپاتیت میرین که تشریف ببرین
ولی اگر برای دیفتری کزاز نوبت دوم و ..... ایشون نظرشون اینه که 1 نوبت 10 سال یکبار کافیه
خواستم در جریان باشید
یک چند روزی صبر کنید بعد برید بهتره
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
آقا من که انقد قبل مصاحبه طی‌ یک هفته ب من واکسن زدن و ددی و مامی هم واکسن‌های بسیاری زدن
نمیدونم کی‌ چی‌ زده و چی‌ نزده
آخر هم فک کنم از تزریق این همه واکسن قبل از پا گذاشتن به خاک آمریکا تلف شم..

تمدید کردن مدیکال هم که واقعاً مصیبتیه

خدا نسیب نکنه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، maziar irani ، زری وحدتی ، EKAM ، behfaza ، محبت ، .YAS
با سلام
بچه 3 ساله و 10 ساله هم باید واکسن مننژیت بزنن
تشکر کنندگان: behfaza ، .YAS
(2013-08-12 ساعت 02:03)usa lover نوشته:  دوستانی که می خوان این چند روزه برن پاستور تجریش
پدر خانوم دکتر طاهر نژاد متاسفانه امروز فوت کردن
من امروز اونجا بودم بک آقای دکتری هستن که قبلا هم دیده بودمشون جای خانوم دکتر میان
اگر برای کارای روتین مثل تزریق هپاتیت میرین که تشریف ببرین
ولی اگر برای دیفتری کزاز نوبت دوم و ..... ایشون نظرشون اینه که 1 نوبت 10 سال یکبار کافیه
خواستم در جریان باشید
یک چند روزی صبر کنید بعد برید بهتره

منم ديروز پاستور تجريش بودم .واقعا خانم دكتر طاهرنژاد و شخصيتشون كجا و اين آقاي دكتر جايگزين كجا!!!!!!
من پرسيدم كي بر ميگرده دكتر و گفتن احتمالا هفته ديگه مياد .بچه ها صبر كنيد خود دكتر بياد بعد بريد .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: ghafari88 ، محبت ، آلیس-1980 ، behfaza ، .YAS ، gema ، زری وحدتی
من یکی از واکسنای MMR‌ و آنتی بادی های هپاتیت و آبله مرغان رو هنوز وارد کارتم نکردم. حالا سوالم اینه که این موارد رو حتما باید ببرم انستیتو یا میتونم بهداشت شهرستان هم ببرم ؟

تشکر کنندگان: behfaza ، .YAS ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان